Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

χρονια πολλα με το καλο ο νεοσ χρονοσ υγεια κ αχαρα για μας κ τις οικογενειες μας!!

δε εμαινα συχνα γιατι δεν ειχαμε ιντερνετ'προς το παρον στο σπιτι

μπηκα απο ιντερνετ καφε.ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κι απο μενα και Χρονια Πολλα σε ολες σας!!!!!!

Να χαιρεστε τα παιδακια σας....και οι εγκυουλες μας καλη λευτερια να εχετε!!!!Απολαυστε τις τελευταιες ημερες εγκυμοσυνης γιατι πραγματικα αξιζει....και να βγαλετε φωτογραφιες τις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!

Η νεα χρονια να σας φερει υγεια και οτι αλλο επιθυμειτε!!!!!Εμεις επιστρεψαμε απ το εξοχικο του Βασιλη και απολαμβανουμε τις γιορτινες μερες με καλους φιλους και πολλες βολτες!!!!!Ο Τασουλης ειναι ολα τα λεφτα....ειμαι πολυ χαζομαμα τελικα!!!!!Τα διδυμακια μεγαλωνουν αλλα ευτυχως δεν εχω καθολου προβληματα....σαν να μην ειμαι εγκυος!!!!!Συναντησα και εναν φιλο μου κ μου ελεγε οτι εχει ενα μωρακι 3 μηνων κ ανυπομονουσα κ εγω να ερθουν τα μωρακια μου να εχω παλι μικρουλακια στο σπιτι!!!!!!Αυτα τα νεα μου,εχω φαει του σκασμου αυτες τις μερες.....δεν ξερω κι εγω ποσο πολυ εφαγα,και οι γιορτες ακομη συνεχιζονται!!!!!

Σας φιλω και θα τα ξαναπουμε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας κορίτσια,

Χρόνια πολλά σε όλες σας! Να είστε καλά και εσείς και οι οικογένειές σας!

Εμείς λείπαμε από παραμονή Χριστουγέννων μέχρι χθες. Είχαμε πάει στο Λαγονήσι. Ωραία περάσαμε, κυρίως οι τρεις μας, πήγαμε βόλτες, είδαμε και δυο - τρεις φίλους. Καλά ήταν.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ .ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑΤΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΙ ΓΛΥΚΟ... ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΗ....

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Ναταλια!!!

Εμεις εχουμε μεινει στο μπουσουλημα ακομα, αλλα δεν αγχωνομαι! Οταν της ερθει, θα περπατησει!!

Εγω παλι ειμαι παρα πολυ περηφανη που τρωει μονη της και τα φαγητα τα δινω πλεον στερεα κι οχι λιωμενα!!!! Μπορει να γινεται καραγκιοζακι και να θελει αλλαγμα οσες φορες τρωει, αλλα ειμαι πολυ περηφανη που απλα της βαζω το φαϊ μπροστα και τρωει με τα χερακια της!!!

Σταματαω γιατι ετσι κι αρχισω δεν εχω τελειωμο!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα σας παρακολουθω αλλα δε γραφω γιατι δεν εχο χρονο.ειμαστε ναυπλιο με το συζυγο να ξεκουραστουμε μιασ και χριστουγεννα δε καταλαβαμε καθολου-ειδικα εγω οταν βρεθουμε θα σας τα πω.

φιλακια σ ολα τα μωρακια κ τις μανουλες τους!με το καλο να μας ερθει ο νεος χρονος!!!!χρονια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γειά σας κορίτσια!

Ναταλία καλούς δρόμους να έχετε τώρα.

Φαίη θέλω να δω τη Μαρία να τρώει :lol::lol::lol: Μπράβο της πάντως.

Σοφία εννοείς οι δυο σας είστε Ναύπλιο;

Γιώτα εσύ καλά είσαι;

Η Ειρήνη που είναι;

etCDp3.png hk8kp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!ΜΑΡΑΚΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΥ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΝΑΩ.

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ?

