Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν το εχω κανει στη Μαρια μου και ουτε προκειται! Δεν το εχω συζητησει καν με τον παιδιατρο αλλα ουτε κι εκεινος μας προτεινε να την εμβολιασουμε! Η Σοφια που το συζητησε μαζι του (εχουμε τον ιδιο παιδιατρο με τη Σοφια και με τη Μαρια (elisabeth και dems για να σε διευκολυνω :D ), της ειπε πως αν παρει μορφη πανδημιας τοτε το συζηταμε!

Δεν ξερω.. ακουγονται πολλα, αλλα εγω δεν προκειται να της το κανω το συγκεκριμενο (για τον Η1Ν1)! Αν θες συζητησε το και με τη Μαρια που ο Ευριπιδης ειναι κοντα στην ηλικια με τα δικα σου αγορακια να ακουσεις μια πιο ξεκαθαρη αποψη! Οσο να 'ναι αλλιως σκεφτονται οι παιδιατροι για τα βρεφη, αλλιως για τα νηπια κι αλλιως για τα μεγαλυτερα παιδακια. Γνωμη μου παντως ειναι να το ψαξεις πολυ καλα πριν προχωρησεις!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι βέβαια θα το ψάξω. Δεν νομίζω όμως να τους το κάνω. Πάντως τώρα με τον παιδικό ο μεγάλος συνέχεια ιωσούλες παθαίνει, συναχάκια και τέτοια και μαζί με αυτόν κολλάμε ό λ ο ι ! ! Με τη σειρά μαμά, μπαμπάς, ο μικρός, παπούδες και γιαγιάδες!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ήθελα να ρωτήσω κορίτσια αν έχει κάνει καμιά στα παιδιά της το εμβόλιο για την καινούργια γρίπη; Εμένα ο παιδίατρος μου σύστησε να το κάνω στα παιδιά αλλά εγώ είμαι επιφυλακτική. Είναι κάτι το καινούργιο και ακόμα δεν ξέρουνε τι παρενέργειες θα έχει. Εδώ και η μιση ιατρική κοινότητα διαφωνεί γύρω από αυτό το θέμα.

Καλησπέρα Μαρία,

στον Ευριπίδη δεν έχει κάνει ούτε το απλό αντιγριπικό ο παιδίατρός μας. Τον ρώτησα το Φθινόπωρο και μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Όσο για τη νέα γρίπη μου είπε ότι είναι θέμα οικονομικών συμφερόντων.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ναι βέβαια θα το ψάξω. Δεν νομίζω όμως να τους το κάνω. Πάντως τώρα με τον παιδικό ο μεγάλος συνέχεια ιωσούλες παθαίνει, συναχάκια και τέτοια και μαζί με αυτόν κολλάμε ό λ ο ι ! ! Με τη σειρά μαμά, μπαμπάς, ο μικρός, παπούδες και γιαγιάδες!!!

Φέτος πήγε πρώτη χρονιά παιδικό ο γιος σου;

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Φέτος πήγε πρώτη χρονιά παιδικό ο γιος σου;

Γεια σου Μαρία. Ούτε εμείς έχουμε κάνει το απλό αντιγριπικο. Ναι φέτος πήγε πρώτη φορά. Είχε πάει πρώτη φορά τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, πήγαμεδιακοπές και μετά πήγε κανονικα από Σεπτέμβριο. Να υποθέσω πως ο Ευριπίδης δεν φοράει πάνες έτσι; Έχετε κόψει και την βραδυνή; Εμείς όχι ακόμα, παρόλο που τις περισσότερες φορές είναι στεγνή το πρωί.

Στις καινούργιες κούνιες πήγατε, σας άρεσε; Εμείς έχουμε πάει αρκετές φορές.

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!!!

Εμεις πηγαμε στα τζαμπο και πηραμε κουτι να βαζει ο Τασουλης τα παιχνιδια του.....

Τεσπα,ηθελα να σας πω οτι δεν θα εχω αμαξι την Πεμπτη οποτε λιγο χλωμο να ερθω!!!!

Αλλα δε θελω να σας το χαλασω!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σου Μαρία. Ούτε εμείς έχουμε κάνει το απλό αντιγριπικο. Ναι φέτος πήγε πρώτη φορά. Είχε πάει πρώτη φορά τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, πήγαμεδιακοπές και μετά πήγε κανονικα από Σεπτέμβριο. Να υποθέσω πως ο Ευριπίδης δεν φοράει πάνες έτσι; Έχετε κόψει και την βραδυνή; Εμείς όχι ακόμα, παρόλο που τις περισσότερες φορές είναι στεγνή το πρωί.

