Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα σας!!καλο σαββατοκυριακο!

μαριω πηρα τις οδηγιες σου .κατατωπιστηκοτατες.αλλα δεν βγηκαμε χτες καθολου.οχι για τον καιρο αλλα γιατι βαριομασταν.

σοφακι ευτυχως ειστε πια καλα!μπραβο σας.

παιδια κουραψα τον βασιλη.ειναι πολυ καλυτερος ετσι.ειναι αντρακλας τελικα.

φαιη παλι "καποιος" σου εκανε πλακα χτες με ολες αυτες τις αναποδιες.ε σιγα μην δεν πληρωνες την εξοδο σου χωρις την μαρια.χαχα.φιλια πολλα

θα γυφει καμια σας για τις μερες του πασχα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια!!

Ειρηνη δεν το ειχα σκεφτει ετσι!! Λες αυτο να εφταιγε? :lol:

Για το Πασχα... Ο Βασιλης θελει να παμε Πατρα (στα πεθερικα) αλλα με το ονειρο θα μεινει.. Κανω ο,τι περνα και δεν περνα απο το χερι μου για να το αποφυγω.. Και θελω να πιστευω πως θα το καταφερω! :)

Σοφακι αναρρωσατε ε? Μια χαρα! Σημερα το απογευμα θα παμε Φιτσιαλο κατα τις 7. Ο Βασιλης σχολαει στις 6 και γι' αυτο θα παμε σχετικα αργα! Θελω να δει παλι τη Μαρια γιατι τα ματακια της ξαναβγαζουν τσιμπλες και τρεχουν δακρυα.. Επισης αυτος ο ξεροβηχας δεν λεει να υποχωρησει.. Αλλεργια υποψιαζομαι, αλλα θελω να μου το επιβεβαιωσει.. Επισης θα κανουμε και το εμβολιο σημερα να ξεμπερδευουμε για Πασχα!

Κατα τα αλλα εμεις μια χαρα! Σημερα παραλαβαμε λαμπαδα, παππουτσια και σοκολατενιο αυγο απο τη νονα μας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα :) Εμείς Πάσχα στην Μαγευτική Ερέτρεια χαχαχαχα Θα φύγουμε μάλλον Παρασκευή αν και Σάββατο να φύγουμε καλύτερα για μένα χαχαχα Το παιδί θα μείνει εκεί και την Τρίτη του Πάσχα δεδομένου ότι ο παιδικός δεν δουλεύει Μ. Πέμπτη ως και Τρίτη του Πάσχα... Θα τους την αφήσουμε λοιπον Δευτέρα και θα φύγουμε να δουν την γλύκα χαχαχα

Γεια σας ρε κοριτσακια!! Τι κανετε?

Εχθες πηγαμε Φιτσιαλο! Μας πατησε το εμβολιακι μας, μας εξετασε και ολα μια χαρα!

Για το ματακι που δακρυζει και το ξεροβηχαλακι που μας πιανει, ειπε πως ειναι αλλεργια.. Οποτε βλεπω πως βγαζει τσιμπλιτσες να βαζω tobrex και να συνεχισω το aerius μεχρι να σταματησει εντελως ο βηχας.

Κατα τα αλλα καλα!

Ευχομαι το ιδιο και για τις υπολοιπες, αν και προβλεπεται δυσκολο Σ/Κ με αυτον τον καιρο... Πως να μαντρωσεις μεσα τα παιδια? :?

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Εμάς μας τρέχει (ακόμα :tongue: ) η Ιφιγένεια.

Το απόγευμα έχουμε να πάμε σε πάρτυ και αύριο περιμένουμε τους νονούς του Ευριπίδη.

Μεγάλη Εβδομάδα θα την κάνουμε για Λαγονήσι.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Γεια σας ρε κοριτσακια!!

Σημερα με αφησαν -παλι- να λιωσω στον υπνο!

Κανω σχεδια για τη Μεγαλη Εβδομαδα.. Τι δουλειες πρεπει να γινουν, τι υποχρεωσεις πρεπει να καλυφθουν, τι θα ηθελα οπωσδηποτε να κανω με το Μαρακι αφου φετος καταλαβαινει περισσοτερα..

Αλλα οσο περναει η μερα με τη μουνταμαρα της τοσο πιο πολυ "πεφτω"... Πεθανε και ο Παπαζογλου και στεναχωρεθηκα..

Τεσπα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια και καλη Μεγαλοβδομαδα να εχουμε!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια και καλη μεγαλοεβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?

