Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες !!οπως βλεπουμε ολες κι ομως ειμαι ακομα εδω!!!

μαρακι γιατι λες οτι ειμαι αναβλητικος τυπος.αν εννοεις για τα γεννητουρια μας.ασε να ερθουν στην ωρα τους να παρει λιγο τα πανω του το κροκαδακι μου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Δεν έχω χρόνο να γράψω τώρα γιατί δεν με αφήνουν τα πιτσιρίκια. Απλά μπήκα να σας πω ένα γεια. Αν κοιμηθούν το μεσημέρι θα ξαναμπώ. Πείτε μου και περισσότερες λεπτομέρειες για αύριο. Φιλιά σε όλες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα κοριτσαρες !!οπως βλεπουμε ολες κι ομως ειμαι ακομα εδω!!!

μαρακι γιατι λες οτι ειμαι αναβλητικος τυπος.αν εννοεις για τα γεννητουρια μας.ασε να ερθουν στην ωρα τους να παρει λιγο τα πανω του το κροκαδακι μου.

Ειρήνη για πλάκα το είπα. Φυσικά και είναι καλό να πάρει λίγο βάρος το μωρό (νόμιζω ότι αυτό βοηθάει για να μην κάνει και ίκτερο). Μην έχεις άγχος. Σου εύχομαι να έχεις έναν εύκολο και γρήγορο τοκετό και την άλλη εβδομάδα να μη σου ευχόμαστε μόνο για τα γενέθλιά σου ;)

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Δεν έχω χρόνο να γράψω τώρα γιατί δεν με αφήνουν τα πιτσιρίκια. Απλά μπήκα να σας πω ένα γεια. Αν κοιμηθούν το μεσημέρι θα ξαναμπώ. Πείτε μου και περισσότερες λεπτομέρειες για αύριο. Φιλιά σε όλες

Μαρία, συναντιόμαστε στην κεντρική πλατεία, στο Haagen Danz 5:30 το απόγευμα. Αν θέλεις άλλη διευκρίνηση ρωτάς :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσια!!!σας ευχαριστω για τις ευχες σας και τα καλα σας λογια...

αργησα να ξυπνησω γιατι ο μικρος με ξενυχτησε!!!

Φαιη μου χρονια πολλα και οτι επιθυμεις και ναι τον θηλαζω αλλα δεν εχω παρα πολυ γαλα και ετσι του δινω και συμπληρωμα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ευχαριστω μαρακι!!μακαρι να ειναι ολα καλα!!αυριο εχει πλατεια ε?για να δουμε τι θα κανουμε αυριο?μετα τις 12.30 εχω να παω jumbo να παρω μερικα πραματακια που ουτε καν ειχα σκεφτει.οπως σεντονακια αγκαλιας και θερμομετρο γαντακια καλτσακια κανενα μπιμπερο.τωρα μην με ρωτησετε πως και τα ξεχασα το μυαλο μου εχει αρχισει και λιωνει!!θα πρεπει να παρω τον γιατρο να μου πει ποτε θελει να με δει γιατι στις 31/12 που ειχα παει μου ειπε οτι θα με ξαναεβλεπε σε μια βδομαδα.να δουμε ποσα γραμμαρια θα εχει παρει ακομα.ηταν 2600 ευελπιστω να εχει φτασει τα 2800.για να δουμε!!

γλυκουλα αυτα τα τσαγια που λενε οτι βοηθανε στην παραγωγη γαλακτος?μαγια κ.α.?ρωτησε σε κανενα φαρμακειο να σου πουνε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

η παιδιατρος μου ειπε να του δινω μονο γαλατακι και τιποτα αλλο γιατι ειναι πολυ μικρο ακομα για τσαγακι...τι να πω δεν ξερω!

και εγω μην νομιζεις ειχα ψωνισει αρκετα και στην πραξη ειδα οτι δεν μου εφταναν με τιποτα και του πηρα κι αλλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

η παιδιατρος μου ειπε να του δινω μονο γαλατακι και τιποτα αλλο γιατι ειναι πολυ μικρο ακομα για τσαγακι...τι να πω δεν ξερω!

