Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλες

Σοφία εύχομαι η Ελισάβετ να γίνει σύντομα καλά..

Μπράβο και στο Μαράκι που κάνει προόδους & να ξέρεις ότι από εδώ και πέρα Φαίη θα λυθεί η γλώσσα της :))

Τυχερή είσαι Dems που έχεις βοηθό. Και η δικιά μας θέλει να βοηθήσει αλλά προς το παρόν περισσότερο χαμός γίνεται στην κουζίνα παρά δουλειά. Της αρέσει όμως & φαντάζομαι και εγώ σε λίγο θα έχω τη βοηθό μου :)

Για τις κούνιες που λέτε θα πάμε και εμείς Τετάρτη στο παζάρι του παιδικού. Ελπίζω να σας πετύχουμε Μαρίανδ, τι ώρα λέτε να πάτε; Για πέμπτη έχω κανονίσει με μια φίλη μου να περάσει από το σπίτι, αλλά αν έρθει αργά το απόγευμα μπορεί να περάσουμε.

Φιλιά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τις κούνιες που λέτε θα πάμε και εμείς Τετάρτη στο παζάρι του παιδικού. Ελπίζω να σας πετύχουμε Μαρίανδ, τι ώρα λέτε να πάτε;

Το χαρτί λέει από τις 5, οπότε εκεί γύρω λεω να πάμε 5 με 5:30, ελπίζω να βρεθούμε

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας!!

Τεταρτη δεν βολευει ουτε εμας τελικα καθως μολις με ενημερωσε ο admin πως κερδισα την προσκληση για την παρασταση "Αχ Μαιρη - Μαιρη"... Εχει τρελα η αδερφη μου με τους πρωταγωνιστες και θα παω μαζι της. Ελπιζω μονο να με αφησουν να μπω κι εμενα (πληρωνοντας φυσικα αφου η προσκληση ειναι μονη). Η παρασταση ξεκινα στις 7:15 οποτε δεν θα με βολευε να σας δω τοτε!

Πεμπτη για εμας ειναι οκ!

Ειρηνη κερδισες κι εσυ!!!! Θα ερθεις?? :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και πάλι!

Έκλεισε για Πέμπτη, απ' ό,τι καταλαβαίνω. Ωραία! μένει μόνο να συνεννοηθούμε την ώρα :D

Φαίη και Ειρήνη συγχαρητήρια και καλή διασκέδαση!

ΥΓ. Ρε συ Ειρήνη, υπάρχει διαγωνισμός που να έλαβες μέρος και να μην κέρδισες; :lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ευχαριστουμε Μαρακι! :D Οντως πολυ τυχερη η Ειρηνη μας!!

Για εμας 6 ειναι μια χαρα! Σας βολευει τις υπολοιπες?

Οι κουνιες δεν εχω καταλαβει που ειναι αλλα θα "φορτωθω" στη Χριστινα να με φερει! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!

φαιη μαλλον θα παω εξαρταται τα κεφια της ημερας τιποτα δεν ειναι σιγουρο μαζι μου.οσο για την τυχη ..........

την τυχη μου μεσα!!!!!

δεν λεω δοξα τω θεο ειμαστε καλα και αυτο ισως ειναι η καλυτερη τυχη.χτες εγραψα τζοκερ επειδη ειδα στο ν υπνο μου σκατα αλλα δεν κερδισα.τεσπα υποσχεθηκα στον εαυτο μου να κερδισω συντομα.

μαρακι ναι υπαρχει ενας διαγωνισμος που δεν κερδισα.αυτος με τον νυχοκοπτη.ευχομαι σε ολους τους αλλους να κερδισετε εσεις.αλλα αφου δεν λαβατε μερος.20 προσκλησεις παιζοντουσαν και ουτε 10 ατομα δεν εστειλαν μηνυμα.φαιη αν δεν παω θα σου δωσω τα στοιχεια μου να πατε και οι δυο σας οι αδερφουλες δωρεαν.

και εμας να μας πειτε ποιες κουνιες ειναι παρακαλω κυριες μου.

4ywWp2.png

Ειρηνακι μου σε ευχαριστω τοοοοσο πολυ! Νομιζω ομως πως δεν επιτρεπεται! Οπως και να 'χει σου ειμαι ευγνομων για την κινηση! Μακαρι να τα καταφερεις να ερθεις να σε δω! :) Εγω θα παω, αυτο θα ειναι το δωρακι μου στην αδερφη μου για το Πασχα (ειναι ερωτευμενη με τον Παναγιωτη Πετρακη) και αν δεν βρω εισιτηριο και για εμενα, θα αραξω απ' εξω και θα την περιμενω πινοντας καφεδια! :cool:

