Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!

Ειμαι απιστευτα εκνευρισμενη με τη Μαρια σημερα.. Ακουγα π.χ. απο τη Μαρια (DEMS) πως ο Ευριπιδης ξυπναει νωρις τα πρωινα και ελεγα πως ανηκουμε κι εμεις σε αυτη την κατηγορια.. Αλλα μπα.. Η δικια μου καθημερινα ξυπναει ολο και νωριτερα.. Τη μια μερα 8 παρα 20, την επομενη 7 και τεταρτο, την μεθεπομενη 7 παρα δεκα, την αμεσως επομενη 6μιση, την παραεπομενη 6 και σημερα 5μιση.. Ενταξει, εχω απιστευτα νευρα ομως! Δοκιμασα να την ξαναβαλω να κοιμηθει εστω και μια ωρα παραπανω αλλα κανει σαν να μην πω τι...

Μιλαμε οτι εχω ΤΑ νευρα.. Περιμενω να την ταϊσω φρουτοκρεμα και να παμε κουνιες γιατι αν κατσω μαζι της μεσα δεν την κοβω καλα ουτε εκεινη, ουτε εμενα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρακι η λεμοναδα την κερδισε την ιφιγενεια ε?χαχαχχα τι να πω περι ορεξεως κολοκιθοπιτα που λενε:P

φαιη καλη δυναμη δυσκολη μερα η σημερινη ευτυχως εχει καλο καιρο βγειτε βολτουλα να ξεδωσει μπας κ κοιμηθει για μεσημερι.

εμεις ολοι καλα περασαν κ οι μυξες της ελισαβετ μια χαρα ειναι.πηρε χθες κ ο αντωνης το εισητηριο ελπιζω να το χρησιμοποιησουμε αν οχι καλοκαιρι μιας κ τελευταια στιγμη θα κανονισω την αδεια τουλαχιστον τα χριστουγεννα.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πως είστε σήμερα;

... Ακουγα π.χ. απο τη Μαρια (DEMS) πως ο Ευριπιδης ξυπναει νωρις τα πρωινα και ελεγα πως ανηκουμε κι εμεις σε αυτη την κατηγορια.. Αλλα μπα.. Η δικια μου καθημερινα ξυπναει ολο και νωριτερα...

Ήρθε και εκεί η μέρα; :rolleyes: Καλό κουράγιο! :)

...

μαρακι η λεμοναδα την κερδισε την ιφιγενεια ε?χαχαχχα τι να πω περι ορεξεως κολοκιθοπιτα που λενε:P

...

Αν υποψιαστώ πως η κόρη μου θα γίνει ξυνή....:lol::lol::lol::lol:

Χθες πέρασα τυχαία από την παιδική χαρά που πήγαινα όταν ήμουν στην ηλικία του Ευριπίδη και σκέφτηκα να τον πάω. Είναι Εργατών Τύπου και Ροβέρτου Γκάλι. Είναι σχετικά μεγάλη και έχει και δέντρα. Θέλετε να κανονίσουμε καμμιά μέρα;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας κοριτσακια!!!τι κανετε?εμεις ερχομαστε σε κουνιες.μεσα λοιπον!

μαρακι αν ηταν ξυνη η μικρουλα δεν θα επινε λεμοναδα.ενω τωρα που ειναι γλυκουλα θελει λεμοναδα για να σπασει την γλυκα!

φαιη κουραγιο δεν ειναι και αυτα κουρδιστα να κανουν καθε μερα τα ιδια.και εγω φρικαρω αλλα μετα λεω γιατι γινομαι εξω φρενων αφου αυτο το μικιο με τις φωνες δεν προκειται να καταλαβει.φιλια και σε ολη την υπολοιπη μαμαδοπαρεα!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας..τι κανετε?εμεις μια χαρα διαρκως βολταρουμε....οσο για τις κουνιες συμφωνω και εγω σ αυτες τον πηγαινω και εγω ειναι οι πιο κοντινες στο σπιτι μου....

μαρακι και εμενα μου τα κανει αυτα ο ευθυμης, προτιμαει τα ξινα φρουτα απο τα γλυκα...τι να πω????κατι παραπανω θα ξερουν αυτα....

φαιη μου υπομονη σε καταλαβαινω και εμεις 7 ξυπναμε καθε μερα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κ εγω μεσα για τις κουνιες για ποτε λετε?

θελω τη γνωμη σας για κατι...χθες γυρισε η ελισαβετ απ το σταθμο κ ειχε μια μελανια στ αυτι της...σαν δαγκωμα ενα πραγμα.το ειπε η δασκαλα της στον αντωνη αλλα λεει δε ξερει πως εγινε εγινε σε στιγμη που ηταν τουαλεττα κατι τετοιο του ειπε.ενταξει εχει τοσα παιδια να προσεξει φανταζομαι ειναι ανθρωπινο να της ξεφυγει κατι...εμενα ομως ποια η θεση μου?της λεω κατι και τι?δεν ειναι η πρωτη φορα που καποιο παιδακι στο σταθμο τη χτυπαει..δεν αντιδρα και η δικια μου πως να της εξηγησω ν αποφευγει τα παιδακια που χτυπανε?δε θελω να μαθει κ αυτη να χτυπαει αλλα ουτε να καθεται κ απραγη...καμια συμβουλη?

