Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου γλυκουλα! Να σου ζησει το μωρακι σου! Πως τα πατε τωρα τις πρωτες μερες?

Μαρια καλα ειμαι, το Μαρακι μου ειναι καλα, δεν εκανε καθολου πυρετο αν και ο παιδιατρος μας ειπε πως θα κανει για ενα 24ωρο.. Τι να πω πια! Ολα τα εχω δει με αυτο το παιδι! Εγω παντως της εδωσα λιγακι depon πριν της δωσω το βραδυνο γαλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.. Βλεπεις ετσι και τολμησεις να πας στο δωματιο της τη νυχτα για να τσεκαρεις αν ολα ειναι οκ, την πατησες! Ξυπναει και δεν ξανακοιμαται με τιποτα.. Οποτε της το εδωσα προληπτικα!

Την Ειρηνη δεν την εχω πετυχει σημερα ουτε εδω αλλα ουτε και στο facebook.. Λετε να σημανε και για εκεινη το καμπανακι?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μια χαρα πανε οι πρωτες μερες ευτυχως ο μικρος ειναι πολυ ησυχος και αν δεν τον ξυπνησω να φαει δεν ξυπναει ολα καλα πανε και εχω και την βοηθεια της μαμας μου για οτι χρειαστω

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

να σου ζησει ο μπεμπης γλυκουλα!καλο σαραντισμο να εχεις!

σχετικα με το εμβολιο-δε θυμαμαι ποια το ανεφερε-δεν υπαρχει λογος να γινει-η δηθεν πανδημια ειναι πλεον σε υφεση οποτε δε χρειαζεται.

γιωτα να ζησουν οι γονεις σου παντα ευτυχισμενοι να ναι.

παω να ξεραθω σε λιγο ελπιζω ο αντωνης να μπορεσει να κοιμησει τη μικρη.

καληνυχτα σας!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γλυκουλα να σου ζησει ο παιδαρος!!!!!!

Σου γραψαμε και στο αναλογο thread!!!!

Οντως η Ειρηνη εχει χαθει....μηπως ειναι στο μαιευτηριο???Θα μαθουμε....

Φαιη μου αν δεν εχει προβλημα η Μαρια μπορω να ερθω μεχρι το μετρο.....το πιο πιθανο ομως ειναι να παρω ενα ταξι μετα απο κει να μην περπαταω στα σκοτεινα.....ειμαι και λιγο φοβιτσιαρα!!!!!

Ο Τασουλης κοιμηθηκε....εκανα ενα σουπερ χαλαρωτικο μπανακι κι ετοιμαζομαι για υπνο!!!!Ξεχασα να πω....το μεσημερι κοιμομουν με τον Τασο και ειδα ονειρο οτι πηγα στον ιατρο και δεν ειχα διδυμα...αλλα τετραδυμα!!!!Φρικαρα!!!!

Σας καληνυχτιζω....φιληστε μου ολα τα μωρακια......νεογεννητα και μεγαλυτερα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ονειρα γλυκα Σοφια μου!

Γλυκουλα μπραβο στη μαμα που σε βοηθαει! Ο αντρας σου φοβαται? Συνηθως ειναι αρκετα ψαρωμενοι τον πρωτο καιρο με το μωρο!

Θυμαμαι τον πρωτο καιρο που εφερα τη Μαρια μου στο σπιτι, δεν ησυχαζε ουτε για 5 λεπτα.. Ο Βασιλης δουλευε, η μανα μου το ιδιο και ενα βραδυ μετα απο πολλα που ημουν ξαγρυπνη σηκωθηκα γυρω στις 4 παρα χωρις να εχει ξυπνησει το μωρο, το σηκωσα απο την καλαθουνα και αρχισα να το ταρακουναω γιατι νομιζα πως ξυπνησε.. Η καημενη η Μαρια στην αρχη απορησε και μετα εβαλε τα κλαμματα! Σηκωθηκε ο αντρας μου, την πηρε αγκαλια και ζητησε αμεσως αδεια απο τη δουλεια να με βοηθησει! Το μονο που χρειαζομουν ηταν λιγος υπνος.. Τωρα που το σκεφτομαι αναστατωνομαι στη σκεψη να μην ηταν εδω οταν εγινε αυτο το περιστατικο! Θα μπορουσαν να γινουν χειροτερα πραγματα... Στεναχωριεμαι πολυ οταν τα σκεφτομαι!

Μακρια απο καθε μανουλα οσα τραβηξα το πρωτο εξαμηνο με το μωρο στο σπιτι!

gM4vp2.png

Καληνύχτα Σοφία καλή ξεκούραση.

