Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Κάθε φορά που θα σκουπίστω έχω ροζ και σα βλεννη λίγο. Άρχισαν και οι πόνοι χαμηλά.... της περιόδου δηλαδή. Κι εγώ παρόλα αυτά θα πρέπει να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι τη Δευτέρα... 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημεραα!!!!

να χαιρομαστε τον ομορφο της παρεας και εξυπνοο βεβαιως βεβαιως!!πολλα φιλια μαρακι να τον χαιρεστε

Σε ευχαριστώ Ειρηνάκι!

Το έξυπνος μου αρέσει, το κρατάω :mrgreen: Ο ωραίος της παρέας όμως είναι ο δικός σου :cool: , να τον χαίρεσαι!!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλα Ευριπιδακο! Να εισαι παντα γερος, εξυπνος, ευστροφος και ετοιμολογος οπως τωρα!

Να σε χαιρονται η μανουλα, ο μπαμπακας και η μικρη Ιφιγενιτσα και ολα τα φιλαρακια σου που τοσο σε αγαπανε! Ολη σου η ζωη να ειναι χαρουμενη και ηρεμη!

Μαρακι να τον χαιρεσαι! Να ειναι παντα υγιης να σε τρελαινει :mrgreen: Με το καλο την Κυριακη! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Χρονια πολλα Ευριπιδακο! Να εισαι παντα γερος, εξυπνος, ευστροφος και ετοιμολογος οπως τωρα!

Να σε χαιρονται η μανουλα, ο μπαμπακας και η μικρη Ιφιγενιτσα και ολα τα φιλαρακια σου που τοσο σε αγαπανε! Ολη σου η ζωη να ειναι χαρουμενη και ηρεμη!

Μαρακι να τον χαιρεσαι! Να ειναι παντα υγιης να σε τρελαινει :mrgreen: Με το καλο την Κυριακη! :D

Ευχαριστώ Φαίη μου!

Να χαίρεσαι και συ το Μαράκι σου :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα τι κανετε?

τι λετε να το κλειδαμπαροσουμε το καφε?που ειστε ολες?

σοφια που εισαι ολα καλα?καθε πρωι ησουν εδω.......

σονια?που εχεις εξαφανιστει εσυ?πολυς καιρος.ελπιζω να περνατε καλα

αλεξια?τρεχεις για θεραπειες?ο ευθυμης τι κανει?τα μεγαλα?αντε ρε κοριτσια ας μπειτε να σας δουμε.

μαριανδ εσυ μπηκες μονο για να ευχηθεις στο πολυχρονεμενο ευριπιδακο και εξαφανιστηκες?τι κανουν οι αντρες σου?

μαρακι με το καλο το σαββατο .να σας κανει καλο καιρο και να περασετε ομορφα

φαιη που εισαι?που ειναι το τσαχπινακι σου?

ασχετο δεν ξερω αν ξερετε που ειναι η οδος σουλιου στην αγιου βασιλειου......... εχει μπαζαρ ο σκοδρας ρουχα.2ευρω 5 ευρω........

μου το ειπε ο καλος μου που πηγαινει και παραλαμβανει διαφορα πακετα για αποστολες,μου λεει γιθνεται χαμος.εχω επιχειρηση να βρω καποιον καταλογο μεσω ιντερνετ αλλα τιποτα.λεω να κανω καμια βολτα προς τα κει.

αερικουλι.......... τι κανει το κωνσταντινακι?

αντε εμπατε λεμε!!!!!

ναταλια τι κανετε εσεις?τι κανει το παρεακι σας?μα καμια ποια

γλυκουλα εσενα σε πετυχαινω αραια και που στο καφε ιανουαριου.πολλα φιλια στον αντρακλα!!

φιλια σε ολες!!!

4ywWp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

...

μαρακι με το καλο το σαββατο .να σας κανει καλο καιρο και να περασετε ομορφα

...

Το Σάββατο είναι τα γενέθλιά της. Η βάφτιση είναι την Κυριακή. Ευχαριστούμε Ειρήνη μου :)

ασχετο δεν ξερω αν ξερετε που ειναι η οδος σουλιου στην αγιου βασιλειου.........

φιλια σε ολες!!!

Θα σου στείλω πμ με οδηγίες :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

εγω ξερω που ειναι μαρακι,για οσες δεν το ξερουν ενημερωνω για το μπαζαρ του σκοδρα.εχεις παει εσυ να ψωνησεις?

Είναι σχεδόν δίπλα μου, αλλά δεν έχω πάει. Γίνεται χαμός πάντως από κόσμο.

