Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Τώρα εγώ που δεν θέλω να απογραφώ, είμαι παράξενη? Ακόμα δεν έχουνε έρθει σε εμάς, αλλά έχω σκοπό να μην τους ανοίξω :oops:. Έχω ακούσει πως είναι 3 ατομα και το ερωτηματολόγιο είναι 7 σελίδες. Εσείς που έχετε απογραφεί, ισχύει?

Μαρία μιας και είπες για νυφικά, αυτόν τον μήνα εμείς έχουμε 2 γάμους, ο ένας είναι στην Εύβοια και μια βάφτιση!

Φαίη τι έγινε με τους σταθμούς, βρήκατε άκρη?

Χριστίνα, καλοτάξιδο και το αμάξι σας, εμένα πάλι μου αρέσουνε τα σπορ, βέβαια σπορ αυτοκίνητο, δίπορτο με 2 παιδιά είναι ένα θέμα, αλλά το έχουμε ξεπεράσει!!

Τώρα δηλαδή υποτίθεται πως είναι ΑΝΟΙΞΗ??? Τα νεύρα μου με αυτόν τον καιρό!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα :) Κι εγώ αν αποφάσιζα για πάρτη μου... ένα TT θα έπαιρνα :P αλλά εκεί δεν χωράει ούτεο Λευτέρης, πόσο μάλλον καρεκλάκι με παιδί χαχαχα

Το yaris καταπληκτικό! Σα να οδηγάς ποδήλατο!

Για τον κακό μας καιρό δεν σχολιάζω.... πάει με τη διάθεση που μας δημιουργούν όσα συμβαίνουν!

Γεια σας κοριτσακια..

Η αναζητηση συνεχιζεται..

Να γραψω κι εδω για οσες δεν διαβαζετε στις ΑνΑλ:

Εχθες το πρωι πηγαμε στον πρωτο παιδικο. Πολυ ωραιοι χωροι, πολυ ζεστος ανθρωπος η διευθυντρια, φαγητο δικο τους, σχολικο δωρεαν, 300 ευρω το μηνα, δεν ηθελαν τωρα εγγραφη ουτε υλικο. Η αντιδραση της Μαριας πολυ θετικη, δεν μας αναζητησε ουτε μια φορα, εκλαψε μονο οταν ηταν να φυγουμε.

Εχθες το απογευμα πηγαμε στο δευτερο παιδικο σταθμο. Ωραιοι χωροι, στην ιδια περιπου τιμη με τον πρωτο, 315 ευρω. Εκεινοι ηθελαν τωρα και την εγγραφη και το υλικο και επισης φρουτα και μεσημεριανο θα ηταν δικα μου.

Σημερα το πρωι πηγαμε στον τριτο. Καλος ητανε κι αυτος απο αποψη χωρων, το μονο που με προβληματισε ηταν πως το τμημα της Μαριας ηταν στον πανω οροφο και θα επρεπε να ανεβοκατεβαινει σκαλες. Αυτο απο τη μια και απο την αλλη η διευθυντρια επεμενε να τη βαλει στο τμημα με τα μικροτερα παιδακια (22 μηνων το μεγαλυτερο), οποτε κατα τη γνωμη μου και απο το λιγο που τα ειδα, η Μαρια δεν θα κερδιζε κατι απο την επαφη της με τα παιδακια εκει και ηδη ειναι πισω. Κατα τα αλλα απο αποψη τιμης ηταν ο φθηνοτερος ως τωρα (230 ευρω με σχολικο και φαγητο δικο τους).

Αυριο θα παμε και σε αλλον ενα και την Τριτη στον τελευταιο. Θα πηγαιναμε τη Δευτερα αλλα τη Δευτερα εχουμε κλεισει ραντεβου στο Παιδων Πεντελης για triplex καρδιας επειδη το Μαρακι ειχε φυσημα, να δουμε που βρισκεται. Οποτε την Τριτη θα δουμε τον τελευταιο, θα συσκεφτουμε με το Μπιλη και θα αποφασισουμε. Μεχρι στιγμης κλινουμε στον 1ο. Το παιδι θα ξεκινησει απο τις 24 που πληρωνεται η μανα μου.

Αυτα.. Το απογευμα θα παμε στο Φιτσιαλο να κανουμε εμβολιο, να τη δει γιατι κατι μυξες εχει (εγω για αλλεργια το κοβω) και να μας γραψει και το χαρτι για τον παιδικο. Θα του ζητησω να μας μετρησει κιολας (βαρος - υψος).

