Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπεριζω και τα νοτια προαστια! :cool:

Για συναντηση κλασσικα ειμαστε μεσα. Εκτος απο σημερα φυσικα που εχουμε το ραντεβου με την αναπτυξιολογο.

Θα σας πω νεα μας το βραδακι!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κ απο μενα!τι κανετε?

εμεις γυρισαμε πριν λιγο ειχαμε παει αν δει τις εξετασεις ο ενδοκρινολογος καλες τις βρηκε δε θεωρει οτι υπαρχει ενδοκρινολογικο θεμα και θα μας ξαναδει το νοεμβρη.μεχρι τοτε μας ειπε να ψαξουμε το θεμα με τη γλουτενη ιουλιο θα κανουμε εξετασεις παλι κ ισως χρειαστει γαστροσκοπηση να τελειωνουμε οριστικα μ αυτο το ζητημα.θα δειξει.

φαιη ελπιζω η αναπτυξιολογος να σε ηρεμησει να σου φυγει οποιο αγχος εχει παραμεινει μεσα σου.περιεμνουμε νεα!

γι ατη συναντηση παρασκευη απογευμα μπορουμε κ εμεις-καιρου επιτρεποντος!μονο που δε καταλαβα για ποιες κουνιες λετε οποια μπορει ας μου πει.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα σε όλες

Φαίη τα διάβασα τα νέα σου, μια χαρά όλα λοιπόν & αυτό με τα νεύρα είναι κλασσική αντίδραση πολλών παιδιών. Η Κυριακή μετά από ένα χρόνο στο παιδικό ακόμα το κάνει (έχει ελαττωθεί αλλά συνεχίζει να αντιδρά έντονα όταν της βάζω όρια, αλλά πρέπει να συνεχίσω για να μην περνά πάντα το δικό της).

Όσο για το παιδικό εγώ σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Την Κυριακή την έστειλα για πρώτη φορά 2 ετών & 4 μηνών (σχεδόν στην ηλικία της Μαρίας τώρα). Απλά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για δύσκολες πρώτες μέρες (2 εβδομάδες περίπου ίσως λιγότερο ίσως περισσότερο), αλλά και για τις ιώσεις. Μόλις συνηθίσει την ιδέα του παιδικού θα της αρέσει πολύ!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Φιλάκια

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

φαιη μου εμεις τα ειπαμε απο κοντα πολυ χαιρομαι για το μαρακι ειναι αστερι το παιδι πολυ θετικα οσα ειπε η αναπτυξιολογος...κακομοιρα μου αν ξανααγχωθεις θα σε φαω:Dοσο για το παιδικο μονο καλο θα της κανει ειτε τη ξεκινησεις τωρα ειτε το σεπτεμβρη και για την προσαμοργη μην πολυ αγχωνεσαι μπορει και να μη παρει μερες πολλες ειναι καθαρα στο παιδι η μαρια μπορει να σε εκπληξει ευχαριστα;)

σονια μου εσεις πως ειστε?η κυριακη καλα?

εμεις ολοι καλα σημερα με πηγε ο αντωνης με την ελισαβετ στη δουλεια αργησαμε να ετοιμαστουμε το πρωι ειναι κ γεματη μερα σημερα δε ξεκινησαμε καλα...για να δουμε πως θα παει.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γεια σας και σας ευχαριστω για τις απαντησεις!

Εμεις αποφασισαμε να τη στειλουμε κανονικα παιδικο.. Εχουμε κλεισει ηδη ραντεβου σε 6 και οψομεθα!

Ελπιζω μεσα σε ολους να βρεθει εστω και ενας που να μας κανει "κλικ".. Να αρεσει και στη Μαρω βεβαια που θα περναει τα πρωινα της εκει! ;)

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Φαίη καλή επιτυχία με τους παιδικούς σταθμούς!

