Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Με ξενυχτήσατε!!! Καλυνήχτα σε όλες!!!:P:p

Καληνυχτα Μαρια!! Τα λεμε αυριο παλι!

Παω κι εγω να ξαπλωσω γιατι αλλιως θα κανω επιδρομη στη σαμπανια που εχει μεινει απο την Πρωτοχρονια και θα ξυπνησω μεθαυριο!!

Φιλια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο την μια δεν θελω να κανω καισαρικη λογο του οτι δεν παυει να ειναι χειρουργειο απο την αλλη ομως δεν ταλαιπωρειται καθολου η γυναικα.20 λεπτακια και τελος.

ετσι ειναι.κ πανω απ ολα δε ταλαιπωρειται καθολου το μωρο βγαινει σε 5 λεπτα.γι αυτο κ δεν αισθανθηκα ποτε ασχημα οτι εκανα καισαιρικη εκανα το καλυτερο για το μωρο μου.εννοειται οτι θα προσπαθησεις φυσιολογικα(εγω δε μπορουσα αλλα να σου πω την αληθεια φοβομουν το πονο κ ετσι ειχα αποφασισει απ την αρχη καισαρικη)αλλα αν χρειαστει να ξερεις οτι κανεις καλο στο μωρακι σου!

να πανε ολα καλα και να γενησεις ευκολα κ μ ενα πονο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ναι βέβαια είναι χειρουργείο και όπως να το κάνεις είναι επικύνδυνο.

Όντως σε 20 λεπτάκια ξεμπερδεύεις αλλά οι πόνοι που έχεις μετά δεν περιγράφονται!!! Δεν ταλαιπωρεισαι κατά την διάρκεια αλλά πονάς μετά.

Sorry δεν θέλω να σε αγχώσω.

Η γυναίκα από την φύση της είναι φτιαγμένη να γεννάει φυσιολογικά

συγνωμη αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι.ειναι αναλογα τον οργανισμο της γυναικας.κ εγω εκανα καισαρικη κ δε πονεσα καθολου!με τραβαγανε τα ραματα βεβαια αλλα ηταν υποφερτο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσακια τι μου κανετε?τελικα ποτε λετε για συναντηση?>

εμεις κοιμηθηκαμε μια χαρα χτες-ακομα κοιμαται.το θεμα ειναι οτι εκοψε το μεσημεριανο υπνο θελει συνεχεια ν απαιζει κ οχι ξαπλωτη με το που τη βαζω να ξαπλωσει κλαει βαριεται ευκολα -καθε φορα θελει κ διαφορετικο παιχνιδι) ε πλεον ειμαι σιγουρη οτι αυτο το μωρο βγηκε απο μενα, λες κ κλωνοποιησα τον εαυτο μου ενα πραγμα:lol:να ναι καλα κ ας μη κοιμαται μεσημερι δε με νοιαζει!

εσας τι κανουν τα παιδακια σας?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

συγνωμη αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι.ειναι αναλογα τον οργανισμο της γυναικας.κ εγω εκανα καισαρικη κ δε πονεσα καθολου!με τραβαγανε τα ραματα βεβαια αλλα ηταν υποφερτο.

Καλημέρα!!

Σίγουρα είναι ανάλογα με τον οργανισμό της γυναίκας. Εγώ στην πρώτη καισαρική πόναγα 3 μήνες μετά. Δεν μπορούσα ούτε πλευρό να αλλάξω από τον πόνο. Στην 2η πάλι τίποτα. Ίσως γιατί είχα 2 μωρά που με περιμένανε!!

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πήγα τον Ευριπίδη στο σταθμό και γύρισα να κάνω καμιά δουλειά.

Στο θέμα της καισαρικής θα συμφωνήσω με τη Σοφία. Και εγώ έκανα καισαρική και την ίδια μέρα σηκωνόμουν και περπάταγα χωρίς βοήθεια και όσο για πόνο δεν ένιωσα τίποτα.

Για συνάντηση εγώ λέω Πέμπτη ή Παρασκευή.

Φαίη αν δεν με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Και εμένα ο μεγάλος μου πήγε σταθμό σήμερα. Ευτυχώς δεν γκρίνιαξε καθόλου το πρωί. Κάνει και κρύο σήμερα, προς το παρών δεν θα βγάλω ούτε τον μικρό έξω

Σε ποιό σταθμό τον πας;

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

είσαι ευχαριστημένη;

Πάρα πολύ! Η ιδιοκτήτρια είναι παιδοψυχολόγος και αγαπάει πολύ τα παιδιά και φροντίζει και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να περνάνε καλά. Δεν την ενδιαφέρει να εντυπωσιάσει του γονείς. Όλα γίνονται με γνώμονα το καλό των παιδιών. Εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι και οι άλλοι γονείς που έχουμε συναντήσει είναι το ίδιο.

Εσύ είσαι ευχαριστημένη από τη Μάγια και Μπίλλυ; Έχω ακούσει καλά λόγια και για αυτό το σταθμό.

etCDp3.png hk8kp3.png

Ναι ευχαριστημένη είμαι. Δεν έχω παράπονο μέχρι στιγμής. Είναι όλοι πολύ καλοί.

Βλέπω και το παιδί γυρνάει ευχαριστημένο. Κάνουνε δραστηριότητες, γυμναστική, μέχρι και λεξούλες στα αγγλικά τους μαθαίνουνε. Να ακούς το 3χρονο να μιλάει αγγλικά. Πολύ γέλιο!!

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κι απο μας!!!!!

Ξυπνησαμε στις 8 30 σημερα!!!!!Πηγαμε την πρωινη μας βολτιτσα,να πληρωσουμε λογαριασμους να ξεμπερδευουμε και τωρα κοιμομαστε παλι!!!!!

Βρε κοριτσια μην λετε για καισαρικες γιατι με πιανει η καρδια μου,αφου θα γεννησω με καισαρικη και δε θελω.....ηθελα να ξαναζησω την εμπειρια του φυσιολογικου τοκετου αλλα δυστυχως δε γινεται!

Καφεδακι οποτε θελετε κανονιστε,εγω μπορω ολες τις μερες...εκτος απο σημερα εννοειται!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...