Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε;

Εγω είχα αρκετά κουραστική μέρα με τα αγοράκια μου. Ντουρασελ είναι, δεν σταματάνε ποτέ!!!Μα που την βρίσκουν τόση ενέργεια ήθελα να ήξερα. Δεν κοιμηθήκανε και το μεσημέρι και όλη μέρα κάνανε ζουζουνιές. Πριν από λίγο κοιμηθήκανε και ήτανε τόσο κουρασμένα που τα πήρε ο ύπνος σε δευτερόλεπτα!!!

Dems το θέμα του μεγέθους του στήθους πίστεψε με δεν παίζει κανένα ρόλο στο αν έχει γάλα η γυναίκα. (και το λέω γιατί έχω αρκετά μεγάλο στήθος). Ούτε και αν το βάζεις συνέχεια στο στήθος.Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση έτσι ήτανε. Ειδικά στον Δημητράκη μου είμουνα όλη μέρα με το στήθος έξω. Τον έβαζα συνέχεια αλλά γαλατάκι τίποτα. Πολύ λίγο. Γενικά εγώ είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα. Και τα 2 παιδιά μου τα θήλασα από 3 μήνες σχεδόν, με συμπλήρωμα εννωείται. Θα ήθελα παραπάνω αλλά έκανα ότι μπορούσα. Ειδικά στο πρώτο μου το τι κλάμα έριχνα που έπρεπε να πάρει και συμπλήρωμα. Παιζει ρόλο και ο ψυχολογικός παράγοντας. Αυτα!!!

Τώρα όσο για αύριο είμαι άτυχη. Δεν έχω ποιος να μου κρατήσει τα παιδιά. Αρρώστησε ο μπαμπάς μου με 39 πυρετό και θα πάνε στον γιατρό αύριο. Αν καταφέρει και έρθει ο άντρας μου νωρίτερα από τη δουλειά θα έρθω. Θα είσαστε για κανα 2ωρο; Δηλάδη περίπου μέχρι τις 7:30. Θα δω αν προλάβω. Και ήθελα τόσο πολύ να έρθω. Ελπίζω να μην κούρασα με το μεγάλο μήνυμα.

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γλυκουλα οθτε εγω θηλασα...παντως οτι κ να γινει εσυ θα ξερεις οτι προσπαθησες.

γιωτα δε τα καταφερα με τον επαναγαλακτισμο δεν ειχα χρονο.θα στα πω απο κοντα.

καλημερα δεν ειπαμε...καλημερα σε ολες κ ολα τα παιδακια!!τα λεμε σημερα τ απογευμα.φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Εμείς μόλις γυρίσαμε απο την πρωινη μας βολτα!!!!

Ο καιρος ειναι φανταστικος....καθολου κρυο και ιδανικος για βολτα!!!!!Εγω θα κοιμησω τον Τασο,θα φτιαξω και την φασολαδα μου και μετα ισως παμε μια βολτα στη Νεα Σμυρνη με το τραμ!!!!Βγειτε εξω με τα παιδια σας.....ειναι τελεια!!!!!!

Θα τα πουμε και απο κοντα το απογευμα.....φιλακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

περιμένω να σας δω από κοντά το απόγευμα!

Dems το θέμα του μεγέθους του στήθους πίστεψε με δεν παίζει κανένα ρόλο στο αν έχει γάλα η γυναίκα. (και το λέω γιατί έχω αρκετά μεγάλο στήθος). Ούτε και αν το βάζεις συνέχεια στο στήθος.Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση έτσι ήτανε. Ειδικά στον Δημητράκη μου είμουνα όλη μέρα με το στήθος έξω. Τον έβαζα συνέχεια αλλά γαλατάκι τίποτα. Πολύ λίγο. Γενικά εγώ είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα. Και τα 2 παιδιά μου τα θήλασα από 3 μήνες σχεδόν, με συμπλήρωμα εννωείται. Θα ήθελα παραπάνω αλλά έκανα ότι μπορούσα. Ειδικά στο πρώτο μου το τι κλάμα έριχνα που έπρεπε να πάρει και συμπλήρωμα. Παιζει ρόλο και ο ψυχολογικός παράγοντας. Αυτα!!!

