Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι ωραία που περνάμε εδώ στην εξοχή δεν λέγεται :rolleyes:

Έξω δεν μπορούμε να βγούμε, γιατί φοβόμαστε μήπως μας πάρει ο αέρας :tongue:

Ξυπνάμε από τα χαράματα γιατί μπαίνει φως από παντού και ως γνωστό "όταν έρχεται η μέρα, φεύγει ο ύπνος" :confused:

Περνάμε όλη μέρα σε μια τζαμαρία, γιατί μόνο εκεί έχουμε στρώσει και μπορεί να κάτσει και η Ιφιγένεια :?

Φαίη, το φυστικάκι το πήρα χθες τηλέφωνο, αλλά την έχουν πνίξει οι οικογειακές υποχρεώσεις και μάλλον χλωμό να προλάβει και εμάς. Της είπα αν μπορέσει να έρθει για καφέ.

Ελπίζω να είστε και να περνάτε καλά, όπου κι αν βρίσκεστε :cool:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια νδ περαστικα ελπιζω να αναρρωσεις γρηγορα και ν απολαυσεις το νησι!

εμεις καλα χθες τελικα δε δωθηκε ημιαργια εμεινα μονη μου κ κολοβαραγα αφου οι περισσοτεροι την ειχαν κανει για τα χωρια τους, μετα πηγα στο mall για ψωνια κ μαζευτηκα στις 8 σπιτι-για λιγο αφου αργοτερα πηγαμε στης φαιης.η ελισαβετ κοιμηθηκε στη μαμα μου η οποια μας ανησυχισε το πρωι λεγοντας μας οτι δε κοιμηθηκε καλα κ οτι μαλλον ανεβασε πυρετο το βραδυ ευτυχως ειναι καλα μονο μυξες εχει ελπιζω να μην αρρωστησει πασχαλιατικα...πηγαμε και στην εκλησια να προσκυνησουμε τον επιταφιο αναψε και κερακι η ελισαβετ σχεδον μονη της λεγαμε να παμε κ το βραδυ στη περιφορα αλλα δε το βλεπω δε κοιμηθηκε για μεσημερι κ δε θ αντεξει...φυσαει κ πολυ το βραδυ ρε γμτ.

πολλα φιλια και καλη ανασταση σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα και από εμάς! Mαριανδ περαστικά σου! Σοφία ελπίζω να μην έχει κατι σοβαρό η Ελισαβετ και να της περασουν οι μυξουλες. Ευχομαι σε ολες μας Καλη Ανασταση και να περασετε καλα οπου κι αν ειστε! Εμεις φετος δε θα κανουμε κατι ιδιαιτερο λογω πενθους. Μ. Τεταρτη πεθανε ο παππους μου και χτες πηγαμε στην κηδεια... Φιλια σε ολες...

l9Iop2.png

Καλημεριζω!

Το χθεσινο βραδυ ηταν μακρυ... Πολυ μακρυ! Ο Β. ροχαλιζε και στριφογυρνουσε.. Η Μαρια ροχαλιζε επισης και παραμιλουσε.. Εγω ειπα bye - bye στον υπνο και την εβγαλα να κοιταζω το ταβανι.. Υπολογισα που θα βαλω καποια λεφτα απο την προικοδοτηση που θα παρω απο το μπαμπα μου (απο την υπηρεσια του δηλαδη).. Να 'μαι καλα να τα παρω γιατι κλεινω χοντρες τρυπες με αυτα... (Σερβις, ασφαλεια, ΚΤΕΟ, λογαριασμοι ανεξοφλητοι και εδω αλλα και στο Λαγονησι, δοσεις στον Κωτσοβολο, καρεκλακι της μικρης.. Μερικα απο αυτα που θυμαμαι σας λεω).. Καλα ητανε! Μονο που τωρα σερνομαι καθως η Μαρω σηκωθηκε στις 6μιση! Αποχαιρετησαμε και το Μπιλη που εφυγε στις 7 και 10 και σε λιγο θα φαμε φρουτα. Εχουμε φαει ηδη γαλα και αυγο.

