Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σε ολα τα κοριτσακια!! :D

Καταρχην Μαρακι περαστικα στον Ευριπιδη! Πηρες τηλ. τον καλο κυριο παιδιατρο να τον ρωτησεις?

Σοφια μια χαρα τα πηγε η Ελισαβετ, ειδες? Οχι σαν το δικο μου το τερατακι ολο το βραδυ περα - δωθε! :-P

Παντως ρε παιδια, ανεξαρτητα απο τη μεταβαση στο κρεβατι, μου εχει μεινει αυτο το πηγαινε - ελα καθε βραδυ! Καταρχην τη θερμομετρω 3 φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας. Μια στη 1, μια στις 3 και αλλη μια στις 6. (Καλα αυτο το εκανα ανεκαθεν μετα την εξοδο απο το Παιδων). Τωρα με τα κρεατακια που φοβαμαι με τις απνοιες, ειμαι καθε μιση ωρα στο κρεβατι της και τσεκαρω. Καθε μιση ωρα νταν! Τοση αυθυποβολη δεν την περιμενα! Μιλαμε καθε μιση ωρα ακριβως τιναζομαι και σηκωνομαι κατευθειαν (βεβαια με πιανει ζαλουρα αλλα δεν κολωνω, παω γρηγορα μεσα). Δοκιμασα να κοιμηθω μαζι της αλλα δεν θελει. Δοκιμασα να κοιμηθω στο πατωμα διπλα απο το κρεβατι της, επισης δεν θελει.. Οποτε με εχει φαει ο ποδαροδρομος!

Λοιπον.. Για οσες δεν διαβαζετε στις ΑνΑλ, εχθες ηταν η πρωτη μας μερα στο σχολειο! Τη γραψαμε στον πρωτο παιδικο που ειχαμε παει και μας εκανε κλικ. Πηγαμε απο εκει να συμφωνησουμε και να υπογραψουμε τη δηλωση. Η Μαρια ειχε κατσει στην αιθουσα με τα παιδακια οση ωρα ημασταν με τη διευθυντρια και οταν ανοιξαμε την πορτα να την παρουμε, εβαλε τα κλαμματα. Οποτε μετα απο παροτρυνση της διευθυντριας την αφησαμε εκει και μας ειπε πως αν κλαψει και μας αναζητησει θα μας καλεσει να την παρουμε αλλιως θα μας τη στειλουν με το σχολικο στις 13:30. Τελικα μας τη στειλανε με το σχολικο στις 13:30. Καθησε εκει για 2 ωρες και κατι, δεν μας αναζητησε καθολου, εφαγε και ενα πιατακι τιγκα ψαροσουπα (το ακρον αωτον δηλαδη)!

Αυτα τα ολιγα.. Το βραδυ θα βγω γυναικοπαρεα. Ο Β. εχει αδεια και θα κρατησει τη μικρη (τον "εχωσα" παλι :mrgreen:).

Φιλακια και καλο Σ/Κ σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρακι περαστικα στον ευρυπιδακο!πηρες το φιτσιαλο?πως ειναι σημερα?

...

Γεια σε ολα τα κοριτσακια!! :D

Καταρχην Μαρακι περαστικα στον Ευριπιδη! Πηρες τηλ. τον καλο κυριο παιδιατρο να τον ρωτησεις?

...

:lol::lol::lol::lol:

Εννοείται ό,τι τον πήρα! Με το που έφερα τον Ευριπίδη σπίτι :-P Ο Φιτσιάλος μου είπε ότι ίσως είναι ίωση, αλλά μάλλον για δηλητηρίαση το κόβω (με όλα αυτά που τρώει :tongue: ).

Σήμερα είναι πολύ καλύτερα. Πυρετό δεν έκανε καθόλου, ούτε ξαναέκανε εμετό. Του κάνω διαίτα με νερόβραστα πάντως για καλό και για κακό και θα ξαναπάρω το Φιτσιάλο το απόγευμα για ενημέρωση :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σοφία μη στενοχωριέσαι για λαμαρίνες. Αυτά φτιάχνονται :)

Μπράβο στην Ελισάβετ. Το έχουμε πει άλλωστε: το καλύτερο παιδί!

