Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ναι δωρεάν είναι. Όχι δεν δουλεύω. Σταμάτησα όταν γέννησα το πρώτο. Να μεγαλώσουν λίγο να πάει και ο μικρός παιδικό και μετά.

Σοβαρά για τα ονόματα; Νικόλας είναι ο πεθερός μου και Δημήτρης ο μπαμπάς μου. Είμαστε πατροπαράδοτοι!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ.ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ.Η ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗ.

4ywWp2.png

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΒΑΡΙΕΜΑΙ......

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΟΠΟΤΕ Η ΘΑ ΣΕΡΦΑΡΩ Η ΘΑ ΤΡΩΩ Η ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ.ΠΡΟΚΟΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΤΣΙ?

4ywWp2.png

Α! το έβλεπα και εγώ αυτό πριν στο σκαι.Και sex & the city. Τι να κάνεις; Δικαιολογείσαι!! Ξεκουράσου τώρα και κάνε ότι θέλεις γιατί μετά θα έχεις το μωρουλινάκι σου και δεν θα προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα!!! Ούτε να φας δεν θα προλαβαίνεις!!

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΠΝΙΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Η ΑΥΠΝΙΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.

4ywWp2.png

Ναι βέβαια σίγουρα θα βρεις χρόνο να κοιμηθείς. Εγώ πάλι στις εγκυμοσύνες μου υπνηλία είχα. Πάντως έχετε δικτυωθεί ωραία οι Ηλιουπολίτισες. Γνωριζόσασταν από πριν ή εδώ γνωριστήκατε;

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΟΧΙ ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ.ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΕΙΨΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

4ywWp2.png

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΜΕΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ Πειραιά έμενα και ήρθα εδώ. Και οι γονείς μου μετακομίσανε για να είναι κοντα να με βοηθάνε. Και οι γονείς μου μένουνε λίγο πιο πάνω από το νεκροταφειο προς το βουνό. Πάντως είναι τέλεια εδώ στην Ηλιούπολη. Με τα πάρκα τις πλατείες, τις κούνιες. Άντε τώρα να βγάλεις μωρό βόλτα με το καρότσι στον Πειραιά μέσα στο καυσαέριο και την κίνηση. Και εγώ πηγαίνω τα πρωινά βόλτα με τον μικρό προς τα εκεί. Πολλές φορές καθόμαστε στα goodys

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ναι κέντρο. Στο πασαλιμάνι. Ήρθα εδώ που μεγάλωσε ο αντρούλης μου οπότε την αγάπησα την Ηλιούπολη!!! Είναι πιο ανθρώπινα να ζεις εδώ. Θυμάμαι όταν γύρναγα από την δουλειά μπορεί να έκανα να βρω να παρκάρω και 30 λεπτά. Ενώ εδώ απέξω από το σπίτι η θέση!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...