Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμενα..

Σοφι εγω στα ειπα και κατ' ιδιαν! Αν τη βλεπεις πως "τραβαει" καντο, απο εκει και περα ουτε να αγχωθεις ουτε τιποτα! Ετσι κι αλλιως εμενα μου τη δινουν τα οροσημα, με αγχωνουν και δεν τα θελω.. Δεν με πειραζει δηλ. να μην κοψει φετος η Μαρια την πανα και δεν θα δωσω και λογο πουθενα αν δεν τα καταφερει. Το καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο! :)

Μαρια σε νιωθω για το πρωινο ξυπνημα... Νιωθω πολυ κουρασμενη απο ολο αυτο και απο ενα σημειο κι επειτα νιωθω και πελαγωμενη καθως η μερα μας ξεκινα πολυ νωρις και στερευω απο ιδεες οταν π.χ. στις 11 τα εχουμε κανει ολα και αρχιζει η γκρινια. Περιμενω απλως πως και πως να παει σχολειο να ξελαμπικαρει μπας και ηρεμησει!

Αυτα κοπελιες! Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

τι σκ##$τοκαιρος ειναι αυτος παλι ρε γμτ?πολυ με χαλαει ρε γμτ μ αρεσει που πηρα αδεια για να παμε καμια βολτα με το παιδι και παλι μεσα εχουμε κλειστει:evil:

για το θεμα της πανας εννοειται πως δε θ απογοητευτω αν δε τα καταφερουμε ουτε εχω βαλθει σωνει και καλα να τη κοψει τωρα απλα θα θελα να μαθει τη διαδικασια κ οτι το φυσιολογικο ειναι να τα κανει στη τουαλεττα κ οχι πανω της.αν τα καταφερει σ αυτη τη φαση εχει καλως αν οχι παλι καλως σταματαμε κ τ αφηνουμε γι αργοτερα.το χω παρει πολυ χαλαρα οσο συνεργαζεται θα συνεχισω.εννοειται πως δε πιστευω οτι εχει να κανει με την ευφυια του παιδιου(ισα ισα αν το δω ετσι η δικια μου και να περπατησει αργησε καλα για την ομιλια δε το συζητω καθολου ζητημα ειναι να λεει 10 λεξεις καθαρα οποτε δε με συμφερει:lol:) κ εφοσον με το γιογο τα χει καταφερει θεωρησα οτι ισως να ταν καλυτερο να περασουμε στο επομενο σταδιο.για τη πανα του υπνου δε το συζητω αυτη θα μεινει για καιρο ακομα.η αληθεια ειναι οτι θα μ αρεσε πολυ αν εκοβε τωρα τις πανες γιατι σκεφτομαστε μετα το καλοκαιρι να βαλουμε μπροστα για δευτερο(κ εγω προτιμω να χει κοψει τις πανες κ να χει ανεξαρτοποιηθει ως ενα βαθμο για να ξεκινησω για το αδερφακι της) αλλα δε θ αγχωθω αν δε γινει.βλεποντας κ κανοντας:wink:

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και εδω!

Οντως γ@μωμερα..

Εμεις κλασσικα, ορθιες απο τις 7! Με εχει κουρασει απιστευτα το νεο της προγραμμα.. Δηλαδη με το χειμερινο ωραριο θα ξυπναει απο τις 6? Τεσπα! Τουλαχιστον τοτε θα πηγαινει παιδικο!

Μαρια ειχες πει πως στον παιδικο σταθμο που παει ο Ευριπιδης δεχονται παιδακια απο 2,5 ετων και πανω! Η Μαρια τον Σεπτεμβριο θα ειναι 2,5! Πρεπει να εχει βγαλει την πανα για να τη δεχτουν? Με το σχολικο τους τι παιζει? Αν θελεις παρε με καποια στιγμη στο σπιτι να τα πουμε γιατι κανω μια ερευνα για παιδικους σταθμους. Ευτυχως το συζητησαμε, τα βαλαμε κατω και ειδαμε πως "μας παιρνει" και για ιδιωτικο σε περιπτωση που μας πουνε οχι στο δημοσιο!

