Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Εγω πριν λιγο καθησα! Σημερα ημουν ολη μερα με τη μπουμπουκα μου!! :D

Σονια ελπιζω να εχετε ξεμπερδεψει με το αυτι.. Κριμα να ταλαιπωρειστε!

Σοφι, εμεις τα ειπαμε χθες και απο κοντα! Ολα καλα θα πανε, χαλαρωσε και ασε το χρονο να κανει τη δουλεια του! (Κι εσυ κι εγω και αλλοι τριγυρω, καταλαβαινεις :lol:)

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Σόνια καλώς όρισες :)

Σοφία όλα καλά θα πάνε :)

Φαίη χάρηκα πολύ που σε άκουσα. Υπόσχομαι να σε δω σύντομα :)

Είχατε ακούσει μια ιστορία για έναν Ιάπωνα που δούλευε 18 ώρες το 24ωρο, πέρναγε και 2 ώρες στο πήγαινελα σπίτι - δουλειά και στο τέλος πέθανε από έλειψη ύπνου; Έτσι με βλέπω να πηγαίνω και εγώ :confused:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Κι εγω ρε Μαρακι! Πολυ χαρηκα!!

Και οποτε θελεις, ξερεις που μενουμε! Τωρα που το σκεφτομαι το σπιτι σου με το σπιτι μου ειναι μια μεγαααααλη ευθεια (αν αφαιρεσεις τα κτιρια απο τη μεση).. Κι αν δε σε βολευει, ερχομαστε εμεις!! :D

gM4vp2.png

γεια σας...τι κανετε???εμεις μια χαρα βολταρουμε διαρκως σε κουνιες σε μαγαζια σε πολλα...ολη την ωρα τρεχουμεεεεεε...

εσεις?δεν διαβασα κατι...ελπιζω να ειστε μια χαρα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα κ απο μενα:)

σονια ελπιζω να ξεπερασετε το προβλημα της κυριακης με το αυτι ταλαιπωρειτε πολυ καιρο...τι σας λενε οι γιατροι υπαρχει κατι αλλο να κανετε?η ελισαβετ καλα το αντιμετωπιζει ενταξει εννοειται πως κλαιει σε καθε εξεταση(ειδικα απο γιατρο που βλεπει πρωτη φορα) σε γενικες γραμμες ομως δεν εχω δει κατι να με αννησυχησει στην αντιμετωπιση της.τωρα τελευταια τουλαχιστον δε κλαιει στον παιδιατρο(τον συνηθισε φαινεται:D) χθες μπηκαμε μεσα κ ολο χαρα εκατσε στην καρεκλα -παιχνιδακι που εχει εκλαψε μονο στο εμβολιο λιγο.

φαιη μου προσπαθω να χαλαρωσω το εχω καταφερει αρκετα πιστευω,πλεον αγχωνομαι μονο οταν πλησιαζει ο καιρος της επανεξετασης κ οχι μηνες πριν:tongue:-νομιζω ειμαι σε καλο δρομο!!:mrgreen:

μαρακι με 2 παιδια και δουλεια στο σπιτι που χρονος για υπνο ε?καλη δυναμη και υπομονη:-)

εμεις ολοι καλα η ελισαβετ πηγε σταθμο μετα απο καιρο ανελαβαν οι δασκαλες της την εκπαιδευση για τουαλεττα τα παει καλα μου ειπαν να μη σταματησουμε σημερα πρωτη μερα ειχε 2 ατυχηματα,στο σπιτι τα παμε σχετικα καλα(απο 6 βρακια που επλενα τις πρωτες μερες τωρα πλενω 2-3 κ αν:mrgreen:) το σημαντικο ειναι οτι τα λεει οποτε συνεχιζουμε και βλεπουμε.

στη δουλεια δε ξεκινησαμε καλα....μας ενημερωσανε οτι για 20 μερες τον ιουνιο δε μπορουμε να παρουμε αδεια (δε σκοπευα να λειψω το συγκεκριμενο διαστημα ουτως η αλλως μονο μια μερα που εχουμε ραντεβου στην αναπτυξιολογο) αλλα και μονο που υπαρχει ο περιορισμος εμενα μου την εχει δωσει...απο την αλλη εβδομαδα αυξανονται και οι ρυθμοι δουλειας για να δουμε πως θα παει κ αν θα εχουμε υπερωριες.

