Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα μαρακι.ωραια η φωτογραφια του γιοκα σου.τι κανετε πρωι πρωι?

Καλημέρα Ειρήνη,

σήμερα που δεν έχει σχολείο ξύπνησε από τα χαράματα. Λέμε να πάμε καμμιά βόλτα αργότερα. Εσύ καλά είσαι; Το πήγες βόλτα το καρότσι;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Τι κανετε???Εγω πηγα στο ΙΚΑ πρωι πρωι κ εκανα τις εξετασεις μου,πηγαμε κ σουπερ μαρκετ κ γυρισαμε!!!!!

Το απογευμα θα ερθει ο νονος του Τασουλη κ πρεπει αν συμμαζεψω τα ασσυμαζευτα....και βαριεμαι!!!!Εχω 3 μερες πονοκεφαλο,χτες δεν αντεξα κ ηπια ντεπον.Περασε αλλα μετα με επιασε κριση βηχα κ με ξαναπιασε......

Ο Τασουλης ακομη κανει εισπνοες αλλα ειναι πολυ καλυτερα.Κοιμαται λιγο αργα βεβαια κατα τις 23 00 αλλα δεν εχω παραπονο,ξυπναει μετα τις 8 15.Ευτυχως μου εφερε παστιτσιο η μαμα μου κ δε θα μαγειρεψω σημερα!!!!Αυτα τα νεα μας!!!!

Θα τα πουμε κ αργοτερα!!!!Φιλακια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και σε σένα Γιώτα!

Εμείς λέμε να πηγαίνουμε τώρα, γιατί ο Ευριπίδης δεν κρατιέται μέσα στο σπίτι. (Πήρε από τη μαμά του ;):lol: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Πολυ ωραια!!!!Να πατε τωρα που εχει καλο καιρο!!!!

Εγω δεν εχω αμαξι,το πηρε ο αντρας μου αλλα μπορει μετα που θα ξυπνησει να παμε μεχρι την Ν.Σμυρνη με το τραμ!Θα δειξει!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

μαρακι δεν μου το εφεραν το καροτσι και οχι μονο με εκλεισαν μεσα αλλα εγραψαν στην σελιδα στον αριθμο δεματος οτι ηρθαν και δεν βρηκαν καποιον να παραλαβει οποτε σημερα θα στειλω το αναλογο email.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλα αποτελεσματα γιωτουλα με τις εξετασεις σου.ακουω τα καλαντα στην τηλεωραση και σκεφτομαι οτι αυριο θα πρεπει να κλεισω τον γενικο να μην βαραει το κουδουνι.βεβαια σκεφτομαι οτι οταν πηγαινα για τα καλαντα τους εβριζα οταν δεν μου ανοιγαν.θα δουμε κιολας μπορει να ανοιξω τωρα που το σκεφτηκα.

4ywWp2.png

Γεια σας κι απο εμας! Πως ειστε?

Εμεις σημερα ξεχυθηκαμε στα μαγαζια και ψωνισαμε! Επιτελους δηλαδη.. Το μονο που δεν βρηκα ειναι υπνοσακους που θελω για τη Μαρια γιατι μονιμως ειναι ξεσκεπαστη! Κατα τα αλλα ενταξει, ολα καλα! Πηρα της Μαριας να φορεσει την Πρωτοχρονια που εχει και ο μπαμπας μας γιορτη, τζην μινι σαλοπετα, πουκαμισακι απο μεσα, ροζ καλσον και ασορτι γουνα!!! Παπουτσακια εχουμε τα βαφτιστικα μας που ειναι κι αυτα ροζ και ειναι πολυ ομορφα! Θα βαλω φωτογραφιες στο facebook μετα την Πρωτοχρονια να μας δειτε!

Τωρα λεω καποια στιγμη να παω ανευ Μαριας στα jumbo να ψωνισω για τα παιδια της νονας της Μαριας.. Τι παιρνουν ομως σε ενα κοριτσακι 5 ετων και σε ενα κοριτσακι 2 ετων?? Θα δουμε.. Επειδη ομως με κοβω να ψαχνω για ωρα, θα παω μονη μου και θα αφησω τη Μαρια με τον πατερα της να κοβουν βολτες!!

Μαρια τωρα σχολειο απο την καινουρια χρονια? Καλες βολτες!! Εγω αυριο θα την παρω να παμε Συνταγμα, δεν το αναβαλλω αλλο κι αν παλι αρχισει ο Βασιλης τα δικα του, θα την παω με το μετρο!