Μαριανδ αν θελεις στειλε μου με πμ πληροφοριες και για το δικο σας παιδικο σταθμο! Πρεπει να εχει βγαλει πανα?

Κατα τα αλλα καλα! Μπαινει Μαης και ξεκιναμε το ψαξιμο για σχολεια! Αντε, ολα να πανε καλα! Οπως και να εχει ομως και το δικο μου θα ειναι μαθητριακι απο Σεπτεμβρη!! :D

gM4vp2.png

Μαρακι το ελαβα το πμ..

Στο επομενο ρεπο του Βασ. θα τους παρω τηλ. να περασουμε απο εκει μια βολτα να μιλησουμε.. Θελω να ξεκινησω απο νωρις, να εχω σφαιρικη αποψη για το θεμα και στο τελος να καταληξω.

Ευτυχως εχει αδεια και ο Βασ. το Μαϊο και θα μας βολεψει στην αναζητηση για παιδικο!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!

Φαίη σε έπαιρνα τηλέφωνο κατά τις 1, αλλά δεν απαντούσες. Θα προσπαθήσω ξανά το απόγευμα.

Σοφία sorry δεν είχα καταλάβει πως το εννοούσες. Εύχομαι καλή επιτυχία με την Ελισάβετ και το project για δεύτερο ;)

Για τον καιρό δεν ξέρω αν το προσέξατε, δεν πρόλαβα να γράψω τη λέξη κούνιες και άρχισε να βρέχει :tongue::lol:

Που θα πάει θα καλοκαιριάσει κάποια στιγμή, δεν μπορεί :confused:

Ίσως να δοκίμαζα ανάποδη ψυχολογία :rolleyes:....λοιπόν για Πρωτομαγιά προτείνω να μαζευτούμε γύρω από ένα τζάκι και να ψήσουμε κάστανα :P (για να δούμε μετά από αυτό θα σκάει ο τζίτζικας την Κυριακή; :mrgreen::lol::lol::lol::lol: )

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρακι μου δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη δε το εξηγησα καλα;)σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!ευχομαι να πιασει η αναποδη ψυχολογια και να φτιαξει επιτελους ο καιρος γιατι δε τη παλευω μεσα!

φαιη καλη επιτυχια στην αναζητηση παιδικου ελπιζω να βρειτε καποιον να σας βολευει.καλο θα ηταν να εξαντλησετε καθε δυνατοτητα για δημοτικο σταθμο(αν βεβαια αξιζει το κοπο);)πες μου κ εμενα για οσους δεις σε περιπτωση που χρειαστω εναλλακτικη.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας ρε κοριτσακια... Ετοιμαστειτε για "σεντονι" :cool:

Οπως εγραψα και αλλου, απο το πρωι τρεχουμε στους γιατρους.. Βγηκαν οι εξετασεις του Βασιλη. Εχει αυξημενη χοληστερινη κατα 20 μοναδες και αυξημενη τρανσαμιναση κατα 1 μοναδα.. Αυτο που προβληματισε τη γιατρο του ηταν πως στην ακτινογραφια θωρακος, ο δεξιος πνευμονας φαινεται πιο πανω απο τον αριστερο χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα εκ γενετης.. Του ειπαν λοιπον πως ισως ειναι διογκωμενο το συκωτι του και γι' αυτο εχει ανασηκωθει ο πνευμονας.. Τον παρεπεμψαν σε υπερηχο ηπατος και αν βγει καλος θα παμε σε πνευμονολογο.. Αν δεν βγει καλος, θα δειξει.. Μακαρι να πανε ολα καλα!