Έβγαζα προχθές τα καλοκαιρινά του Ευριπίδη και βρήκα ένα ξεχασμένο ζευγάρι πέδιλα Νο 24, τα οποία δεν τα έχει φορέσει ούτε μία φορά (δεν φοράει ανοιχτά παπούτσια ούτε με καύσωνα). Υπάρχει κανένα αγοράκι στην παρέα που να τα θέλει; :) Είναι δίχρωμα, σκούρο μπλε - ανοιχτό γκρι

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

εμεις ολοι καλα τρεχουμε να μαζεψουμε τα απαραιτητα χαρτια γι ατην αιτηση στον παιδικο παλι μας εχει φαει η γραφειοκρατεια:twisted:

φαιη καλη επιτυχια στην αναζητηση παιδικου ευχομαι να βρειτε συντομα καποιον να αρεσει στο μαρακι αλλα και σε σας.

οι υπολοιπες που ειστε χαμενες?μαριανδ, χριστινα,ναταλια, ειρηνη ελπιζω να ειστε ολες καλα!μπειτε να πειτε καμια καλημερα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Διαβάζω αλλά για να γράψω κομματάκι δύσκολο γιατί κάνουμε χιλιόμετρα με την Ιφιγένεια :rolleyes:

By the way Χριστίνα καλοτάξιδο το νέο αυτοκίνητο :D (ναι, ναι έχω πάρει πάλι τις ρούγες :tongue: )

Φαίη μη ψαρώνεις με τη γνωμάτευση της αναπτυξιολόγου. Μια χαρά είναι το Μαράκι. Φυσικά θα την ωφελήσει η επαφή με άλλα παιδάκια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τώρα έχει πρόβλημα :)

Κάτι άσχετο τώρα...περιμένοντας Δευτέρες βράδυ να αρχίσει το Νησί, χαζεύω αυτή την εκπομπή του ΑΝΤ1 με τους γάμους και έχω συγχιστεί με τους οίκους νυφικών. Έχουν βολευτεί με τη φαρδιά φούστα και το στράπλες μπούστο και ντύνουν όλες τις νύφες καρμπόν :mad: Το μπούστο δε τώρα τελευταία είναι 9 φορές στις 10 από διάφανη δαντέλα και μοιάζει περισσότερο με εσώρουχο. Θα μου πείτε τι σε κόφτει εσένα; Δεν ξέρω μπορεί να γερνάω και να παραξενεύω :P

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπέρα :)

Τα νέα μας τα διαβάζετε στις Αναλ (όσες διαβάζετε αλλά δεν μας γράφετε γιατί ντρέπεστε :P ) απλώς να πω για όσες δεν διαβάζουν ότι κλείσαμε το νέο μας αυτοκίνητο (Avensis 1600) και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το παραλάβουμε 20 Μαΐου. Μέχρι τότε θα κυκλοφορούμε με ένα Yaris που δεν είναι και πολύ άσχημο αλλά εγώ δεν έχω συνηθίσει αυτοκίνητο-κουβά χωρίς μούρη και κώλο! Είχα πάντα sedan και το προηγούμενο αμάξι του λ που ήταν ένα Colt άκωλο είδα κι έπαθα να το συνηθίσω! Ευτυχώς είναι για λίγο διάστημα... ελπίζω να μας παραδώσουν το τερατάκι στο χρόνο που είπαν!

Για συνάντηση μη λέτε... όσο το συζητάμε τόσο χαλάει ο καιρός! Αν κάνει καλή μέρα κάποια μέρα να πέσουν τηλέφωνα να μην μπορέσει να αλλάξει γνώμη! Αλλιώς δεν μας βλέπω να συναντιόμαστε!

Σόνια Κύπρου εννοεις τις παιδικές εδώ δίπλα μου; :confused:

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγω..

Λιγο κουρασμενη αλλα θα ζησω.. :)

Μαρακι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ! Μολις ξεμπερδεψουμε με την τρελα των παιδικων θα παρω το Μαρακι μου και θα ερθουμε σπιτι σας για καφε! :)

(Ελπιζω μετα απο αυτη τη δηλωση να μην πλημμυρισει το σπιτι σας!)

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες και για τη συμπαρασταση!