Γιωτα καλα αποτελεσματα και παλι.. Κι εμεις περιμενουμε κοσμο το απογευμα αλλα ευτυχως το σπιτι ειναι μαζεμενο στην εντελεια (Ηταν βλεπετε να μην φαω τη σαβουρα απο το ελκυθρακι της Μαριας... Τωρα μαζευω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!)..

Πρεπει επισης να σας πω πως με πηρε τηλ. η "πολυαγαπημενη μου φιλεναδα", αυτη ντε που ο αντρας της ειπε πως δεν βλεπει καμμια γυναικα φιλικα και μου εκοψε και την καλημερα... Ναι.. Φυσικα και δεν το σηκωσα.. Φουντωσα μονο που ειδα την κληση της ποσο μαλλον να της μιλουσα κιολας! Αν και τωρα εχω μια απορια τι μπορει να ηθελε, αλλα προτιμω να σκασω απο περιεργεια παρα να την παρω!

Ειρηνακι οχι απλα e-mail με συσταση χρειαζονται, ειναι για γερο βρισιδι οι ανθρωποι... Τι να πω! Καλα ξεμπερδεματα!

Σοφια εσεις καλα? Πως ειναι η μπουμπουκα σου σημερα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειρήνη πολύ καλά θα κάνεις :evil:

Γιώτα τι κάνατε εσείς βγήκατε;

Φαίη με γεια τα καινούργια ρούχα, θα περιμένω τις φωτό!

Εμείς πήγαμε jumbo με τον Ευριπίδη και το μπαμπά μου. Είχε τάξει ο παππούς του εγγονού ψώνια σήμερα. Πριν ξεκινήσουμε τους έθεσα όρο ότι μόνο 50 ευρώ θα δώσουμε και τον τηρήσανε :tongue: Γυρίσαμε πίσω με το μισό σιδηροδρομικό δίκτυο του Thomas, δεν το πήραμε όλο :lol: Πάτωμα στο δωμάτιο του Ευριπίδη τέλος. Δεν έχει να πατήσεις. Γέμισε ο τόπος γραμμές, διασταυρώσεις, σταθμούς, γέφυρες, σήραγγες, ατμομηχανές και βαγόνια. Έχω βγάλει τα κουτιά στο κλιμακοστάσιο, να τα δει ο Διονύσης όπως θα έρχεται, να μπει προετοιμασμένος.

etCDp3.png hk8kp3.png

Αντε μπραβο!!!Και του χρονου να ειστε ολοι καλα να του ξαναπαρετε!!!!!

Εγω τωρα κοιμησα τον μικρο.Ο Βασιλης ειναι οδοντιατρο και λιγο αργοτερα θα ερθει ο νονος του Τασουλη να του φερει το δωρο του.Αν και του εχω ταξει κ εγω μια τραμπαλα.Αλλα δεν πηγα ακομη να την παρω...θα παμε ομως.Αυριο θα φυγουμε το απογευμα,θα παμε Αγ.Θεοδωρους στα πεθερικα μου αλλα θα γυρισουμε την Παρασκευη μαλλον γιατι γιορταζει ο μπαμπας μου!!!!!!

Αν δεν μπω παλι ευχομαι σε ολες τις μανουλες να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!!!

Και εγκυουλες να παρετε με το καλο αγκαλιτσα τα μωρακια σας!!!!!!

Με υγεια πανω απ ολα και ολα τα αλλα ερχονται!!!!!

Σας φιλω!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!τι μου κανετε?τα μωρακια σας?γιωτα η εφκυμοσυνη πως παει?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

η μπουμπου μια χαρα ειναι!φαιη μου τη ντορα να παρεις εμεις εχουμε ξετρελλαθει μ αυτην!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα σας!! Τι κανετε?

Εμεις τωρα σουλουπωθηκαμε.. Οπως σας ειπα, εχθες ειχαμε κοσμο μεχρι αργα στο σπιτι και το σπιτι ειχε τον αμαζευτο σημερα! Η Μαρια σημερα εχει ανορεξιες, δεν ηθελε ουτε πολυ γαλα το πρωι, μετα τη φρουτοκρεμα την εφαγε μεν αλλα οχι ορεξατα οπως συνηθως και τωρα που πηγα να την ταϊσω παλι, τα εφτυνε.. Δεν πειραζει, θα την κοψει η πεινα και θα φαει τη μπισκοτοκρεμα το απογευμα, αλλιως δεν πειραζει.. Κι αυριο μερα ειναι! Νομιζω πως αν την πιεσω, το μονο που θα καταφερω ειναι να σπασω τα νευρα μου, οποτε το αφηνω!