και εγω μην νομιζεις ειχα ψωνισει αρκετα και στην πραξη ειδα οτι δεν μου εφταναν με τιποτα και του πηρα κι αλλα...

glykoula ειρηνη εννουσε να πιεις εσυ κατι γ ν αυξησεις τη παραγωγη σου πχ τριγωνελλα η μαγια μπυρας...μπες στο θεμα του θηλασμου κ διαβασε προσεκτικα ειναι κριμα να χασεις το θηλασμο...κ βαζε συνεχεια το μωρο στο στηθος συνεχεια...αυτο κ μονο θ αυξησει τη παραγωγη σου.ποσο συμπληρωμα του δινεις?η μαια στο ειπε αυτο?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

glykoula ειρηνη εννουσε να πιεις εσυ κατι γ ν αυξησεις τη παραγωγη σου πχ τριγωνελλα η μαγια μπυρας...μπες στο θεμα του θηλασμου κ διαβασε προσεκτικα ειναι κριμα να χασεις το θηλασμο...κ βαζε συνεχεια το μωρο στο στηθος συνεχεια...αυτο κ μονο θ αυξησει τη παραγωγη σου.ποσο συμπληρωμα του δινεις?η μαια στο ειπε αυτο?

η παιδιατρος του δινω 10 γραμ.επιπλεον δεν ξερω παντως αν θα με βοηθησουν γιατι εχω μικρο αποθηκευτικο χωρο και δεν φτανει για το παιδι...παντως θα το προσπαθησω και αν πετυχει καλως..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γλυκουλα απλα να θυμασαι οτι οσο πιο πολλη ωρα τον εχεις στο στηθος τοσο πιο πολυ γαλα θα εχεις......αλλα ειναι οπως τα λες...αν πετυχει καλως αν οχι παλι καλως.

Εγω και η Φαιη δε θηλασαμε.ομως η DEMS θηλασε τον Ευριπιδακο της!!!!!

Μαρια αυριο στις 17 15 θα ειμαι στο σταθμο....καλα δεν ειναι?Νομιζω θα προλαβουμε....αν θελετε ερχομαι και νωριτερα.....

ERIANTON αν προλαβεις αυριο ελα μια βολτιτσα απ την πλατεια,εκει θα ειμαστε τουλαχιστον για ενα 2ωρο....να σου ευχηθουμε και απο κοντα!!!!!!

Σοφια τελικα τι εγινε με τον επαναγαλακτισμο???εχω χασει επεισοδια στο θεμα αυτο!!!!

Μαρια_Ν_Δ μη σε αγχωνει θα μας γνωρισεις....δεν εχει και πολλες γυναικοπαρεες στο συγκεκριμενο μαγαζι και την ωρα που παμε εμεις.....οποτε θα μας καταλαβεις αμεσως.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

και εγω θελω πολυ να σας γνωρισω αλλα ακομα δεν μπορω να βγω δεν εχω δυναμεις για εξοδο ακομα....

Εσυ ακομη εισαι λεχωνα....σε χρειαζεται το μωρο σου!!!!!

Αλλωστε δε χανομαστε!!!!Θα ξαναβρεθουμε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσια!!!σας ευχαριστω για τις ευχες σας και τα καλα σας λογια...

αργησα να ξυπνησω γιατι ο μικρος με ξενυχτησε!!!

Φαιη μου χρονια πολλα και οτι επιθυμεις και ναι τον θηλαζω αλλα δεν εχω παρα πολυ γαλα και ετσι του δινω και συμπληρωμα...

Γλυκούλα καλησπέρα,

το δεν έχω αρκετό γάλα δεν υπάρχει, η παραγωγή ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού. Ο Ευριπίδης θήλαζε αποκλειστικά για οκτώ μήνες και εγώ δεν έχω μεγάλο στήθος (μέγεθος 70Β με το ζόρι :lol::lol: ). Πόσες φορές το έχεις ζυγίσει το παιδί μέχρι τώρα (μέσα σε 10 ημέρες!) και έβγαλε το συμπέρασμα η παιδίατρός σου ότι "δεν του φτάνει το γάλα σου";

Μπες, όποτε μπορείς, στο θέμα του θηλασμού και θα βρεις από τις έμπειρες μαμάδες ό,τι χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να θηλάζεις, αν το θες φυσικά. :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Γ...

Μαρια αυριο στις 17 15 θα ειμαι στο σταθμο....καλα δεν ειναι?Νομιζω θα προλαβουμε....αν θελετε ερχομαι και νωριτερα.....

Μια χαρά μου φαίνεται εμένα, αν συμφωνεί και η Φαίη...

etCDp3.png hk8kp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΙΗ...ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ.

ΜΑΡΙΑ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ?ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?

ΓΙΩΤΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΤΑΣΟΥΛΙΣ ΣΟΥ?Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΣΙ?

ΣΟΦΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ?

ΕΙΡΗΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ....

ΜΑΡΙΑ-Ν-Δ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ?

ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ....

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...