Φιλακια! :)

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρακι οχι δεν εισαι παραξενη κ εμενα δε μ αρεσει καθολου το νυφικο σε 2 κομματια προτιμω μονοκομματο το χω παρατηρησει κ εγω στη συγκεκριμενη εκπομπη αυτο που λες.

χριστινα καλοταξιδο το καινουριο σας αμαξι!λιγα λογια για το yaris ομως μη μαλλιοτραβηχτουμε:tongue:(πλακα κανω εννοειται ε μη παρεξηγηθεις γουστα ειναι αυτα for the record εμενα μ εχει βολεψει πολυ και δε τ αλλαζω με τιποτε)

αν κανονισετε συναντηση ενημερωστε με κ εμενα:)

εμεις ολοι καλα απογραφηκαμε κιολας εσας εχουν ερθει για απογραφη?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα

Όλα καλά & από εδώ. Μια χαρά και η Κυριακή. Είχαν & την αναμνηστική φωτογράφιση χθες στον παιδικό, θα τις πάρουμε τον Ιούνιο τις φωτογραφίες.

Πέρασαν και από το σπίτι μας προχθές για την απογραφή, οπότε ξεμπερδέψαμε και με αυτό.

Εν τω μεταξύ συμμετέχουν & οι αδερφές μου στην απογραφή και έχουν αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις. Ανθρώπους που δεν θέλουν να απογραφούν ή να δώσουν όλες τις πληροφορίες, ενώ ένας παππούς έδωσε μια τεράστια σοκολάτα στη μια όταν τελείωσε την απογραφή!!!

Ξέρετε εάν έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς; Θέλω να κάνω αίτηση & φέτος. Από τη μία δεν θέλω να της αλλάξω περιβάλλον, αλλά από την άλλη τα έξοδα τρέχουν :(

Ελπίζω αύριο που λέμε για κούνιες να φτιάξει ο καιρός. Και ναι Χριστίνα, για τις κούνιες εκεί κοντά σε σένα ρωτούσα, αν και δεν έχω καταλάβει που θα πάμε τελικά αν βρεθούμε. Αααα και καλοτάξιδο το Avensis, μεγάλο & άνετο αυτοκίνητο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

σονια μου δεν εχουν ξεκινησει οι εγγραφες ακομα 15/5 ξεκινουν και ληγουν 15/6.να πας να παρεις την αιτηση ομως για να μαζεψεις τα δικαιολογητικα ειναι αρκετα!καλη επιτυχια μακαρι να σας παρουν!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια!

Καλησπέρα :)

Τα νέα μας τα διαβάζετε στις Αναλ (όσες διαβάζετε αλλά δεν μας γράφετε γιατί ντρέπεστε :P ) ...

Που να γράψουμε; με το ζόρι απαντάμε σε αυτό το topic, που έχει 2 -3 δημοσιεύσεις τη μέρα. Στις ΑνΑλ που έχει 2-3 δημοσιεύσεις το λεπτό με το ζόρι προλαβαίνουμε να διαβάσουμε τις δικές σου απαντήσεις και της Φαίης :roll:

...

Μαρακι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ! Μολις ξεμπερδεψουμε με την τρελα των παιδικων θα παρω το Μαρακι μου και θα ερθουμε σπιτι σας για καφε! :)

...

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ :D:D

...

μαρακι οχι δεν εισαι παραξενη κ εμενα δε μ αρεσει καθολου το νυφικο σε 2 κομματια προτιμω μονοκομματο το χω παρατηρησει κ εγω στη συγκεκριμενη εκπομπη αυτο που λες.

...

Τα ίδια γούστα έχουμε Σοφία :)

...

Ελπίζω αύριο που λέμε για κούνιες να φτιάξει ο καιρός. ...

Απαπαπα πιπέρι θα σου βάλω στη γλώσσα :tongue: (άκου εκει να φτιάξει ο καιρός :lol::lol: )

Δεν πάμε κούνιες λέμε, για χιονοπόλεμο ετοιμαζόμαστε ;)

Η Ιφιγένεια άρχισε να κάνει ένα -δυο βήματα μόνη της :D Λέτε να πλησιάζει η ώρα για το "φτου ξελευτερία" ;

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...