Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Ειρήνη χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα!!

Σόνια και Χριστίνα ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά. Δεν απελπίζομαι. Είπαμε, τα πρώτα 30 χρόνια είναι δύσκολα :rolleyes:

Φαίη σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς :cool:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστω κοριτσακια ευχομαι τα καλυτερα στις οικογενειες σας.

δεν μπορω να πω οτι ειμαι στα καλυτερα μου .ελπιζω να μου περασει γιατι εχει κρατησει αρκετα.φιλια σε ολες

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

ειρηνακι οτι κ αν ειναι ελπιζω να το ξεπερασεις συντομα κ να αισθανθεις καλυτερα.

κ εγω δεν ειμαι στη καλυτερη διαθεση πολλα νευρα ολο και κατι καινουργιο προκυπτει που θα μου ανεβασει το αιμα στο κεφαλι...:(τεσπα ολα περνανε.

σημερα η ελισαβετ δε πηγε σταθμο εχουν σταση εργασιας και δευτερα θα ναι κλειστοι λογω απεργιας τριτη και τεταρτη δε ξερουμε ακομα αν θα παει ελπιζω μονο να χει καλο καιρο να βγαινει καμια βολτα με τον αντωνη γιατι μεσα η γκρινια της ειναι ανυποφορη.βγηκαν και οι εξετασεις αιματος απ οσα μπορω να καταλαβω καλες μου φαινονται(μονο η tsh εχει μεγαλη αποκλιση απο την προηγουμενη φορα-προς το καλυτερο βεβαια αλλα δε ξερω πως αξιολογειται αυτο) θα τις παμε τη δευτερα στον ενδοκρινολογο να τις δει.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα

Ειρηνάκι χρόνια πολλά για χθες. Ελπίζω να νιώσεις σύντομα καλύτερα, σκέψου μόνο θετικά!!!

Σοφία χαίρομαι που οι εξετάσεις είναι καλές, είδες άδικα ανησυχούσες.....

Μαρίανδ τι κάνεις; Πως είναι τα βλαστάρια σου; Την τετάρτη θα έχουν την αναμνηστική φωτογράφιση στον παιδικό, ανυπομονώ να δω τις φωτογραφίες!!!

Φαίη κατάφερες να ξεκουραστείς τελικά;

Να ρωτήσω.. ξερετε αν γίνονται εκδηλώσεις για τη γιορτή της μητέρας; Εκτός από αυτή που κάνει το parents (είναι μακριά για μας), ξέρω και μια στο σύνταγμα (μετρό). Έχετε καμία άλλη ιδέα;

Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ειρήνη εύχομαι οι καλύτερες μέρες να είναι κοντά και για σένα και για όλους μας :)

Σόνια δεν ξέρω για εκδηλώσεις. Εμείς τελικά ούτε και στην εκδήλωση του parents θα πάμε, γιατί μας έτυχε πάρτυ.

Πρώτη Παρασκευή του μήνα σήμερα, αλλά από ότι βλέπω ξεχαστήκαμε όλες μας (μέσα και εγώ :tongue: ) Δεν πειράζει, θα οργανωθούμε.

Στο σταθμό του Ευριπίδη ετοιμάζουν την παράσταση για το τέλος της χρονιάς. Θα ανεβάσουν την Οδύσσεια (υπερπαραγωγή!) και ο Ευριπίδης θα είναι ο Αίολος :cool:

etCDp3.png hk8kp3.png

Hello! :)

Is anybody here?

Που πήγατε όλες καλέ και με αφήσατε να γράφω μόνη μου; :tongue:

Ελάτε να βάλουμε ένα χεράκι να διώξουμε τις αράχνες από αυτό το topic :lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Γεια σε ολες!! :D

Οπως το λες Μαρακι.. Αραχνες πιασαμε.. Τωρα σε λιγακι θα ερθουν και οι νυχτεριδες.. Μετα τα ποντικια.. Εγω εδω θα ειμαι παντως..

Μονο αν εμφανιστει καμμια κατσαριδα θα φυγω και ελπιζω σε εσας να τη διωξετε για να επιστρεψω ξανα! :lol:

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Ειρηνη δεν θα σου πω τα τετριμμενα (να το παρεις αλλιως και μπλαμπλαμπλα).. Απλα θα σου ευχηθω να ανακαμψεις γρηγορα γιατι το περναω κι εγω και ξερω πως ειναι. Σκεψου ομως: Αν δεν πιασεις πατο, πως θα ανεβεις ψηλοτερα? Ολα καλα θα πανε, οι καλοι ανθρωποι δεν χανονται ποτε! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες!ελπιζω να ειστε ολες καλα!εμεις πηγαμε βολτα στον εθνικο κηπο σημερα(μηνες ελεγα οτι θελω να παω αλλα μια ο καιρος μας τα χαλαγε μια οι δουλιες απ το πουθενα ειχαμε μεινει στα λογια) η ελισαβετ ξετρελαθηκε με τα ζωακια ειδικα με τις παπιες δε ξεκολαγε:D ξεπατωθηκαμε βεβαια αλλα αξιζε το κοπο.

μαρακι μου τραγικο το περιστατικο με το ξαδερφο...δεν εχω λογια..συλληπητηρια:(

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Πέθανε ένας ξαδερφός μου....28 ετών...έτσι ξαφνικά....κοιμήθηκε χθες το βράδυ, αλλά το πρωί δεν ξύπνησε :-(

............................. :(:(:(

Συλληπητηρια...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Πέθανε ένας ξαδερφός μου....28 ετών...έτσι ξαφνικά....κοιμήθηκε χθες το βράδυ, αλλά το πρωί δεν ξύπνησε :-(

Τραγικό σε αυτή την ηλικία ναι... Ο καλύτερος όμως θάνατος που θα μπορούσε να βρει άνθρωπο... επίσης ναι! Συλληπητήρια Μαράκι.

Σας το πα; Ανέφερε η Μαρία την πρώτη παρασκευή του μήνα... και θα ξαναχαλάσει (λέει) ο καιρός από σήμερα!

Πάντως αν δεν χαλάσει αυτή την εβδομάδα σχολάω 5. Οπότε με καλό καιρό μπορούμε χαλαρά να βρεθούμε σε παιδική χαρά στις 6.00 :)

Καλημέρα κορίτσια & καλή εβδομάδα

Εγώ είμαι στο πόδι από τις έξι, ήρθα νωρίς σήμερα γιατί χρωστάω κάτι ώρες. Ωραία περάσαμε το ΣΚ. Χορτάσαμε βόλτες, αφού ακόμα πονάνε τα πόδια μου.

Χριστίνα θεού θέλοντος & καιρού επιτρέποντος μπορούμε & εμείς για τις 6. Στις κούνιες εκεί στην Κύπρου;;;

Συλληπητήρια DEMS, καλώς ή κακώς η τύχη μας είναι γραμμένη από πριν σε αυτή τη γή. Κρίμα .....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ για τα συλληπητήρια. Να είστε όλες καλά με τις οικογένειές σας, γιατί τελικά μόνο αυτό έχει αξία.

Χριστίνα έχεις δίκιο, βλέπεις δεν το βουλώνω :rolleyes:

Προτείνω λοιπόν συνάντηση για χιονοπόλεμο :cool:(Για να δούμε θα πιάσει :tongue: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...