Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ. Και εσύ με το καλό. Πιο κοντά στην ηλικία δεν γινόταν!Είναι πολύ δύσκολα.Εγώ μολις γέννησα το πρώτο μετά από 3 μήνες ξαναέμεινα έγγυος.Εσένα τι φύλο είναι;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία! Αγορομάνα και εσύ! Όχι δεν θήλαζα όταν ξαναέμεινα έγγυος. Απόλαυσε τώρα την εγγυμοσύνη, όσο σου έχει απομείνει, γιατί μετά είναι τα δύσκολα! Στο πρώτο είχα πολύ άγχος για τα πάντα. Στο δεύτερο τίποτα!Πολύ χαλαρή

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες Μαρια κι εσυ! Τωρα σας καναμε δυο!! (Και τη DEMS τη λενε Μαρια)!

Να σου ζησουν τα παιδακια σου! Θα χαρουμε πολυ να σε εχουμε στην παρεα μας!

Σοφια εγω οποτε μου πειτε ειμαι μεσα! Θα ηθελα να βγω λιγακι για ευνοητους λογους..!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλα ειμαι Ειρηνακι! Ταϊσα το πετ μου στο φεϊς και ειπα να πω μια καληνυχτα κι εδω!

Εσυ καλα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλα ειμαι Ειρηνακι! Ταϊσα το πετ μου στο φεϊς και ειπα να πω μια καληνυχτα κι εδω!

Εσυ καλα?

μια χαρα ειμαι .εχω ανγωθει με την αννια.εχτες στις 1 εσπασαν τα νερα της μεχρι τις 12 δεν ειχε γεννησει και ειπε οτι θα εμπαινε απο το κινητο της να μας ενημερωσει αλλα τιποτα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!

Καλώς όρισες Μαρία_Ν_Δ. Έχεις δίκιο, το parents είναι όαση για τις μαμάδες :)

Ναταλία ελπίζω το 2010 να σας αποζημιώσει με μια καλύτερη δουλειά για τον άντρα σου.

Σοφία για συνάντηση τη Δευτέρα το βλέπω δύσκολο, γιατί θα έχω και εγώ δουλειά, ξεκινάει και ο Ευριπίδης σχολείο και κολυμβητήριο και δεν ξέρω...

Ειρήνη πως είσαι εσύ, έχεις αρχίσει να σπρώχνεις το γιο σου να βγει έξω; :lol:

Φαίη εσύ είσαι καλά;

Η Γιώτα που βρίσκεται;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εδω ειμαι κι εγω!!!!

Καλημερα και καλη χρονια!!!!!

Προχτες γιορταζε ο Βασιλης (ευχαριστω και για τις ευχες σας) και καναμε ενα τραπεζι,κουραστηκα λιγο αλλα τα καταφερα!Ευτυχως δεν ηρθε η κουνιαδα μου με τα 5 παιδια της γιατι δε θα αντεχα!!!!!!Ειχαμε καμια 10αρια ατομα και ολα εξελιχτηκαν πολυ καλα!Χτες πηγαμε μια βολτα απ το εξοχικο του Βασιλη επειδη δεν μπορεσαν αν ερθουν στη γιορτη του επειδη ειναι πολλοι και δεν ηθελαν να με κουρασουν!!!!

Ο Τασουλης ειναι πολυ καλο παιδι...οσο μεγαλωνει τοσο πιο καλος ειναι!!!!!

Γενικα ειναι ησυχος και απο οτι ειδα ειναι κ κοινωνικος με τα αλλα παιδακια....το ειχα ενα αγχος η αληθεια ειναι!!!!!Απο βδομαδα πρεπει να μαζεψω τις εξετασεις μου απ το ΙΚΑ για να παω στον ιατρο μου να δουμε και τα διδυμακια,παντως μεχρι στιγμηςς ολα πανε καλα και ελπιζω οτι θα εξελιχτουν καλα τα πραγματα!!!!!

Ο Βασιλης πεταει απ τη χαρα του,πηγε ειδε για διδυμοκαροτσο και κουνιες κτλ κτλ αλλα του ειπα να μην ενθουσιαζεται γιατι ειναι νωρις ακομη και δεν ξερουμε πως θα εξελιχτουν τα πραγματα.Ειμαι λιγο συγκρατημενη γιατι ειναι λιγο δυσκολα τα διδυμα,ειπαμε να ερθουν πρωτα με το καλο και μετα θα παρουμε οτι χρειαζομαστε.Ετσι κ αλλιως δε θα τα βγαλουμε βολτα αμεσως,εχουμε χρονο για ολα!!!!!

Μαρια_Ν_Δ καλως ηρθες και απο μενα!!!!!Σε περιμενουμε στο καφεδακι μας να σε γνωρισουμε!!!!!

Ειρηνακι πλησιαζουν οι μερες που θα παρεις αγκαλιτσα το αντρακι σου!!!!!!

Με εναν πονο!!!!!!

Σημερα θα παμε στους γονεις μου να φαμε.....

Ξεχασα και το καλυτερο.....σε ενα μηνα παω για δουλεια!!!!Ηρθε ο καιρος μου....και αντε να τους πω οτι ειμαι εγκυος σε διδυμα!!!!Χαχαχα θα φρικαρουν....

Σας φιλω ολες γλυκα γλυκα και τα ζουζουνια σας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!

μαρια καλως ηρθες στο καφε μας να σου ζησουν τα παιδακια σου να τα καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!

φαιη κ εγω για τον ιδιο λογο θελω να βγουμε;)

μαρακι αν δε σε βολευει η δευτερα προτεινε μια αλλη μερα να το κανονισουμε!

ειρηνη πλησιαζει ο καιρος ε?πως νιωθεις?να εχεισ μια ευκολη γεννα ευχομαι!

γιωτα μου χαιρομαι γι ατα νε ασου ολα καλα θα πανε κ μην ανησυχεις για τη δουλεια ας φρικαρουν ε και?τι εγινε?να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!

εμεις σημερα θα βγουμε καροτσαδα στη πλατεια-αν κ εχει λιγο κρυο λεω να την βγαλω λιγακι εξω-κ μετα αν αντεξει να παμε κ για καφε οι 3 μας-λεμε τωρα σιγα μην αντεξει αυτη:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα σε όλες και ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα!

τα παιδιά κοιμουνται ακόμα (πως το πάθανε δηλαδή).

Και εμένα ο μεγάλος μου ξεκινάει σταθμό αύριο. Ελπίζω να μην κάνει γκρίνια για το πρωινό ξυπνημα

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.

ΓΙΩΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ.ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ Ο ΤΑΣΟΥΛΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ?

ΦΑΙΗ,ΣΟΦΙΑ,ΜΑΡΙΑ(ΔΕΜΣ)ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ?

ΕΙΡΗΝΗ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?

ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ....

ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ....

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...