Φιλακια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τώρα εγώ που δεν θέλω να απογραφώ, είμαι παράξενη? Ακόμα δεν έχουνε έρθει σε εμάς, αλλά έχω σκοπό να μην τους ανοίξω :oops:. Έχω ακούσει πως είναι 3 ατομα και το ερωτηματολόγιο είναι 7 σελίδες. Εσείς που έχετε απογραφεί, ισχύει?...

Αν κατάλαβα καλά, από βαρεμάρα δεν θες να απογραφείς; :lol:

...

Μαρία μιας και είπες για νυφικά, αυτόν τον μήνα εμείς έχουμε 2 γάμους, ο ένας είναι στην Εύβοια και μια βάφτιση!...

Με το καλό! Να μας πεις αν οι νύφες φορούσαν νυφικό ή την "ευκολία της μοδίστρας" :P:mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Τώρα εγώ που δεν θέλω να απογραφώ, είμαι παράξενη? Ακόμα δεν έχουνε έρθει σε εμάς, αλλά έχω σκοπό να μην τους ανοίξω :oops:. Έχω ακούσει πως είναι 3 ατομα και το ερωτηματολόγιο είναι 7 σελίδες. Εσείς που έχετε απογραφεί, ισχύει?

Μαρία 1 άτομο έρχεται για την απογραφή & για εσας που είστε 4 άτομα στο σπίτι, θα πρέπει να συμπληρώσει το άτομο αυτό γύρω στις 6-7 σελίδες. Οι πρώτες σελίδες αφορούν πληροφορίες για το σπίτι, πόσα δωμάτια έχει, τμ, αν έχετε ιντερνετ κλπ.. Μετά θα προχωρήσει σε ερωτήσεις για το κάθε άτομο στην οικογένεια. Για τα παιδιά ούτως ή άλλως δεν συμπληρώνουν πολλά πράγματα (ημερομηνία γέννησης, δημοτολόγιο), για τους μεγάλους επίπεδο εκπαίδευσης, απασχόληση...

Δεν είναι τίποτα φοβερό, αλλά θέλει γύρω στα 15 - 20 λεπτά να συμπληρωθεί.

Σοφία ευρχαριστώ για την πληροφορία για τους σταθμούς, μόλις μπορέσω θα πάω στο δήμο να πάρω την αίτηση.

Φαίη που είναι αυτοί οι σταθμοί που ανέφερες; Σε ποια περιοχή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Φαίη που είναι αυτοί οι σταθμοί που ανέφερες; Σε ποια περιοχή;

Αγιο Δημητριο και οι τρεις Σονια μου. Εχω κλεισει να δω αλλους 2 (και αυτους στον Αγιο Δημητριο)!

gM4vp2.png

Σονια δες εδω: http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2020337&postcount=3

Ξεκιναμε για Φιτσιαλο! Φιλακια σε ολες!!

gM4vp2.png

Αν κατάλαβα καλά, από βαρεμάρα δεν θες να απογραφείς; :lol:
Μαρία 1 άτομο έρχεται για την απογραφή & για εσας που είστε 4 άτομα στο σπίτι, θα πρέπει να συμπληρώσει το άτομο αυτό γύρω στις 6-7 σελίδες. Οι πρώτες σελίδες αφορούν πληροφορίες για το σπίτι, πόσα δωμάτια έχει, τμ, αν έχετε ιντερνετ κλπ.. Μετά θα προχωρήσει σε ερωτήσεις για το κάθε άτομο στην οικογένεια. Για τα παιδιά ούτως ή άλλως δεν συμπληρώνουν πολλά πράγματα (ημερομηνία γέννησης, δημοτολόγιο), για τους μεγάλους επίπεδο εκπαίδευσης, απασχόληση...

Δεν είναι τίποτα φοβερό, αλλά θέλει γύρω στα 15 - 20 λεπτά να συμπληρωθεί.

Όχι από βαρεμάρα βρε Μαράκι, απλά δεν γουστάρω να δίνω τέτοιες πληροφορίες σε ασχετα άτομα, τι τους νοιάζει αν έχω ιντερνετ και πόσα δωμάτια έχει το σπίτι μου? (είμαι αντιδραστικό άτομο!!! )

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Όχι από βαρεμάρα βρε Μαράκι, απλά δεν γουστάρω να δίνω τέτοιες πληροφορίες σε ασχετα άτομα, τι τους νοιάζει αν έχω ιντερνετ και πόσα δωμάτια έχει το σπίτι μου? (είμαι αντιδραστικό άτομο!!! )

Είσαι και εσύ δύσπιστη απέναντι στο κράτος ε; Δεν έχεις και άδικο :)

Όπως λένε και οι φίλοι μας οι αμερικάνοι: You have the right to remain silent. Anything you 'll say can and will be used against you...

