Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημεραααα!!! :D

Εχθες ειδαμε στα πεταχτα τη Μαρια και την Ιφιγενιτσα οταν τους αφησαμε την κουνια που μας ειχαν δανεισει.. Η Ιφιγενεια φορουσε τζην φορεματακι και ειχε ενα κοτσιδι σκετη τρελα!!! :D:D

Το Μαρακι (το δικο μου) ειχε ψιλοστραβωσει που διναμε πισω την κουνια γιατι νομιζε πως μας ανηκει και ετσι αναγκαστηκαμε να της πουμε χιλιες φορες πως η κουνια ηταν της Ιφιγενειας και μας την εδωσε για λιγο αλλα τωρα που μεγαλωσε και κοιμαται σε κανονικο κρεβατι οπως ολα τα μεγαλα παιδακια, πρεπει να της την επιστρεψουμε και να της πουμε και ευχαριστω. Οποτε την επιστρεψαμε αναιμακτα αλλα ευχαριστω δεν ειπε στην καημενη την Ιφιγενιτσα! :lol:

Ελπιζω να εκμεταλευεστε στο επακρο τον ομορφο καιρο και να ειστε ολες εξω!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααα!!! :D

Εχθες ειδαμε στα πεταχτα τη Μαρια και την Ιφιγενιτσα οταν τους αφησαμε την κουνια που μας ειχαν δανεισει.. Η Ιφιγενεια φορουσε τζην φορεματακι και ειχε ενα κοτσιδι σκετη τρελα!!! :D:D

Το Μαρακι (το δικο μου) ειχε ψιλοστραβωσει που διναμε πισω την κουνια γιατι νομιζε πως μας ανηκει και ετσι αναγκαστηκαμε να της πουμε χιλιες φορες πως η κουνια ηταν της Ιφιγενειας και μας την εδωσε για λιγο αλλα τωρα που μεγαλωσε και κοιμαται σε κανονικο κρεβατι οπως ολα τα μεγαλα παιδακια, πρεπει να της την επιστρεψουμε και να της πουμε και ευχαριστω. Οποτε την επιστρεψαμε αναιμακτα αλλα ευχαριστω δεν ειπε στην καημενη την Ιφιγενιτσα! :lol:

Ελπιζω να εκμεταλευεστε στο επακρο τον ομορφο καιρο και να ειστε ολες εξω!

Φιλακια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Όπως είπε η Φαίη, μας έφεραν χθες την κούνια και σήμερα την πήγαμε στο Λαγονήσι.

Ο Ευριπίδης δεν ήθελε να φύγουμε και της Ιφιγένειας νομίζω της άρεσε. Εγώ πάλι δεν σταμάτησα να φτερνίζομαι και να δακρύζω (καταρεμένες ελιές :mad: )

Πριν καμμιά ώρα κοιμήθηκαν και οι δύο και εγώ δεν βλέπω να αντέχω για πολύ ακόμα.

Αύριο, αν έχει τον ίδιο καιρό, θα πάμε το πρωί στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Όποιος έχει ποδήλατο και όρεξη έρχεται ;)

Μέσα στην εβδομάδα να κανονίσουμε και για τις κούνιες που λέγαμε :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα σας!!

Μαρακι καταραμενη Ανοιξη να λες καλυτερα! Θυμαμαι και περυσι που τα συζητουσαμε και λέγαμε πως και εγω αλλα και η Μαριανδ, βγαζουμε καντηλες περα απο οοοοολα τα αλλα!

Εμενα κλαινε τα ματια μου, με τρωει απιστευτα ολη μου η μουρη, φτερνιζομαι συνεχεια και εχω καταρροη... Αστα να πανε!

Για το παρκο κυκλοφοριακης αγωγης, ειμαστε κι εμεις μεσα, οταν το Μαρακι μαθει να χρησιμοποιει το ποδηλατο της αψογα! Εχθες το ειχαμε παρει μαζι στις κουνιες αλλα ουτε να το φτυσει! Για τις κουνιες μες στην εβδομαδα, φυσικα και λεμε ναι!!! :D

Οι υπολοιπες ολα καλα?

Φιλακια!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :) Για τις κούνιες αν κανονίσετε απόγευμα (πλην Δευτέρας και Παρασκευής) είμαστε και εμείς μέσα! Αυτή την εβδομάδα σχολάω 5 :D

καλησπερα κ απο μενα!τι κανετε?

εμεις σκ@τα...η ελισαβετ ανεβασε σημερα πυρετο 38,5 προς το παρον:-(εμενα με ποναει ο λαιμος μου κ εχει κλεισει η φωνη μου.κατα τ αλλα καλα:P

για τις κουνιες αν ειμαστε καλα μπορουμε κ εμεις εκτος τεταρτης κ παρασκευης.

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Σήμερα ήμασταν από το πρωί έξω. Αρχικά στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, όπου συναντηθήκαμε για λίγο με τη maria nd και μετά στο Φλοίσβο, στην καφετέρια που έχει και παιδική χαρά, παρέα με ένα ζευγάρι φίλους. Εξοντωθήκαμε (εγώ και ο Διονύσης δηλαδή, γιατί τα παιδιά δεν χαμπαριάζουν :rolleyes: )

Τι λέτε για Τρίτη απόγευμα στην παιδική χαρά;

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα σε ολες! Να το γραψω κι εδω να το χαρει η ψυχη μου? Θα το γραψω!!

Η Μαρια απο εχθες εχει κανει ενα μεγαλο αλμα στην ομιλια! Μιλαει, τραγουδαει και καταλαβαινεις τι λεει.. Απο τη μια στιγμη στην αλλη ετσι?

