Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!! Σας εύχομαι ο καινούριος χρόνος να φέρει ευτυχία, υγεία και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!!!

Κι εγώ αναμένω ακόμα να βγει ο μπόμπιρας, οι τελευταίες μέρες είναι δύσκολες αφού κινούμαι με μεγάλη δυσκολία. Ο μπόμπιρας παίζει μποξ με τη κύστη μου, έχει ανοίξει και η λεκάνη και μου κάνει κάτι κλακ κλακ που και που, και πλέον κάθομαι στον καναπέ μου σα το Βούδα και περιμένω!!!!!

Σας διαβάζω συχνά και μαθαίνω τα νέα σας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ!!ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΠΩ!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΗΓΑΤΕ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ?

4ywWp2.png

Γεια σου κοριτσάκι!Και εμείς σήμερα είχαμε πάει για φαγητό με μια φίλη μου έγγυο στην 39 εβδομάδα. Τούρλα η κοιλιά!!!!Και εκείνη προσπαθεί να βγαίνει τώρα που μπορεί!! Από το μεσημέρι είμασταν έξω και γυρίσαμε πριν από λίγο.Τα πιτσιρίκια δεν πολυκάθονται στο σπίτι. Για ποια πλατεία λες;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου πρινσι !!σε ζοριζει το μικρουλι ε?ποσο εχει φτασει σου ειπε ο γιατρος?

Γεια σου Ειρήνη! Μου είπε πως είναι λίγο μικράκι γύρω στα 2.500, έτσι καλύτερα να μείνει λίγες μέρες ακόμα να τσουπώσει. Βέβαια, από παραδείγματα φίλων και γνωστών έχω ακούσει πως συνήθως υπάρχουν αποκλίσεις από τις αρχικές εκτιμήσεις προς τα πάνω, για να δούμε. Απλά ελπίζω να γεννηθεί γύρω στα 3 κιλά να είναι "πιαζούμενο".

Εσένα, σου έχει πει ο dr?

Εντωμεταξύ πανικοβλήθηκα γιατί μέσα σε 2 μέρες πήρα 2 κιλά.... Χάλι μαύρο. Με έφαγε η βασιλόπιτα και όχι μόνο!!!!!

ηηηηηηηηηηη!!!!!!

πρινσι και εγω το ιδιο.εφαγα μια ολοκληρη βασιλοπιτα κεικ εχει μεινει ενα μικρο κομματακι μονο.

εμενα το σαββατο ηταν 2600 και εμενα μικρουλι ειναι αλλα δεν με νοιαζει καλυτερα για να μην γινω μαγγανοπηγαδο.χιχι.με εξετασε και με το χερι του και ειδα αστερακια.μετα νομιζα οτι θα γεννησω.σε εχει κοιταξει εσενα τοιουτοτροπως??

4ywWp2.png

ηηηηηηηηηηη!!!!!!

πρινσι και εγω το ιδιο.εφαγα μια ολοκληρη βασιλοπιτα κεικ εχει μεινει ενα μικρο κομματακι μονο.

εμενα το σαββατο ηταν 2600 και εμενα μικρουλι ειναι αλλα δεν με νοιαζει καλυτερα για να μην γινω μαγγανοπηγαδο.χιχι.με εξετασε και με το χερι του και ειδα αστερακια.μετα νομιζα οτι θα γεννησω.σε εχει κοιταξει εσενα τοιουτοτροπως??

Χα,χα, τέλειο αυτό με το μαγγανοπήγαδο, συμφωνώ απόλυτα!!!!

Ευτυχώς προς το παρόν τη γλίτωσα, αλλά με προετοίμασε ότι το επόμενο Σάββατο που θα με ξαναδει θα μου την κάνει τη δουλειά!

Διαφημίσεις

οχι ρε γαμωτο!!δηλαδη το αλλο σαββατο που θα ξαναπαω και εγω παλι το ιδιο θα γινει?τωρα μου ειπε οτι ειναι ψηλα ακομα.τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να μου προκληθει τοκετος ετσι και μου ειπε οτι εχω ακομα μερες και οτι για να προκληθει με την παρεμβαση του θα διαρκουσε πολυ περισσοτερο το ψαχτηρι:shock::shock:

μαρακι εμενα μονο η ημερα του τοκετου με αγχωνει τιποτα αλλο!!!ευτυχως ολα μεχρι τωρα εχουν ερθει απιστευτα τελεια,οποτε εναν καλο και ολιγοωρο τοκετο θελω.δεν ζηταω πολλα

4ywWp2.png

απο την μια δεν θελω να κανω καισαρικη λογο του οτι δεν παυει να ειναι χειρουργειο απο την αλλη ομως δεν ταλαιπωρειται καθολου η γυναικα.20 λεπτακια και τελος.

4ywWp2.png

Ναι βέβαια είναι χειρουργείο και όπως να το κάνεις είναι επικύνδυνο.

Όντως σε 20 λεπτάκια ξεμπερδεύεις αλλά οι πόνοι που έχεις μετά δεν περιγράφονται!!! Δεν ταλαιπωρεισαι κατά την διάρκεια αλλά πονάς μετά.

Sorry δεν θέλω να σε αγχώσω.

Η γυναίκα από την φύση της είναι φτιαγμένη να γεννάει φυσιολογικά

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...