Στις καινούργιες κούνιες πήγατε, σας άρεσε; Εμείς έχουμε πάει αρκετές φορές.

Ναι έχει κόψει την πάνα από πέρσι τον Απρίλιο. Από τη στιγμή που φόρεσε πάνινο βρακί δεν ήθελε να ξαναβάλει πάνα, οπότε την καταργήσαμε ταυτόχρονα και το βράδυ. Ακόμα έχουμε ατυχήματα βέβαια, αλλά το παλεύουμε. Στην καινούργια παιδική χαρά δεν πήγαμε τελικά. Βαριόμουν εγώ :oops::oops::oops:

Γεια σας κοριτσια!!!!!

...

Τεσπα,ηθελα να σας πω οτι δεν θα εχω αμαξι την Πεμπτη οποτε λιγο χλωμο να ερθω!!!!

Αλλα δε θελω να σας το χαλασω!

Όχι ρε Γιώτα...

Να σε φέρει κάποιος ή να σε πάρουμε από κάπου:?:

etCDp3.png hk8kp3.png

Ο Βασιλης θα ειναι στο μαγαζι.....δεν ξερω θα δουμε μηπως ερθω με μετρό μεχρι Αγ Δημητριο.Να μπει κ η Φαιη να μου πει με τι θα ερθει....ή αλλιως θα παρω ενα ταξι και θα ερθω....μη μου αγχωνεστε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ο Βασιλης θα ειναι στο μαγαζι.....δεν ξερω θα δουμε μηπως ερθω με μετρό μεχρι Αγ Δημητριο.Να μπει κ η Φαιη να μου πει με τι θα ερθει....ή αλλιως θα παρω ενα ταξι και θα ερθω....μη μου αγχωνεστε!!!!!

Αν έρθεις μέχρι τον Άγιο Δημήτριο έρχομαι εγώ και σε παίρνω. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Θα κανονισουμε....να δω και η Φαιη πως θα ερθει μηπως ερθουμε παρεα και μηπως χρειαστει να με πας μετα μεχρι το μετρο.....εδω ειμαστε και θα κανονισουμε!!!!!

Αυριο το προγραμμα λεει το πρωι εκκλησια κ το μεσημερι μαλλον θα παμε να φαμε στους γονεις μου...εχουν και επετειο....κλεινουν 31 χρονια γαμου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Θα κανονισουμε....να δω και η Φαιη πως θα ερθει μηπως ερθουμε παρεα και μηπως χρειαστει να με πας μετα μεχρι το μετρο.....εδω ειμαστε και θα κανονισουμε!!!!!

Αυριο το προγραμμα λεει το πρωι εκκλησια κ το μεσημερι μαλλον θα παμε να φαμε στους γονεις μου...εχουν και επετειο....κλεινουν 31 χρονια γαμου!!!!!

Να τα εκατοστήσουν!!!

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Γιωτα κι εγω θελω να ερθεις!!

Λοιπον, κανονικα θα με εφερνε ο Βασιλης αλλα προτεινω να ερθει η Μαρια να με παρει και μετα να παμε μεχρι το μετρο να παρουμε τη Γιωτα. Χωραμε στο αυτοκινητο νομιζω! Εσεις τι λετε?

Γιωτα να τα εκατοστησουν οι δικοι σου! Παντα ευτυχισμενοι!! (31 χρονια ε? Κι εγω εχω λαλησει με τα 4 που ειμαστε μαζι με τον Βασιλη.. Συγχαρητηρια παντως!)

Μαρια εγω ειμαι εδω.. Χαζευω αλλα η με πεταει συνεχεια εξω και μου εχει σπασει τα νευρα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!ηρθα και εγω...

τα νεα μου ειναι οτι γεννησα εναν υπεροχο μπεμπη στις 27/12 στις 10,30 το πρωι 2850 κιλα με καισαρικη παροτι βεβαια περασα και τους πονους της γεννας γιατι εσπασαν και τα νερα μου και εφτασα στο μαιευτηριο με 4 εκατοστα διαστολη...ευτυχως παντως ολα πηγαν καλα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...