Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ήταν αρκετά γεμάτη η σημερινή μέρα και δεν μπόρεσα να γράψω νωρίτερα. Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά αύριο.

Φαίη και Ειρήνη θα σας πάρω το πρωί, μόλις αφήσω τον Ευριπίδη στο σταθμό. Ελπίζω να μη σας ξυπνήσω :P

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

επιστρεψαμε στην βαση μας,πηγαμε στο θεατρο .δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα ,ειναι που εχω γεροντοκορεψει κι ολας.δεν μαρεσει τιποτα πια/

μαρια ετσι και βρεις τηλεφωνο κλειστο σημαινει οτι κοιμαμαι.σηνηθως παντως κοιμαμαι μεχρι τις 12,οο.εννοειται οτι ταιζω τον βασιλη και ξανακοιμαμαι του καλου καιρου.

οι κουνιες ειναι κοντα στο αγαλμα του αγγελου σικελιανου?στον πρωτο δρομο αριστερα μετα τα καναρια?

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

ειρηνη δε σ αρεσε το εργο ε?συναντηθηκατε με τη φαιη χθες?

εσυ φαιη πως περασες?

εμεις ειμαστε καλυτερα σημερα χθες η ελισαβετ ηταν απυρετη ολη μερα μονο το βραδυ πριν κοιμηθει εκανε ενα 37,5.το πρωι πριν φυγω που τη κοιταξα δε μου φανηκε ζεστη μακαρι να ξεμπερδεψαμε με τη γ##μοιωση.μιλησα κ με το φιτσιαλο παλι μου ειπε αν μεινει ενα 24ωρο απυρετη μετα δε μεταδιδει.τουλαχιστον να βγουμε το σαβατοκυριακο δε παλευεται η κλεισουρα χθες ηταν μες τη γκρινια ολο τ απογευμα.λεγαμε να τη βγαλει ο αντωνης καμια βολτα και σημερα αλλα βλεπω ψιλοεβρεχε το πρωι ευχομαι να φτιαξει ο καιρος αργοτερα.

καλα να περασετε οσες βρεθειτε σημερα!φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κόρες :) Αν ο καιρός είναι καλός θα έρθουμε στις κούνιες :) Αλλιώς θα προτιμήσουμε τον Be Happy για σήμερα :D Εδώ στο Χολαργό έχει αρκετό αέρα πάντως... για πείτε πως είναι εκεί;

Καημέρα κορίτσια!

Καλημέρα κόρες :) Αν ο καιρός είναι καλός θα έρθουμε στις κούνιες :) Αλλιώς θα προτιμήσουμε τον Be Happy για σήμερα :D Εδώ στο Χολαργό έχει αρκετό αέρα πάντως... για πείτε πως είναι εκεί;

Χριστίνα και εδώ φυσάει :?

Τι λέτε και οι υπόλοιπες;

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό φοβόμουνα ότι θα πεις Μαρία!

Βροχή δεν δείχνει και την υγρασία την έχει στο 50% για τις 6.00 το απόγευμα και ένα βαθμό παραπάνω και ταχύτητα ανέμου πιο υψηλή.

http://freemeteo.com/default.asp?pid=15&la=2&gid=9020842

Που σημαίνει μας λες εσύ... αυτή τη στιγμή ας πούμε θα την πήγαινες κούνιες την Ιφιγένεια;

Γεια σας!!

Αέρας σε συνδιασμό με σκόνη και γύρη δεν είναι ότι καλύτερο!! Τελικά τι θα γίνει??

Έχει ανοίξει και ενας καινούργιος παιδότοπος κοντά στον Σκλαβενίτη, τα θετικά είναι πως επειδή είναι ακόμα καινούργιος δεν έχει πολλά παιδάκια την ημέρα που πήγα τουλάχιστον εγώ είμασταν μόνο εμείς και 5 ακόμα παιδάκια και είναι πιο οικονομικός, ειδικά για μένα που πληρώνω 2 εισόδους.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα και απο εμενα! Σοφια περαστικα σε εσενα και την Ελισαβετ. Κι εμεις το καλοκαιρι περασαμε αυτη την παιδικη αρρωστια. Ευτυχως δεν ειχε κολλησει ο Ηλιας. Φαιη περαστικα και σε 'σενα και μπραβο στη Μαρια που αρχισε να μιλαει πιο πολυ.

Εμεις ειμαστε μια χαρα! Τα παιδια εχουν μια απιστευτη ενεργεια και δε σταματανε να τρεχουν δεξια-αριστερα και να κανουν ολα τα απαγορευμενα πραγματα. Μαλλον ειναι της ηλικιας τους! Ευτυχως με βοηθα ο Τασος και ετσι ξεκουραζομαι που και που. Για τη συναντηση δεν ξερουμε ακομα αν θα ερθουμε. Τελικα, για που λετε, αν τα καταφερουμε να ερθουμε? Μαριανδ πως λεγεται αυτος ο καινουριος παιδοτοπος? Φιλια σε ολες και μακαρι να μπορεσουμε να ερθουμε το απογευμα.

l9Iop2.png

... αυτή τη στιγμή ας πούμε θα την πήγαινες κούνιες την Ιφιγένεια;

Όχι :cool:

Ώρες-ώρες αναρωτιέμαι αν μας παρακολουθεί ο Μητσοτάκης :rolleyes: Όποτε προτείνω κούνιες, χαλάει ο καιρός :mad:

...Τελικα, για που λετε, αν τα καταφερουμε να ερθουμε?...