Μαρία μου ότι το μέγεθος δεν παίζει ρόλο το ξέρω από την προσωπική μου εμπειρία :D . Γάλα έχουν όλες οι γυναίκες, απλά οι περισσότερες δεν έχουν τη σωστή καθοδήγηση :( . Ο γυναικολόγος μου έχει δική του μαία που με βοήθησε πολύ μέσα στο μαιευτήριο (φρόντιζε επίσης να μη μου φέρνουν το παιδί ταϊσμένο) και ο παιδιάτρος που ανέλαβε μέτα τον Ευριπίδη είναι πραγματικά υπέρ του θηλασμού και όχι μόνο στη θεωρία. Να διευκρινήσω ότι δεν θεωρώ πως είμαι καλύτερη μάνα από τις υπόλοιπες, επειδή θήλασα, ούτε πιο έξυπνη ούτε πιο ικανή, ξέρω ότι υπήρξα μόνο πιο τυχερή.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κορίτσια,

περιμένω να σας δω από κοντά το απόγευμα!

Μαρία μου ότι το μέγεθος δεν παίζει ρόλο το ξέρω από την προσωπική μου εμπειρία :D . Γάλα έχουν όλες οι γυναίκες, απλά οι περισσότερες δεν έχουν τη σωστή καθοδήγηση :( . Ο γυναικολόγος μου έχει δική του μαία που με βοήθησε πολύ μέσα στο μαιευτήριο (φρόντιζε επίσης να μη μου φέρνουν το παιδί ταϊσμένο) και ο παιδιάτρος που ανέλαβε μέτα τον Ευριπίδη είναι πραγματικά υπέρ του θηλασμού και όχι μόνο στη θεωρία. Να διευκρινήσω ότι δεν θεωρώ πως είμαι καλύτερη μάνα από τις υπόλοιπες, επειδή θήλασα, ούτε πιο έξυπνη ούτε πιο ικανή, ξέρω ότι υπήρξα μόνο πιο τυχερή.

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρία σίγουρα είσαι πιο τυχερή πο θήλασες τόσο πολύ καιρό και ναι όντως δεν υπάρχει καθοδήγηση. Απλά εγώ είχα πάθει όλα τα αρνητικά που μπορεί να πάθει μια γυναίκα από θηλασμό δηλαδή είχε πετρώσει το στήθος για μέρες, είχαν ματώσει οι θηλές μου, αστα πίκρα. Και το φέρνω βαρέως που δεν τα κατάφερα. Anyway!!! Ο Ευριπίδης καλά, πήγε σταθμό;

Γιωτα πολύ πρωινή σε βρίσκω!

Ειρηνάκι πως παέι ο μπεμπάκος, ανυπομονεί να βγει;

Σοφιά η μικρούλα σου. Σε αυτή την ηλικία είναι πολύ χαριτωμένα τα μωράκια!!!

Γλυκούλα το νεογέννητο;Σε αυτή τη φάση είναι μόνο μαμ, κακά και νάνι!!Πρόσεχε γιατί τα αγοράκια όταν τα αφήνεις γυμνούλια τσσσσσ αρχίζουν και κατουράνε και πετάγονται τα τσίσα πολύ μακριά!!!! Πολύ γέλιο!!!! Εμένα μέχρι και στον τοίχο στην αλλαξιέρα είχαν φτάσει τα τσίσα!!!

Φαιη το Μαράκι σου; Του πέρασε η γκρίνια;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

ναι μαρακι ησουν τυχερη μακαρι να ειχα τη τυχη σου...τεσπα τωρα ξερω οτι εκανα τα παντα τουλαχιστον!

μαρια νδ ναι ειναι πολυ χαριτωμενη σ αυτη την ηλικια πολυ πλακα εχει δε την χορταινω με τιποτα...τωρα χορευουμε κ ακουμε χατζηγιαννη που πολυ μασ αρεσει!!!

