Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γειασ ας κορίτσια χρόνια πολλά χριστός ανέστη.

φαίη μου εύχομαι περαστικά με τα κρεατάκια σας και μακάρι να μην χρειαστεί εγχείρηση το μικρούλι σου. επίσης εύχομαι περαστικά στον βασίλη, να κάνει τη νέα θεραπεία και να δει αποτέλεσμα.

ναταλάκι συλληπητήρια για τον παππού και χρόνια πολλά στον τάσο

σοφία να χαίρεσαι την ελισάβετ σου

φιλιά και ευχές σε όλα τα κορίτσια

εμείς γυρίσαμε χτες. ωραία περάσαμε αλλά τώρα τί κάνουμε??? είναι σαν τα θηρία στο κλουβί. τα νεύρα μου τσατάλια. μου έρχεται να βάλω τα κλάματα... χαμός! πάω να τα βγάλω στην πλατεία για να σωθώ!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Ευχομαι να ειχατε ολες ενα ησυχο βραδυ και να τραβηξε τουλαχιστον ως τις 9!! :-P Εμεις κλασσικα, ειμαστε στο ποδι απο τις 7.

Φαγαμε γαλα με δημητριακα (2 χουφτες γεματες παρακαλω), ηπιαμε μυμο (=χυμο), φαγαμε 2 φραουλες σκετες και τωρα ετοιμαζομαστε να φαμε φρουτοκρεμα..

Τα νεα μας σχετικα με τις ακτινογραφιες και τα λοιπα θα τα βρειτε εδω:

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=983423&postcount=22149

Μαριανδ τελικα κι εμεις στο nasonex καταληξαμε.. Για να δουμε, θα δουμε καθολου βελτιωση?

Ευχομαι καλο Σ/Κ σε ολες! Να περασετε τελεια ο,τι κι αν κανετε! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

αλεξια σ ευχαριστω για τις ευχες!να χαιρεσαι κ εσυ την οικογενεια σου.

φαιη μακαρι να δειτε αλλαγη με το σπρευ.οσο για τον τυπο που σας εκανε την ακτινογραφια καλος μ@@λακας ειναι δεν εχω λογια:evil:

εμεις ειχαμε δυσκολο βραδυ δε ξερω γιατι...ξυπνησε καποια στιγμη η ελισαβετ κατα τη 1 μπουκωμενη ενω ολη μερα δεν ειχε μυξες τη ξεβουλωσε ο αντωνης τη κουναγε να κοιμηθει με τιποτε ομως με το που σταματουσε εκλαιγε απαρηγορητα.της εδωσα ντεπον μηπως πονουσε καμια αλλαγη κλαμα ατελειωτο...πηγαμε ετσι μεχρι τις 5.τελικα τη πηρα στο κρεβατι μας κ αρχισε να λεει μαμα κακα...την εβαλα ξαλαφρωσε ηπιε και λιγο γαλα και κοιμηθηκε μεχρι τις 9 μιση.ευτυχως την ανελαβε ο αντωνης το πρωι κ εγω σηκωθηκα πριν λιγο.μια χαρα τη βλεπω ουτε μυξες ουτε τιποτε τι ηταν το χθεσινο δε ξερω...

επιτελους σημερα εχει ωραια μερα...μαρακι μαλλον επιασε η αναποδη ψυχολογια σου:D

να περασετε ενα υπεροχο σκ και καλη πρωτομαγια!φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας κοριτσουδια.

ναταλια να χαιρεστε τον αντρα σου.πολυχρονος.κριμα για τον παπουλη σου,ας αναπαυθει η ψυχη του.

φαιη περαστικα στον αντρα σου.μακαρι να μην ειναι τιποτα.για το μαρουλακι ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει επεμβαση ακομα.

επρεπε να πεις στον τυπακο οτι και εσυ ειχες δυσκολη μερα αλλα δεν τον ειπες κομπογιαννιτη. επρεπε να του πεις κι αλλα.βρηκες ευκαιρια να ξεσπασεις και δεν το εκανες??......

σοφακι τελικα το μικιο σας δεν ειχε τιποτα.δοξα τω θεο .μαλλον οπως ειπε ηθελε κακακια.ολα καλα λοιπον.

ο καιρος λεει παει παλι για βροχουλα.