Φαίη καλά έκανες και έδωσες ντεπονάκι προληπτικά. Ταλαιπωρούνται τα κακόμοιρα με τον πυρετο. Τουλάχιστον να κοιμηθεί απύρετη. Τι σου είπε ο γιατρός, ίωση είναι;

Γλυκούλα, η βοήθεια της μαμάς είναι πολύ σημαντική!! Αχ! Είναι ωραίες οι πρώτες ημέρες με το νεογέννητο. Λέτε να κάνω και τρίτο παιδάκι; Ο άντρας μου θέλει οπωσδήποτε και ένα κοριτσάκι!!!

Λέτε να γέννησε η Ειρήνη;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Γλυκουλα να σου ζησει ο παιδαρος!!!!!!

Σου γραψαμε και στο αναλογο thread!!!!

Οντως η Ειρηνη εχει χαθει....μηπως ειναι στο μαιευτηριο???Θα μαθουμε....

Φαιη μου αν δεν εχει προβλημα η Μαρια μπορω να ερθω μεχρι το μετρο.....το πιο πιθανο ομως ειναι να παρω ενα ταξι μετα απο κει να μην περπαταω στα σκοτεινα.....ειμαι και λιγο φοβιτσιαρα!!!!!

Ο Τασουλης κοιμηθηκε....εκανα ενα σουπερ χαλαρωτικο μπανακι κι ετοιμαζομαι για υπνο!!!!Ξεχασα να πω....το μεσημερι κοιμομουν με τον Τασο και ειδα ονειρο οτι πηγα στον ιατρο και δεν ειχα διδυμα...αλλα τετραδυμα!!!!Φρικαρα!!!!

Σας καληνυχτιζω....φιληστε μου ολα τα μωρακια......νεογεννητα και μεγαλυτερα!!!!!!

Χαχαχα!!:lol::lol: Ειπαμε να γινετε πολυτεκνη οικογενεια αλλα οχι κι ετσι βρε Γιωτα μου!!

Ονειρα γλυκα! Φιλια στον Τασουλη!:D

gM4vp2.png

Καληνύχτα Σοφία καλή ξεκούραση.

Φαίη καλά έκανες και έδωσες ντεπονάκι προληπτικά. Ταλαιπωρούνται τα κακόμοιρα με τον πυρετο. Τουλάχιστον να κοιμηθεί απύρετη. Τι σου είπε ο γιατρός, ίωση είναι;

Γλυκούλα, η βοήθεια της μαμάς είναι πολύ σημαντική!! Αχ! Είναι ωραίες οι πρώτες ημέρες με το νεογέννητο. Λέτε να κάνω και τρίτο παιδάκι; Ο άντρας μου θέλει οπωσδήποτε και ένα κοριτσάκι!!!

Λέτε να γέννησε η Ειρήνη;

Οχι βρε δεν εχει ιωση! Απλα καναμε την 1η δοση του εμβολιου του πνευμονιοκοκκου και ειπε ο γιατρος πως κανει πυρετο για ενα 24ωρο, αλλα δεν εκανε!

Με το καλο το 3ο.. Εγω δυστυχως περασα μια επιλοχειο καταθλιψη που ηταν ολη δικη μου και φοβαμαι να προχωρησω σε μια 2η εγκυμοσυνη!

gM4vp2.png

Φαιη μου δεν ειμαι παντρεμενη και θα το μεγαλωσω μονη μου το παιδι...ο μπαμπας του δεν το ηθελε και χωρισαμε οταν ημουν 3 μηνων εγκυος...οποτε η βοηθεια της μαμας ειναι πολυτιμοτατη γιατι δεν θα τα καταφερνα διαφορετικα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Φαιη μου δεν ειμαι παντρεμενη και θα το μεγαλωσω μονη μου το παιδι...ο μπαμπας του δεν το ηθελε και χωρισαμε οταν ημουν 3 μηνων εγκυος...οποτε η βοηθεια της μαμας ειναι πολυτιμοτατη γιατι δεν θα τα καταφερνα διαφορετικα!!!

:oops::oops::oops: Συγγνωμη δεν το ηξερα! Μπραβο σου παντως! Θελει κοτσια αυτο που κανεις! Ειλικρινα μπραβο!

gM4vp2.png

Οχι βρε δεν εχει ιωση! Απλα καναμε την 1η δοση του εμβολιου του πνευμονιοκοκκου και ειπε ο γιατρος πως κανει πυρετο για ενα 24ωρο, αλλα δεν εκανε!

Με το καλο το 3ο.. Εγω δυστυχως περασα μια επιλοχειο καταθλιψη που ηταν ολη δικη μου και φοβαμαι να προχωρησω σε μια 2η εγκυμοσυνη!

Αχ, συγνώμη. Νόμιζα ότι ήταν ίωση. Εγώ να δεις τι επιλοχειο κατάθλιψη πέρασα στο πρώτο παιδάκι μου. Στο δεύτερο πάλι τίποτα. Μέσα στην τρελλή χαρά είμουνα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...