Φαίη τα είπαμε και στο τηλέφωνο, εντυπωσιακή προσαρμογή express το Μαράκι :) Δεν πρόλαβα να σου ότι όσο και να της αρέσει στο σταθμό, μην ξαφνιαστείς αν σε μια - δυο εβδομάδες, ένα μήνα ή και περισσότερο ξαφνικά στραβώσει και πει "δεν πάω". Δεν σημαίνει τίποτα, απλά μπορεί να βαρεθεί λίγο όταν καταλάβει ότι θα πρέπει να πηγαίνει στο σταθμό κάθε μέρα. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες :rolleyes:

etCDp3.png hk8kp3.png

Μαρία περαστικά στον Ευριπίδη, ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα. Για αυτό δεν ήρθατε εχθές κολυμβητήριο, και σας έψαχνα!!!

Φαίη καλή αρχή στο Μαράκι. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά και ο Νικόλας την πρώτη φορά πήγε με χαρά, αλλά μετά για 2 εβδομάδες πήγαινε με κλάματα!!! Μετά το ξεπερασε!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα να εχουμε!

μαρακι πως ειναι ο ευριπιδης?συνηλθε?σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!

φαιη ολα καλα με το μαρακι?πηγε σημερα παιδικο?

χριστινα περαστικα σας και σε σενα και στη κωνσταντινα!ελπιζω να ειστε και οι 2 καλυτερα τωρα.

εμεις ολοι καλα εχουν παλι απεργια στο σταθμο της ελισαβετ σημερα και αυριο και εμεινε σπιτι με τον αντωνη.τεταρτη θα παει ομως(εστω μεχρι τη μια) δυσκολα πλεον τη κρατας σπιτι.θελω να παμε παλι jumbo σημερα να της παρω ενα φωτακι για το δωματιο της μη τυχον και θελησει να σηκωθει κανενα βραδυ ειναι πολυ σκοτεινα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Ο Ευριπίδης είναι μια χαρά...ο Διονύσης και εγώ χάλια (πυρετό, εμετό, διάρροια)...ελπίζω να γλυτώσει τουλάχιστον η Ιφιγένεια.

Σας αφήνω (χωρίς φιλάκια):D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσακια:)

μαρακι περαστικα σας!ευχομαι να μη κολλησουν τα παιδια!

φαιη περαστικα και σε σενα!

εμεις ειμασταν στο τρεξιμο ολο τ απογευμα πηγαμε σουπερ,jumbo,mall για ψωνια πηγε και η ελισαβετ κουνιες πρωι-απογευμα μια χαρα της εκατσε η απεργια τελικα.:Dτο βραδυ μονο εκανε ανησυχο υπνο ξυπναγε κ εκλαιγε αρκετες φορες ελπιζω μονο να μη την τριγυρναει καμια ιωση.κατα τ αλλα ολοι καλα.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα(επιτελους καλοκαιριασε καιρος ηταν:P)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα χριστινα!

μακαρι να μεινει απυρετη σημερα και να τελειωσει η ταλαιπωρια σας!περαστικα και παλι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα απο μια ακομα αρρωστη!

Πηγα γιατρο. Ιωση λεει, μονο σπρευ για τη μυτη και γαργαρες για το λαιμο. Τιποτα αλλο. Αντιπυρετικο, πολλα υγρα, πολλη ξεκουραση (ναι καλα :rolleyes:)

