Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, συγνώμη. Νόμιζα ότι ήταν ίωση. Εγώ να δεις τι επιλοχειο κατάθλιψη πέρασα στο πρώτο παιδάκι μου. Στο δεύτερο πάλι τίποτα. Μέσα στην τρελλή χαρά είμουνα.

Λες κι εγω να μην καταλαβω τιποτα?:lol:

Παντως περα απο τα αστεια, επειδη ημουν στον κοσμο μου και δεν εχω "χορτασει" ακομα τη Μαρια μου οπως πρεπει λογω πολλων, θελω πρωτα να κανουμε καποια πραγματα οι δυο μας (κοινως να αναπληρωσουμε το χρονο που χασαμε, τις μερες και τις νυχτες που της στερησα τη μαμα της επειδη δεν την ηθελα (δεν το λεω για να περηφανευτω για τις πραξεις μου, αυτο αισθανομουν.. Ντρεπομαι πολυ, αλλα αυτο με αναγκασε να ζητησω και βοηθεια και να βρω μια ακρη)) και μετα να της κανω κι ενα αδερφακι.. Τωρα προεχει το Μαρακι και ΜΟΝΟ αυτο!!:wink:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

:oops::oops::oops: Συγγνωμη δεν το ηξερα! Μπραβο σου παντως! Θελει κοτσια αυτο που κανεις! Ειλικρινα μπραβο!

δεν πειραζει μην ανησυχεις!!!εχω τον μπεμπη μου και ολα ειναι καλα!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν πειραζει μην ανησυχεις!!!εχω τον μπεμπη μου και ολα ειναι καλα!!

Μπραβο γλυκουλα! Οσο να το κανεις ενα μωρο ειναι ερωτας!!! Ποσο μαλλον ενας μπεμπης!:wink: (Κι εγω αγορι ηθελα αλλα ηρθε το Μαρακι! Βεβαια δεν εχω παραπονο γιατι κανει οσο 10 αγορια μαζι!:lol:)

Τον θηλαζεις?

gM4vp2.png

Λες κι εγω να μην καταλαβω τιποτα?:lol:

Παντως περα απο τα αστεια, επειδη ημουν στον κοσμο μου και δεν εχω "χορτασει" ακομα τη Μαρια μου οπως πρεπει λογω πολλων, θελω πρωτα να κανουμε καποια πραγματα οι δυο μας (κοινως να αναπληρωσουμε το χρονο που χασαμε, τις μερες και τις νυχτες που της στερησα τη μαμα της επειδη δεν την ηθελα (δεν το λεω για να περηφανευτω για τις πραξεις μου, αυτο αισθανομουν.. Ντρεπομαι πολυ, αλλα αυτο με αναγκασε να ζητησω και βοηθεια και να βρω μια ακρη)) και μετα να της κανω κι ενα αδερφακι.. Τωρα προεχει το Μαρακι και ΜΟΝΟ αυτο!!:wink:

Ναι βέβαια προέχει το Μαράκι σου. Συγνώμη κιόλας αλλά επειδή είμαι καινούργια στην παρέα σας δεν γνωρίζω τι είχε γίνει. Καλά κάνεις και θέλεις να τη χορτάσεις πρώτα. Αν και δεν νομίζω πως χορταίνεις ποτέ το παιδί σου.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Ναι βέβαια προέχει το Μαράκι σου. Συγνώμη κιόλας αλλά επειδή είμαι καινούργια στην παρέα σας δεν γνωρίζω τι είχε γίνει. Καλά κάνεις και θέλεις να τη χορτάσεις πρώτα. Αν και δεν νομίζω πως χορταίνεις ποτέ το παιδί σου.

Μη ζητας συγγνωμη βρε! Δεν το εχω αναλυσει το θεμα με καμμια απο τις φιλεναδες Ηλιουπολιτισες!:lol: Την Πεμπτη οταν με το καλο βρεθουμε το συζηταμε αν θελετε!

gM4vp2.png

Κορίτσια προς το παρών θα σας καληνυχτίσω.

Κι εγω παω να ξαπλωσω.. Διαβαζω αυτο τον καιρο "Το νησι" που εξιστορει τα οσα γινονταν στην Κρητη και το νησακι Σπιναλογκα οπου ηταν η αποικια των λεπρων! Με εχει πραγματικα συνεπαρει αν και με την κουραση που εχω, διαβαζω με το ζορι 10-12 σελιδες καθε βραδυ και κοιμαμαι! Παντως ειναι πολυ ωραιο βιβλιο! Σας το συστηνω!

Φιλακια σε ολες!!

gM4vp2.png

κοριτσακια εδω ειμαι και εγω δεν γεννησα ακομα.εχω ακομα11 μερες δεν βιαζομαστε.να κανουμε και καμια βολτα ακομα. ολο το πρωι τον πουλο και το βραδυ σπιτι.ειχαμε επισκεψεις και δεν μπηκα καθολου μετα με επιασε πονοκεφαλος και ακομα καλα κρατει.

γλυκουλα καλως μας ηρθες!!να σου ζησει ο γιος και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις.