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη, ειρηνη και ελενη συγχαρητηρια!(απ οτι ειδα κερδισεκαι η ελενη:D)και καλη διασκεδαση.ετσι παντα τυχερες να ειστε στη ζωη σας:P

εμεις πηραμε με τη σειρα τους γιατρους χθες...πηγα σε παθολογο εγω εχω φαρυγγιτιδα μου γραψε αντιβιωση(η οποια δε κυκλοφορει στη μορφη που μου την εγραψε γκρρρ θα παει ο αντωνης σημερα να του αλλαξει τη συνταγη) κ μου συστησε αφωνια(ναι καλα τα πιασε τα λεφτα του τωρα:mrgreen:)μετα πηγαμε στο φιτσιαλο εξετασε την ελισαβετ ειπε μαλλον περναει παιδικη αρρωστια (την ιωση με το αιφνιδιο εξανθημα).θα ξαναμιλησουμε σημερα αν δε πεσει ο πυρετος θα μου δωσει αντιβιωση.μου ειπε να της δωσω και αερολιν προληπτικα γιατι ο λαιμος της ειναι αγριος:confused:...χθες δε κοιμηθηκε καλα το βραδυ ολο ξυπναγε με κλαμα να δουμε πως θα παει σημερα εξανθημα δεν εχω δει παντως.να το εχετε στο νου σας φαιη και χριστινα υποθετω ειναι μεταδοτικο(δε τον ρωτησα η χαζη θα τον ρωτησω τ απογευμα).

πανε οι κουνιες γμτ πολυ στενοχωριεμαι που δε θα σας δω:-(ολη τη βδομαδα θα τη κρατησω σπιτι και απο βδομαδα θα παει παιδικο(μη ξεσυντονιστει τελειως).ελπιζω τπυλαχιστον πασχα να ειμαστε καλα και να χαρουμε βολτες.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και εδω!

Περαστικα στο Ελισσαβετακι! Ελπιζω να καλυτερευει μερα με την ημερα! Οσο για εσενα Σοφια μου, επισης περαστικα και νιωσε μια παρηγορια: και εμενα με ποναει ο λαιμος μου σημερα! Το απογευμα θα παω στον παθολογο.. :(

Κατα τα αλλα καλα! Τελικα εγω κερδισα και στο facebook προσκληση για την παρασταση αλλα και εδω (με διαφωτισε η Ειρηνη εχθες το βραδυ).. Επικοινωνησα με το συντονιστη και τελικα δικαιουμαι 2 μονες προσκλησεις.. Οποτε θα μπω κι εγω στανταρ μαζι της μεσα!

Οι υπολοιπες ολα καλα? Αντε, ερχεται και η Πεμπτη σιγα - σιγα! ;)

gM4vp2.png

Περαστικά στην Ελισσάβετ και στη μαμά της :) Για την φαρυγγίτιδα και την αφωνία... να την κάνεις γιατί θυμάσαι πόσο τραβήχτηκα εγώ που δεν πήγαινα στον γιατρό; Ενημέρωσέ μας για την πορεία της Ελισσάβετ να έχουμε το νου μας ;)

Διαφημίσεις

Κι εγω πηγα στη γιατρο το απογευμα.. Βασικα δεν μου ειπε τι εχω.. Κοκκινο λαιμο μου ειπε, θα κανει τον κυκλο του ειπε και θα περασει! Ουτε καν αντιβιωση μου εγραψε.. Ενα σιροπακι, ενα υγρο για γαργαρες και ενα σπρευ για το βουλωμενο μου μυτονι! :lol:

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σοφία και Φαίη περαστικά σας.

Και εμείς σε γιατρό είμασταν το απόγευμα :) Πήγαμε μια βόλτα από το Φιτσιάλο γιατί τον είχαμε πεθυμήσει :tongue::P (Βασικά να δει λίγο την Ιφιγένεια). Του είπα ότι στη θεωρία τρώει στερεές τροφές, στην ουσία θηλάζει αποκλειστικά και μου απάντησε "μια χαρά είναι το παιδί, συνέχισε να θηλάζεις".

Στο δρόμο για το Φιτσιάλο λέει ο Ευριπίδης "Μαμά, δεν θυμάμαι το δρόμο για το ιατρείο του καλού κύριου παιδίατρου και έχω ξεχάσει και πως είναι μέσα το ιατρείο".

Εγώ: Δεν πειράζει Ευριπίδη μου.

