Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Φαίη μου ψυχραιμία, μη σε παίρνει από κάτω :) Όλα καλά θα πάνε :D Περαστικά και στο Μαράκι :D

Άσχετο...θυμάστε που σας έλεγα ότι ένα κέικ ξέρω να φτιάχνω και κάθε πρωτοχρονιά το μεταμορφώνω σε βασιλόπιτα; ε, το ίδιο κέικ το μασκάρεψα σε τούρτα γενεθλίων για τον Ευριπίδη. Με ένα κουτί έτοιμο γλάσο και μερικά m&ms...ορίστε το αποτέλεσμα :lol:

http://imageshack.us/photo/my-images/706/dsc00001resize.jpg/

Φιλάκια σε όλες :D

dsc00001resize.jpg

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι σε ευχαριστω!

Να χαιρεσαι την Ιφιγενιτσα, να ειναι παντα γερη και ομορφη οπως τωρα! Φιλακια πολλα να της δωσεις!

Οσο για την τουρτα του Ευριπιδη, στειλε λιγη και κατα 'δω! Τι? Τη φαγατε ειπες? :evil:

:lol::lol:

Ειρηνακι πηγαμε σημερα το πρωι στο παρκο στο Γουδη. Ολα καλα και πολυ ωραιος και ανετος χωρος ΑΛΛΑ οι κουνιες δεν ενδυκνεινται για μικρα παιδακια, οποτε εχε το νου σου! Μακαρι να σας πετυχουμε αυριο!

Φιλακια και καλο Σ/Κ!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μαρακι σε ευχαριστω!

Να χαιρεσαι την Ιφιγενιτσα, να ειναι παντα γερη και ομορφη οπως τωρα! Φιλακια πολλα να της δωσεις!

Ευχαριστούμε πολύ, να είσαι καλά και συ και οι αγαπημένοι σου!

Οσο για την τουρτα του Ευριπιδη, στειλε λιγη και κατα 'δω! Τι? Τη φαγατε ειπες? :evil:

:lol::lol:

...

:lol::lol::lol:

Εννοείται ότι την έχουμε φάει :tongue:

Θα φτιάξω κι άλλη σήμερα για την Ιφιγένεια, η οποία επίσης δεν προβλέπεται να δει την καινούρια βδομάδα :oops:

Εσένα θα σου φτιάξω μία για πάρτη σου :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!τι κανετε?

μαρακι να ειναι πολυχρονη η κορουλα σου καθε ευτυχια στην ζωη της!

πολυ ωραια η τουρτελα σας,το γλασο το εφτιαξες εσυ με λεμονι και αχνη?

φαιη μου ελπιζω να πανε ολα καλα με τα θεματα σου.ευχαριστω για την ενημερωση για τις κουνιες αλλα δεν του αρεσουν του βασιλη.μονο παει και παρατηρει τα παιδακια και χαζευει.εχει πολυ γελιο.τι ωρα θα πατε αυριο?

4ywWp2.png

καλησπερα!!τι κανετε?

μαρακι να ειναι πολυχρονη η κορουλα σου καθε ευτυχια στην ζωη της!

Να είσαι καλά Ειρήνη μου, να μου φιλήσεις τον κούκλο :D

πολυ ωραια η τουρτελα σας,το γλασο το εφτιαξες εσυ με λεμονι και αχνη?

...

Πλάκα μου κάνεις; :shock:

Εδώ λέμε με το ζόρι φτιάχνω ένα κέικ. :lol:

Έτοιμο από το super market το πήρα το γλάσο

etCDp3.png hk8kp3.png

αντε μαρακι σε λιγο γενεθλιαζεται!!εμεις ειχαμε σβησει τα κερακια μας 19.25 και με κοροιδευαν οι καλεσμενοι μας που ειπα οτι ηθελα να σβησουμε τα κερακια την συγκεκριμενη ωρα.

ρε κοριτσια υπαρχει κανενα καθισματακι αυτοκινητου που να μην το χρειαζεστε και να το αγορασουμε η να μας το δανεισετε μεχρι να αγορασουμε?ανοιξα και στο παρεντ θεμα γιατι αυτη την στιγμη δεν μας περισσευουν λεφτα για κατι τετοιο και ο μπεμπης (παλι καλα που ειναι ακομα 10.200κιλα ζοριζεται λιγακι)αν παχυνει δεν θα μπορω να τον βαλω.

4ywWp2.png

Ρε Ειρηνακι πλακα μου κανεις ετσι? :(

Ειχα καθισματακι αυτοκινητου (της πλακας μη φανταστεις), το οποιο το αντικαταστησαμε πριν κανενα μηνα περιπου με της maxi cosi tosi απο τα Λητω επειδη δεν ειχε κλιση και δεν μπορουσε να κοιμηθει η Μαρια χωρις να στραβολαιμιασει σε μεγαλες διαδρομες. Και το παλιο ξερεις τι το καναμε? Το πεταξαμε! Ρωτησαμε απο 'δω κι απο 'κει, κανεις δεν το ηθελε, οποτε το σουταρε ο Β. Στεναχωρηθηκα ρε γμτ τωρα.. :(

Οσο για το αυριανο... 'Η που θα παμε πρωι (μετα τη φρουτοκρεμα, δηλαδη γυρω στις 11 -υπο νορμαλ συνθηκες-) ή που θα παμε μετα τη βαφτιση που ειμαστε καλεσμενοι αυριο. Η βαφτιση γινεται στις 13:30, οποτε παει για νωρις το απογευματακι.

gM4vp2.png

να σου πω και εγω δεν το ειχα σκεφτει ακομα γιατι ειναι μεχρι 13 κιλα το καθισμα και ελεγα μεχρι να τα φτασει ζησε μαη μου.ελα ομως που εχει ψιλωσει και περισσευει απο πανω η κεφαλιτσα του και απο κατω οι ποδαρες.μην στεναχωριεσαι δεν πειραζει.

