Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Γράφω γρήγορα γιατί η Ιφιγένεια δεν κρατιέται. Η μαμά μου βγήκε χθες από το νοσοκομείο. Είναι καλά, αν και λίγο ταλαιπωρημένη. Ευτυχώς δεν της έμεινε κουσούρι.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο στην μανουλα σου μαρακι μου.θα χρειαστει βοηθεια η ειναι σε θεση να τα καταφερει μονη της?

φαιη περαστικα στο ομορφο μουτρκι!!και εσυ καλα θα κανεις να συνεχισεις να κανεις ξουτ.

σοφακι κουραγιο.μην σε περνει απο κατω.ολα καλα θα πανε

4ywWp2.png

Μπραβο στη μανουλα σου Μαρακι! :D

Ειρηνακι το τσατ στο face μου κολλαει απιστευτα! Δεν ειναι οτι σε γραφω, ειναι πως δεν μπορω να σου γραψω! :mrgreen:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα!

Σημερα ειναι μερα συμμαζεματος και γιουβαρλακιων! :-P

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα:D

μαρακι σιδερενια η μαμα σου!

ολα καλα κ εδω πηζω παλι!

εμεις δεν εχω ιδεα τι εχουμε σημερα(η μαμα μου θα μαγειρεψει)για την ελισαβετ θα κανω φασολακια με κοτοπουλο.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και εδω!

Μαρια ενταξει... Ομολογα.. Το σαδιστικο μυαλο σου ειχε ετοιμασει πλανα για συναντηση :rolleyes: και γι' αυτο ξαναχειμωνιασε.... Αμα σε πιασω στα χερια μου........... :tongue:

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Σοφία χρόνια σου πολλά και από δω!

Καλημερα και εδω!

Μαρια ενταξει... Ομολογα.. Το σαδιστικο μυαλο σου ειχε ετοιμασει πλανα για συναντηση :rolleyes: και γι' αυτο ξαναχειμωνιασε.... Αμα σε πιασω στα χερια μου........... :tongue:

Φιλακια!

Μα ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ πια; :mrgreen:

Ρε μπας και έχει γυρίσει τούμπα η γη και είμαστε νότιο ημισφαίριο τώρα; :lol:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπερα:D

μαρια και μαρια νδ σας ευχαριστω πολυ να χαιρεστε κ εσεις τις οικογενειες σας!

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και καλο Σ/Κ..

Μου αρεσει που εκανα σχεδια και πλανα εγω να παρω το παιδι να παμε θαλασσα αυτο το Σ/Κ ... Περαν του οτι ο καιρος ειναι θεοτρελος, εκανα μια ωραιοτατη μυκητιαση απο τις αντιβιωσεις που παιρνω και τωρα ειμαι με αγωγη με κολπικες κρεμες και τα συναφη.. Γκρρρρ :mad:

Ευχομαι τουλαχιστον να στρωσει ο καιρος γιατι με τοση υγρασια δεν μπορουμε να κουνηθουμε.. Αφηστε που και τα παντα ειναι μουσκεμα!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Σε ευχαριστω πολυ για τα περαστικα Μαρακι μου! :) Μεγεια το καινουριο σου avatar ειναι απλα τελειο...

Ηθελα να σε ρωτησω μιας και εχουμε τον ιδιο παιδιατρο ;) τι θα εκανες στη θεση μου: Οπως γνωριζεις ηδη, η Μαρια ειναι με ιωσουλα, βηχα και μυξες. Ξεκινησαμε αντιβιωση και σιροπακι αερολιν. Την Παρασκευη πηγε η παιδιατρος απο το σταθμο και ειπε πως ναι μεν ειναι καλυμμενη απο την αντιβιωση, αλλα για εκεινη καλυτερα να κανει μασκα αερολιν -2 puff ανα 6ωρο-. Παιρνω το Φιτσιαλο, του το λεω. Μου λεει συνεχισε εσυ το σιροπακι και βλεπουμε για τη μασκα..

Η Μαρια βηχει εμφανως λιγοτερο. Αλλα οποτε βηχει ακουγονται φλεμματα.

Τι θα κανατε εσεις στη θεση μου? Θα συνεχιζατε σιροπι ή θα ξεκινουσατε μασκα?

Εχει κανει καμμια αλλη μασκα στο παιδακι της? Πως την κανουμε? Εχει παρενεργειες?

Ειρηνη και Μαριανδ αν δεν κανω λαθος εσεις δεν δινατε εισπνεομενα στα μικρα σας σε καποια φαση?

Για διαφωτιστε με γιατι δεν ξερω τι να κανω!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...