Η Μαρια εχθες ειδε ενα βιντεο κλιπ με κινουμενους χαρακτηρες λιγο πριν πεσει για υπνο..Σε καποια φαση, δειχνει το λαπ τοπ και μου λεει "τεγγαϊ - τεγγαϊ" (=φεγγαρι - φεγγαρι) βουρκωμενη. Της λεω "ναι αγαπη μου, το φεγγαρακι δειχνει" και μου απαντα κλαιγοντας "που παμε?" :? Εκλεισα κατευθειαν το λαπτοπ και την πηρα αγκαλια εξηγωντας της πως δεν υπαρχει λογος να φοβαται, πως ειμαι εγω εκει κλπ. Σταματησε να κλαιει αλλα ηταν φανερα τρομαγμενη με αποτελεσμα να μου παρει 1.5 ωρα να την κοιμισω.. Εν τελει, πανω που ηρεμησε απο το βιντεο κλιπ, δεν μπορουσε να ανασανει μαμω τα αναθεματισμενα για κρεατακια.. Δυσκολευεται πολυ στην αναπνοη, ροχαλιζει, κοιμαται με ανοιχτο στομα και εν πασει περιπτωσει δεν ξερω τι πρεπει να γινει! Της εριξα λιγες σταγονες οτριβιν αλλα δεν κανει να παιρνει καθε βραδυ.. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω να της τα αφαιρεσουν αν και ο Φιτσιαλος εχει εκ διαμετρου αντιθετη αποψη.. :? Το απογευμα θα τον παρω τηλ. να τον ρωτησω τι αντισταμινικο να της δινω για να μπορει να ανασαινει καλυτερα και για ποσο διαστημα μπορουμε να το χρησιμοποιουμε..

Κατα τα αλλα σχετικα καλα.. Η αναζητηση για καλο βρεφονηπιακο σταθμο συνεχιζεται και δοξαζω το Θεο που εχει αδεια ο Βασ. το Μαϊο για να μπορεσουμε να επισκεφτουμε μαζι ορισμενους. Οι αιτησεις για το Δημοσιο νομιζω ξεκινανε 20/05 (χωρις να ειμαι σιγουρη σας το λεω).. Μιλησα σημερα με ατομο απο το δημο Αγιου Δημητριου και μου ειπε πως υπαρχει πιθανοτητα να την παρουν και ας μη δουλευω γιατι το εισοδημα του Βασιλη δεν ξεπερναει τα 16.000 ευρω. Αναθαρησα οπως καταλαβαινετε! Απο την αλλη δεν αγχωνομαι γιατι ξερω πως οπως και να 'χει, θα παει σχολειο! :D

Τελος, μιλησα με τη μανα μου για το ραντεβου με την αναπτυξιολογο τη Δευτερα και μου ειπε να μην ανησυχω. Ακομα και το χειροτερο σεναριο να βαλουμε με το μυαλο μας (πως δηλ. θα συστησει λογοθεραπεια/εργοθεραπεια), θα καλυψει εκεινη τα εξοδα. Ετσι κι αλλιως τον Ιουλιο εχουμε ραντεβου με τη Νικολαου στο Παιδων Πεντελης και αν συστησει κι εκεινη τα ιδια, θα μας καλυψει μερος του ποσου η ασφαλεια. Απλα για να μη χανουμε χρονο μεχρι τοτε, θα κανει τις θεραπειες (αν τις συστησει ο αναπτυξιολογος) με τα εξοδα της μανας μου!

Αυτα τα "ολιγα".. Ελπιζω να μη σας κουρασα! :lol:

Φιλακια!

gM4vp2.png

Λοιπον... Μολις μιλησα με το Φιτσιαλο..

Μου ειπε να παω να της κανω μια πλαγια ακτινογραφια ρινοφαρυγγος γιατι αν την εχει γονατισει τοσο, μαλλον θα χρειαστει να τα βγαλουμε..

Εκλεισα ραντεβου αυριο στις 14:30 στη Βιοιατρικη Αλιμου και το απογευμα θα παμε να του τη δειξουμε..

gM4vp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Η Ιφιγένεια με έχει εξοντώσει. Χρειάζομαι επειγόντως ενέργεια. Τι να πιώ; αναβολικά επιτρέπονται; :tongue:

Λοιπον... Μολις μιλησα με το Φιτσιαλο..