φαιη δε ξυπνησατε ακομα?το μαρακι καλα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμας! Πως ειστε?

Μαρακι δεν εχω καθολου αντιρρηση για την ωρα! Οπως σου εχω ηδη πει, οταν θα εισαι απ' εξω κανε αναπαντητη να βγω!

Τωρα για τη νυχτα που περασε... τι να πω! Δεν ξερω αν εχετε διαβασει καθολου στο αλλο parents που εγραψα πως εχουμε προβλημα με τον βραδυνο υπνο.. (Η Γιωτα το εχει διαβασει σιγουρα γιατι μου απαντησε κιολας).. Λοιπον, πολυ - πολυ επιγραμματικα θα σας πω πως καθε βραδυ πια θελουμε να κοιμομαστε στο απολυτο σκοταδι (κυριολεκτικα ομως, δεν ανεχομαστε φως ουτε απο τη χαραμαδα της πορτας) και πως θα ξυπνησουμε πολλες φορες με ουρλιαχτα (στην κυριολεξια) μεχρι να μας σηκωσει καποιος απο την κουνια οπου και ως δια μαγειας σταματανε ολα: και τα κλαμματα και οι στριγγλιες!

Το συζητησα με το γιατρο την Δευτερα που πηγαμε για εμβολιο και μου ειπε πως αφου εχουμε αποκλεισει τα ενδεχομενα να πειναει ή να ειναι λερωμενη ή να κρυωνει/ζεσταινεται ή να ποναει καπου ή να εχει πυρετο, τοτε την αφηνω για λιγο να κλαψει και μονο αν δεν σταματησει να παω! Ετσι, εχθες το βραδυ την αφησα κι εκλαψε για 5 λεπτα χωρις να παω και δεν ξαναεκλαψε ολο το βραδυ, αλλα εγω εχω πεθανει απο τις τυψεις.. Ειδικα σημερα το πρωι που την πηρα απο την κουνια για να την ταϊσω, εκεινη εχωσε το κεφαλακι της στο λαιμο μου και αναστεναξε.. Χιλια κομματια εγινα! :cry:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ωραια Μαρια θα χαρουμε να σε γνωρισουμε!!!!

Φαιη μου νομιζω πως την εχεις κακομαθει λιγο....εννοω οτι ειναι η πρωτη φορα που την αφησες να κλαψει 5 λεπτα???Χρειαζεται που και που.....οχι παραπανω και ουτε να πλανταξει....μην αλλαξει και χρωμα απ το κλαμα......

Να θυμασαι ομως οτι το καθε παιδι θελει το χρονο του για καθε καινουρια προσαρμογη....το οτι κοιμηθηκε ενα βραδυ δε σημαινει οτι εμαθε...απλα θα κανετε λιγη υπομονη και θα καταλαβει τι γινεται....το πιο πιθανο ειναι να τρομαζει απ το σκοταδι...ναι μεν της αρεσει αλλα οταν ανοιγει τα ματια της και δε βλεπει τιποτα φοβαται.....Υπομονη και θα βρειτε τη λυση....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιωτα μου πολυ την εχω κακομαθει κι οχι λιγο... Ωρες - ωρες μου ερχεται να ΜΕ σκοτωσω γιατι φυσικα και δεν ευθυνεται η Μαρια για οσα κανει αλλα εγω που δεν θετω ορια.. Με την εννοια φυσικα πως ποτε δεν πιεζω, ποτε δεν την αφηνω να κλαψει και που ακομα κι οταν γκρινιαζει για να περασει το δικο της δεν επιμενω λιγακι για να καταλαβει πως δεν πρεπει να της περναει σε ολα.. Αυτο εννοω με την εννοια "ορια" γιατι αλλιως τι ορια να θεσεις σε ενα μωρο?

Ειναι που περασε πολλα κι εκεινη κι εμεις μαζι της.. Το προσπαθω παντως αν και ξερω πως εχω δρομο μπροστα μου! Απλα εχω ξεκαθαρισει πως το maximum που την αφηνω να κλαιει ειναι τα 5 λεπτα. Αν στα 5 λεπτα δεν σταματησει θα παω κι ας γινει το δικο της.. Τι να κανω, γινομαι κομματια οταν κλαιει!