Το πρωι μας ξεκινησε σκ@τα.. Ορθια απο τις 6μιση να ζηταει "κολειο".. Ανοιξε τις πορτες, εβαλε την τσαντα της στους ωμους, δεν ηθελε να ντυθει, ηθελε απλα να ανοιξει την εξωπορτα και να παει "κολειο".. Ημουν που ημουν χαλια, δεν ειχα κουραγιο να τα βαλω με το θηριακι, οποτε ανελαβε ο Β. Την εντυσε, τη χτενισε, της εβαλε να φαει δημητριακα, την επλυνε και της εδωσε να πλυνει δοντια.. Ολα αυτα αφου τον ειχε λιανισει στο ξυλο τον καψερο για να παει "κολειο" (μην ξεχνιομαστε). Τελικα κατεβηκαμε κατω οικογενειακως να περιμενουμε το σχολικο και επειδη την ειχαμε απο τη μεσα μερια της πιλωτης, δηλ. δεν περιμεναμε στο δρομο, πηρε φορα και με δαγκωσε στο χερι τσιριζοντας και τρεμοντας απο τα νευρα.. :( Της πατησε τετοια φωνη ο Β. που ακομα κι εγω τρομαξα πως θα τον βαρεσει εγκεφαλικο. Εβαλε τα κλαμματα η καψερη, ζητησε να την παρω "καγκαλια" και μεχρι να προλαβω να της σκουπισω δακρυα και μυξες ηρθε και το σχολικο. Μολις το ειδε, μας παρατησε και μπηκε μεσα χαρουμενη, χαιρετωντας τα υπολοιπα παιδακια. Δεν μας χαιρετισε καν, επιασε τη διπλανη της απο το χερακι και ειπε "νανημελα Λενη" (=Καλημερα Ελενη, οπου Ελενη το κοριτσακι που καθεται διπλα της στο σχολικο) :) Περιμενα μια ωρα και πηρα τηλ. στο σχολειο να ρωτησω αν ειναι στεναχωρημενη απο τον τσακωμο με το μπαμπα της και μου ειπε η Ρενα πως αν δεν της το ελεγα, δεν θα καταλαβαινε πως το παιδι εχει μαλωσει με το μπαμπα του γιατι ειναι πολυ ευδιαθετο και πολυ συνεργασιμο. Οποτε ανακουφιστηκα!

Μετα ξεκινησε η τρεχαλα.. Πηγαμε στον Κωτσοβολο, πληρωσα τις δοσεις που εκκρεμουσαν απο το Σεπτεμβριο, πηγαμε ΔΕΗ και καναμε διακοπη της συνδεσης στο Λαγονησι καθως επισης πληρωσαμε και το ρευμα στο καινουριο σπιτι, πηγαμε vodafone και καναμε διακοπη της συνδεσης της hol στο παλιο μας σπιτι αφου πληρωσαμε τους ανεξοφλητους. Μετα πηγαμε απο ενα μαγαζι στη γειτονια μας και πηρα 2 ζευγαρακια παππουτσια της Μαριας, ενα πεδιλακι ανοιχτο και ενα μπαλαρινακι τυπου αθλητικο της puma. Γυρισαμε πριν λιγο και εχω βαρεσει ενα 39αρι ακατεβατο.. Εκανα ντους και αναμενω.

Αυριο θελω να κανω γενικη και να κατεβασω τα καλοκαιρινα. Τι λετε? Θα τα καταφερω? :)

gM4vp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Περαστικά σας!
...

μαρακι περαστικα σας!ευχομαι να μη κολλησουν τα παιδια!

...

Ευχαριστώ κοριτσάκια, καλά είμαστε σήμερα :)

Καλημέρα :) Εμείς βαρέσαμε 40άρι χθες βράδυ... θα δείξει πως θα πάει σήμερα...

40αρι:?::shock: Περαστικά σας

Καλημερα απο μια ακομα αρρωστη!

Πηγα γιατρο. Ιωση λεει, μονο σπρευ για τη μυτη και γαργαρες για το λαιμο. Τιποτα αλλο. Αντιπυρετικο, πολλα υγρα, πολλη ξεκουραση (ναι καλα :rolleyes:)

...

Περαστικά και σε σένα Φαίη μου :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Τοκ - τοκ.. Ειναι κανεις εδω?

Κοριτσακια δεν την παλευω καθολου ομως.. Πυρετος ολο το βραδυ, μυτη και αυτια για αποσυρση, λαιμος το ιδιο. Αει στα κομματια!

Μαρακι θα σου ελεγα να δουμε μαζι το τελευταιο επεισοδιο του νησιου.. ΑΛΛΑ ξερω πως θα πλανταξω και ξερω πως εσεις θα γελατε και θα παθω ψυχικο τραλαλα αν δεν κλαψω τη δεδομενη ωρα που το βλεπω! Πλακα - πλακα παντως, οταν ειδα το τρεϊλερ του τελευταιου επεισοδιου που ο Κυρ - Γιωργης πεφτει απο τη βαρκα στη θαλασσα και ... βουλιαζει, σκεφτομουν πως ο Διονυσης θα ελεγε στανταρ "ε, το βλακα, τραβαγε κουπι ολη τη χρονια για να πνιγει στο τελος" και γελαγα μονη μου!! :lol::lol:

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...