Μου ειπε να παω να της κανω μια πλαγια ακτινογραφια ρινοφαρυγγος γιατι αν την εχει γονατισει τοσο, μαλλον θα χρειαστει να τα βγαλουμε..

Εκλεισα ραντεβου αυριο στις 14:30 στη Βιοιατρικη Αλιμου και το απογευμα θα παμε να του τη δειξουμε..

Φαίη εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί εγχείρηση (είναι πολύ μικρούλα μωρέ :-( )

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Μαρακι μου.. Κι εγω το ιδιο ευχομαι! Αλλα απο την αλλη αν ειναι να ηρεμησει το παιδι, ας την κανει!

Μου ειπε πως αν ειναι τοσο διογκωμενα, της προκαλουν απνοια, με αποτελεσμα να μην οξυγονωνεται καλα ο εγκεφαλος της και να ξυπνα συνεχεια. Και ισως γι' αυτο εχει γκρινια πολλες φορες μες στην ημερα. Μακαρι να δειξει αλλα η ακτινογραφια..

Θα σας πω νεοτερα αυριο!

gM4vp2.png

Καλημέρα!

Φαίη μια από τα ίδια και ο Δημήτρης με τα κρεατάκια, και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω. Ο παιδίατρος λέει να περιμένουμε και να μην τα βγάλουμε, οι 2 ωρλ που πήγα λένε να τα βγάλουμε. Θα πάρω και τρίτη γνώμη. Τον Δημήτρη πάντως τον έχει βοηθήσει πολύ το aerius

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα!

Μαρακι του δινεις δηλαδη aerius καθε βραδυ? Και δεν υπαρχει προβλημα? Θελω να πω για ποσο καιρο κανει να παιρνει φαρμακο καθε βραδυ?

Ευχαριστω για την πληροφορια παντως!

Εμεις σημερα θα παμε για την ακτινογραφια.. Ο Φιτσιαλος επεμενε να του τη δειξω πριν το Σ/Κ, οποτε δεν προλαβαινω να παω να μου τη γραψουν και να τη θεωρησω.. Πραγμα που σημαινει πως θα δωσω 47 ευρω.. Δεν με νοιαζει, ας ειναι... Φτανει να εχουμε πιο σφαιρικη αποψη! Η ακτινοβολια επηρεαζει την αναπτυξη? Ξερει καμμια να μου πει?

gM4vp2.png

Φαίη του έδινα αεριους για 15 ημέρες κάθε βράδυ και στην μύτη του έβαζα σπρει nasonex, το σταμάτησα για 2 εβδομάδες και ξαναρχίσαμε αεριους για 1 εβδομαδα μαζί με ενα φτιαχτο υγρό για την μύτη.

Για την ακτινοβολία τώρα πρέπει να κάνεις κάθε μέρα ακτινογραφίες επί βδομάδες, με μια φορά δεν υπάρχει πρόβλημα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα κοριτσακια!

φαιη καλα αποτελεσματα με την ακτινογραφια!μακαρι να ειναι καλη κ να μη χρειαστει αφαιρεση.περιμενουμε νεα και απ το φιτσιαλο.για την ακτινοβολια συμφωνω με τη μαρια η επιδραση της ειναι αθροιστικη με μια φορα δεν εγινε κατι!

εγω εχω σπαστει παρα πολυ κανονικα ηταν να πληρωθουμε σημερα μιας και 1 πεφτει κυριακη αλλα μπηκα στο web banking και δεν εχουν μπει τα χρηματα:-( υπαρχει μιαμικρη πιθανοτητα να μπουν αυριο για να δουμε ηθελα τοσα πραγματα να κανω ν απαμε σουπερ να πληρωσω τ αμαξι να πηγαιναμε καμια βολτα...αυτη η αδεια ξινη μου χει βγει.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...