μαρακι με το καλο και να γινει ενος και την κυριακη παλι με το καλο τα βαφτισια σας

:D:D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημέρα και από εμένα

Ειρήνη και εγώ θέλω να πάω στο παζάρι του σκονδρα, δεν ξέρω που είναι αλλα θα το βρω στον χάρτη. Αύριο έχουνε το θεατρικό τα βλαστάρια μου, ο Νικόλας χορεύει ταγκό με ενα κοριτσάκι, πολύ γέλιο έχουνε!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας και απο εμενα!

Τρεχω απο το πρωι.. Στις 17:00 εχω γυναικολογο και τα εχω παιξει απο το φοβο (δεν την αντεχω την κωλοεξεταση, το παραδεχομαι).

Ειρηνακι την ξερω την οδο, ειναι η ευθεια που με "ενωνει" με τη Μαρια! :D Δεν ηξερα πως εχει παζαρι, θα περασω να ριξω μια ματια!

Μαρακι το Σαββατο γενεθλιαζετε τελικα ε? Πως περασε ενας χρονος, απιστευτο μου φαινεται!

Μαριανδ με το καλο η γιορτουλα σας! Θα ανεβασεις βιντεο στο face να τον καμαρωσουμε κι εμεις? :D

Αυτα.. Το απογευμα θα παω να ψωνισω με τη μανα μου τιποτα γιατι εχουμε κι εμεις βαφτιση την Κυριακη και δεν εχω να φορεσω τιποτα!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα!

Τρεχω απο το πρωι.. Στις 17:00 εχω γυναικολογο και τα εχω παιξει απο το φοβο (δεν την αντεχω την κωλοεξεταση, το παραδεχομαι)...

Όλα καλά σου εύχομαι :D

...

Μαρακι το Σαββατο γενεθλιαζετε τελικα ε? Πως περασε ενας χρονος, απιστευτο μου φαινεται!

...

Ναι, ναι το Σάββατο στις 11:30 το βράδυ συμπληρώνουμε ένα χρόνο με την Ιφιγένεια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

φαιη μου ευχομαι ολα να πανε καλα .μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου.

εμεις σημερα γιναμε 17 μηνων.

μεγαλωνουν τα βλασταρια με τρελους ρυθμους

Χαρούμενα μηνογενέθλια στο Μπιλάκο και καλά κουράγια στη μαμά του!!!!! Για πες Ειρήνη, έχει μπει στην ηλικία της ζωηράδας; :lol::lol:

Θυμάμαι από 15 μηνών μέχρι 2 χρονών και κάτι μας είχε βγάλει knock out ο Ευριπίδης.

etCDp3.png hk8kp3.png

Γεια σας και απο εμενα!

Τρεχω απο το πρωι.. Στις 17:00 εχω γυναικολογο και τα εχω παιξει απο το φοβο (δεν την αντεχω την κωλοεξεταση, το παραδεχομαι).

Καλά αποτελέσματα να έχεις

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα!

Πηγα εχθες στο γυναικολογο..

Μου βρηκε πολυποδες. 1 στον τραχηλο, που τον αφαιρεσε και τον εστειλε για βιοψια και αλλους 2 στη μητρα που φανηκαν με τον κολπικο υπερηχο και θελουν αφαιρεση γιατι ειναι αρκετα μεγαλοι.

Και σημερα φυσικα ετρεχα με τη μανα μου στην τραπεζα να βρω τα λεφτα για την αποξεση που θα γινει στο Μητερα. Ευτυχως μας καλυπτει η marfin μερος του ποσου (οσο μας ελειπε βασικα για να συμπληρωσουμε). Να ειναι καλα η μανα μου για ακομα μια φορα. Μενει να κανονισω με το γιατρο τα διαδικαστικα, θα μεινω μονο για 2 ωρες μεσα.

Και εκτος των αλλων η Μαρια εκοβε βολτες ολο το βραδυ απο τις 2 κι επειτα. Την πονουσανε τα πισω - πισω δοντια. Και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ζοριζεται τοσο το παιδι, εφοσον το ουλο εχει σκιστει, απλα κατεβαινει το δοντι. Πηγα σημερα φαρμακειο και προμηθευτηκα ξανα τη mundisal. Της εβαλα μολις γυρισε απο το σταθμο, ξεθεωμενο αφου ηταν αυπνο. Εκλαψε πολυ που σημαινει πως οντως την πονανε.. Τι τραβαει κι αυτο το ερμο ρε γμτ..

Αυτα τα ολιγα και περιεκτικα απο εμας..

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...