Αλεξια ο Β. ειναι ψωριασικος. Εχει ψωριαση (το διευκρινιζω γιατι πολλοι το συγχεουν με την ψωρα αλλα ουδεμια σχεση)... Τωρα θα μπει σε αγωγη με ενεσεις γιατι καλυψε πανω απο το 80% του σωματος του και δεν κανουν τιποτα οι αλοιφες. Προσπαθησαμε να δρασουμε και με φαρμακα αλλα ειχαν τρελες παρενεργειες. Δοξα το Θεο μας ανοιξε τα ματια ο Φιτσιαλος (ο παιδιατρος μας) και μας ειπε για αυτες τις ενεσεις οι οποιες ειναι καινουριες, ειναι βιολογικες και δεν εχουν καμμια παρενεργεια. Τις κανει και δικος του συγγενης απο οσο μας ειπε. Απλα πρεπει να κανει καποιες εξετασεις πρωτα για να υποβληθει στη θεραπεια. Τις ενεσεις θα τις κανει μια φορα το μηνα στο Συγγρου. Ευτυχως ειναι καθηγητρια εκει η δερματολογος του (κι αυτη μας τη συστησε ο Φιτσιαλος). Τωρα αν με ρωτησεις απο που την απεκτησε την ψωριαση θα σε γελασω. Ξερω μονο πως ειναι αυτοανοσο και πως θελει προσοχη καθως γυρναει σε αρθριτιδα. Προσπαθουμε να προλαβουμε τα χειροτερα καθως ο χρονος ΔΕΝ ειναι με το μερος μας (το εμφανισε στα 18 και τωρα ειναι 31.. Ζει με αυτη 13 χρονια χωρις θεραπεια :?)

Μαριανδ περαστικα σου.. Ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα!

Μαρια το παλιοφυστικι ελπιζω να τα καταφερει και να τα πειτε γρηγορα απο κοντα! Θα δεσετε εσεις οι δυο, ειμαι σιγουρη! ;)

Ναταλια μου συλληπητηρια! Ζωη σε εσας! :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας ρε κορες!

Χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη σε ολες! Να ειστε ολες καλα με τις οικογενειες σας!

Εμεις φαγαμε, ηπιαμε και τωρα λεμε να την κανουμε για νανακια γιατι και ο Βασιλης δουλευει πρωι αλλα και το Μαρακι ειναι πρωινος τυπος. Μολις σχολασει ο Μπιλ θα την κανουμε για Ερετρεια στο σπιτι του Αερικου!

Χρονια πολλα στην Εβαβετθ!!! Σοφια μου να τη χαιρεστε, να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!

Φιλια σε ολες!! :-)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

χριστος ανεστη!

σοφια να χαιρεστε την ελισαβετ σας να ειναι πολυχρονο και καλοτυχο το κοριτσακι σας!!!!

χρονια πολλα σε ολες τις φιλεναδες μου.να ειστε παντα ευτυχισμενες και υγιεστατες και να χαιρεστε τα παιδακια σας και τους αντρες σας

ναταλακι μακαρι να αναπαυτει η ψυχουλα του παππου σου.

μαριανδ περαστικα σου και ελπιζω να φτιαξει ο καιρος πριν φυγετε.

φαιη καλες βολτες να κανετε κοριτσακι μου.

φιλια πολλα!

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!

χρονια πολλα χριστος ανεστη!σας ευχαριστω για τις ευχες να ειστε καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

ναταλια τα συλληπητηρια μου για το παππου σου ζωη σε σας.να χαιρεσαι τον τασο χρονια του πολλα για χθες!

