Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερες!

Χρονια πολλα στην Κωνσταντινα του Αερικου, στην Κωνσταντινα της Ναταλιας, στον Κωστα της Μαριαςνδ και στη γλυκουλο-ελενιτσα! Ο,τι επιθυμουν να ειναι παντα γεροι και ευτυχισμενοι! :)

Μαρακι πως ειναι η μανουλα? Ειχες καποιο νεο?

Σοφακι τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου.. Τουλαχιστον ειμαι απυρετη απο εχθες, κατι ειναι κι αυτο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Χρόνια πολλά στις μικρές Κωνσταντίνες της Ναταλίας και της Χριστίνας, την Ελένη crazy baby και τον Κώστα της maria nd !!!!! :D

Εγώ έχω τη μαμά μου που γιορτάζει σήμερα (Ελένη) και ευτυχώς την έχω ακόμα :)

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον και τις ευχές. Καλά πάει, αλλά είναι ακόμα υπό παρακολούθηση.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω τα μέγιστα :)

Χρόνια πολλά στη συνονόματη της Ναταλίας και στον Κώστα της Μαρίας, και στη Μαμά της Dems μας και στο Ελενάκι το γλυκούλι :)

Μεγάλη μέρα σήμερα! Σαν εθνική επέτειος χαχαχαχα

Διαφημίσεις

μαρια να χαιρεσαι τη μαμα σου γερη και δυνατη να την εχεις κοντα σου πολλα πολλα χρονια ακομα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλησπερα σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας που μου γραψατε και εδω και στο facebook. :)

Χριστινα να χαιρεσαι και εσυ τη κουκλιτσα σου!Μαριανδ να χαιρεσαι το αντρουλη σου και να ειστε παντα μαζι και ευτυχισμενοι για πολλα χρονια ακομα!Μαρια να χαιρεσαι τη μαμα σου και να γινει γρηγορα καλα!Ελενη γλυκουλα χρονια πολλα!!!

l9Iop2.png

γεια σας κοριτσακια.χρονια πολλα στα κωνσταντινακια,στην μαμα της μαριας και γρηγορα να αναρρωσει η γυναικα.στην γλυκουλα και στον αντρα της μαριανδ!

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια:)ελπιζω να περασατε ομορφα χτες!

φαιη μου χρονια σου πολλα και απο δω παντα με υγεια!οτι επιθυμεις να σου συμβει:P

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα και καλη μας βδομαδα!

μαρακι βγηκε η μαμα σου απ το νοσοκομειο?πως ειναι τωρα?

φαιη περαστικα στο μαρακι?ελπιζω αν ειναι απυρετη σημερα.περιμενουμε νεα.

εμεις ολοι καλα περασαμε ενα ησυχο σκ καναμε τις βολτες μας η εβδομαδα ξεκινησε χωρις απεργιες στο παιδικο ολα μια χαρα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσακια!

Μαρακι χρονια πολλα στη μαμα σου και απο εμενα εστω και καθυστερημενα. :) Αληθεια πως ειναι?

Μαρακινδ ευχαριστω πολυ! Κι εσυ ο,τι επιθυμεις! :)

Σοφακι η Μαρια ειναι απυρετη απο τις 8 το πρωι, αλλα αυτο δεν λεει κατι! Δεν επαναπαυομαι! Το απογευμα θα παμε Φιτσιαλο!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Καλημερα σας!!

Εχθες πηγαμε Φιτσιαλο γιατι η μικρη παρολο που επαιρνε αντιβιωση λογω ακροαστικων μου σηκωσε ενα ελαφρυ πυρετο. Μας αλλαξε αντιβιωση και μας ειπε να δινουμε και αερολιν σιροπακι.

Το μικρακι μου ολο το βραδυ το περασε απυρετο και σημερα το πρωι πηγε κανονικα "λολειο"..

Ενταξει, με εχει ψιλοπιασει το ενοχικο μου (μηπως επρεπε να την κρατησω αλλη μια μερα σπιτι, μηπως χειροτερεψει σημερα κλπ κλπ), αλλα του κανω συνεχεια "ξουτ" να φυγει!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Μαρακι η μανουλα πως ειναι? Ποτε βγαινει με το καλο απο το νοσοκομειο?

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!

φαιη πολυ χαιρομαι που συνηλθε το μαρακι και ξαναπηγε σχολειο.ποιος τη πιανει τωρα!ευκαιρια να χαλαρωσεις κ εσυ λιγακι.

εμεις οπως τα ξερετε ολοι καλα ευτυχως εχουμε αρκετη δουλεια και δε προλαβαινω να σκεφτομαι πολυ οσα με προβληματιζουν...μ εχει παρει λιγο απο κατω μ ολα αυτα που ακουγονται παλι για τα εργασιακα κ τα οικονομικα...

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...