τα φιλια μου σε ολες σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

Βρε την καψερη την Ελίσσαβετ.. Καταλαβαινω πως αισθανεσαι Σοφια μου.. Εχθες που ημασταν στις κουνιες, ηρθε μια μαμα με ενα μωρακι 9 μηνων και ενα μεγαλυτερο κοριτσακι γυρω στα 6..

Ηρθε λοιπον με ενα τουπε η μανα, με κοιταξε και αφου τακτοποιησε το μωρο στην κουνια, ακολουθησε ο παρακατω διαλογος:

Εκεινη: Δε σε βλεπω συχνα στις κουνιες.. Δουλευεις?

Εγω: Οχι, απλα το τελευταιο διαστημα ειμαι σε αγωγη για ιλιγγους και αν δεν αισθανομαι απολυτως καλα δεν βγαινω μονη εξω με το παιδι.

Εκεινη: Καλε τι μονη? Η Μαρια (λογικα τους ειχε συστησει ο Βασιλης) ειναι συνεχεια με το μπαμπα της στις κουνιες.. Εσυ ουτε για παρεα δεν μπορεις να ερχεσαι?

Εγω: ... (Εχω αρχισει και φορτωνω, οποτε δεν απαντω)

Εκεινη: Ξερεις, τις προαλλες ειχε παρει η μεγαλη μου η κορη τα κουβαδακια της Μαριας και εφτιαχνε μια "τουρτα" απο χαλικια και η δικια σου (εντελως υποτιμητικα το "δικια σου") πηγε και της τη διελυσε και η κορη μου ειναι απο τοτε πολυ στεναχωρημενη..

Εγω: :shock::confused: Εεε... Ειναι 2χρονο ξερετε ε? 2-χρο-νο... Δεν κανει εσκεμμενα κατι για να πληγωσει τους αλλους και ποσο μαλλον την κορη σου!

Εκεινη: Ναι, αλλα η δικια μου ακομα το θυμαται..

Εγω: Δεν πειραζει, σε λιγο καιρο θα μεγαλωσει η αδερφουλα της και θα εχει να θυμαται οσα θα της χαλαει εκεινη, οποτε θα ξεχασει αυτο που της χαλασε η Μαρια..

Εκεινη: :evil::oops:

Στο μεταξυ φτανουν κι αλλοι γονεις στην παιδικη χαρα και τυχαινει με το ενα ζευγαρι η μεγαλη κορη της κυριας να μιλαει. Οποτε τρεχει (το 6χρονο) και λεει φωναζοντας "Κυρια Χριστινα αυτο εκει το παιδι (δειχνοντας τη Μαρια) μου χαλασε προχτες την τουρτα που εφτιαχνα με τα χαλικια".. Η Κυρια Χριστινα μας κοιτα, βλεπει πως η Μαρια ειναι 2χρονο και της απαντα "ειναι μικρη αγαπη μου, δεν το εκανε επιτηδες".. Αντιδραση μικρου? Κλεινει τα αυτια της και λεει "Δεν σας ακουω.. Μονο εγω εχω δικιο, μου χαλασε την τουρτα μου και δεν θα αφησω κανεναν να την κανει παρεα".......

:roll::roll::roll::roll::roll:

Και σκεφτομαι.. Ημουν εκει και εγινε αυτο.. Δηλαδη δεν την "κολωσε" καν πως ημουν μαζι της, πως "ειναι και η μαμα της Μαριας εδω".. Οταν θα παει στο σχολειο τι θα γινει??

Θα ηθελα κι εγω καθοδηγηση πανω σε αυτο που ρωταει η Σοφια!

gM4vp2.png

Α ρε Φαίη... εγώ θα απαντούσα στην κυρία ότι καλά έκανε η Μαρία αφού το 6χρονο της πήρε τα κουβαδάκια ΤΗΣ για να παίξει!

Καλημέρα κορίτσια!

Σοφία και Φαίη δεν έχετε δει τίποτα ακόμα (δυστηχώς)

Α ρε Φαίη... εγώ θα απαντούσα στην κυρία ότι καλά έκανε η Μαρία αφού το 6χρονο της πήρε τα κουβαδάκια ΤΗΣ για να παίξει!

Α γεια σου!

Για άλλη μια φορά από το στόμα μου πήρες την απάντηση :D

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ!

Στο σχολείο δεν ξέρω πως να το χειριστείτε (εκεί δεν μου έχει τύχει) αλλά σε παιδότοπους, παιδικές χαρές (το ξαναλέω) ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Το έγραψα στο facebook, το αντιγράφω και εδώ

Η νέα αγαπημένη ασχολία του Ευριπίδη....να πλένει πιάτα!!!!

