Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου ομορφα!!!!!!

Εγω ηρθα στους γονεις μου με τον Τασο γιατι ο Βασιλης ειχε δουλεια κ δε θα ερχοτανε το μεσημερι,οποτε για να ειμαι κι εγω πιο ξεκουραστη ηρθα μια βολτιτσα!!!!!!Τον Τασο τον εχει αναλαβει ο παππους τωρα κι εγω περιμενω να γυρισει η μανουλιτα μου να πουμε καμια κουβεντουλα!!!!!!!

Με τοση ενταση χτες απ τον ιατρο ειδα απιστευτα ονειρα....δε θυμαμαι ακριβως αλλα εβλεπα συνεχεια μωρα!!!!!Χαχαχαχαχα....

Σας φιλω προς το παρον!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτουλα μου σε καταλαβαινω.. Κι εγω οταν εμαθα για τη Μαρια μου εβλεπα συνεχεια ονειρα που ειχαν μεσα μωρα! Βεβαια τις περισσοτερες φορες ηταν ασχημα, ομως απ' ο,τι βλεπεις ολα ειναι καλα.. Οποτε μην δινεις βαση αν ειναι εφιαλτες, να δινεις βαση μονο οταν ειναι ομορφα!! ;)

Σοφια και Ναταλια ειμαστε καλα και το Μαρακι ειναι καλα! Εμενα βεβαια μου βγαινει ολη η ενταση και το αγχος τωρα και υπαρχουν στιγμες που νομιζω πως δεν μπορω να ανασανω.. Θα μου περασει ομως, εχουμε περασει και χειροτερα λουκια!

Σοφια μου κανε λιγη υπομονη.. Ετσι κανουν οι αντρες (οι περισσοτεροι τουλαχιστον) οταν αρρωσταινουν. Εμενα ο Βασιλης οταν αρρωσταινει, πεφτει στο κρεββατι και αρχιζει: "Ωωχχ.. Τα 'φαγα τα ψωμια μου.. Τι ειναι ο ανθρωπος? Βλεπω ενα ασπρο φως να ερχεται καταπανω μου.." κτλπ. (Πως εκανε ο Μπεζος στους "Ευτιχισμενους μαζι"? Ετσι ακριβως!!)

Εχθες εψησα τον Βασιλη και πηγαμε και αγορασαμε ενα θερμομετρο που παιρνει τη θερμοκρασια απο το μετωπο σε 3 δευτερολεπτα.. Φοβερο μιλαμε! Το τσεκαρα κιολας, δηλαδη θερμομετρησα τη μικρη με το ηλεκτρονικο και εδειξε 36.6 και αμεσως μετα της το εκανα με το μετωπου κι εδειξε κι εκεινο 36.6! Το ιδιο εκανα και σε εμενα και στον Βασιλη, πρωτα ηλεκτρονικο και μετα μετωπου και εδειξε παλι την ιδια ακριβως θερμοκρασια που μας εδειχνε και το ηλεκτρονικο πως εχουμε! Ηταν βεβαια λιγακι ακριβο, αλλα εχει εγγυηση ενος ετους και εμενα μου λυνει τα χερια γιατι δεν ξυπναω και το Μαρακι οποτε κοιμαται μιας κι ειμαι υστερικη με τον πυρετο!

Σημερα πηγα κι ενα κομμωτηριο (για χτενισμα, δεν εκανα τιποτα καινουριο), εκανα κι ενα ζεστο μπανιο στο σπιτι, εβγαλα φρυδια, γενικα πηρα λιγακι τα πανω μου απο οσα περασα τις τελευταιες μερες. Τωρα αισθανομαι λιγακι καλυτερα!

Γιωτακι καλη ξεκουραση, να μου φιλησεις τον Τασουλη και σου στελνω ενα μεγαααααλο φιλι να το μεταφερεις στα σπορακια σου!! :D

Ευχομαι σε ολες ενα υπεροχο απογευμα!

Τα λεμε αργοτερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Που ειστε εγκυουλες και υπολοιπες μανουλες?

Την αρπαξα.. Ειμαι ολο αψου και αψου και ο λαιμος μου με τσουζει πολυ! Πυρετο δεν εχω κανει, ευτυχως!

Οι υπολοιπες που ειστε? Ολα καλα?

gM4vp2.png

Καλημερα!!! Που ειστε μανουλες και εγκυουλες σημερα?? Σαββατο και σας πλακωσε το παπλωμα?? Πως ξημερωσατε?