εμεις ολοι καλα περασαμε ενα ησυχο σκ δε πολυ βγηκαμε(που να παμε με τετοιο σκ$%%τοκαιρο) πηγαμε σαβατο στα πεθερικα μου και χθες στη μαμα μου.μου την εχει δωσει απιστευτα αυτος ο καιρος ειδικα η χθεσινη βροχη ελπιζω μεχρι το πασχα να βελτιωθει.σημερα πηγε παιδικο η ελισαβετ υστερα απο μια βδομαδα απουσιας εντωμεταξυ πανω στη φουρια μου το πρωι ξεχασα και τη τσαντα της σπιτι γυρισε ο αντωνης και τη πηρε.

καλο ταξιδι και στον παπαζογλου κηδευεται σημερα μεγαλος τραγουδοποιος τι να λεμε...με αγγιζουν πολυ τα τραγουδια του ειδικα ο αυγουστος που τον εχω συνδεσει με τη γεννηση της ελισαβετ παντα μου φερνει δακρυα συγκινησης...

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και στις Ηλιουπολιτισσες!!! :D

Εχει ψιλορημαξει το τοπικ αλλα τι να σας κανω? Να σας βουτηξω απο το μαλλι να γραφετε πιο συχνα δεν μπορω, οποτε αναμενω την ανασυνταξη σας! :mrgreen:

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

gM4vp2.png

Καλημέρα και καλή μεγαλοεβδομάδα.

Και εγώ στεναχωρέθηκα πολύ με τον θάνατο του Παπάζογλου, πολύ σπουδαίος και από τους λίγους καλούς που είχανε απομείνει.

Εχθές ήρθανε οι νονοί μας, έφεραν τις λαμπάδες των παιδιών και το μεσημέρι πήγαμε στο mall και φάγαμε, με τέτοιο καιρό που αλλού να πηγαίναμε.

Αύριο το πρωί φεύγουμε για Πάρο, πρέπει να ετοιμάσω τα πράγματα μας.

Φιλιά σε όλες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας κοριτσακια μου!!!

φαιη μην ανησυχεις απλα λιγακι υπολειτουργει το καφε μας.

μαρια μην μασας .βιταμινες πολλες και υπομονη!

σοφακι τι κανετε εσεις?μονο εσυ εισαι τελικα εδω σε καθημερινη βαση!μπραβο .

μαριανδ καλο ταξιδι και να περασετε τελεια!!!!!!!!

4ywWp2.png

κορίτσια καλημέρα

συγνώμη που χάθηκα αλλά πραγματικά δεν προλαβαίνω, με τη δουλειά, τα εξωσχολικά τους, τις βόλτες τους, τα μπαλέτα μου... κι όταν έχω λίίίγο χρόνο βαριέμαι να αναίβω τα σκαλιά να πάω στο κομπιούτερ. απορώ κι εγώ με μένα. την αράζω στον καναπέ και βλέπω τηλεόραση. αφήστε που κοιμάμαι νωρίς νωρίς. φάση είναι θα περάσει, ελπίζω να πέρασε κι όλας. σας σκεφτόμουν πάντως συνέχεα.

καλά είστε? τα μανάρια σας?

εμείς βγαίνουμε κάθε απόγευμα εδώ απέναντι στην αγ. φωτεινή. τώρα βέβαια που δεν έχουμε εξωσχολικά μπορούμε να έρθουμε και πιο μακρυά.

τί θα κάνετε σήμερα? αν έχει καλό καιρό θέλετε να πάμε ποδηλατοδρόμιο? κατά τις 5 ας πούμε? ή σε καμιά άλλη πλατεία?

πάω δουλειά τώρα. θα μπω μετά να δω τί κανονίσατε. φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια νδ καλο ταξιδι και καλα να περασετε στη παρο!

βλεπω οι περισσοτερες θα φυγετε για πασχα τυχερουλες!καλα να περασετε οπου κ αν πατε.εμεις εντος πολεως δυστυχως:(

ειρηνακι μπαινω καθε πρωι απ τη δουλεια ειστε η πρωινη μου "ενημερωση":Dεχετε δικιο παντως κ εσυ και η φαιη υπολειτουργουμε:-)αντε να μαζευτουμε μετα τις γιορτες σιγα σιγα.εσεις θα φυγετε για πασχα?

αλεξακι χαιρομαι που ειστε ολοι καλα.εμεις δυστυχως δε μπορουμε για σημερα.αληθεια θα κανονισουμε καμια συναντηση για μετα τις γιορτες?για πειτε...

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...