φιλια πολλα σε ολες και καλο απογευμα!

εντιτ χριστινα περαστικα στη κωνσταντινα τωρα διαβασα τα νεα σας στις αναλ ιωση ηταν τελικα ε?ευτυχως επεσε ο πυρετος!περαστικα κ αγυριστα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες

Τι κάνετε; Εμείς καλά, το αυτί καλά, όλα φυσιολογικά μας είπε ο παιδίατρος. Απλά έχει αποκτήσει ευαισθησία και κάθε φορά που βουλώνει λίγο η μύτη της την ενοχλεί το αυτί. Δυστυχώς είναι κάτι για το οποίο θα κάνουμε υπομονή μέχρι να μεγαλώσει. Τα μπάνια επίσης στη θάλασσα κάνουν καλό. Μας είχαν προτείνει και τη λύση εγχείρησης αλλά μάλλον δεν είναι απαραίτητη, αφού δεν παίρνει αντιβίωση κάθε φορά που πονάει.

Επίσης σας έχω πει ότι η Κυριακή έχει κόψει την πάνα την ημέρα, αλλά όχι τη νύχτα. Επειδή κοιμάται πολύ βαθιά δεν σηκώνεται τη νύχτα. Σήμερα το πρωί κατά τις 4.. ακούω "τσίσα ... τσίσα", ήρθε στο δωμάτιο και ζήτησε να κάνει στο γιογιο. Και τις τελευταίες βραδιές μου ζητάει να μην της φοράω πάνα, αλλά της λέω θα πρέπει όμως να σηκώνεσαι τη νύχτα για να τα κάνεις στο γιογιο, διαφορετικά θα βρέξεις το κρεβάτι σου.. και σήμερα το έκανε :) :)

Είμαι τόσο χαρούμενη από τη μία, από την άλλη λέω αχχχχ πόσο γρήγορα μεγαλώνει!!

DEMS για να ξεκουραστείς λίγο σου προτείνω να φέρεις την Ιφιγένεια κανένα απόγευμα σπίτι μου να την κρατήσω εγώ. Αλήθεια σου το λέω. Θα της κάνει μάθημα & η Κυριακή που της αρέσει να κάνει τη δασκάλα.

Σοφάκι μπράβο στην ελισάβετ που τα πάει καλά με την πάνα. Εμάς μας πήρε πάνω από 5 μήνες για να σταματήσουν τα ατυχήματα, την βοήθησε πολύ ο σταθμός βέβαια.

Φαίη τι κάνει η μπουμπούκα σου;

Χαίρομαι που είσαστε καλά ελένη!

Χριστίνα τι είχε η κων/να;

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα!!

Σονια μου καλα ειναι η Μαρια! Ξεκινησαμε κι εμεις δειλα - δειλα τις αποπειρες για την απαλλαγη απο τις πανες αλλα η μικρη απλα παιζει (νομιζω)...

Εχθες ζητησε 2 φορες μονη της, την εβαλα και εκανε.. Μολις πηγα να της φορεσω ξανα πανα, ζητησε "βακι" και εκτοτε ειμαστε με το βρακι... και πλενει η μαμα! :lol: Καλα λεει και η Σοφια, εχθες επλυνα 4 βρακια και σημερα μεχρι στιγμης 1.. Πανα δεν θελει, αλλα δεν θελει και λεκανη, δεν τα λεει και οταν τη βαζω δεν κανει. Αν τη ρωτησω αν θελει, κουναει το κεφαλι της σαν να λεει οχι και μετα απο 2 λεπτα μπορει να τα αφησει! Πιστευω ή που ενθουσιαστηκε με το στεφανακι για τη λεκανη και για αυτο το ζητησε ή που της αρεσει η αισθηση ελευθεριας που της αφηνει το εσωρουχο. Τεσπα.. Αν στην εβδομαδα πανω τα βρακια δεν μειωθουν.. Θα σταματησω! :lol:

gM4vp2.png

Καλημέρα κι από δω :)

Σοφία διάβασα τα νέα της Ελισσάβετ καλά μου ακούγονται! Μην αγχώνεστε (τα λέω και στη Φαίη) γιατί μεταδίδετε το άγχος σας στα παιδιά χωρίς να το καταλαβαίνετε!

