Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

Εδώ είμαι Φαίη και γελάω με τις περιπέτειές σου (με την καλή έννοια ;) ). Κράτα την ψυχραιμία σου γιατί δεν έχεις δει τίποτα ακόμα :lol: Πέρα από την πλάκα πάντως μια χαρά τη βρίσκω τη Μαρία που θέλει να φάει από το φαγητό των μεγάλων. Μπράβο της.

Γιώτα μου τι να σου πω :( Λυπάμαι πάρα πολύ για τον ξάδερφό σου. Ο Θεός να δίνει δύναμη και αντοχή στη γυναίκα του και στις κόρες του. Τα συλληπητήρια μου.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου κι εσενα Ειρηνη που τριγυρνας!! Ολα καλα? Ο παιδαρος?

Μαρια αστα να πανε.. Σε δυο μηνες ακριβως κλεινει χρονο, αλλα με αυτα που κανει σκεφτομαι αντι για 1 κερακι στην τουρτα να της βαλω παραπανω! Ο,τι να 'ναι κανει!

Απο 7 μηνων πινουμε φρεσκο γαλα (τη σκονη δεν την ηθελε με τιποτα, το ιδιο και τα εβαπορε και ειπε ο γιατρος να την ξεκινησω φρεσκο για να μην το κοψει εντελως! και τωρα απο 10 μηνων σταματησαμε το αλεσμενο.. Τι να πει κανεις??)

Εσυ καλα εισαι? Ο Ευριπιδακος?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Που ειστε κοριτσια μου??? Ψεκασε κανενας με εξαφανιζολ??

Μολις τελειωσα τις δουλιτσες, το μονο που μου εχει μεινει ειναι να βαλω μια ηλεκτρικη και τελος!! Επιτελους το σπιτι μοιαζει ξανα με ανθρωπινο. Εφτιαξα και ωραιο φαγητο σημερα: Γιουβετσακι με κοτοπουλακι στο φουρνο! Σε λιγο θα ειναι ετοιμο κι αυτο!

Λεω να κανω ενα μπανακι μολις βαλω και την ηλεκτρικη γιατι ιδρωσα με τις δουλειες και να απολαυσω το φαγητακι μας! Για το απογευμα το προγραμμα κανονικα ειχε βολτα στο κεντρο να χαζεψουμε τα μαγαζια, αλλα θα δειξει... Η μανα μου δουλευει σημερα ολη τη μερα (υπευθυνιλικια βλεπετε) κι ετσι δεν εχω κανεναν να μου κρατησει τη μικρη, οποτε αν δεν κανει καλο καιρο το ξεχναμε... Μεχρι στιγμης παντως καλα το παει, οποτε μαλλον θα ντυθουμε ΚΑΛΑ και θα κατεβουμε με το καροτσι!

Εσεις που βρισκεστε?

Παω να τελειωσω με το σπιτι και θα επανελθω!!

καλησπερα φαιη!!ιδιο προγραμμα εχουμε κ εμεις-η μανα μου εχει ακομα το μωρο-κ λεγαμε να βγουμε, βγηκαμε το μεσημερι γι ακαφε-γιναμε ρεζιλι-κ τωρα λεμε να παμε να δουμε τον ολυμπιακο η βολτα στην ερμου.δεν εχουμε αποφασισει ακομα-μαλλον για αγωνα μας κοβω ομως.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γιωτα μου πολυ λυπαμαι για το ξαδερφο σου...κουραγιο κ καλη δυναμη στην οικογενεια σας....

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

...

Εσυ καλα εισαι? Ο Ευριπιδακος?

Μια χαρά. Αύριο έχουν γιορτή στο σχολείο. Θα παίξουν χριστουγενιάτικη παράσταση, μετά θα έρθει ο Άγιος Βασίλης να τους μοιράσει δώρα και στο τέλος θα φάνε όλα μαζί και θα χορέψουν. Το φαγητό το ετοιμάζουν οι μαμάδες γι' αυτό σήμερα έπλαθα από το πρωί και τηγάνιζα κεφτεδάκια για του δώσω μαζί του αύριο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά. Αύριο έχουν γιορτή στο σχολείο. Θα παίξουν χριστουγενιάτικη παράσταση, μετά θα έρθει ο Άγιος Βασίλης να τους μοιράσει δώρα και στο τέλος θα φάνε όλα μαζί και θα χορέψουν. Το φαγητό το ετοιμάζουν οι μαμάδες γι' αυτό σήμερα έπλαθα από το πρωί και τηγάνιζα κεφτεδάκια για του δώσω μαζί του αύριο.

τελεια θα περασετε ειμαι σιγουρη!!!γεια στα χερια σου μαρακι-κ σε σενα φαιη που μαγειρευτε εγω απλα το σπορ δε το κατεχω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Τι κάνεις Σοφία, συνήλθες εσύ;

Το μαγείρεμα Σοφία μου είναι το μόνο που γουστάρω από τις δουλειές του σπιτιού. Όλα τα άλλα τα κάνω αγγαρεία.

etCDp3.png hk8kp3.png

Σοφια γιατι μαλωσατε βρε? Εγω παλι τις φωνες τις κραταω για το σπιτι! Αν δεν ειμαστε μονοι μας, ντρεπομαι να μαλωσω μπροστα σε τριτους! Οσο για τη μαγειρικη δεν ειναι τιποτα.. Απλα η μανα μου απο οταν ημασταν μικρα δουλευε πολλες ωρες και καπως επρεπε να τη διατηρησω αυτη τη φανταστικη σιλουεττα που διαθετω!! Χαχαχαχαχαχα!! :lol::lol::lol::lol: Οποτε αναγκαστικα εμαθα να τα φτιαχνω!

