Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες

Εμείς δεν είμαστε τόσο καλά... ξενυχτήσαμε χθες λόγω βήχα και μετά την έπιασε & το αυτί :( :( Την πήγα σήμερα παιδικό, αφού δεν είχε πυρετό & ο πόνος είχε υποχωρήσει το πρωί. Θα τη δει και ο ιατρος εκεί, για να δούμε τι θα μου γράψει.

Επιτέλους να φτιάξει και αυτός ο καιρός, μια έτσι μια αλλιώς. Δύο εβδομάδες ήταν καλά η κυριακή, μόλις άλλαξε ο καιρός αρρώστησε πάλι.

Βλέπω φεύγετε οι περισσότερες για πάσχα (καλό ταξίδι μαρίανδ - σε έχασα στο παζάρι, δεν σε είδα όταν φύγατε).

Και εμείς θα πάμε στο χωριό μεθαύριο. Επιστρέφουμε τετάρτη. Ελπίζω να είναι καλά το παιδί.

Θα "περάσω" και αύριο από τον καφέ μας να πως ένα γεια & τα νέα για το παιδί.

Φιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

αλεξια τι κανετε?τι εγινε με τον ευθυμακο και την ωτιτιδα?ελπιζω ολα καλα.κουραγιο μανα.κρατα γερα!

σοφακι που να παμε για να παμε ειμαστε?αν ειναι οπου παμε θα πρεπει να πιασουμε δουλεια για να βγαλουμε τα ναυλα να γυρισουμε.

σονια περαστικα στην μιρκη σου.να περασετε καλα και καλη ανασταση!

4ywWp2.png

σονια περαστικα στη κυριακη και καλα να περασετε!

ειρηνη δεν εχεις καθολου αδικο...σε καταλαβαινω κ μεις για αυτο το λογο δε φευγουμε...σκ##τα.τεσπα υγεια να χουμε κ εμεις και τα παιδακια μας ολα τ αλλα παλευονται.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα! :)

Κι εμεις εδω το Πασχα και δεν με χαλαει καθολου καθως αν φευγαμε θα πηγαιναμε στα πεθερικα! ;) Την Κυριακη του Πασχα βεβαια θα παμε Ερετρεια στο σπιτι του Αερικου! :D

Ειρηνη δεν ανησυχω! ;) Αλλαξαμε και "σελιδα" ειδα... Για να δω.. Ποσο καιρο θα κανουμε να φυγουμε απο τη 268?? :rolleyes:

Αλεξια ουτε εμεις μπορουμε το απογευμα, δυστυχως!:(

Σονια περαστικα στην Κυριακη και καλο ταξιδι να εχετε! Καλα να περασετε!

Σοφια δεν μιλαω καθολου για τα οικονομικα... Το αφηνω μιας και ειναι Μεγαλη Εβδομαδα γιατι με τοση αθυροστομια θα παω στην Κολαση στο τελος! Καταλαβαινεις νομιζω....

Ελπιζω να ειστε καλα και οι υπολοιπες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας!

σόνια περαστικά στην κυριακή, μακάρι να μην είναι το αυτί

ειρηνάκι ο ευθύμης εντάξει από αυτί αλλά τα ακροαστικά δεν φεύγουν με τίποτα. βέβαια δεν του δίνουμε αντιβίωση (τόσες έχει πάρει το πουλάκι μου) και προσπαθούμε με τα σπρέυ μόνο και τους φυσιολογικούς ορούς να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. φαντάσου ακόμα δεν καταφέραμε να κάνουμε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου που επείγει (αυτό το μικρόβιο μας ταλαιπώρησε τόσο καιρό) γιατί δεν έχει γίνει καλά ακόμα! άσε. ο βασιλάκης καλά είναι?

εμείς θα πάμε μεγ.παρασκ. στο χωριό του μπαμπά μου θεσσαλία

κορίτσια δεν πειράζει και να μην πάτε εκτός αθ, η παρέα μετράει, έτσι δεν είναι? αν κάνει και καλό καιρό θα χορτάσετε βόλτες με τα παιδάκια σας.

παρ'όλο που έχει κρύο θα τα βγάλω λίγο στην πλατεία γιατί αλλιώς θα γκρεμίσουν το σπίτι. έχω και ένα καλό νέο, ήρθαν χτες οι γονείς μου!!!! γιούπι! για λίγες μέρες αλλά είναι μια ανάσα τώρα που δεν έχουν σχολείο και τα παιδιά.

φιλιά χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ένα θα σας πω: είμαι μόνη μου με τα δύο παιδιά από χθες το μεσημέρι που έφυγε ο Διονύσης για Λαγονήσι. Με το ζόρι προλαβαίνω να κάνω τα απολύτως απαραίτητα.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

αλεξια καλως τους δεχτηκες τους γονεις σου ευκαιρια να χαλαρωσεις και συ λιγακι.καλα να περασετε στο χωριο!