Εμεις αρκετα καλα θα ελεγα.. Ο λαιμος βεβαια εξακολουθει να τσουζει αλλα ειμαι ακομα απυρετη οποτε το μονο που ευχομαι ειναι να μην κολλησω τη Μαρια μου!..

Ειρηνη σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Λογικα εισαι στο γιατρο σου τωρα, οποτε οταν μπεις περιμενουμε να μας πεις εξελιξεις!

Γιωτα διδυμομανουλα τι κανεις? Πως ειναι τα σπορακια? Ο "μεγαλος" σου τι κανει?

Μαρια δεν πιστευω να ειχατε τιποτα γλεντια εχθες και σημερα να κοιμασαι μεχρι το μεσημερι??? :lol: Ο Ευριπιδακος καλα?

Σοφια μου ελπιζω σημερα να εισαι ακομα καλυτερα και το ιδιο ευχομαι και για τον αντρα σου! ;)

Ναταλια ελπιζω να εισαι καλα κι εσυ και τα ζουζουνια σου!

Ευχομαι σε ολες μια υπεροχη μερα!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

φαιη μου οτι κ να χεις περαστικα να ναι κ ευχομαι να μη κολλησει το μαρακι!

ειρηνη να γραψεις να μας πεις τα νεα σου.

γιωτα πως τα πας σημερα?ολα καλα?

μαρια ελπιζω να περασατε σουπερ χθες!

εγω μια χαρα ειμαι πηρα κ το γιατρο χθες-ο παθολογος ειπε οτι αν περασουν 5 μερες χωρις πυρετο μετα δε μεταδιδω τον ιο-ειμαι στην 4η κ ο παιδιατρος ειπε να μην ανησυχω για τη μικρη μαλλον τη περασε πριν απο μας-ειχε κανει μια μερα πυρετο κ λιγο βηχα-να μην ανησυχω λεει ειναι ηπια στα παιδια κ να φερω τη μικρη σπιτι-θα τη φερω μαλλον τη δευτερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα Σοφακι! Μπραβο για τα νεα σας!

Τωρα καταλαβα πως δεν εχεις μαζι σου τη μικρη! Στον κοσμο μου τοσες μερες.... Αντε, αντε! Πανω στην ατυχια σου εχεις την ευκαιρια να "ξαναβρεθεις" με τον αντρα σου οπως παλια.. Αν κι εγω αν ημουν στη θεση σου, θα επαιρνα συνεχεια τηλεφωνο να δω αν εφαγε, αν εκανε κακα, αν εκανε γκουχ ή αψου, αν εχει πυρετο, αν ειναι ευδιαθετη, αν παιζει, μηπως γκρινιαζει, αν εκανε μπανιο κι ααααλλα πολλααααααα! Σκουλαρικι θα το ειχα κανει το τηλεφωνο! :lol:

Παντως κι εγω αυτο θα σου προτεινα: Να τη φερεις απο Δευτερα σπιτι!

gM4vp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Φαιη μου περαστικα!!!Κι εγω χαλια ειμαι...μπουκωμενη απο χτες,τρεχει η μυτη μου...χαλια...Ευτυχως δεν εχω πυρετο γιατι δε θα το αντεχα!!!!

Ο Τασουλης ενω κοιμοταν μια χαρα ξυπνησε στις 01 00 κ δεν μπορουσε να κοιμηθει.Δεν μπορουσε να αναπνευσει.Τα ματακια του ειχαν γινει σαν του βρυκολακα,νυσταζε κ κοιμοταν στην αγκαλια μας αλλα οταν τον ξαπλωναμε εκλαιγε.Τελικα κοιμηθηκε στις 03 00....Εγω σηκωνομουν συνεχεια για να τον δω,φοβηθηκα μηπως σκασει στον υπνο του.Σκεφτομουν διαφορα και εκλαιγα....ειναι και οι ορμονες τωρα.....Τωρα μολις ξανακοιμηθηκε,απ το ενα χερι κραταει την μασκα κ απ το αλλο το αερολιν.....

Ο καιρος ειναι χαλια για να βγουμε εξω κ θα την βγαλοουμε εδω μεσα.Εβαλα πατατες στο φουρνο με μπριζολιτσες.Αυτα τα νεα μου.Σας φιλω ολες!!!!!

Σοφακι καλη αναρρωση!Φαιη περαστικα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ευχαριστω Γιωτα μου! Και σε εσενα περαστικα και μαλιστα γρηγορα - γρηγορα!