Μαρια ελπιζω να εχεις καμερα ή εστω φωτογραφικη να τραβηξεις το παιδι! Αν δεν εχεις, πριν πατε στο σχολειο ελα απο εδω να σου δωσω τη δικια μου και μετα αν θες μπορει να σου εκτυπωσει ο Βασιλης τις φωτογραφιες απο τον υπολογιστη!!

gM4vp2.png

Α! Επισης μπορει να σου φτιαξει και dvd με φωτογραφιες και βιντεακια του Ευριπιδη! Φτιαξαμε ενα τετοιο στα γενεθλια της μανας μου με πρωταγωνιστρια τη Μαρια και ξετρελλαθηκε η χαζογιαγια! Δεν ειναι προβλημα, αμα θες πες μου!!

gM4vp2.png

Φαίη ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά στη χριστουγενιάτικη γιορτή δεν παρεβρίσκονται γονείς. Γιατί μπορεί τα μεγαλύτερα παιδιά να μην έχουν πρόβλημα αλλά τα δίχρονα που ξεκίνησαν φέτος και δεν έχουν εγκλιματιστεί καλά - καλά κομπλάρουν. Μπορεί να αρχίσουν να κλαίνε, να μη θέλουν να βγουν ή να κολλήσουν και να μείνουν ακίνητα. Οπότε τη γιορτή την κάνουν μεταξύ τους και μας δίνουν μετά και φωτογραφίες και dvd. Οι γονείς παρακολουθούν μόνο την καλοκαιρινή γιορτή, όπου έχουν πια ξεψαρώσει και τα μικρά :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Κριμα.. Οποτε η προσφορα να ξερεις πως ισχυει και για την καλοκαιρινη γιορτη!

Παντως καλη η σκεψη τους για να μην κομπλαρουν τα μικρουλια!

gM4vp2.png

Τι κάνεις Σοφία, συνήλθες εσύ;

Το μαγείρεμα Σοφία μου είναι το μόνο που γουστάρω από τις δουλειές του σπιτιού. Όλα τα άλλα τα κάνω αγγαρεία.

ναι συνηλθα.εγω ολα τ αλλα δεν εχω προβλημα να τα κανω μονο μαγειρεμα μη μου πεις...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφια γιατι μαλωσατε βρε? Εγω παλι τις φωνες τις κραταω για το σπιτι! Αν δεν ειμαστε μονοι μας, ντρεπομαι να μαλωσω μπροστα σε τριτους! Οσο για τη μαγειρικη δεν ειναι τιποτα.. Απλα η μανα μου απο οταν ημασταν μικρα δουλευε πολλες ωρες και καπως επρεπε να τη διατηρησω αυτη τη φανταστικη σιλουεττα που διαθετω!! Χαχαχαχαχαχα!! :lol::lol::lol::lol: Οποτε αναγκαστικα εμαθα να τα φτιαχνω!

Μαρια ελπιζω να εχεις καμερα ή εστω φωτογραφικη να τραβηξεις το παιδι! Αν δεν εχεις, πριν πατε στο σχολειο ελα απο εδω να σου δωσω τη δικια μου και μετα αν θες μπορει να σου εκτυπωσει ο Βασιλης τις φωτογραφιες απο τον υπολογιστη!!

γιατι μαλωσαμε?ελα ντε...εγω δε καταλαβα.δεν ηταν μαλωμα ακριβως-συζητηση σε εντονο υφος ηταν απλα ο κυριος ειχε κεφια σημερα κ δε καθοτανε στ αυγα του να μιλησουμε σπιτι σαν ανθρωποι-βολτες ηθελε.ε πηρε τηλ κ ενας φιλος απ τα παλια(μεγαλη ιστορια θα σας τα πω απο κοντα-κ εγινε τουρκος....τι να συζητησεις μετα μ αυτον τον ανθρωπο?τεσπα...ολα καλα.οι δικοι μας καβγαδες κρατανε 5 λεπτα-συνηθως τα βγαζουμε απο μεσα μας κ μετα ολα οκ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Α! Επισης μπορει να σου φτιαξει και dvd με φωτογραφιες και βιντεακια του Ευριπιδη! Φτιαξαμε ενα τετοιο στα γενεθλια της μανας μου με πρωταγωνιστρια τη Μαρια και ξετρελλαθηκε η χαζογιαγια! Δεν ειναι προβλημα, αμα θες πες μου!!

φαιη μου αν δεν ειναι κοπος και γω θελω....προσπαθω μονη μου αλλα αυτα που οι αλλοι κανουν σε 5σεκ εγω θελω στη καλυτερη 5λεπτα και στη χειροτερη 5 μερες!!!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

φαιη μου αν δεν ειναι κοπος και γω θελω....προσπαθω μονη μου αλλα αυτα που οι αλλοι κανουν σε 5σεκ εγω θελω στη καλυτερη 5λεπτα και στη χειροτερη 5 μερες!!!!!

Καθολου κοπος δεν ειναι! Απλα πρεπει να μας δωσεις το "υλικο" :lol:

Εννοω φωτογραφιες και βιντεακια της μπουμπουκας! Αυτα μπορεις ειτε να μας τα στειλεις μεσω e-mail, ειτε να σου δωσω τη φωτογραφικη μας να την τραβηξεις οσες φορες θελεις (τραβαει και βιντεο) και μετα να μου την επιστρεψεις και να γινει το dvd!

Αποφασιζεις και μου λες, οποτε θελεις!;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...