πως περασατε το πασχα?εμεις οικογενειακα μαζευτηκαμε στη μαμα μου γιορταζε και ο μπαμπας μου(τριπλη γιορτη φετος για μας:P) ηρθαν κ οι γονεις του αντωνη με τον αδερφο του καλα περασαμε.εντωμεταξυ μου τη βαρεσε χθες το απογευμα κ ειπα να δοκιμασω να της κοψω τη πανα...την ειχα με βρακι ολο τ απογευμα ειχαμε 2 ατυχηματα κ αλλο ενα σημερα δε ξερω αν θα τα καταφερουμε θα περιμενω καμια βδομαδα να δω συνολικα πως θα παει και θα δουμε.στον υπνο μεσημερι και βραδυ φοραει πανα κανονικα το ιδιο κ οταν βγαινουμε εξω.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας και χαρα σας!

Καλα ενταξει.. Ειμαι μεγαλη γαϊδουρα που το ξεχασα! :oops:Ναταλακι να χαιρεσαι τον Τασο σου! Να ειστε παντα καλα και οι δυο σας! :)

Εμεις σχετικα καλα.. Πηγαμε σημερα στην παραλια της Γλυφαδας και επαιξε το Μαρακι με την αμμο και τα κουβαδακια της..

Ανοιξα εχθες το βραδυ την ατζεντα μου και συνηδητοποιησα πως τη Δευτερα που μας ερχεται εχουμε το επαναληπτικο ραντεβου στην αναπτυξιολογο (μας ειχε ρωτησει την πρωτη φορα αν θελουμε να την ξαναδει το Μαϊο που ξεκινανε και οι εγγραφες στα σχολεια και ειχαμε πει ναι).. Ουφ! Δεν ξερω γιατι αλλα με αγχωσε παλι αυτη η διαδικασια! Παρολαυτα δεν θα την αποφυγω!

Σοφια καλη επιτυχια με τις πανες, ευχομαι να τα καταφερετε! Μιας που θα παω τη Δευτερα στην αναπτυξιολογο θα τη ρωτησω κι αυτην πως να κανω την αρχη, να δω τι συμβουλες θα μου δωσει. Σκεφτομουν κι εγω να την ξεκινησω αλλα απο Ιουνιο! Θα δειξει!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Καλημερα σε ολες! :)

Απο κινητικοτητα αυτο το τοπικ αλλο τιποτα! :rolleyes:

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες.. Η Μαρια πηγε να αγορασει μωμι (=ψωμι) με το Μπιλη κι εγω εχω βαλει εδω και ενα 20λεπτο τα φασολια μου να βραζουν.. (Φυσικα και τα ειχα μουσκεψει με νερο αποβραδις)

Ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χθες γυρίσαμε από Λαγονήσι και ακόμα δεν έχουμε έρθει στα ίσα μας.

Έχω διάφορα που θα ήθελα να σας πω αλλά οι συνθήκες (λέγε με και Ιφιγένεια :rolleyes: ) δεν μου επιτρέπουν να σας γράψω.

Επίσης θα ήθελα να προτείνω παιδική χαρά, αλλά κρατιέμαι, γιατί αν το πω, με την προϊστορία που έχουμε σε αυτό το θέμα, παίζει και να χιονίσει :P

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες :)

Σοφούλα νομίζω πως είναι πολύ νωρίς για να κόψετε πάνα. Οι σφιγκτήρες ωριμάζουν γύρω στα 2.5 χρόνια ;) Για συζήτα το με τον γιατρό :D

Μαράκι περιμένουμε να κοιμηθεί η Ιφιγένεια να μας τα πεις :)

Ναταλάκι συλληπητήρια για τον παππου σου :( Να χαίρεσαι το βλαστάρι σου :)

καλησπερα κ απο μενα!τι κανετε?

μαρια και χριστινα welcome back:pελπιζω να περασατε ωραια!

μαρια να το κανονισετε για κουνιες πολυ θελω να σας δω αν κ εγω παλι αρρωστη ειμαι γμτ(εχω μπουκωμα κ βηχα)το πολυ πολυ να ερθει η ελισαβετ με το μπαμπα της.

