Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Hello, is anybody here? :D

Κορίτσια είστε πολύ καλή παρέα. Πέρασα πολύ ωραία σήμερα και αν δεν ήταν και ο Ευριπίδης θα πέρναγα καλύτερα.

Μαρία πως το βρήκες το σπίτι, ήταν στη θέση του; :-)

Γιώτα και Ειρήνη που είστε, αφήσατε κανένα cheeseburger και για κανέναν άλλο; :lol::lol:

Σοφία ευχαριστώ πολύ και πάλι για το δώρο σου. Το μπλουζάκι είναι πολύ ωραίο και του κάνει μια χαρά του Ευριπίδη.

Φαίη εσύ υποθέτω ότι μαγειρεύεις τέτοια ώρα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια. Πέρασα πολύ ωραία σήμερα και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα και την επόμενη φορά να καθήσω περισσότερο.

Εντάξει μια χαρα το βρήκα το σπίτι στην θέση του!!!!

Μαρία ο Ευριπιδάκος ήτανε τρομερός, μου θύμισε πάρα πολύ τον Νικόλα μου. Την επόμενη φορά να τον φέρω και εγώ τον δικό μου να παίξουνε γιατί όπως μου έχει πει και η παιδοψυχολόγος στο σταθμό πρέπει να έρχεται σε επαφή με παιδάκια της ηλικίας του για να κοινωνικοποιηθεί.

Σοφία την είδα την μπεμπούλα στο αυτοκίνητο. Μέσα στα ροζ!!! Γλύκα!!!

Φαίη μου και το Μαράκι σου πολύ όμορφο.

Ειρήνη μου μου φάνηκες λίγο αγχωμένη ή κάνω λάθος;

Γιώτα μου με το καλό και τα διδυμάκια σου.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σας κοριτσια...το οτι δεν εχω πολυ γαλα το ειδαμε οταν το μετρησαμε με το θηλαστρο επι 3 ημερες και ειδαμε οτι εχω περιπου 30 γραμ. συνολικα ενω το παιδι τωρα παιρνει περιπου 40 με 50...προσπαθω οσο μπορω να τον θηλαζω αλλα και ο ιδιος ειναι μες στην αντιδραση!!!οταν δεν θελει αλλο θα σταματησει και θα κοιμηθει στο στηθος μου και αν το ξυπνησω για να συνεχισει τοτε πινει λιγο και μετα το βγαζει δεν το καταπινει...δεν ξερω πως να το λυσω αλλα κατι θα βρω..την δευτερα εχω να τον παω στον παιδιατρο για να δουμε τα ποδια του επειδη ηταν με ισχιακη προβολη και οκλαδων...ελπιζω να μην εχει τιποτα και ολα να ειναι φυσιολογικα...

Αχ γλυκούλα ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ. Δηλάδη και εγώ με το θήλαστρο έβγαζα με το ζόρι 50-60 γρ. Και ο δικός μου δεν καθότανε καθόλου στο στήθος. Η μαία μου έλεγε πως επειδή είχα λίγη ροή το μωρό δεν είχε υπομονή να περιμένει. Οπότε εγώ έβγαζα με το θήλαστρο συνέχεια του έδινα το δικό μου και μετά έπαιρνε και συμπλήρωμα αναγκαστικά γιατί δεν του έφτανε το δικό μου. Απλά θέλει επιμονή και υπομονή. Μπορεί και το μωράκι να θέλει λίγο το χρόνο του.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κι απο εδω!

Μαρακι καλα καταλαβες.. Μολις εκατσα.. Εκανα μπανιο τη Μαρια, την ταϊσα, την εβαλα για υπνο (αν και προβλεπω να εχουμε ενα δυσκολο βραδυ -ξανα-), εβαλα και το φαγητο και εκατσα! Αυριο θα φαμε κοτοπουλο με πιπεριες και μανιταρια.. Στη Μαρια μαλλον θα βαλω τραχανα ή μπαμιες γιατι δεν θελω να της δωσω μανιταρια.. Θα αυτοσχεδιασω αυριο!!

Μαρια_Ν_Δ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Ελπιζω την επομενη φορα να μπορεσεις να καθησεις κι αλλο!

Γιωτακι σε ευχαριστω πολυ για το κερασμα! Την επομενη φορα εγω, ειναι η σειρα μου γιατι αλλιως θα σκοτωθουμε!! ;)

Σοφια μου ευχαριστω πολυ για το δωρακι! Το Μαρακι ξετρελλαθηκε οταν το ειδε (ελπιζω να μην του βγαλει τα ματια)! Οσο για την Ελισσαβετ τι να πω! Κουκλα ειναι!! Να σου ζησει και να ειναι παντα γερη!