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!

φαιη γιορταζεις σημερα?αν ναι χρονια σου πολλα!!(απ το φωτεινη δε βγαινει το φαιη?:?:)

γλυκουλα ενα μεγαλο μπραβο που κρατησες το μωρακι μονη σου-εγω σε αντιστοιχη περιπτωση δε το εκανα κ μετανιωνω πικρα.

ειρηνακι 11 μερες περνανε πολυ γρηγορα αντε να γεννησεισ κ εσυ ευκολα κ να κρατησεις συντομα το γιο σου στην αγκαλια σου!

μαρια νδ ευχομαο το τριτο να ναι κοριτσακι!εγω θα κανω το δευτερο σε 1-2 χρονια ετσι με συμβουλεψαν οι γιατροι μου.

φαιη ναι να χαρεις οσο μπορεις το μαρακι σου μη λυπασαι για τη καταθλιψη δυστυχως ειναι αρκετα μεγαλο το ποσοστο των γυναικων που την εμφανιζουν-αλλα παντα ειναι αντιμετωπισιμη(εγω ειχα μεγαλυτερες πιθανοτητες να τη παθω λογω υποκειμενης νοσου αλλα τη γλιτωσα).

τα μπεμπακια σας τι κανουν σημερα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Γλυκούλα να σου ζήσει ο μπέμπης σου! και όντως είναι πολύ γενναία η απόφασή σου.

Ειρήνη είσαι γενικά αναβλητικός τύπος; :lol:

Φαίη και εγώ έτσι το είχα σκεφτεί, να έρθω πρώτα σε εσένα και μετά να πάμε μαζί να πάρουμε τη Γιώτα από το σταθμό.

Ποιές θα είμαστε τελικά αύριο;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα!!!!!!

Φαιη Χρόνια Πολλά!!!!Να χαίρεσαι τη γιορτή σου!!!!!

Εμείς επιστρέψαμε απο την εκκλησία αλλά δεν πήραμε αγιασμό γιατί νύσταξε ο Τασος...μονο κοινωνήσαμε!!!!!

DEMS πείτε μου μία ώρα να είμαι αύριο στο σταθμό του μετρό και θα είμαι εκεί....

Σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας για τους γονείς μου!!!!

Θα τα πούμε αργότερα!!!Φιλάκια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

maraki εγω θα ερθω σιγουρα!!

ασχετο χτες λαχταρισα με τη μικρη...την ειχα αφησει στο ριλαξ για να πλυνω το μπιμπερο -χωρις να τη δεσω, τα θελα κ τα παθα:(-κ μεχρι να τελειωσω το πλυσιμο η κυρια ειχε πεσει στο καναπε....στο τσακ την προλαβα μη πεσει κ στο πατωμα...πηρα μεγαλη λαχταρα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε?

Εμεις δεν εχουμε και μια τοσο καλη μερα.. Υπαρχει μια ενταση ετσι γενικοτερα και δεν ξερω αν θα μας βγει σε καλο... Εχει και η Μαρια μπολικη γκρινια σημερα και ειμαστε "καπως"! Τελος παντων..

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες αλλα δεν γιορταζω σημερα... Η γιορτη μου ειναι κινητη, τεσσερις Κυριακες μετα το Πασχα, της Αγιας Φωτεινης της Σαμαρειτιδος.. Ο παππους μου που ηταν παπας το ειχε καθιερωσει ετσι και ειπα να το κρατησω και μεγαλωνοντας! Επειδη τοτε ομως δεν με θυμαται σχεδον κανενας, σας ευχαριστω που με θυμηθηκατε σημερα!!

Μαρακι (DEMS) αυριο την ωρα που θα εισαι εξω απο το σπιτι μου, κανε μια αναπαντητη να βγω! Ξερεις εσυ, τα γνωστα! :lol:

Παω να φτιαξω ψαροσουπα για το Μαρακι μου! Αν και με την γκρινια που εχει σημερα, το πιο πιθανο ειναι να τη "λουσω" παρα να την ταϊσω με τη σουπα!

Τα λεμε αργοτερα! Φιλια!

gM4vp2.png

Καλημερα κοριτσια! ...

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες αλλα δεν γιορταζω σημερα... Η γιορτη μου ειναι κινητη, τεσσερις Κυριακες μετα το Πασχα, της Αγιας Φωτεινης της Σαμαρειτιδος...

Ωχ και εγώ βιάστηκα να σου ανοίξω θέμα στις "ευχές" :oops::oops:

Μαρακι (DEMS) αυριο την ωρα που θα εισαι εξω απο το σπιτι μου, κανε μια αναπαντητη να βγω! Ξερεις εσυ, τα γνωστα! :lol:

Λοιπόν προτείνω να με πάρει τηλ. η Γιώτα όταν ξεκινάει για το μετρό για ξεκινήσω και εγώ να έρθω σε σένα. Συμφωνείτε;

Σοφία αν κατάλαβα είχες βάλει το relax πάνω στον καναπέ; Νομίζω ότι το λέει και στις οδηγίες ότι δεν επιτρέπεται :?

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...