χριστινα ισως και να χεις δικιο κ ο παιδιατρος αυτο λεει ομολογω οτι εχω επηρεαστει απ το θεμα στο παρεντς αρκετα παιδια τις κοψανε 1,5 -2 χρονων( κ εγω 1,5 ετους καθαρισα με τη βοηθεια της γιαγιας μου απ οτι εχω καταλαβει παλια καθαριζανε νωρις) δε ξερω αν ειναι ετοιμη η οχι μια δοκιμη θα μας πεισει.αν δεν ειναι θα το αφησω για του χρονου τετοια εποχη.με πηρε και η δασκαλα της χθες να μας ευχηθει κ της ειπα οτι την ξεκινησα κ αν εχει πολλα ατυχηματα μεχρι τελους της βδομαδας θα τη σταματησω και μου ειπε οχι να της παω πολλα βρακια κ θα την αναλαβουνε στο σταθμο.οποτε δεν εχω τιποτε να χασω;)-εννοειται δε θα πιεσω το παιδι αν δεν ειναι ετοιμο μια δοκιμη κανω.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σαφώς και μπορείς να δοκιμάσεις :) Απλώς σου θυμίζω ότι παλιά που το "κόβαμε" νωρίς κατουριόμασταν στο κρεβάτι μέχρι τα 10 μας χαχαχαχα :) Σοβαρά τώρα μακάρι να σας κάτσει αλλά αν δεν σας κάτσει μην απογοητευτείς :)

Γεια σας και πάλι!

Ναταλία συλληπητήρια για τον παππού σου, αλλά και χρόνια πολλά για τον άντρα σου.

Σοφία στο θέμα της πάνας, θα συμφωνήσω με την Χριστίνα :)

Δεν υπάρχει λόγος ούτε να αγχώνεσαι, ούτε να βιάζεσαι και προπάντων μην επηρεάζεσαι από αυτά που διαβάζεις εδώ και δίπλα.

Το κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς και αν επέμβεις μπορεί να κάνεις κακό αντί για καλό. Έχω παράδειγμα ανηψιάς μου (παιδί ιδιαίτερα ευφυές), που επειδή μίλησε και περπάτησε πολύ γρήγορα προσπάθησαν να την "εκπαιδεύσουν" οι γιαγιάδες πρόωρα, με αποτέλεσμα το παιδί να συχαθεί (επειδή λερώθηκε με το βρακί) και να μη θέλει να αποχωριστεί την πάνα με τίποτα μετά. Έφτασε σχεδόν 5 χρονών για να αισθανθεί αρκετά ασφαλής για να τη βγάλει.

Στα δικά μας :rolleyes: Το πάσχα στο Λαγονήσι ήταν άκρως κουραστικό. Η Ιφιγένεια ξύπναγε από το χάραμα και την ακολουθούσε ο Ευριπίδης με μικρή διαφορά, με αποτέλεσμα να είμαστε στο πόδι οικογενειακώς το αργότερο από στις 7 το πρωί :-( Μεσημέρι δεν κοιμούνται (εννοείται)...οπότε καταλαβαίνετε. Τις περισσότερες μέρες φύσαγε (μιλάμε για μποφόρ, όχι αστεία) και είμασταν κλεισμένοι μέσα. Ένα μεσημέρι μόνο έπεσε ο αέρας και κατεβήκαμε στη θάλασσα.

Στα θετικά...φέτος πήγε ο Ευριπίδης πρώτη φορά στην Ανάσταση και πολύ του άρεσε. :D Η Ιφιγένεια προσπαθεί να μετακινηθεί μόνη της και σούρνεται με τον κώλο :lol: Επίσης έχει μάθει να αρνείται, όταν δεν θέλει κάτι, κουνώντας το κεφάλι της αριστερά - δεξιά :cool:

Αυτά προς το παρόν.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...