Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?ελπιζω ολοι οι αρρωστοι να ναι καλυτερα σημερα.

φαιη δε πιστευω να σοβαρολογεις οτι θα κανεις και δουλειες σημερα...κατσε να ξεκουραστεις θα πεσεις κατω στο τελος.οσο για το μαρακι αφου ξυπναει που ξυπναει νωρις και ζηταει να παει σχολειο μηπως να την εστελνες νωριτερα το πρωι?λεω εγω τωρα μια ιδεα δε ξερω μπορει να ναι και βλακεια...

εμεις ολοι καλα η ελισαβετ κοιμηθηκε καλυτερα χθες ολο ακρη ακρη τη βλεπω στο κρεβατι παει η σκατουλα εκει που εχει κενο απ το καγκελο και χωνεται ποτε θα κανει καμια βουτια με το κεφαλι προς τα κατω δε ξερω... παιδικο δε πηγε ουτε σημερα (γαμω τις απεργιες τους δηλαδη) αυριο θα παει για 2 μερες ελπιζω απο δευτερα να μην εχουμε τα ιδια.βγαλαμε και τα καλοκαιρινα χθες χρειαζομαι οπωσδηποτε καινουρια ρουχα.

επιτελους καταφεραμε και μαζεψαμε ολο το χαρτομανι για την αιτηση στο παιδικο κ αυριο θα την κανουμε.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τοκ - τοκ.. Ειναι κανεις εδω?

Κοριτσακια δεν την παλευω καθολου ομως.. Πυρετος ολο το βραδυ, μυτη και αυτια για αποσυρση, λαιμος το ιδιο. Αει στα κομματια!

Μαρακι θα σου ελεγα να δουμε μαζι το τελευταιο επεισοδιο του νησιου.. ΑΛΛΑ ξερω πως θα πλανταξω και ξερω πως εσεις θα γελατε και θα παθω ψυχικο τραλαλα αν δεν κλαψω τη δεδομενη ωρα που το βλεπω!

Έλα και άμα θες να κλάψεις κλάψε :D

Πλακα - πλακα παντως, οταν ειδα το τρεϊλερ του τελευταιου επεισοδιου που ο Κυρ - Γιωργης πεφτει απο τη βαρκα στη θαλασσα και ... βουλιαζει, σκεφτομουν πως ο Διονυσης θα ελεγε στανταρ "ε, το βλακα, τραβαγε κουπι ολη τη χρονια για να πνιγει στο τελος" και γελαγα μονη μου!! :lol::lol:

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!

:lol::lol: Το ΄χεις, το ΄χεις! Κάτι τέτοια σχόλια κάνει :lol::lol:

....οσο για το μαρακι αφου ξυπναει που ξυπναει νωρις και ζηταει να παει σχολειο μηπως να την εστελνες νωριτερα το πρωι?...

Μπράβο βρε Σοφία! Αυτό σκεφτόμουν και εγώ, γιατί δεν την στέλνεις νωρίτερα;

Τα δικά μας νέα....τα ίδια. Εξακολουθούμε να κάνουμε χιλιόμετρα :tongue: Η Ιφιγένεια έχει βρει νέα απασχόληση: πετάει κάτι και μετά σούρνεται να το φτάσει. Χθες ήταν πάνω στο κρεβάτι μου, έπιασε το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, το πέταξε στο πάτωμα και αμέσως μετά έκανε βουτιά για να το πιάσει. Πάλι στο τσακ την πρόλαβα. Αν θυμάστε είναι η δεύτερη η φορά. Δεν ξέρω τι θα γίνει την τρίτη :rolleyes:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κορίτσια!

Μουντός ο καιρός σήμερα, μουντή και η διάθεση :?

Που θα πάει, θα στρώσει (και ο καιρός και η διάθεση)

Να είστε όλες καλά και ας μη γράφετε :)

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλησπερα κ απο μενα:D

που ειστε ολες εξαφανισμενες σημερα?

εγω εχω πηξει ακομα στη δουλεια ειμαι πολυ τρεξιμο η σημερινη μερα!ειναι κι ο καιρος μουντος θελω ηλιο λεμε!κατα τ αλλα ολοι καλα πηγε κ η ελισαβετ παιδικο σημερα αντε να δουμε για ποσο αυτη τη φορα:confused::evil:

ελπιζω να ειστε ολες καλα.φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Η μαμά μου είναι στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Της κάνουν εξετάσεις. Δεν μπορώ να πάω λόγω της Ιφιγένειας :-( Είναι η αδερφή μου εκεί.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε Μαρακι... :( Περαστικα και αγυριστα να ειναι! Μια χαρα θα τα παει η μανουλα, θα δεις!

