Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

μαρακι πεμπτη ειναι μια καλη ιδεα!να δουμε αν μπορουν και οι υπολοπες!

γιωτα γιατι θα γεννησεις με καισαρικη?υπαρχει καπιο προβλημα?τι σου ειπε ο γιατρος?μην ανησυχεις παντως ολα καλα θα πανε...σημασια εχει να γεννηθουν γερα τα μωρακια σου κ οχι ο τροπος που θα γινει αυτο.

φαιη που εισαι σημερα??

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφια μου πλεον τα διδυμα γεννιουνται με καισαρικη.....οποτε δεν το γλιτωνω το μαχαιρακι!!!!!Τρεις φορες βγηκαμε εξω σημερα....πολλες δουλειες!!!!!

Αυριο θα ερθει η μαμα μου απο δω να κρατησει τον Τασο γιατι εχω να παω στο Ελενα να παρω απαντησεις και μετα στο ΙΚΑ να παρω κι απο κει...αν τις μαζεψω ολες πιθανοτατα να μην μπορω την Πεμπτη γιατι θα πρεπει να παω να δω τα αδερφακια του Τασουλη!!!!!

Αλλα κανονιστε εσεις και θα την βρω εγω την ακρη μου!!!!!Το πιο πιθανο να παω την αλλη εβδομαδα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σοφια μου πλεον τα διδυμα γεννιουνται με καισαρικη.....οποτε δεν το γλιτωνω το μαχαιρακι!!!!!Τρεις φορες βγηκαμε εξω σημερα....πολλες δουλειες!!!!!

Αυριο θα ερθει η μαμα μου απο δω να κρατησει τον Τασο γιατι εχω να παω στο Ελενα να παρω απαντησεις και μετα στο ΙΚΑ να παρω κι απο κει...αν τις μαζεψω ολες πιθανοτατα να μην μπορω την Πεμπτη γιατι θα πρεπει να παω να δω τα αδερφακια του Τασουλη!!!!!

Αλλα κανονιστε εσεις και θα την βρω εγω την ακρη μου!!!!!Το πιο πιθανο να παω την αλλη εβδομαδα!!!!!

γιωτα δεν ηξερα νομιζα οτι υπαρχει ακομα περιπτωση να γεννησεις φυσιολογικα..μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει καλα;)

αν δε μπορεις πεμπτη να το κανουμε παρασκευη?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα σας κι απο εμας! Μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο μας! Καναμε το εμβολιο, μας εξετασε κι ολα καλα! Μας ειπε πως κανει λιγακι πυρετο για ενα 24ωρο και να δωσουμε ντεπον. Τιποτα παραπανω! Τα κιλα μας νορμαλ, το υψος μας καλο, το κεφαλι μας μεγαλωσε (κατι που το ειχα αγχος, αλλα ευτυχως μεγαλωσε), το μονο ασχημο ηταν πως η Μαρια με το που τον ειδε πατησε τις τσιριδες.. Με το που της λεει ο γιατρος "που εισαι κουκλα?", αυτο ηταν! Κλαμμα, φωνη, δακρυα, ενας πανικος! Σε καποια φαση του λεω γιατι κανει ετσι βρε γιατρε? Και μου απαντα (με την χαρακτηριστικη ηρεμια) "Και που 'σαι ακομα..." Χαχαχα!! :lol:

Μαρακι μου σχετικα με αυτο που σε ρωτησα στο τηλ.: Ειναι λεει καινουριο το εμβολιο και κοστιζει μονο 20 ευρω.. Οποτε οπως καταλαβαινεις δεν χρεοκοπησα!! :lol:

Οσο για τη συναντηση, οποτε θελετε ειμαι μεσα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

φαιη πιο εμβολιο κανατε?εχουμε κ εμεις στισ 10/1 τη τριτη δοση απ το τετραβακ.μπορεις δηλαδη πεμπτη?να το κανονισουμε?5.30 ειναι καλα για ολες?αν θελετε σε αλλο μερος πειτε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα σε όλες!

... Με το που της λεει ο γιατρος "που εισαι κουκλα?", αυτο ηταν! Κλαμμα, φωνη, δακρυα, ενας πανικος! Σε καποια φαση του λεω γιατι κανει ετσι βρε γιατρε? Και μου απαντα (με την χαρακτηριστικη ηρεμια) "Και που 'σαι ακομα..." Χαχαχα!! :lol:

Φαίη μην ανησυχείς και ο Ευριπίδης σε αυτή την ηλικία μόλις έβλεπε το γιατρό στην αρχή του χαμογελούσε σε στυλ "σε ξέρω εσένα" και μετά έπαιρνε ένα τρομαγμένο ύφος "τώρα θυμήθηκα από που σε ξέρω εσένα" και έβαζε τα κλάματα :lol::lol: Όταν είχα ρωτήσει εγώ το γιατρό μας μου είχε πει ότι από 18 μηνών και επάνω θα γίνουν φίλοι και όντως τώρα πια ο Ευριπίδης μπαίνει μέσα μες στην καλή χαρά, χαιρετάει το γιατρό, απαντάει σε ό,τι τον ρωτάει, ανεβαίνει μόνος του στο εξεταστήριο και εγώ κάθομαι στην καρέκλα και περιμένω.

Μαρακι μου σχετικα με αυτο που σε ρωτησα στο τηλ.: Ειναι λεει καινουριο το εμβολιο και κοστιζει μονο 20 ευρω.. Οποτε οπως καταλαβαινεις δεν χρεοκοπησα!! :lol:

...

Ευτυχώς :!: Βέβαια έτσι μάλλον εξηγείται γιατί το δικαιολογούν πλέον όλα τα ταμεία.

καλησπερα!

...μπορεις δηλαδη πεμπτη?να το κανονισουμε?5.30 ειναι καλα για ολες?αν θελετε σε αλλο μερος πειτε.

Για Πέμπτη είμαι μέσα. Η ώρα είναι μια χαρά. Αν θέλετε αλλού δεν με πειράζει.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

ΑΧΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΔΥΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ

4ywWp2.png

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ε?ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

ΑΣΧΕΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΝΙΚΟΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...