Ευριπίδης: Ξέρεις γιατί έχω ξεχάσει;

Εγώ: Γιατί;

Ευριπίδης: Γιατί τρώω ένα μήλο την ημέρα :cool:

Καληνύχτα και φιλάκια σε όλες :D

ΥΓ. Φαίη και Ειρήνη θα σας πάρω τηλέφωνο για οδηγίες για τις κούνιες :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ευχαριστω Μαρακι! Θα περιμενω τηλ.! Ειναι κοντα σε εμενα οι κουνιες αυτες? Αν οχι, καποια θα χρειαστει να μας κουβαλησει. Ο Βασιλης ειναι βραδυνος Πεμπτη και Παρασκευη! Αν δεν ευκαιρει καμμια θα παρουμε ταξακι να σας βρουμε! :)

Με ξυπνησε πριν λιγο ο Βασιλης τρανταζοντας με πανω στο στρωμα γιατι φοβηθηκε -λεει- που με πηρε ο υπνος νωρις! Τι του λες τωρα? :roll:

Σιγα μην ξανακοιμηθω εγω τωρα.. Μια που με κοψοχολιασε, μια τα νευρα μου που του φωναξα, παει! Ξαγρυπνησα...

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σας ευχαριστω για τα περαστικα!χθες ειχε παλι πυρετο ολη μερα ποτε επεφτε με αντιπυρετικα ποτε ανεβαινε 39 ξαναμιλησα με το φιτσιαλο με ρωτησε αν αλλαξε κατι στην ορεξη της(ευτυχως οχι!) κ να περιμενουμε να δουμε πως θα παει και σημερα.εξανθημα ακομα δεν εχω δει αλλα απ οτι μου ειπε η φαιη και διαβασα και στο νετ βγαινει αφου πεσει ο πυρετος.για να δουμε τι θα δουμε.μιλησα κ με τον ομοιοπαθητικο της εδωσα χθες και σημερα ενα χαπακι μηπως και την βοηθησει.σημερα ξυπνησε με 37,7 κοιμηθκε καλυτερα το βραδυ (χωρις ντεπον απ τις 9 το βραδυ ειχε να παρει οποτε υποθετω πεφτει ο πυρετος-μακαρι) για να δουμε πως θα εξελιχθει.εγω τα ιδια σκ#$τα λιγο καλυτερα η φωνη μου αλλα ο βηχας μ εχει διαλυσει ειδικα το βραδυ που ξαπλωνω.

χριστινακι απ οτι διαβασα (γιατι παλι δε ρωτησα το παιδιατρο μιλησαμε καπωςβιαστικα:oops:)ειναι μεταδοτικο στη φαση πριν την εκδηλωση συμπτωματων οποτε εχετε το στο νου σας.ευχομαι να μην εχουμε κολλησει καμια σας!

φαιη αυτο θα πει τυχη μπραβο καλα να περασετε σημερα:Dκαι περαστικα σου!οσο για το βασιλη πολυ γελασα μη τον ξεσυνεριζεσαι νυχτοπουλι σε ειχε συνηθισει:Pτελικα κοιμηθηκες ευκολα?

μαρακι απιστευτος ο ευρυπιδης για ολα εχει μια εξηγηση:P

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Που ειστε βρε εξαφανισμενα οντα? :lol:

Λοιπον... Οπως εγραψα και αλλου, η Μαρια ολο το βραδυ το εβγαλε μια να γελαει, μια να κλαιει, μια να ζηταει εμενα, μια τον πατερα της, μια την πιπιλα (κι ας ειχε τρεις διπλα της)... Ποτε τραγουδουσε, ποτε εκλαιγε, ποτε γελουσε... Σαν παλαβο.. Την πηρε ο υπνος στις 6μιση και πανω που με επιασε η αισιοδοξια πως θα κοιμηθουμε ως τις 10, στις 8 με ξυπνησαν παλι τα κλαμματα και η τσιριδα... :(

Απο τις 8 λοιπον, μας επιασε η φαση του "κανω οποια μακακια μου 'ρθει στο κεφαλι και ας χτυπησω".. Χτυπησε 3 φορες: Μια επιασε τα δαχτυλα της στο ντουλαπι της κουζινας, μια στο κεφαλι επειδη ειχε περασει μια πετσετα στα ματια ως τυφλομυγα και μπουρδουκλωθηκε και αλλη μια επειδη ανεβηκε πανω στον καναπε και ετρεχε απο τη μια ακρη στην αλλη... :?

Ομολογω πως ημουν πολυ εκνευρισμενη και για να αποφυγουμε τα χειροτερα την αφησα με το Βασιλη απο τις 12 και ηρθα στη μανα μου.. Μου εφτιαξε μια φιλη τα νυχια (αφιλοκερδως) και τωρα περιμενω να παει 5 και τεταρτο να τους παρω να ξυπνησουν..

Ελπιζω απλα να ηταν μια δυσκολη νυχτα - μερα και να μην μας τριγυριζει αυτο της Ελισσαβετ γιατι δεν θα το αντεξω πασχαλιατικα... Φρικαρω με τον πυρετο... :(

Αυτα απο εμας!

Θα σας δουμε αυριο απο κοντα! Μαρακι περιμενω τηλ. να μου πεις πως να ερθω!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...