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Πρωινή-πρωινή εγώ σήμερα, από τις 7 παρά είμαι γραφείο. Τι να κάνουμε;;;;

Μια χαρά ο καιρός για .... χιονοπόλεμο εε; Για πείτε που θα πάμε;

έτσι όπως τα έχουνε κάνει να μην είμαι δύσπιστη?

Δίκαιο έχεις μαράκι μου. Υποτίθεται ότι όσα δηλώνει κανείς είναι εμπιστευτικά & θα χρησιμοποιηθούν για στατιστικούς λόγους, αλλά ξέρω και εγώ αν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτά που λέγονται.....

Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσακια!

Που να γράψουμε; με το ζόρι απαντάμε σε αυτό το topic, που έχει 2 -3 δημοσιεύσεις τη μέρα. Στις ΑνΑλ που έχει 2-3 δημοσιεύσεις το λεπτό με το ζόρι προλαβαίνουμε να διαβάσουμε τις δικές σου απαντήσεις και της Φαίης

Η Ιφιγένεια άρχισε να κάνει ένα -δυο βήματα μόνη της :D Λέτε να πλησιάζει η ώρα για το "φτου ξελευτερία" ;

συμφωνω!

τη βλεπω την ιφιγενεια σε λιγο καιρο να τρεχει και να μη τη προλαβαινεις!ξεπεταχτηκε κ αυτη!

μαρακι δε νομιζω οτι σε υποχρεωνει κανεις ν απαντησεις αν δε θελεις εχεις καθε λογο να εισαι δυσπιστη με οσα βλεπουμε και ακουμε...εγω δε βρηκα κατι περιεργο στις ερωτησεις και απαντησα-ειμαι λιγο αφελης σ αυτα ομολογω...τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως δε χρειζοταν ν απαντησω σε ολες τις ερωτησεις...next time θα ειμαι πιο ενημερωμενη.

τελικα εχουμε συναντηση σημερα?που και τι ωρα?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια!

Απογραφτήκαμε και εμείς. Ήρθε ένας νεαρός χθες το απόγευμα. maria nd και εγώ δύσπιστη είμαι, αλλά το αντιμεπώπισα σε στυλ "άμα σου λάχει το κακό, χαλάρωσε και απόλαυσέ το" :tongue: Οπότε απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις και ό,τι γίνει, έγινε :rolleyes:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε καλά :)

Εμείς έχουμε θέμα με τον Ευριπίδη από χθες. Με πήραν από το σταθμό ότι παραπαπονιέται πως πονάει η κοιλιά του. Πήγα και τον πήρα. Έχει κάνει δύο εμετούς, αλλά τίποτα άλλο. Και κακά του που έκανε δεν ήταν διάρροια. Δεν ξέρω αν είναι δηλητηρίαση ή γαστρεντερίτιδα. Πάντως δεν είναι καλά, γιατί δεν έχει ξυπνήσει μέχρι αυτή την ώρα.

Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρακι περαστικα στον ευρυπιδακο!πηρες το φιτσιαλο?πως ειναι σημερα?

φαιη καλη αρχη και καλη προοδο στο μαρακι!πολυ χαρηκα με τα νεα σου:D

εμεις ειχαμε μια δυσκολη μερα χθες(παρασκευη και 13 γαρ αν και δε πιστευω στις προληψεις..) επεσα με τ αμαξι σ ενα παρκαρισμενο στη γειτονια μας μικρες ζημιες κυριως στο αλλο αμαξι οχι κατι σοβαρο καναμε φιλικο διακανονισμο (ξερει καμια αν θ αυξηθει το bonus malus κ αν θα πληρωσω παραπανω την ασφαλεια?).ε και ξερετε ποσο ψυχραιμη ειμαι :mrgreen:φρικαρα εννοειται ηταν το κερασακι στη τουρτα αυτο...ειχε προηγηθει αλλη μαλακια του αντωνη(ειχα πολλα νευρα ολη τη μερα μεγαλο λαθος που πηρα τ αμαξι:-()πιο πριν εβαλε την ελισαβετ στη κουνια χωρις πανα κατουρησε το στρωμα τρεχαμε να παρουμε ασφαλειες για συρταρια και ντουλαπες για να διαμορφωσουμε το δωματιο της να κοιμηθει το βραδυ στο κρεβατι της.τελικα σε καλο μας βγηκε αυτο μαι χαρα κοιμηθηκε ουτε σηκωθηκε ουτε τιποτε και το πρωι ακομα περιμενε τον αντωνη να παει να την παρει δε κατεβαινε.απ οτι φαινεται ξεμπερδεψαμε με τη μεταβαση στο κρεβατι κ ας μη το ειχα στο προγραμμα:P.

ελπιζω η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη-για ολες!

φιλια πολλα και καλο σκ να εχουμε:-)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...