Εχθες ειπε 1η φορα "δικο μου". Ειπε "ατουγα" δειχνοντας ταυτοχρονα μια γατουλα και μαλιστα τη χαιρετησε κιολας λεγοντας "γεια Μινου" (οπου Μινου = το ονομα της γατας). Γυρισαμε σπιτι εχθες και στο αυτοκινητο τραγουδουσε συνεχεια (λεει βεβαια ακομα και καποια δικα της ακαταλαβιστικα), το ιδιο και εδω! Της εδωσα ενα χαρτακι να σκουπιστει και με κοιταξε απορημενη ρωτωντας "πουπισου?" (=σκουπισου?)!!

Σημερα την ωρα που την εκανα μπανιο ειπε μονη της "κατθε κατω" επειδη αυτο της λεω καθε φορα που θελω να τη σαπουνισω! Πηγαινοντας να καθισει, ψιλογληστρησε και μολις ανεκτησε την ισσοροπια της, ειπε "ωπα" :lol: Μετα βγηκαμε για λιγο στο μπαλκονι μεχρι να μας ετοιμασει ο μπαμπας το γαλα γιατι στο μπαλκονι ηταν ο φιλος μας ο Μαματης (Σταματης). Την πηρε αγκαλια και μολις ειδε το φεγγαρι, αρχισε να τραγουδα το "φεγγαρακι μου λαμπρο"... Ως επι το πλειστον το ειπε καλα, αν και εβαζε και δικα της λογακια μεσα! Μετα περασε απο τη σκαλα η Μαριεττα που μενει απο πανω μας και η Μαρια της ειπε "Μαεττα που εισαι?"!!!! Δεν φανταζεστε ποσο χαιρομαι για την εξελιξη αυτη!

Επισης σημερα, εφαγε ολο της το φαγητο, δεν παρελειψε κανενα γευμα και καμμια μπουκια!! :D Μακαρι να συνεχισουμε ετσι και στους δυο τομεις!

Για τις κουνιες ειμαστε κι εμεις μεσα! Πειτε μας ωρα και μερα και θα ερθουμε.. Ειτε θα μας φερει ο μπαμπας ειτε θα αγγαρεψουμε καποιον απο εσας να μας φερει! Παντως συναντηση δεν χανουμε! :lol:

Περαστικα και στο Σοφακι και στην Εβαβε!!

Φιλακια!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα να εχουμε!

εμεις ειχαμε ενα σχετικα ηρεμο βραδυ η ελισαβετ αν και ψηνοταν κοιμηθηκε πηραμε και τον φιτσιαλο κ αν συνεχισει ο πυρετος μεχρι τ απογευμα θα παμε να τη δει(φαιη και μαρια να σας ενημερωσω οτι θα κανει ιατρειο μεχρι μεγαλη τριτη κ μετα θ ανοιξει τριτη του πασχα αν χρειαστειτε κατι-πραγμα που απευχομαι:P).το πρωι ξυπνησε κ ειχε 38.εμενα μ επιασε βηχας το πρωι και δε λεει να σταματησει...με καραμελες τη βγαζω.ελπιζω να μην εχουμε πολυ δουλεια σημερα κ η μερα να κυλησει ομαλα.

για τις κουνιες μη μας υπολογιζετε μαλλον, θα τη κρατησω σπιτι ν αναρρωσει πληρως.

φαιη τελεια τα νεα σας μπραβο στο μαρακι ειδες που αγχωνοσουν αδικα?;)

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Εμείς Τετάρτη δεν μπορουμε γιατί έχουμε παζάρι στον παιδικό σταθμό. Αλλά αν μπορείτε οι υπόλοιπες κανονίστε το, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Περαστικά και στην Ελισάβετ, άντε να έρθει το καλοκαίρι να φύγουνε και οι ιώσεις από τα παιδάκια μας.

Ο Δημήτρης πάντως εδώ και 15 ημέρες που πίνει το aerius σταμάτησε να ροχαλίζει, αναπνεύει πολύ καλύτερα και δεν ξυπνάει καθόλου το βράδυ. Κάτι μου λέει πως θα την γλυτώσουμε την επέμβαση.

Φιλιά σε όλες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

...

Η Μαρια απο εχθες εχει κανει ενα μεγαλο αλμα στην ομιλια! Μιλαει, τραγουδαει και καταλαβαινεις τι λεει.. Απο τη μια στιγμη στην αλλη ετσι?

...

Επισης σημερα, εφαγε ολο της το φαγητο, δεν παρελειψε κανενα γευμα και καμμια μπουκια!! :D ...

Τα έλεγα εγώ αλλά ποιος με ακούει :rolleyes:

Σοφία περαστικά και σε σένα και στην Ελισάβετ:)

Χριστίνα Τετάρτη ούτε εμείς μπορούμε, τι λες για Πέμπτη;

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα και περαστικά στην Εβάβε :( Η Σοφία δεν έχει ανάγκη... αντέχει :lol:

Πέμπτη είναι Οκ με εμένα αν μπορούν και όλες οι άλλες :D

Καλημέρα και περαστικά στην Εβάβε :( Η Σοφία δεν έχει ανάγκη... αντέχει :lol:

Πέμπτη είναι Οκ με εμένα αν μπορούν και όλες οι άλλες :D

χαχαχαχα ετσι ειναι χριστινακι μηπως εχω κ επιλογη?:confused::D

σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα!

μαρια νδ πολυ χαιρομαι που οπως φαινεται θ αποφυγει ο δημητρακης την επεμβαση:-)

ναι πεμπτη κανονιστε αν ειναι απυρετη μεχρι τοτε η ελισαβετ μηπως ερθουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...