οταν λες νορμαλ συνθηκες (για αυριο) εννοεις καιρο.και εγω ακομα δεν εχω κατασταλαξει τι ωρα θελω να παω.παω να μαγειρεψω του μικρου για να ειναι ετοιμα αυριο να μην εχω και αυτο.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι να σας ζησει η νεοφωτιστη! Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη και μονο χαρες να εχει στη ζωη της! Πλεον ειναι και "επισημως" Ιφιγενειακι!! :D

οταν λες νορμαλ συνθηκες (για αυριο) εννοεις καιρο.και εγω ακομα δεν εχω κατασταλαξει τι ωρα θελω να παω.παω να μαγειρεψω του μικρου για να ειναι ετοιμα αυριο να μην εχω και αυτο.

Οταν λεω νορμαλ συνθηκες, εννοω τις ωρες που θα ξυπνησει - φαει η Μαρω.. :lol: Τεσπα, συννενοηθηκαμε στο φατσοβιβλιο, θα σας πετυχουμε εκει (ελπιζω να μη γινεται ο κακος χαμος)!

Εμας μας μαγειρεψε η μανα μου και εφαγε και η Μαρια απο αυτο (μοσχαρακι με φασολακια). Οποτε μενει σε καμμια ωρα να την ξυπνησω να μασαμπουκωσει γιαουρτακι και να την κανουμε για το παρκο!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Βαφτίστηκε και η Ιφιγένεια :)

11:00 το πρωί στον Άγιο Νικόλαο σε στενό οικογενειακό κύκλο (25 άτομα ήμασταν όλοι και όλοι). Όλα καλά πήγαν. Παιδεύτηκα λίγο βέβαια να της φορέσω τα βαφτηστικά (πολύ φρου φρου ρε παιδί μου) και παραλίγο να την αφήσω ξεβράκωτη, αλλά εντάξει, τελευταία στιγμή πριν τη δώσω στη νονά της το θυμήθηκα και της φόρεσα πάνα :lol:

Μαρακι να σας ζησει η νεοφωτιστη! Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη και μονο χαρες να εχει στη ζωη της! Πλεον ειναι και "επισημως" Ιφιγενειακι!! :D

...

Ευχαριστώ πολύ Φαίη μου και για τα σχόλια στο fb :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Εκτακτο ανακοινωθεν:

Ξυπνησα το Μαρακι στις 5μιση για να φαμε γιαουρτακι και να φυγουμε για το παρκο στο Γουδη. Δεν ηθελε να φαει ουτε το γιαουρτι αλλα ουτε την εναλλακτικη που της προσφεραμε ως 2η επιλογη (φρυγανια με βουτυρο και σπιτικη μαρμελαδα). Υποθεσαμε πως απλως δεν πεινα, οποτε τη ντυσαμε και ξεκινησαμε για το παρκο.

Στο αυτοκινητο και ενω κοντευαμε να φτασουμε, ακουω απο το πισω καθισμα εναν περιεργο ηχο. Γυρναω και βλεπω το Μαρακι να κανει ρουκετες εμετο. Μιλαμε για ΠΟΛΥ εμετο ομως.... Καναμε δεξια, αλλαξαμε ρουχα και πανα (ειχε παει εμετος ακομα και εκει) και αποφασισαμε να γυρισουμε πισω. Στο δρομο εκανε εμετο αλλες 2 φορες. Συγκεκριμενα απο τις 18:45 εως τις 20:15 ειχε κανει 6 φορες εμετο. Τις τελευταιες φορες εβγαζε μονο σαλια και διαφανη υγρα.

Στο μεταξυ ειχαμε επικοινωνησει με τον παιδιατρο ο οποιος μας ενημερωσε πως κυκλοφορει ιωση που κανει ΜΟΝΟ εμετο. Ειπε να της βαλω υποθετο primperan για παιδακια και να ξεκινησουμε "στεγνη διαιτουλα" οπως και στη γαστρεντεριτιδα. Το υποθετο της το χορηγησα 20:15, εκανε αλλον εναν εμετο στις 20:25 και εκτοτε τιποτα.

Το βραδυ της εφτιαξα βραστη πατατα με ελαχιστο λαδακι αλλα δεν την ακουμπησε ουτε για πλακα. Ηπιε μονο 5 κουταλιες του γλυκου νερο και ζητησε να κανει μπανιο και να κοιμηθει.

Ενημερωσα και το σταθμο πως αυριο και πολυ πιθανα και μεθαυριο δεν θα τη στειλω. Και η καημενη ετσι οπως καθομασταν στον καναπε και περιμεναμε να βρασει η πατατα, εκανε πως μιλαει στο τηλεφωνακι της και ελεγε "Μαϊα δεν παει λολειο".. :(

Ειμαστε σε επιφυλακη ολο το βραδυ, μαλλον θα στρωσω και θα κοιμηθω στο πατωμα διπλα της.

Ειρηνακι πολυ στεναχωρηθηκα που δεν τα καταφεραμε τελικα... :( Μαλλον εχω φαει πολλες καταρες, μια τα γυναικολογικα, μια το παιδι.. :rolleyes: Δεν πειραζει.. Η καταρα ειναι γαϊδαρα και γυρναει στον αφεντη της λεει μια παροιμια.. ;)

Καλο βραδυ!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...