Ειρηνακι οφειλω να ομολογησω πως η κοιλιτσα σου ειναι πιο μεγαλη απο την τελευταια φορα που σε ειχαμε δει! Με το καλο το μωρακι σου! Η εγκυμοσυνη σε εχει γλυκανει παρα πολυ!!

Ναταλια σε περιμενουμε κι εσενα την επομενη φορα!

Γλυκουλα καλη επιτυχια με το θηλασμο!

Κι εγω περασα πολυ ομορφα σημερα και ανυπομονω να σας ξαναδω!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Α! Έστειλα και mail να μου αλλάξουν το όνομα χρήστη γιατί μου την είπατε λίγο!!!!

Και πως θα λεγεσαι απο 'δω και περα?:lol::lol:

Για να σε αναγνωρισουμε!!;):tongue:

gM4vp2.png

σας ευχαριστω κοριτσια για τις συμβουλες σας!!!να στε καλα θα προσπαθησω οσο μπορω να τον θηλασω και οτι καταφερω....

βλεπω οτι περασατε αρκετα καλα και ζηλευω...θελω και εγω να βγω εξω να ξεσκασω....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Πολύ πρωτότυπη αλλαγή mariand!!!

Δεν μπορούσα να σκέφτώ κάτι άλλο!!!!

Μια χαρα ειναι!:D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Hello, is anybody here? :D

Κορίτσια είστε πολύ καλή παρέα. Πέρασα πολύ ωραία σήμερα και αν δεν ήταν και ο Ευριπίδης θα πέρναγα καλύτερα.

Μαρία πως το βρήκες το σπίτι, ήταν στη θέση του; :-)

Γιώτα και Ειρήνη που είστε, αφήσατε κανένα cheeseburger και για κανέναν άλλο; :lol::lol:

Σοφία ευχαριστώ πολύ και πάλι για το δώρο σου. Το μπλουζάκι είναι πολύ ωραίο και του κάνει μια χαρά του Ευριπίδη.

Φαίη εσύ υποθέτω ότι μαγειρεύεις τέτοια ώρα.

μαρακι εγω κρατηθηκα τελικα δεν πηρα τιποτα να φαω .δεν πειναγα και λεω ασε ας μην γουρουνιασω.με το που ηρθα σπιτι εφαγα την σουπιτσα μου τυροπιτακια και σοκολατακια.μετα την επεσα απο τις 21.00 μεχι τωρα!δεν ειμαι πολυ τεμπελα.....

Ειρήνη μου μου φάνηκες λίγο αγχωμένη ή κάνω λάθος;

ελα καλε!!!καλα πως σου ηρθε ????δεν φταιω εγω!!το αγχος ντε και καλα να κανουμε κολλητη παρεα βρε φυγε του λεω τιποτα αυτο!!δεν βαριεσαι!!

σας ευχαριστω κοριτσια για τις συμβουλες σας!!!να στε καλα θα προσπαθησω οσο μπορω να τον θηλασω και οτι καταφερω....

βλεπω οτι περασατε αρκετα καλα και ζηλευω...θελω και εγω να βγω εξω να ξεσκασω....

μην ζηλευεις μπουμπου,εχεις να φροντισει τον γιοκα σου!!ωχ τι λεωωωω,ε΄πιζω να μην μου πεις τα ιδια οταν θα σας λεω οτι ειμαι ετοιμη να κοψω τις φλεβες μου!!

θα τηρησεις τις 40 ημερες?

φαιη ασε δεν με πειθεις καλα ειπε γιωτουλα.ειμαι σκατοφατσα:tongue::tongue::tongue:

πηρα το γιατρο και κλεισαμε ραντεβου για σαββατο πρωι.το χερι λεει θα πεφτει κανονικα μεχρι να γεννησω .σκατουλες λεμε!!!

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Πολύ πρωτότυπη αλλαγή mariand!!!

Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο!!!!

τι σε ειπανε μαριω?μαρια νεα δημοκρατια?δεν πειραζει κανενα κομμα δεν ειναι ντροπη:tongue::tongue:

4ywWp2.png

τι σε ειπανε μαριω?μαρια νεα δημοκρατια?δεν πειραζει κανενα κομμα δεν ειναι ντροπη:tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol: Ναι αυτό της είπανε :lol::lol::lol::lol: Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί πριν το ακούσω.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ετσι θελω να πιστευω και εγω.εκτος αν πεσουμε στην φακα να εκφερουμε τις αποψεις μας.φανταζομαι για αυτο θα λες.ε?

ασχετο ο μικρο σου δεν εκανε φασαρια μα χαρα ηταν.μια χαρα ειναι να τον χαιρεστε!!

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...