Σόνια μου χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω... περαστικά στην Κυριακούλα

Εμείς μάλλον βουτήξαμε μια διήμερη ίωση που όμως χτύπησε 40άρι πυρετό πρώτη φορά στη ζωή της και τα χρειάστηκα! Χθες όμως ήταν απύρετη όλη μέρα οπότε σήμερα επιστρέψαμε στον παιδικό :)

Μαράκι εγώ δεν σου λέω να μου φέρεις την Ιφιγένεια γιατί δεν έχω βυζί να της δώσω... Μπορείτε να έρθετε παρέα και να σε κοιμήσω μέχρι να ζητήσει ξανά βυζί χαχαχαχαχαχα

Εμείς μάλλον βουτήξαμε μια διήμερη ίωση που όμως χτύπησε 40άρι πυρετό πρώτη φορά στη ζωή της και τα χρειάστηκα! Χθες όμως ήταν απύρετη όλη μέρα οπότε σήμερα επιστρέψαμε στον παιδικό :)

Πόσο σε καταλαβαίνω χριστίνα μου. Αυτά τα 40άρια τα έχουμε περάσει και εμείς. Ευτυχώς σιγά-σιγά αποκτούν αντισώματα & αυτά τα φαινόμενα σπανίζουν. Χαίρομαι που είναι καλά τώρα.

Φαίη όπως σου είπα δεν ήταν εύκολη διαδικασία ούτε για εμάς. Είχα κάνει μια προσπάθεια πριν κλείσει τα 2, δεν έπιασε (αντιδρούσε ακριβώς όπως η Μαρία σου) και τα παράτησα. Μετά ξαναπροσπάθησα τον Μάιο του 2010, σχεδόν 2,5 η Κυριακή & τελικά απαλλαγήκαμε μετά από 5 μήνες, τον Σεπτέμβρη του 2010.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα!τι κανετε?

χριστινα χαιρομαι που συνηλθε η κωνσταντινα φανταζομαι ποσο θα φρικαρες με τα 40...εχεις δικιο σ αυτο που λες πλεον οσο μπορω προσπαθω να μην αγχωνομαι τοσο πολυ στον αερα τα πιανουν ολα τα ατιμα:)

σονια μπραβο στη κυριακουλα που κοβει και τη βραδινη πανα!οσο για το αυτι σιγουρα τα μπανια βοηθουν ριξτε το εκει λοιπον το τερπνον μετα του ωφελιμου;)

φαιη μου εμεις τα ειπαμε και στο τηλ καλη επιτυχια με τη πανα και μην απογοητευεσαι αν δεις οτι μετα τη βδομαδα εχετε πολλα ατυχηματα σταματας κ ξαναδοκιμαζεις αργοτερα.(πχ οταν ξεκινησει σταθμο ειναι πολυ σημαντικη η βοηθεια απο κει)ειναι πολυ θετικο που το ζητησε απο μονη της παντως.

κατα τ αλλα καλα εδω στη δουλεια για λιγο ακομα αρκετο τρεξιμο σημερα αν με χασετε απο βδομαδα μην ανησυχησετε θα ναι λογω δουλειας.

πολλα φιλια σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα κροριτσακια!που ειστε ολες?

ειρηνακι χρονια πολλα να χαιρεσαι τ ονομα σου και την οικογενεια σου!παντα χαρες κ γελια στο σπιτικο σου!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα όλη μέρα :) Κόντρα σε πολλά πράγματα σήμερα είναι μια πανέμορφη μέρα :)

Ειρηνάκι....

RozGrinioeyxes1106.gif

Να σε χαίρονται όσοι σ' αγαπούν και σε απολαμβάνουν πάντα υγιή :)

Καλημερα!!!

Ειμαστε ξυπνιες απο τις 5μιση.. Δεν σκαει κανενα δοντι (τσεκαρα), δεν εχει πυρετο, δεν ειναι συναχωμενη.. Απλα της τη βαρεσε..

Κι εμενα μου την εχει βαρεσει.. Θελω να κοιμηθω λεμε! :lol:

Ειρηνακι χρονια πολλα, καλα και ευτυχισμενα!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...