Μαλλον πρεπει να στη στειλω να την εκπαιδευσει ο Τασουλης να γινει λιγακι πιο ανεξαρτητη! :D

Μαρια χαρηκα που θα μπορεσεις τελικα! Θα τα πουμε απο κοντα το απογευμα!

Η Μαρια μου εν τω μεταξυ κοιμαται με τον πατερα της και εγω αφου δεν ειχα αλλες δουλειες να κανω κι ειχα μαγειρεψει απο χθες,εκανα μπανιο και δοκιμασα το σιδερο για τα μαλλια που μου εκανε δωρο η αδερφη μου την Πρωτοχρονια! Καλες βγηκαν οι μπουκλες, δεν τις λες και κομμωτηριου αλλα τρωγονται! Για να δουμε ποσο θα κρατησουν..

Παω να ξυπνησω τον Βασιλη να φαμε σαν ανθρωποι τωρα που κοιμαται γιατι αν ξυπνησει... Μας βλεπω να τρωει εκεινη και να ταϊζει κι εμας που και που!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσια...το οτι δεν εχω πολυ γαλα το ειδαμε οταν το μετρησαμε με το θηλαστρο επι 3 ημερες και ειδαμε οτι εχω περιπου 30 γραμ. συνολικα ενω το παιδι τωρα παιρνει περιπου 40 με 50...προσπαθω οσο μπορω να τον θηλαζω αλλα και ο ιδιος ειναι μες στην αντιδραση!!!οταν δεν θελει αλλο θα σταματησει και θα κοιμηθει στο στηθος μου και αν το ξυπνησω για να συνεχισει τοτε πινει λιγο και μετα το βγαζει δεν το καταπινει...δεν ξερω πως να το λυσω αλλα κατι θα βρω..την δευτερα εχω να τον παω στον παιδιατρο για να δουμε τα ποδια του επειδη ηταν με ισχιακη προβολη και οκλαδων...ελπιζω να μην εχει τιποτα και ολα να ειναι φυσιολογικα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας κοριτσια...το οτι δεν εχω πολυ γαλα το ειδαμε οταν το μετρησαμε με το θηλαστρο επι 3 ημερες και ειδαμε οτι εχω περιπου 30 γραμ. συνολικα ενω το παιδι τωρα παιρνει περιπου 40 με 50...προσπαθω οσο μπορω να τον θηλαζω αλλα και ο ιδιος ειναι μες στην αντιδραση!!!οταν δεν θελει αλλο θα σταματησει και θα κοιμηθει στο στηθος μου και αν το ξυπνησω για να συνεχισει τοτε πινει λιγο και μετα το βγαζει δεν το καταπινει...δεν ξερω πως να το λυσω αλλα κατι θα βρω..την δευτερα εχω να τον παω στον παιδιατρο για να δουμε τα ποδια του επειδη ηταν με ισχιακη προβολη και οκλαδων...ελπιζω να μην εχει τιποτα και ολα να ειναι φυσιολογικα...

Γιατρός δεν είμαι και δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Θα σου πω την δική μου εμπειρία.

Ο Ευριπίδης τις πρώτες ημέρες μπορεί να θήλαζε για 5 λεπτά και μετά να κοιμόταν 2 ή 3 ώρες και αναρωτιόμουν "χόρτασε δηλαδή τώρα, τι πρόλαβε να φάει;" Μπορεί όμως να είχε θηλάσει και 60 λεπτά και ύστερα από μισή ώρα να έδειχνε να ξαναπεινάει και σκεφτόμουν "ωχ, μήπως το γάλα μου δεν του φτάνει". Και η μαία και ο παιδίατρος επειμένανε ότι "μη δίνεις σημασία στον αριθμό και στη διάρκεια των θηλασμών. Αρκεί το παιδί να παίρνει το βάρος που πρέπει". Μου είχαν πει και οι δύο ότι πρέπει να παίρνει 50 γραμμάρια ανά τρεις ημέρες.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...