Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

εχω να γράψω εδώ και δυο εβδομάδες που ανέμενα και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα !

πξρα αποτέλεσμα 99,39% έπειτα και από την αγωγή με προβιοτικά και είχα ξεκινήσει cyclacur!
      Την Τετάρτη έκανα την 4η έμβρυο μεταφορά μου!

Θαλω να πιστεύω πως αυτή την φορά θα έρθει και η θετική χοριακη στις 10/11! 🙏

Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

πρίν από 1 λεπτό , helena212 είπε:

Αυτά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι τα λένε;; καμία επιστημονική βάση. Και εγώ στην 8η εβδομάδα είμαι και δεν έχω τίποτα απολύτως πέρα από τρομερή δίψα, πείνα και πονο στο στηθος, καμία αδιαθεσια από την αρχή. Όλα είναι μια χαρά είδαμε και το εμβρυακι μας χθες που μεγαααααλωσε και εγινε 1,5 εκατοστό 😂😂😂.

Ενάμιση εκατοστό; Ουαουυυυ ένα μωρακιιι🙂🩷 με το καλό όλα!!! Πραγματικά κι εγώ αυτό απορώ ποιοι τα λένε αυτά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

και να αντεχει φυσικα πολυ περισσοτερο απο οσο αντεχει ενας αντρας τον πονο.

δεν ξερω τελικα τι με αγχωνει περισσοτερο.μηπως οταν ερθει η ωρα να το παιξω αλεκος ?και καλα δεν τρεχει τιποτα απλα να σπρωχνω?λες να με περασουν για παλαβη?οχι ετσι?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για παλαβή; όχι με τίποτα!!!

Παντώς το συναίσθημα που νιώθεις όταν βλέπεις για πρώτη φορά το πλασματάκι δεν περιγράφεται!!

Και ναι εμείς οι γυναίκες αντέχουμε περισσότερο στον πόνο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ειρήνη αν και δεν σε ξέρω χάρηκα πολύ που τα είπαμε. Ωραίο το forum. Πως και δεν το είχα ανακαλύψει τόσο καιρό;

Ελπίζω αύριο να μιλήσω και με τις υπόλοιπες μανούλες.

Πάω για ύπνο γιατί αύριο έχουμε σταθμό!!

Καλό και ελαφρύ ύπνο σου εύχομαι. Καληνύχτα!!:)

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!! Λαλιστατες σας βλεπω!! Δεν κοιμαστε?

Ειρηνη και principessa μην αγχωνεστε! Κι εμενα ο γιατρος μου δυο εβδομαδες πριν γεννησω μου ειχε πει πως ειναι γυρω στα 2.600 η Μαρια μου. Τελικα γεννηθηκε 2.900, οσο ειχε προβλεψει! Οσο για τα κιλα της εγκυμοσυνης, εγω ειμαι περιπτωσαρα μιας που οσο ημουν εγκυος εχασα γυρω στα 12 κιλα (εκανα διαβητη και φοβομουνα τοσο πολυ που ετρωγα πολυ λιγο) και μολις γεννησα τα ξαναπηρα και εβαλα κι αλλα... Εβγαλα το αχτι μου και τωρα το πληρωνω...

Οσο για την καισαρικη, χωρις να θελω να τρομαξω κανεναν, 10 μηνες και βαλε αργοτερα καταλαβαινω ποτε θα αλλαξει ο καιρος, η περιοδος μου με ποναει πολυ περισσοτερο απο πριν και το σημειο στην περιοχη της τομης ειναι ακομα μουδιασμενο! Βεβαια εξαρταται κι απο το πως αντιδρα ο καθε οργανισμος! Ξερω κοπελα που εκανε και στις 2 μερες ηταν μια χαρα... Εγω, ακομα να συνελθω!

Μαρακι (DEMS) μου, αυριο το πρωι θα σε παρω τηλ. να σε ρωτησω κατι για τον καλο κυριο παιδιατρο!!

Καληνυχτα σε ολες!

Μαρια_Ν_Δ σε περιμενουμε και στη συναντηση που θα κανονισουμε να τα πουμε κι απο κοντα αμα θες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλο ξημερωμα μαρακι.

καληνυχτα και σε σενα φαιη

Καληνυχτα και παλι, αλλα ειδικα σε εσενα ευχομαι να δεις πολλα ομορφα μπλε τοπια, με κατασπρα συννεφακια και καπου εκει και το μωρο σου! Ονειρα γλυκα Ειρηνακι!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Φαίη. Θα ήθελα πολύ να τα πούμε και από κοντά. Και εγώ είμαι ακόμα μουδιασμένη στην τομή και ας έχουνε περάσει 2 χρόνια και 2 μήνες

Αστα... Σε ο,τι αφορα εμενα, ενα εχω να πω: Πικρα!!

Ηθελα να σε ρωτησω επειδη ειχα μια παλινδρομο πριν απο ενα μηνα σχεδον, πως τα εβγαλες περα με μια εγκυμοσυνη 3 μηνες μονο μετα απο καισαρικη!

Να υποθεσω πως ειχες βοηθεια? Εγω να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν οφειλεται εκει, αλλα πολυ το φοβαμαι γιατι ο γιατρος μου μου ειχε πει να περιμενω και να ξεκινησω προσπαθειες απο το καινουριο ετος (απο τωρα δηλαδη)!

gM4vp2.png

Αστα... Σε ο,τι αφορα εμενα, ενα εχω να πω: Πικρα!!

Ηθελα να σε ρωτησω επειδη ειχα μια παλινδρομο πριν απο ενα μηνα σχεδον, πως τα εβγαλες περα με μια εγκυμοσυνη 3 μηνες μονο μετα απο καισαρικη!

Να υποθεσω πως ειχες βοηθεια? Εγω να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν οφειλεται εκει, αλλα πολυ το φοβαμαι γιατι ο γιατρος μου μου ειχε πει να περιμενω και να ξεκινησω προσπαθειες απο το καινουριο ετος (απο τωρα δηλαδη)!

Πολύ δύσκολα είναι γιατί πονάει η άτιμη η καισαρική. Είχα και έχω βοήθεια.

Χωρίς βοήθεια δεν γίνεται. Εμένα ο γιατρός μου είχε πει πως μετά την καισαρική έπρεπε να περάσουν 3 μήνες για να ξαναμείνω έγγυος, όπως και έγινε δηλαδή. Αφού και εσένα ο δικός σου σου είπε από το καινουργιο έτος αυτό να κάνεις

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Πολύ δύσκολα είναι γιατί πονάει η άτιμη η καισαρική. Είχα και έχω βοήθεια.

Χωρίς βοήθεια δεν γίνεται. Εμένα ο γιατρός μου είχε πει πως μετά την καισαρική έπρεπε να περάσουν 3 μήνες για να ξαναμείνω έγγυος, όπως και έγινε δηλαδή. Αφού και εσένα ο δικός σου σου είπε από το καινουργιο έτος αυτό να κάνεις

Ναι, δεν καιγομαι κιολας.. υπο αλλες συνθηκες ισως και να το επιχειρουσα! Ο καθε γιατρος λεει τα δικα του, προφανως κρινοντας απο τον οργανισμο της πελατισσας του! Εσενα για να σου πει μετα απο 3 μηνες μαλλον σε θεωρει "γερο σκαρι"!!!;):D Αφου ολα πηγανε καλα, δεν εχει σημασια τιποτα αλλο!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...