Η ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΟΝΤΩΣ ΓΕΝΝΗΣΕ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ Η ΠΡΙΝΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΙΝΑΜΕ!ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ?ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα....ετσι ελεγα κι εγω!!!!!!Και τελικα γεννησα την ΠΗΤ....αλλα μη σε νοιαζει καθολου!!!!!Μπορει να ερθει απο στιγμη σε στιγμη αλλωστε εχεις λιγες μερες ακομη!!!!Προσπαθησε να απολαυσεις λιγο υπνο γιατι μετα ερχονται δυσκολες μερες!!!!!

Παντως Ειρηνη μου θα βγαλεις εναν παιδαρο......κουκλο!!!!!Αληθεια ποσα κιλα ειναι τωρα?Σου ειπε ο ιατρος???Και παλι με το καλο να υποδεχτεις το αγορακι σου!!!!!

Εμεις καλα!!!!!Αρχιζει και φουσκωνει λιγο η κοιλιτσα μου αλλα θα παω παλι στον ιατρο μετα τις γιορτες!!!!!Πολλα πολλα φιλια σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!ΜΑΡΑΚΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΥ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΝΑΩ.

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ?

Η ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΟΝΤΩΣ ΓΕΝΝΗΣΕ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ Η ΠΡΙΝΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΙΝΑΜΕ!ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ?ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ?

Μπράβο Ειρήνη, καλά κάνεις! Εμείς γυρνάμε εμπορικά κέντρα, πλατείες και όπου τέλος πάντων μπορείς να βρεις Άγιο Βασίλη, για να του πει ο Ευριπίδης τι δώρο θέλει για την Πρωτοχρονιά. Εντάξει, έχουμε ενημερώσει καμιά δεκαριά μέχρι τώρα. Δεν μπορεί, θα το έχουμε πει και στον σωστό. :D

Επεξεργάστηκαν by DEMS

etCDp3.png hk8kp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2010.

ΦΑΙΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ?ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ...

l9Iop2.png

Καλησπερα κοριτσια κι απο εμενα! Τι κανετε?

Μαρια οχι μονο δεν εχω ορεξη να κατσω να φτιαξω βασιλοπιτα... Βαριεμαι και στη σκεψη να βγω εξω να την παρω ετοιμη! Οσο για το ρεβεγιον... Δεν νομιζω να κανουμε ιδιαιτερα πραγματα.. Δεν ξερω αν λογω της γιορτης του Βασιλη ερθει κοσμος, αλλα και παλι δεν το εχουμε προσχεδιασει!

Ναταλια δεν εκανα τιποτα ιδιαιτερο.. Απλα με τον τροπο της το ζητησε και εμενα με βολεψε, οποτε την αφησα! Βεβαια, παρ'ολο που τρωει αρκετα, σημερα που τη ζυγιζα ειχε χασει 200 γραμμαρια, αλλα πιστευω πως οφειλεται στο γεγονος που δεν στεκεται πουθενα! Ή θα μπουσουλαει ή γενικα τις ωρες που δεν κοιμαται ειναι στη "σπιντα" οποτε... περιμενω να δω τι θα μου πει και ο γιατρος στις 04/01 που θα κανουμε εμβολιο..

Οσο για εμας, εχουν συμβει αρκετα τα οποια δεν εχω γραψει.. Πιστευω πως η κατασταση πλεον ειναι σε καταστολη μονο που το "μπαμ" μετα απο ησυχια ακουγεται πιο ηχηρο και πολυ το φοβαμαι αυτο στην περιπτωση μας.. Ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα και μενω εκει γιατι δεν θελω να σας μαυριζω χρονιαρες μερες!

Κατα τα αλλα ορεξη δεν υπαρχει καθολου, δεν βρισκω ενδιαφερον να κανω κατι, οτιδηποτε! Μονο εδω που μπαινω και στο facebook και χαζευω!

Ελπιζω ο καινουριος χρονος να διαφερει κατα πολυ!

Τα λεμε αργοτερα ή .... του χρονου!!! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...