4ywWp2.png

Πολλα επρεπε να πω Ειρηνακι αλλα δεν ειπα.. Πριν λιγο μπηκα στη σελιδα τους και θα στειλω φορμα παραπονων (επωνυμα).. Αντε γιατι πολυ την εχουν δει ορισμενοι!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Τελικα Μαρια μου ουτε η αντιστροφη ψυχολογια πιανει οταν προκειται να πανε οι μαμαδες απο Ηλιουπολη στις κουνιες.. Θα τη βρουμε την ακρη παντως, δεν υπαρχει περιπτωση! ;)

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Την επομενη συναντηση θα την κανονισουμε με πμ! ΤΕΛΟΣ!

(Μπας και γλιτωσουμε τα αστραποβροντα :lol:)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Την επομενη συναντηση θα την κανονισουμε με πμ! ΤΕΛΟΣ!

(Μπας και γλιτωσουμε τα αστραποβροντα :lol:)

Φαίη, στο μυαλό μου είσαι ;)

Να ρωτήσω...θα πάει καμμία εδώ;

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2006635#post2006635

Εγώ το σκέφτομαι, αλλά αν δεν ξέρω και κανένα...:roll:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα σε ολες!

Μαρακι εμεις κανονικα θα πηγαιναμε, αλλα τη συγκεκριμενη Κυριακη εχουμε βαπτιση στη Σαλαμινα (και στην ιδια βαπτιση θα ερθει και το Αερικο), οποτε δεν θα μπορεσουμε.. Πολλοι θα πανε παντως! Και απο οτι ειδα θα ερθει και η Αρια, η οποια ειναι φανταστικος ανθρωπος (τη γνωρισαμε στο παρτυ της Marco Polo το Σαββατο)!

Ετοιμαζομαστε για jumbooooooo!!!! :D

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια

Χρόνια Πολλά & Καλό μήνα! Γυρίσαμε και εμείς από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Από τη μια η δουλειά & από την άλλη διάφορες υποχρεώσεις. Καλά περάσαμε & τώρα ανυπομονούμε για το καλοκαίρι.

Σας φιλώ όλες & ελπίζω να είστε καλά

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κ απο μενα κ καλο μηνα!τι κανετε?

εμεις τρεχαμε σημερα ολη μερα στους γιατρους τους πηραμε με τη σειρα:P...ειχαμε το πρωι ραντεβου στον παιδοενδοκρινολογο(μου τον ειχε συστησει ο φιτσιαλος) τη μετρησε ξαπλωτη 77εκ του ειπα οτι ανησυχω για το υψος της κ οτι ειμαι πολυ αγχωμενη μου λεει εδω δεν ηρθες για το δικο σου αγχος ηρθες να δουμε τι τρεχει με το παιδι:shock:(εμεινα μα@@κας στην αρχη μετα καταλαβα οτι αυτο ηταν το στυλακι του) μου ειπε τα κλασσικα οτι δε βλεπει κατι μαλλον εχει παρει απο μενα αλλα καλα κανω και το ψαχνω για να αποκλεισουμε κατι παθολογικο, να περιμενω ομως ενα χρονο να δουμε συνολικα το ρυθμο αυξησης υψους(εντωμεταξυ ουτε μια ματια δεν εριξε στο βιβλιαριο-πραγμα που με χαλασε αρκετα) κ μετα να κανω εξεταση αυξητικης μου υπογραφει ειπε οτι υπαρχει περιθωριο να περιμενουμε ακομα να χαλαρωσω λιγο κανω αυτο που πρεπει ξεκινησα να την ψαχνω νωρις δεν υπαρχει κατι αλλο να κανω(αυτο με ψιλοχαλαρωσε μπορω να πω) μου ειπε οτι περνει ποντους απλα εχει αργο ρυθμο αναπτυξης οποτε θα το παρακολουθουμε και βλεπουμε.ειδε και τις εξετασεις του θυεροειδους του φανηκαν κ αυτου καπως τσιμπημενες τις επαναλαβαμε σημερα μαζι με σακχαρο και ινσουλινη κ θα της δει τη δευτερα κ την ελισαβετ θα τη δει μετα απο ενα 6μηνο παλι.νοητικα δεν βλεπει προβλημα μου ειπε οποτε ησυχασα κατα πολυ.(οκ ενταξει το βλεπω το παιδι πανεξυπνη ειναι αλλα υπηρχε αυτη η ανησυχια στο πισω μερος του μυαλου μου) μετα πηγαμε γαστρεντερολογο(ε μια που ηταν εκει να μη μας δει κ αυτη?:shock::confused::D) της ειπα οτι καναμε εξετασεις για κοιλιοκακη μου λεει οτι της καναμε λαθος(εχει απολυτο δικιο κ εγω ετσι το εβλεπα ο φιτσιαλος ελεγε αλλα) το παιδι πρεπει να τρωει γλουτενη για να φανει στο αιμα μου ειπε να της δινω κανονικα και σε 3 μηνες να κανουμε τ αντισωματα στο αιμα(αλλα κανονικα λεει χρειαζεται γαστροσκοπηση ειναι ο μονος τροπος βεβαιης διαγνωσης) γαι το γονιδιακο ελεγχο ειπε δε σημαινει οτι εχει τη νοσο ειναι απλα μια ενδειξη κ οτι τα γονιδια αυτα τα εχει το 30% του υγιους πληθυσμου.τη ζυγιζε τη βρηκε 8800 μου ειπε οτι ειναι εκτος καμπυλης οτι ειναι αδυνατη και να της δωσω θερμιδικο σκευασμα:shock:(εκει φρικαρα τελειως δεν εδωσα οταν δεν ετρωγε τιποτε και θα δωσω τωρα που τρωει καλα αν ειναι δυνατον δε το βλεπει το παιδι αδυνατο της φανηκε?:confused: δεκα λεπτα της εξηγουσα το λογο που δε θελω να δωσω αυτη εκει επεμενε ωσπου της ειπα αναλυτικα το καθημερινο προγραμμα φαγητου κ οτι δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω κατι τετοιο κ μ αφησε στην ησυχια μου).

