Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα Ειρηνακι! Εμεις μια χαρα, λεω το απογευμα να παω να ψωνισω κανενα ρουχο γιατι με κοβω να αλλαζω χρονια με τις πυτζαμες! Σημερα μπηκε το δωρο της μανας μου και μου ειπε να το μεσημερι να παω απο εκει να της "πω τα καλαντα" γιατι αυριο και μεθαυριο θα δουλευει ολη μερα και δεν θα προλαβει να με χρηματοδοτησει. Οποτε θα παω το απογευματακι και μετα λεω αν δε βαριεμαι να χυθω στις βιτρινες, αλλιως απο αυριο. Αυτο που θελω να κανω σιγουρα ειναι να παω να αγορασω απο τα Hondos την καινουρια κολονια του Calvin Klein! Μυρισα δειγμα της και εχω παθει τρελλα!! Τη δοκιμασα κιολας και μυριζει ωραια πανω μου δεν ειναι καθολου βαρια!

Ομαδα αιματος, στιγμα και ερυθρα (δηλαδη αν εχεις περασει την ερυθρα γιατι προκαλει σοβαρα προβληματα στο εμβρυο, οπως κοφωση κ.α., αλλα τι στα λεω? Εσυ σαν νοσηλευτρια εν ενεργεια κιολας τα ξερεις καλυτερα!). Εγω τουλαχιστον μετα την παλλινδρομη που ειχα δεν τις ξαναεπανελαβα οταν εμεινα εγκυος στη Μαρια μου!

Οπως και να εχει, καλα αποτελεσματα να εχεις!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(Το τελευταιο που αναφερεται σε εξετασεις πηγαινε στη Γιωτα, αλλα ξεχασα να γραψω το ονομα της στην αρχη του μηνυματος.. :lol::lol::lol: )

gM4vp2.png

εχτες πηγα και πηρα ενα νυχτικο καπως χαριτωμενο απο το tre jolie στη βουλιαγμενης.μιαμιση ωρα τα παιδευα στο τελος το βρηκα.τωρα πρεπει να κατσω μεσα να περιμενω το καροτσι που παραγγειλαμε.σκατουλες.μαρεσει που πηρα την μεταφορικη να ρωτησω αν ειδοποιουν οταν ειναι να ερθουν και μου ειπαν οχι.οπτε περινενω

4ywWp2.png

Καταλαβα!.. Οποτε αν δεν εχεις και καμμια αλλη δουλεια, πεστην ξανα για υπνο.. Αυτος ο καιρος ειναι ο,τι πρεπει για χουχουλιασμα και υπνο! Περυσι τετοια εποχη ημουν 7 μηνων εγκυος στη Μαρια και κοιμομουν οοοολη μερα..

Ωραιες εποχες που περασαν ανεπιστρεπτι!

Καλοριζικο το καροτσακι, με το καλο να σας ερθει και σπιτι!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια! (δηλαδή τι καλημέρα, μεσημέριασε)

Ειρήνη με γεια το νυχτικό. Για το μαιευτήριο το πήρες; Καλές βόλτες με το καρότσι!

Γιώτα εμείς θέλουμε να είσαι καλά και ας μη γράφεις, αν δεν έχεις όρεξη. Η σκέψη μου είναι μαζί σου. Πρόσεχε τον εαυτό σου και τα μωρά σου (και τα τρία :D ).

Φαίη, Σοφία, Ναταλία και οι υπόλοιπες όλα καλά;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Που εισαι Μαρακι?

Εμεις εδω λεμε καλα, η Μαρια εχει ξεκινησει μια γκρινια του στυλ κατι θελω αλλα δεν ξερω τι ακριβως, ομως εσεις πρεπει να το μαντεψετε κι ας μην το ξερω ουτε εγω και να μου το φερετε! Ενα τετοιο πραγμα..

Για να μην το πνιξω λοιπον, παω να της αλλαξω μια πανα και να την κοιμισω!

Εσυ καλα? Ο Ευριπιδακος?

gM4vp2.png

Που εισαι Μαρακι?

Εμεις εδω λεμε καλα, η Μαρια εχει ξεκινησει μια γκρινια του στυλ κατι θελω αλλα δεν ξερω τι ακριβως, ομως εσεις πρεπει να το μαντεψετε κι ας μην το ξερω ουτε εγω και να μου το φερετε! Ενα τετοιο πραγμα..

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εσυ καλα? Ο Ευριπιδακος?

Μια χαρά και εγώ και ο Ευριπίδης. Χθες ο Άγιος Βασίλης έφερε σε όλα τα παιδάκια του σταθμού από μια κόκκινη μπλούζα με ένα ποντίκι απάνω (ήταν το θέμα της παράστασης, θα σας εξηγήσω από κοντά). Σήμερα λοιπόν τα περισσότερα παιδάκια - και ο Ευριπίδης- πήγαν με αυτή τη μπλούζα σχολείο.

Εγώ πήγα για κάτι ψώνια - δώρα για τα παιδιά της νονάς του Ευριπίδη και γύρισα τώρα να κάνω και καμμιά δουλειά.

etCDp3.png hk8kp3.png

χαχα φαιη αν εχω δουλειες λεει ......

δεν θελω ομως να τις κανω και καλα μην το παρει αλλιως το μωρακι και νομιζει οτι με επιασε το συνδρομο της φωλιας και γεννησω.

γεια σου μαρακι!!δυστυχως για το μαιευτηριο το πηρα.δεν μπορω εγω αυτον το ειδους ρουχισμου μου κανει για πολυ αρρωστια.αλλα επρεπε να το παρω.

παιδια λετε να μου πετανε ντοματες αν παρψ το καροτσι και του κανω ενα test drive οταν ερθει?χαχα εχει και λαικη ρε γαμωτο σημερα.

4ywWp2.png

Ειρήνη ούτε εγώ φοράω νυχτικό. :) Είχα πάρει και εγώ ένα για το μαιευτήριο, το είχα βρει σε προσφορά στο Marks & Spencer 12 ευρώ νομίζω. Δεν ήμουν διατεθειμένη να ξοδέψω περισσότερα. Τα θεωρούσα πεταμένα λεφτά. Βέβαια τις πρώτες μέρες με βόλεψε. Είχε κουμπιά μπροστά που άνοιγαν σχεδόν μέχρι τη μέση και με εξυπηρετούσε στο θηλασμό και επίσης όταν σηκωνόμουν δεν φοβόμουν μην τρέξουν αίματα και λερωθώ. Ήταν πιο βολικό και όταν πήγαινα τουαλέτα.

Όσο για το καρότσι :lol: περίμενε να περάσει λίγο η ώρα αιχμής και βγάλτο βόλτα :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια παστιτσιο???? Μου εδωσες τρομερη ιδεα για αυριο!!! ;) Εγω λεω το απογευμα να βγω για ψωνια!

Ειρηνη να σε δω στη λαϊκη με το καροτσι του παιδιου και τι στον κοσμο!!! :lol::lol::lol:

Σε παρακαλω βιντεοσκοπησε το!!! :lol::lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...