φαιη σε καταλαβαινω απολυτα...στο ιδιο καζανι βραζουμε;)

μαρακι καλη δυναμη!εσυ ποτε θα πας λαγονησι?

εμεις ολοι καλα η σημερινη ειναι η τελευταια μερα της ελισαβετ στο σταθμο πριν το πασχα τωρα θα ξαναπαει 3μαιου.μας εδωσαν οι δασκαλες της κ ενα καλαθακι που φτιαξανε χθες με σοκολατενια αβγα πολυ ομορφο!εγω θα δουλεψω κ αυριο κ μετα εχω αδεια 5 μερες.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια!

...

μαρακι καλη δυναμη!εσυ ποτε θα πας λαγονησι?

...

Μόλις καταφέρω να μαζέψω όσα χρειάζεται να πάρουμε μαζί μας.

Ελπίζω να καταφέρω να ξαναμπώ, αν δεν ...σας εύχομαι Καλή Ανάσταση!!!! (με κάθε έννοια)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα σε ολα τα νοτια κοριτσοπουλα! :)

Ολα καλα απο εμας! Το πρωι πηγαμε και εκανε ο Β. κατι εξετασεις αιματος.. Γυρισαμε πριν λιγο! Τωρα τρωει το Μαρακι φρουτοκρεμα και θα παμε Σ/Μ... Να παρω υλικα για ενα κεϊκ που θελω να φτιαξω, αυγα, βαφες και αυτοκολλητα.. Φετος θα τα βαψω με τη Μαρια τα αυγα.. Με οποιο κοστος! Αντε να δουμε!

Μαρακι αν δεν ξαναμπεις, καλη Ανασταση και απο εμας! Να περασετε καλα και αν δεις το παλιοφυστικι απο κοντα, δωστου και δυο μεγαααααλα φιλια απο εμενα! ;)

Εγω εδω θα ειμαι.. Δεν προκειται να φυγω και θα μπαινω καθημερινα.. Κανονιστε να μπαινει και καμμια αλλη, να μη μιλαω μονη μου!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

εμεις ολοι καλα εγω εδω στη δουλεια νεκρα σημερα ελαχιστοι εχουμε ερθει περιμενουμε να μας πουν αν δοθει ημιαργια σημερα-ευκαιρια να παω και για ψωνια:D

φαιη καλα αποτελεσματα στις εξετασεις του βασιλη!

σε περιπτωση που δε ξαναμπω να σας ευχηθω κ εγω καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολες καλα να περασετε οτι κι αν κανετε!!

πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας!

Σοφακι ευχαριστω πολυ!

Ειρηνη ολοι εδω θα κοπροσκυλιαζουμε, μην ανησυχεις! ;)

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Οσες εφυγαν ηδη, ευχομαι να περνανε οσο πιο καλα μπορουν και οσες θα φυγουν καλο τους ταξιδι!

Εμεις εδω... Θα σας κραταμε ενημερες για τα δρωμενα στην πολη! :-P

gM4vp2.png

φαίη τί εξετάσεις? καλά αποτελέσματα εύχομαι.

σοφάκι ευχαριστώ κι εσείς να περάσετε καλά.

μαρία ντεμς, τώρα διάβασα τα πετυχημένα του γιου σου! αυτό με τον γιατρό δε, τέλειο! χαχαχα

στο χαλικάκι πρώτη φορά πήγα. τα παιδιά ξεσάλωσαν, λόφους ανέβαιναν- κατέβαιναν, εξερευνήσεις, αγώνες κτλ. εμείς (η αδερφή μου κι εγώ) όμως τα φτύσαμε και πιο πολύ κουραστικός ήταν ο ευθύμης, μην πέσει και χτυπήσει, μην φάει τίποτα... καταλαβαίνετε. για γυμναστική ό,τι πρέπει!

κορίτσια να σας ευχηθώ καλό πάσχα, καλή ανάσταση όπου και να είσαστε. αν μπορέσω θα μπω από χωριό.

πάω να φτιάξω βαλίτσες για να φύγουμε πρωί πρωί, μπας και γλυτώσουμε την κίνηση.

φιλιά χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?

Εμείς ήρθαμε Πάρο, αλλά δεν έχουμε internet στο σπίτι, ήρθαμε σε ένα cafe να διαβάσω τα νέα σας. Κάνει πάρα πολύ κρύο εδώ, εγώ από εχθές είμαι με πυρετό και συνάχι, δεν με σήκωσε το νησί!!! Τα παιδιά ευτυχώς είναι καλά.

Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε, δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ, φιλιά πολλά σε όλες.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...