Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!δε ξυπνησατε ακομα?

ειρηνακι μαλλον δε θα ερθεις στη συναντηση να υποθεσω ε?λογικα θα ξεκουραζεσαι αυτες τις μερες...

μαρια ν-δ εσυ θα ερθεις?θα θελα να σε γνωρισω κ απο κοντα.κ εγω κοντα στο νεκροταφειο της ηλιουπολης μενω.

οποτε κανονισαμε πεμπτη 5.30 στα haagen dazs ε?εκτος αν θελει καμια αλλου.περιμενω να μου πειτε για να ξερω να πω στη μαμα μου να κρατησει το μωρο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκι μου! Τι κάνεις; Πως είναι η μικρούλα σου; Θα ήθελα πολύ να έρθω στην συνάντηση σας. Απλά δεν ξέρω ακόμα γιατι θα πρέπει να κανονίσω με την μαμά μου ή την πεθερά μου να μου κρατήσουν τα παιδια. Εγώ θα προτιμούσα πρωί που είναι ο μεγάλος μου στο σταθμό αλλά εγώ είμαι η καινούργια της παρέας οπότε κανονίστε εσεις και αν τα καταφέρω θα έρθω

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κι απο μενα!!!!!

Δεν εχει σημασια που εισαι καινουρια Μαρια.....αυτο δε σημαινει οτι εχει λιγοτερη ισχυ η αποψη σου!!!!!

Συνηθως οι συναντησεις μας γινονται απογευματα στα χαγκεν-ντας γιατι και οι περισσοτερες εχουμε να αφησουμε τα παιδια.Τωρα για πρωι αν θελετε εγω μπορω μονο σαββατοκυριακα που δε δουλευει η μαμα μου και μπορει να κρατησει τον μικρο....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα Γιώτα. Εντάξει κανονίστε εσείς όποτε μπορείτε και θα έρθω. Έτσι και αλλιώς θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω όλες.Το μέρος είναι μια χαρά. Μην σας χάλασω τις συνήθειες!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κι απο εμας! Τι κανετε?

Εμεις ειχαμε ενα ηρεμο βραδυ (ευτυχως)!

Σοφια καναμε την 1η δοση του πνευμονιοκοκκου (λιγο καθυστερημενα βεβαια, αλλα η μικρη δεν εχει περασει και λιγα και ετσι αναγκαστικα πηγε λιγο πισω το συγκεκριμενο εμβολιο). Ειχα παρει και τη Μαρια τηλ. να τη ρωτησω ποσο κοστιζει γιατι ο Ευριπιδακος το ειχε κανει.. Ξερεις λεγονται και πολλα για την τιμη του συγκεκριμενου εμβολιου, αλλα ευτυχως πηρα το γιατρο και τον ρωτησα και μου ειπε πως ειναι το καινουριο που κυκλοφορει και κοστιζει μονο 20 ευρω οπως επισης εχει και λιγοτερες παρενεργειες απο το προηγουμενο! Οποτε χθες το απογευμα την τρυπησαμε τη Μαρια!!

Μαρια οντως, ηταν πολυ ψυχραιμος στην αντιδραση της μικρης! Αφου να φανταστεις απο ενα σημειο και μετα γελουσε ο ανθρωπος! Ελπιζω να εχουμε την εξελιξη του Ευριπιδη γιατι αν κρινω απο εμενα που με κοιτουσε τακτικα οσο ημουν μικρη.... Δυστυχως εκανα οπως η κορη μου (και χειροτερα μη σου πω)! Οσο δε για την αντιδραση που ειχε η αδερφη μου στη θεα του.... Αστο!! Δεν θες να ξερεις! Μακαρι να μοιασουμε στον Ευριπιδη γιατι αν παρει απο εμας, δεν κοβω προκοπη!

Γιωτακι πως εισαι σημερα? Τι κανει ο Τασουλης?

Ειρηνη ελπιζω να σε βολεψει η συνηθεια του να κοιμασαι αργα! Τουλαχιστον τα βραδυα θα τα καταφερνεις σιγουρα με τον μπομπιρα!

Μαρια_Ν_Δ ελπιζω να τα πουμε κι απο κοντα!

Τωρα οσο για τη συναντηση εμενα με βολευει οπως εχετε ηδη πει! Δηλαδη Πεμπτη, στις 17:30 στα Haagen Dazs. Τωρα αν θελετε αλλη μερα, ωρα ή/και μερος απλα πειτε το για να..... συντονιστω!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαμαδες από ηλιουπολη κ καλή χρονια!

Μπήκα στο καφέ σας για να σας ρωτησω αν γνωριζετε ή αν πηγαινει καμμια σας το παιδακι της στον γιατρο Σιαφακα που ειναι στην ηλιουπολη...

Μου τον εχουν προτεινει σαν παιδογαστρεντερολογο αλλά δεν μπορω να βρω κανενα σχολιο καλό ή κακο για αυτον..

Ευχαριστω!!

Καλημερα youpi δυστυχως εγω δε γνωριζω γιατι μενω Νεο Κοσμο και με φιλοξενουν οι μανουλες εδω......Λιγη υπομονουλα και οταν το δουν θα σου απαντησουν....συνηθως τα πρωινα ειμαστε ολες εδω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ!

ΥΙΟΥΡΙ: ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΑΦΑΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟ! (ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ). ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΑΦΑΚΑ. ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΙΝΩ, ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑ. (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ).

ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΟΙΞΕ???

l9Iop2.png

ΥΙΟΥΡΙ: ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.

l9Iop2.png

Καλημέρα σε όλες!

Απ' ό,τι βλέπω έκλεισε το ραντεβού για την Πέμπτη. Ωραία.

Ναταλία όντως άνοιξε η παιδική χαρά και λέω να πάω τον Ευριπίδη σήμερα μετά το σχολείο να τη δούμε.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ, YIOUPI, ΣΗΜΕΙΩΣΕ: 2109944854 ΚΑΙ 6977543349.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ 12, ΠΛΑΤΕΙΑ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1ος ΟΡΟΦΟΣ,

ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝ ΠΑΣ.

l9Iop2.png

Καλημέρα μαμαδες από ηλιουπολη κ καλή χρονια!

Μπήκα στο καφέ σας για να σας ρωτησω αν γνωριζετε ή αν πηγαινει καμμια σας το παιδακι της στον γιατρο Σιαφακα που ειναι στην ηλιουπολη...

Μου τον εχουν προτεινει σαν παιδογαστρεντερολογο αλλά δεν μπορω να βρω κανενα σχολιο καλό ή κακο για αυτον..

Ευχαριστω!!

Γεια σου. Εγώ πηγαίνω τα παιδιά μου στον Σιαφάκα είναι πολύ καλός γιατρός. Και εμένα μου τον είχε συστήσει η κουμπάρα μου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Οπότε κορίτσια όσο αφορά την συνάντηση εγώ είμαι μέσα. Απλά ενημερώστε με πόσες θα είσαστε και πως θα σας γνωρίσω!!!!

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ήθελα να ρωτήσω κορίτσια αν έχει κάνει καμιά στα παιδιά της το εμβόλιο για την καινούργια γρίπη; Εμένα ο παιδίατρος μου σύστησε να το κάνω στα παιδιά αλλά εγώ είμαι επιφυλακτική. Είναι κάτι το καινούργιο και ακόμα δεν ξέρουνε τι παρενέργειες θα έχει. Εδώ και η μιση ιατρική κοινότητα διαφωνεί γύρω από αυτό το θέμα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...