Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες!

Φαίη μου, τι σου συμβαίνει γλυκειά μου; Αν θες να μιλήσεις πάρε με τηλ. είμαι διαθέσιμη. Πρώτη αλλαγή του χρόνου με το Μαράκι σου είναι κρίμα να είσαι στενοχωρημένη.

Επεξεργάστηκαν by DEMS

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xronia polla stis manoules kai stis oikogeneies tous, o neos xronos na ferei ygeia k eftixia k poli polli agapi sta morakia k tis oikogeneies tous!na perasete omorfa oti k an kanete!!eftixismeno to 2010!!

faih mou se katalavaino an thes na miliseis pare me tilefono oti ora k na nai.

na zisei to moraki tis glikoulas me to kalo k oi ypolipes egkioules na krathsoun ta morakia tous agkalitsa:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σας ευχαριστω πολυ!

Πανω στην αναμπουμπουλα ξεχασα να ευχηθω κι εγω στη γλυκουλα! Να σου ζησει το μωρακι, παντα γερο και καλοτυχο σου ευχομαι να ειναι!

Ευχομαι σε ολες σας μια χρονια γεματη υγεια (πανω απο ολα), χωρις προβληματα, με αγαπη και πολλες υπεροχες στιγμες!

Μην πιειτε πολυ κι εχουμε τιποτα παρατραγουδα ε?!!?!Και για του λογου το αληθες:

Προσοχη λοιπον!!! Χαχαχαχαχα!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σας φιλω ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα!!χρονια πολλα ευτυχισμενο το 2010 με υγεια κ αγαπη κ ευτυχια για μας και τις οικογενειες μασ!!

για πειτε πως σας μπηκε?

εμεις πηγαμε στη μαμα μου-κρατησε το παιδι χτες γιατι επρεπε οπωσδηποτε να κοιμηθουμε αρκετες ωρες-της φορεσαμε το φορμακι το χριστουγεννιατικο βγαλαμε φωτογραφιες(οταν βρω το τροπο να το κανω θα σας τις δειξω)ολο χαμογελα η μικρη ,πολυ χαρηκα!!

ασ ειναι το 2010 μια υπεροχη χρονια για ολους!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολες σας!! Ευχαριστω για τις ευχες σας και ανταποδιδω!!

Μαρια μου παντα γερη και δυνατη, να δεις τον Ευριπιδακο να μεγαλωνει και να σκορπας ηρεμια στους γυρω σου!

Γιωτα να χαιρεσαι το Βασιλη σου! Ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη, ολα να πανε καλα και να κρατησεις τα δυο μωρακια σου στα χερια σου υγιη! Να χαιρεσαι και τον Τασουλη που πλεον ειναι ο μεγαλυτερος απο τα αδερφακια!

Σοφια ευχομαι αυτη η χρονια να σας χαρισει ηρεμια και αγαπη! Τερμα πια στα βασανα και αν επιθυμεις ακομα να κανεις δευτερο μωρακι, οπως ελεγες, στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

Ειρηνη με το καλο να κρατησεις αγκαλια τον γιοκα σου! Ευχομαι τωρα που εφτασες στο τελειωμα να εχεις μια καλη γεννα και να προσαρμοστεις ευκολα και γρηγορα στις καινουριες συνθηκες!

Ναταλια να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Ευχομαι να στρωσουν τα επαγγελματικα που ηταν δυσκολα για εσας και να χαρειτε απειρες βολτες με τα διδυμακια σας που τωρα πια περπατανε!

Γλυκουλα ελπιζω η καινουρια χρονια να ειναι ετσι οπως την ονειρευτηκες με το καινουριο μελος! Και παλι να σου ζησει!

Αν ξεχασα καμμια με συγχωρειτε! Ευχομαι σε ολες σας καλη χρονια και καθε επιθυμια σας να πραγματοποιηθει!

Πως τα περασατε σημερα? Εμεις εδω, ηρεμα, οικογενειακα, με λιγους και καλους φιλους! Σε γενικες γραμμες ησυχα!

Σας φιλω ολες! Καλο βραδυ και καλη συνεχεια στο φαγοποτι!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλη χρονια κοριτσακια !!καθε ευτυχια να γεμισει τη ζωη σας και να περνατε χαρουμενες στιγμες με τα παιδακια σας!!χρονια πολλα στους εορταζοντες συζυγους σας γιωτα φαιη!!

4ywWp2.png

καλημερα κ καλη χρονια!!

γιωτα και φαιη να χαιρεστε τους αντρες σας!

ειρηνη με το καλο να γεννησεις και να κρατησεις κ εσυ στην αγκαλια σου το μικρο σου θαυματακι!

γλυκουλα καλο σαραντισμο να εχεις!τα καλυτερα τωρα αρχιζουν!

μαρακι χρονια πολλα κ να χαιρεσαι τον ευριπυδακο σου!

ναταλια ευχομαι στον καινουριο χρονο να πανε ολα κατ ευχην!

ευχαριστω πολυ ολες σας για τισ ευχες σας και ανταποδιδω με πολλη αγαπη!!

εμεις ειχαμε τραπεζι χθες στα πεθερικα κ τους γονεις μου, πολυ κουραστικη μερα ξεπατωθηκα:Pοποτε σημερα θα κοιμηθω οποτε κοιμαται κ η μπεμπα να ξεκουραστω.

φιλια πολλα κ να εχετε μια υπεροχη χρονια-απο καθε αποψη-ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλησπερα κοριτσακια!ποτε λετε να κανονισουμε την επομενη συναντηση μας?θελετε να πουμε για δευτερα η μετα τις γιορτες?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2010...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

ΦΑΙΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ 3-6 ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ. ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

l9Iop2.png

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Είμαι καινούργια, τώρα μόλις γράφτηκα.Μένω και εγώ Ηλιούπολη και έχω 2 αγοράκια.Χάρηκα που βρήκα κάτι που να έχει σχέση με μανούλες και Ηλιούπολη! :)

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...