Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα, καλο μηνα και καλο καλοκαιρι!

Μαρακι ανεβα please! Τα προβληματα δεν σταματανε ποτε! Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε! ;) Εγω παντως εδω θα ειμαι.. Και για τον καφε που λεγαμε τις προαλλες στο τηλ. για εμενα ισχυει! Εγω ειμαι η "ευθεια" σου αλλωστε! Παρτην ντουγρου και μετα το καφεδακι θα αισθανθουμε και οι δυο καλυτερα! Αν θες φουσκωνουμε και την πισινα της Μαριας να παιξει η Ιφιγενεια μεσα. Χωρις νερο βεβαια, απλα για να μην εχουμε το αγχος μην πεσει και λοιπα. Εσυ ο,τι θες! Παντως εγω εδω ειμαι και εδω θα ειμαι για καιρο καθως δεν βλεπω φως στον οριζοντα απο αποψη δουλειας... :?

Ειρηνη εχω περασει 5 συνεντευξεις στις οποιες φυσικα εχω κανει μια τρυπα στο νερο.. Και σε σκεφτομουν εντονα, αναφορικα με αυτα που λεγαμε για την αγορα εργασιας.. :(

Τεσπα!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Μαρακι συγγνωμη για σημερα, ανωτερα βια! :rolleyes:

Αυριο να σε περιμενω την ωρα που ειπες? Αντε, ελα, θα παρω και πτι - μπερ που σου αρεσουν!! :tongue:

7 αποτυχημενες συνεντευξεις εχω περασει μεχρι στιγμης.. Οπου φυσικα δεν μου εριξαν ακυρο, αλλα ειπαν πως ΘΑ με ειδοποιησουν.. :roll: Τεσπα!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Που έχετε εξαφανιστεί όλες;

Καλημερα!

Μαρακι συγγνωμη για σημερα, ανωτερα βια! :rolleyes:

Αυριο να σε περιμενω την ωρα που ειπες? Αντε, ελα, θα παρω και πτι - μπερ που σου αρεσουν!! :tongue:

7 αποτυχημενες συνεντευξεις εχω περασει μεχρι στιγμης.. Οπου φυσικα δεν μου εριξαν ακυρο, αλλα ειπαν πως ΘΑ με ειδοποιησουν.. :roll: Τεσπα!

Φιλακια!

Τι ζητάς συγνώμη βρε ενοχικέ τύπε; :tongue:

Αύριο την ίδια ώρα και χωρίς πτι μπερ :P

Όσο για τις συνεντεύξεις, που θα πάει, κάτι θα σου κάτσει :D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Πήγαμε το πρωί (Ιφιγένεια και μαμά της) στης Φαίης. Ευχαριστούμε για τη σοκολάτα, ξέχασα να σου Φαίη ήταν πολύ καλή!

Επίσης ευχαριστούμε το Βασίλη για το entertainment :D

Πρώτη Παρασκευή του Ιουνίου σήμερα...θερίζει το alzheimer σε αυτό το topic :tongue:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Μαρακι!

Η σοκολατα ειναι παραγωγη της καινουριας μας πολυκαφετεριας! Την ειχανε προσφορα τα carrefour η dolce vito της Krups ειναι. Λειτουργει με καψουλες (σαν αυτες που ειναι στη διαφημιση με τον Τζορτζ Κλουνει). Βαζεις την καψουλα μεσα, πατας το κουμπακι και ετοιμος ο καφες/σοκολατα ή οτιδηποτε αλλο θελεις! ;)

Εμεις πριν λιγο επιστρεψαμε απο κουνιες στο Χαϊδαρι, ειχαμε συναντηση εκει με τις ΑνΑλ. Οποτε τωρα ειναι ψοφιο το παιδι μου, με το ζορι της δινει ο πατερας της λιγο γαλατακι.

Καλο βραδυ!

gM4vp2.png

καλημερα!!

μαρακι τι κανετε?τι κανουν o nick & jim?

κοριτσακια για οσες φορατε babylino και ειστε μελη του babylino club στειλτε mail και ζητηστε να σας στειλουν να δοκιμασετε τις νεες πανες.εγω εστειλα στις 27 και μου ηρθε σημερα.ενα πακετο πανες.ενα πακετο σερβιετες,2 πακετα μωρομαντηλα travel και ρκπτωτικα κουπονια.http://www.babylino.gr/babyclub.php συπληρωστε την φορμα και ζητηστε δειγμα!!

4ywWp2.png

Ειρηνακι εγω δεν ημουν μελος.. Συμπληρωσα την αιτηση για να γινω μελος. Τωρα πρεπει να συμπληρωσω αλλη φορμα? Ή μηπως δεν το δικαιουμαι αυτο που λες γιατι δεν ημουν μελος μεχρι σημερα!

Παντως κι εμεις αυτες τις πανες φοραμε (babylino sensitive) και ειμαι υπερ-ευχαριστημενη.. Τις ειχε και το carrefour προσφορα πριν 2 εβδομαδες περιπου, στο -35%.

gM4vp2.png

πιστευω οτι αν στειλεις μηνυμα θα σου στειλουν δειγματα.μεχρι το σαββατο ειχε εκπτωση 50 % στον βεροπουλο.καποια κοπελα εγραφε οτι θα συνεχσει μεχρι τις 21 αλλα μαλλον μπαρουφα ηταν.σιγα να μην κραταγαν τοσο καιρο τετοια εκπτωση.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Μαρακι ολα καλα? Εχεις μερες να μπεις..

Ειρηνακι να σου πω.. Γι' αυτο που μου εστειλες προσκληση στο φατσοβιβλιο.. Ειναι -λεει- απο τις 10:00 ως τις 20:00.. Τι ωρα θα πατε εσεις? Γιατι εμεις εκεινη την ημερα εχουμε βαφτιση στους Θρακομακεδονες (μιας κοπελας απο τις ΑνΑλ) και πριν τις 17:00 δεν το κοβω να εχουμε γυρισει Αθηνα! Ευχαριστω για την ενημερωση οπως και να 'χει!

Φιλακια!

gM4vp2.png

γεια σας !!

δεν ξερω τι ωρα θα παμε φαιη μου.μολις πριν λιγο ενημερωνα και τις μανουλες ιανουαριου μπας και παμε εκει επειδη θελουμε να συναντηθουμε.εγω θελω να παω πολυ ειδα και το σχετικο βιντεο και μου αρεσε πολυ,

4ywWp2.png

Ενταξει Ρηνιω μου! Να 'σαι καλα που μου το ειπες, ειναι οντως πολυ ομορφη εκδηλωση και πιστευω θα περασει τελεια το Μαριω μου (οπως και τα αλλα παιδακια)!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...