Ειμαι και αρρωστη ρε γμτ και δεν μπορω να στην κρατησω εγω την Ιφιγενιτσα.. :(

By the way κι εμεις μολις γυρισαμε απο την Κλινικη Αθηνων. Ειμαι με βρογχιτιδα και οξεια μεση ωτιτιδα. Και το μονο που σκεφτομαι ειναι πως ΔΕΝ θελω να με ξαναπιασει ιλιγγος..... Τεσπα! Τουλαχιστον μου ριξανε κατι σταγονες εκει και ποναει λιγοτερο το αυτι μου!

Μαρακι αν χρειαστεις να μιλησεις ή οτιδηποτε αλλο που μπορει να κανει ο Β. μη διστασεις να μου πεις! Ο,τι μπορω να κανω θα ηταν χαρα για εμενα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα:)

μαρακι περαστικα στη μαμα σου ευχομαι να συνελθει γρηγορα εμαθες κατι νεωτερο?αν μπορω να βοηθησω σε κατι(αν θες μπορω να κρατησω την ιφιγενεια απογευμα) μη διστασεις να με παρεις τηλ.περιμενουμε νεα ελπιζω να πανε ολα καλα!

φαιη περαστικα και σε σενα καλη αναρρωση!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

φαιη μου περαστικα σου.ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις παλι.αυριο θα εισαι μια χαρα.

Ευχαριστω Ρηνιω μου!

Μαρακι που εισαι? Ειχαμε νεα?

Ευχαριστω Σοφια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και λυπάμαι που σας αναστατώνω και εσάς. Η μαμά μου έπαθε το εγκεφαλικό χθες το βράδυ μεταξύ 9 με 10. Τη βρήκε ο μπαμπάς μου πεσμένη στο πάτωμα. Δεν μπορούσε να κουνήσει το δεξί της χέρι και να μιλήσει. Κάλεσαν ασθενοφόρο με την αδερφή μου και την πήγαν στο "Αλεξάνδρας". Πριν λίγο μίλησε ο μπαμπάς μου με την αδερφή μου και του είπε ότι είναι καλύτερα η μαμά. Μιλάει (όχι καθαρά, αλλά την καταλαβαίνεις). Περιμένουν να περάσουν οι γιατροί στις 12 το μεσημέρι για να μάθουμε περισσότερα.

Την Ιφιγένεια δεν μπορούσα να την αφήσω τη νύχτα. Μέσα στην ημέρα θα την κρατήσει ο Διονύσης για να πάω.

Σας ευχαριστώ και πάλι. Να είστε όλες καλά.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Τώρα το διάβασα και κατάλαβα και το σχόλο στο fb!!! περαστικά της βρε Μαράκι! Αν χρειάζεσαι κάτι... call!

Τώρα το διάβασα και κατάλαβα και το σχόλο στο fb!!! περαστικά της βρε Μαράκι! Αν χρειάζεσαι κάτι... call!
Μαράκι, περαστικά να είναι

Ευχαριστώ κορίτσια!

Πήγα και την είδα τη μαμά μου. Μίλησα και με το γιατρό της. "Παροδικό εγκεφαλικό" λέει, συνηθισμένο για την ηλικία της (81 ετών). Πάει πολύ καλά μου είπε. Την ώρα που ήμουν εκεί της έφεραν και έφαγε (μόνη της). Μιλάει, αν και ρετάρει λίγο, σαν να χάνει τα λόγια της, αλλά ok δεν έχει περάσει ούτε 24ωρο. Αυτά προς το παρόν.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρακι μου χαιρομαι που η μαμα σου παει καλυτερα.καλη αναρρωση!

φαιη εσυ πως πας?εισαι καθολου καλυτερα?

χριστινα και ναταλια να χαιρεστε τα κοριτσακια σας να εχουν παντα υγεια και να γεμιζουν τα σπιτια σας με αμετρητα χαμογελα!

μαρια νδ να χαιρεσαι το συζυγο πολυχρονος και ευτυχισμενος!

ελενη χρονια πολλα και σε σενα να χαιρεσαι τ ονομα σου και το παιδακι σου!ελπιζω να μη ξεχασα καμια...οσες εχετε εορταζοντες να τους χαιρεστε ολους!

πολλα φιλια και καλο σκ να εχουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...