το απογευμα πηγαμε φιτσιαλο για εμβολιο του ειπα τα νεα μας(καλα μολις ακουσε για θερμιδικο σκευασμα φρικαρε κ εκεινος μου λεει δεν ειναι αδυνατο το παιδι μια χαρα ειναι ουτε να το σκεφτομαι χαιρω πολυ εγω το βλεπω αλλος δε το ειδε:shock:) μου ειπε οτι συμφωνει με τον ενδοκρινολογο να πααρκολουθουμε το θεμα υψους κ οτι αν χρειαστει να παρει αυξητικη θα παρει στα 5-6 χρονια κ οχι νωριτερα γιατι οσο πιο μικρη παρει τοσο μεγαλυτερες παρενεργειες εχει να χαλαρωσω και οτι κ εκεινος βλεπει οτι συνολικα απο το πρωτο στο δευτερο χρονο εχει παρει τα ελαχιστα απαραιτητα εκατοστα με ανακουφισε παρα πολυ...επισης να της δωσω κανονικα γλουτενη κ να κανω εξετασεις σε 3 μηνες και θα μας δει τοτε παλι.μας εγραψε και το επομενο εμβολιο για τελος ιουλιου και φυγαμε.μετα συναντηθηκαμε με τη φαιη, το βασιλη και το μαρακι και πηγαμε μια βολτα στο πανηγυρι στην αγια μαυρα να χαζεψουμε.

εγω αυριο επιστρεφω στη δουλεια κ ειμαι καπως,μου κακοφαινεται(ειναι μεχρι να ξαναβρω τους ρυθμους μου θα μου περασει) εκατσα αρκετες μερες και μ αρεσε.

μαρακι για τη συναντηση χλωμο το βλεπω ειναι και μακρια δε το κοβω να παμε.τωρα που εφτιαξε ο καιρος(ετσι θελω να πιστευω δηλαδη) να κανονισουμε για κουνιες-εστω και με πμ:lol:)

σονια καλως ηρθατε επιστροφη στη καθημερινοτητα και για σας βλεπω...η κυριακουλα τι κανει?

αυτα τα νεα μας..σορρυ για το σεντονι τα εγραψα μαζεμενα!

φιλια πολλα σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα σε όλες! Που είστε σήμερα;

σονια καλως ηρθατε επιστροφη στη καθημερινοτητα και για σας βλεπω...η κυριακουλα τι κανει?

Ευχαριστώ σοφία μου. Καλά είναι η κυριακή, μου παραπονιέται πάλι για το αυτί, αλλά όχι συνέχεια. Θα τη δει σήμερα ο ιατρος, θα δω τι θα μου πει. Την προηγούμενη φορά δεν μας έγραψε αντιβίωση, το ίδιο μου είπε και η παιδίατρος, αλλά φαίνεται ότι επανέρχεται ο πόνος. Για να δούμε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με σας, γιατι αρκετά έχετε τρέξει. Τουλάχιστον η ελισαβετ το αντιμετωπίζει καλά όλο αυτό το τρέξιμο;

Φιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...