και το κάνει καλά :D

Το απόγευμα φτιάξαμε κέικ και μου έπλυνε όλα τα εξαρτήματα και τα μπωλ που λερώσαμε :shock:

etCDp3.png hk8kp3.png

της μιλησα χθες της ελισαβετ ετσι λιγο γενικα ν αποφευγει τα παιδακια που χτυπανε να φωναζει οταν τη πειραζουν τωρα τι καταλαβε δε ξερω ειναι δυσκολη αυτη η ηλικια για να συννενοηθεις με τα παιδια.

κατα τ αλλα ειμαστε ολοι καλα σημερα λεμε αν εχει καλο καιρο να παμε κουνιες τ απογευμα στη γειτονια.

μαρακι μπραβο στον ευρυπιδη προκομενο παιδι εχεις αξιος βοηθος:D

να εχετε ολες μια ομορφη μερα και ενα υπεροχο σκ!φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα και εδω! :)

Μαρακι σου ειπα ποσο χαιρομαι που αρεσε η Μαρια του Ευριπιδη στη φωτογραφια με το ροζ φορεμα ε? Πολυ χαιρομαι γιατι αν θυμαμαι καλα τον ειχες ανεβασει στο face και τοτε που σφουγγαριζε! Μια χαρα λοιπον! Σφουγγαριζει, πλενει πιατα, οποτε δεν θα τους φανε τα σκουληκια αν ανοιξουν σπιτικο με τη δικια μου!! :lol:

Σοφια οντως δυσκολη η ηλικια αυτη αλλα εσυ καλα εκανες και τα ειπες.. Καλο ειναι να νιωθουν ασφαλεια απο το σπιτι!

Οι υπολοιπες που ειστε?

Ειρηνη?

Μαριανδ? Πως ειναι ο Δημητρακης?

Αλεξια? Σονια?

Ελενη? Ο Ευθυμης καλα?

Ναταλακι?

Αντε ρε κοριτσακια! Ερημωσε το καφε μας!

gM4vp2.png

Α! Μαρια δεν σε εχω ξεχασει με την κουνια!

Το μεσημερι μπορειτε να στη φερει ο Βασιλης? Επειδη δουλευει το απογευμα και θυμαμαι πως ηθελες να την τακτοποιησεις το Σ/Κ!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

της μιλησα χθες της ελισαβετ ετσι λιγο γενικα ν αποφευγει τα παιδακια που χτυπανε να φωναζει οταν τη πειραζουν τωρα τι καταλαβε δε ξερω ειναι δυσκολη αυτη η ηλικια για να συννενοηθεις με τα παιδια.

κατα τ αλλα ειμαστε ολοι καλα σημερα λεμε αν εχει καλο καιρο να παμε κουνιες τ απογευμα στη γειτονια.

μαρακι μπραβο στον ευρυπιδη προκομενο παιδι εχεις αξιος βοηθος:D

να εχετε ολες μια ομορφη μερα και ενα υπεροχο σκ!φιλια πολλα!!

Ό,τι καταλαβε κέρδος είναι Σοφία. Καλά κάνεις και την εκπαιδεύεις :)

Καλησπερα και εδω! :)

Μαρακι σου ειπα ποσο χαιρομαι που αρεσε η Μαρια του Ευριπιδη στη φωτογραφια με το ροζ φορεμα ε? Πολυ χαιρομαι γιατι αν θυμαμαι καλα τον ειχες ανεβασει στο face και τοτε που σφουγγαριζε! Μια χαρα λοιπον! Σφουγγαριζει, πλενει πιατα, οποτε δεν θα τους φανε τα σκουληκια αν ανοιξουν σπιτικο με τη δικια μου!! :lol:

Επίσης μαγειρεύει. Ως βοηθός προς το παρόν, αλλά θυμάται τα υλικά για κάθε φαγητό. Όταν συναντηθείτε ζήτα του συνταγή για μπεσαμέλ :lol::lol:

Α! Μαρια δεν σε εχω ξεχασει με την κουνια!

Το μεσημερι μπορειτε να στη φερει ο Βασιλης? Επειδη δουλευει το απογευμα και θυμαμαι πως ηθελες να την τακτοποιησεις το Σ/Κ!

Συνεννοήθηκα με το Βασίλη :D

Σημερινός διάλογος το πρωί στο αυτοκίνητο (που αλλού; :rolleyes: )

Ευριπίδης: Μαμά, αν η Ιφιγένεια ήταν λεφτά, θα ήταν 10 ευρώ

Εγώ: Μάλιστα! Αν ήσουν εσύ λεφτά, πόσα θα ήσουν;

Ευριπίδης 50 :cool: Εσύ μαμά πόσα θα ήσουν;

Εγώ: 400 :tongue:

Ευριπίδης: Υπάρχει αυτό; (δεν έχει δει τόσα λεφτά μαζεμένα :lol: το ανώτερο που του έχουν δώσει είναι πενηντάρικο)

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...