Εσεις καλα ειστε?

Παω να πλυθω τωρα, στις 16:30 θα φτιαξω μαλλι! Χαχαχα!! :lol:

Αν δεν σας δω ξανα, σας ευχομαι καλα Χριστουγεννα, με υγεια πανω απο ολα και σε εσας αλλα και στις οικογενειες σας και να περασετε ομορφα ο,τι κι αν αποφασισετε να κανετε!

Φιλια πολλα!!!

gM4vp2.png

Χρονια πολλα σε ολες σας!

Μαρια μου παντα γερη, ευτυχισμενη, δυνατη και ηρεμη οπως τωρα! ~Ειλικρινα αν χασεις κι εσυ αυτη την ηρεμια, θα αρχισω να απελπιζομαι!~ Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να δεις το παλικαρακι σου σαν τα ψηλα βουνα!

Γιωτα μου να χαιρεσαι τον Τασουλη και με το καλο τα διδυμακια σου! Με εναν πονο και γερα και τα δυο τους!

Σοφια να χαιρεσαι κι εσυ τη μπουμπουκα σου και με το καλο το δευτερο που τοσο επιθυμεις!

Ειρηνακι με το καλο ο μπομπιρας! Να ειναι γερος, υγιεστατος και ευχομαι να ειναι ησυχο και βολικο μωρο!

Ναταλια ευχομαι τα πραγματα να στρωσουν με τον καιρο! Να χαιρεσαι τα διδυμακια σου!

Ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες "καλη λευτερια" και με ενα (ή και δυο, οπως η Γιωτα ;) ) υγιεστατο μωρακι!

Εμεις χαθηκαμε λιγακι, μια απο 'δω - μια απο 'κει, τρεχουμε για δωρα, ψωνια, βολτες και μετα την Πρωτοχρονια αποφασισαμε να παμε λιγακι Αμαλιαδα.. Ζητησε η νονα της Μαριας να τη δει και μιας που ειναι γκαστρουλα (με πιθανη ΠΗΤ 23/01/10) και δεν μπορει να ανεβει εκεινη με δυο παιδια και την κοιλια τουρλα, λεμε να παμε εμεις!

Μαρια (απευθυνομαι σε εσενα γιατι μενεις Αγιο Δημητριο), στην πλατεια Αρη Βελουχιωτη που βρισκεται διπλα απο τα Goody's του Αγιου Δημητριου, εχουν στησει σπιτακια και εχουν βαλει Αγιο Βασιλη, κλοουν να ψυχαγωγει τα παιδακια, νεραϊδα που ζωγραφιζει οποια παιδακια θελουν με νερομπογιες, σπιτακι σαν αυτα που εχουν στον παιδοτοπο, μπαλονια, μουσικη και τετοια. Ολα αυτα ειναι δωρεαν! Πιστευω ο Ευριπιδακος θα το ευχαριστηθει γιατι βαζουν και διαγωνισμο τρεξιματος, τρενακι και αλλα τετοια που αρεσουν πολυ στα παιδακια! Πηγαμε κι εμεις αλλα μολις η Μαρια ειδε τον Αγιο Βασιλη, εβαλε τα κλαμματα! Προφανως τρομαξε γιατι ειχε πολλα μουσια..

Σημερα επισης πηγαμε Συνταγμα (επιτελους), βγαλαμε φωτογραφιες στο δεντρο, πηραμε μπαλονια, περπατησαμε στην Ερμου και μετα καθησαμε στο μοναστηρακι να φαμε και η Μαρια εκανε το εξης απιστευτο: Εφαγε μονη της (με τα χερια της, χωρις καμμια αλλη βοηθεια απο εμας) 3 πατατες φουρνου και μισο μπιφτεκι!!! Επισης ηπιε νερο απο ποτηρι γυαλινο!!!! Βεβαια εγινε χαλια με τα φαγητα και μπυσκεμα με το νερο αλλα χαλαλι της γιατι το ευχαριστηθηκε! Επισης δεν γκρινιαξε καθολου, παρ'ολο που την ξυπνησα νωρις επειδη την πηγα στην εκκλησια να κοινωνησει και μετα δεν ξανακοιμηθηκε! Πολυ χαρουμενη ειμαι!!! Πριν λιγο μπηκαμε σπιτι και ξεραθηκε και τωρα εγω εφτιαξα καφεδακι και σας λεω τα νεα μου γιατι αργοτερα περιμενουμε κοσμο απο το σπιτι!!

Εσεις που βρισκεστε? Ολα καλα?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...