Δεν ξέρω Ναταλία μου. Τι να σου πω :confused:

etCDp3.png hk8kp3.png

Να 'μαι κι εγω...

Παιδια δεν ξερω τι εχει γινει σημερα...

Πηγα κομμωτηριο και αφησα σπιτι το κινητο μου γιατι δεν ειχε μπαταρια.. Γυρναω απο το κομμωτηριο και το κινητο δε λειτουργει... :confused: Το καλω απο το κινητο του Βασιλη, δειχνει πως καλει κανονικα αλλα κληση στην οθονη δεν εμφανιζεται.. :?

Μπαινω στο e_mail μου... Κανενα μηνυμα μου λεει... Μπαινω εδω και εχουν γραψει ΤΙΣ σελιδες σε ολα τα θεματα που συμμετεχω... :roll: Μπαινω στο face, παω να κανω chat με τη Χριστινα... Της γραφω και μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα "το μηνυμα σας δεν εσταλη γιατι δεν ειστε συνδεδεμενος" (ενω ειμαι)... Μηνυματα στο inbox στελνει και δεχεται... Τι σκατ@ εχουν παθει σημερα???

Μαρια το κινητο μου τα εχει παιξει... Μου ειπε ο Βασιλης πως μιλησατε, αλλα δεν κανει και ουτε δεχεται κλησεις... Θυμασαι μηπως το σταθερο μου να τα λεγαμε απο εκει? Το δικο σου το εχω αποθηκευμενο στο κινητο (το οποιο εχει καταστραφει)! Κι εμεις δεν ξερουμε τι ειναι καλυτερο για το απογευμα... Ο παιδοτοπος που λεει η Μαριανδ που ειναι?

Τα νευρα μου σημερα μιλαμε...

Λοιπον, κατα τα αλλα τα νεα μας: Η Μαρια οπως σας ειχα ηδη ενημερωσει, προχθες το βραδυ δεν κοιμηθηκε... Εχθες λοιπον δεν την ειδα σχεδον καθολου καθως εφτιαξα νυχια και το απογευμα πηγαμε θεατρο με την αδερφη μου.. (Παρενθεση για το θεατρο: Η παρασταση δεν με ξετρελανε ουτε εμενα... Κατι σε Αμερικανια μου εκανε και εν πασει περιπτωσει εχω δει και καλυτερες.. Μονο την ικανοποιηση της αδερφης μου ομως αν βλεπατε, εγω αποζημιωθηκα και με το παραπανω! Στο θεατρο συναντηθηκαμε και με την Ειρηνη και την Ελενη.. Μαλιστα με περιμεναν μολις τελειωσε η παρασταση γιατι ηθελε η αδερφη μου να παρει αυτογραφα και με γυρισε σπιτι η γαντζομανουλα! Ευχαριστω πολυ κοριτσια για την υπομονη να περιμενετε τον "κακασχημο" :lol: και φυσικα Ειρηνη ευχαριστω για την κουρσα ;))..

Το βραδυ που γυρισα σπιτι, κοιμοταν ηδη το Μαρακι.. Πηγα να τη σκεπασω, ανοιξε τα ματια και μου ειπε με παραπονο "υγε μαμα" (=φυγε μαμα).. Ενταξει.. Μια οι τυψεις που την ειχα αφησει ολη μερα, μια το ενοχικο μου... Με αποτελειωσε... Σημερα παντως ολα καλα! :cool:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαιη μου δεν ξερω που ακριβως ειναι αυτος ο παιδοτοπος που λεει η Μαριανδ, αλλα αν ειναι διπλα απο το Σκλαβενιτη της Ηλιουπολης ειναι πολυ κοντα απο την πλατεια Καναρια, αν την εχεις ακουστα...

l9Iop2.png

Ναι ρε συ! Άδικα τα κλείσαμε μέσα και τους στερήσαμε την παιδική χαρά μαμώ τον καιρό του μαμώ!

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

τελικα δεν εγινε συναντηση χθες?η πηγατε στο παιδοτοπο?

εμεις ολοι καλα η ελισαβετ πηγε κουνιες το πρωι ξεσαλωσε μετα απο τοσες μερες κλεισμενη σπιτι μαλλον θα πανε και σημερα.εγω λεω να φυγω νωριτερα σημερα απ τη δουλεια αν τα καταφερω.

φιλια πολλα και καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...