Εγω δεν την πολυπλησιαζω τη Μαρια και πριν απο λιγο εστειλα το Βασιλη να παει να μου παρει κιμα γιατι θα κανω λαχανοντολμαδες και την πηρε μαζι του!

Πολλα φιλια στον Τασουλη και να γινει γρηγορα κι αυτος καλα!

gM4vp2.png

Καλημερα Σοφακι! Μπραβο για τα νεα σας!

Τωρα καταλαβα πως δεν εχεις μαζι σου τη μικρη! Στον κοσμο μου τοσες μερες.... Αντε, αντε! Πανω στην ατυχια σου εχεις την ευκαιρια να "ξαναβρεθεις" με τον αντρα σου οπως παλια.. Αν κι εγω αν ημουν στη θεση σου, θα επαιρνα συνεχεια τηλεφωνο να δω αν εφαγε, αν εκανε κακα, αν εκανε γκουχ ή αψου, αν εχει πυρετο, αν ειναι ευδιαθετη, αν παιζει, μηπως γκρινιαζει, αν εκανε μπανιο κι ααααλλα πολλααααααα! Σκουλαρικι θα το ειχα κανει το τηλεφωνο! :lol:

Παντως κι εγω αυτο θα σου προτεινα: Να τη φερεις απο Δευτερα σπιτι!

εννοειται οτι εχουμε καθημερινη επικοινωνια με τη μαμα μου συνεχεια με παιρνει η τη παιρνω εγω-τα χει ψιλοπαιξει με τη μικρη-οχι που ερχοταν εσπιτι κ ελεγε τι ησυχη που ειναι κ δε γκρινιαζει καθολου-ναι οταν βλεπει κοσμο ησυχη ειναι μετα λυσσαει:P.θα την φερω σπιτι τη δευτερα δεν αντεχω αλλο μου χει λειψειπαρα πολυ!!!!

οσο για τον αντρα μου τι να ξαναβρεθουμε?αυτος κανει λες κ ειναι του θανατα:lol:ασε κ του τα χω μαζεμενα αυτες τις μερες η που θα τσακωθουμε ασχημα η που κ εγω δε ξερω τι θα γινει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ετσι λεει και η δικια μου η μανα για τη Μαρια.. Δεν εχει δει τη γλυκα ομως.. Περα απο καποιες ωρες που μενουν μαζι (και μη φανταστεις εκεινες τις ωρες που την κραταει η Μαρια κοιμαται.. Τις ωρες που η Μαρια ειναι στα "φορτε" της η μανα μου δουλευει κι αν τυχει και με παρει κανενα τηλεφωνο και με ακουσει φρικαρισμενη μου τη λεει κι απο πανω: "Πως κανεις ετσι? Παιδι ειναι!" ), δεν την εχει κρατησει συνεχομενα παρα μονο τη μερα της γαμο - βαφτισης και μετα ελεγε πως κουραστηκε παρα πολυ! Κι οντως ειχε κουραστει γιατι η Μαρια ξυπνησε απο νωρις και ειχε απιστευτη γκρινια.. Απλα το λεω γιατι εκεινη την ημερα καταλαβε τη "γλυκα"!

Οσο για τον αντρα σου, στειλτον απο 'δω να κανει παρεα με τον Βασιλη.. Σημερα ξυπνησε και επειδη του ειχα πει απο εχθες πως με τσουζει ο λαιμος μου, θερμομετρει τον εαυτο του καθε 10 λεπτα γιατι φοβαται λεει μην τον κολλησω! :lol: Ανιατη η κατασταση μας!!

gM4vp2.png

Ετσι λεει και η δικια μου η μανα για τη Μαρια.. Δεν εχει δει τη γλυκα ομως.. Περα απο καποιες ωρες που μενουν μαζι (και μη φανταστεις εκεινες τις ωρες που την κραταει η Μαρια κοιμαται.. Τις ωρες που η Μαρια ειναι στα "φορτε" της η μανα μου δουλευει κι αν τυχει και με παρει κανενα τηλεφωνο και με ακουσει φρικαρισμενη μου τη λεει κι απο πανω: "Πως κανεις ετσι? Παιδι ειναι!" ), δεν την εχει κρατησει συνεχομενα παρα μονο τη μερα της γαμο - βαφτισης και μετα ελεγε πως κουραστηκε παρα πολυ! Κι οντως ειχε κουραστει γιατι η Μαρια ξυπνησε απο νωρις και ειχε απιστευτη γκρινια.. Απλα το λεω γιατι εκεινη την ημερα καταλαβε τη "γλυκα"!

Οσο για τον αντρα σου, στειλτον απο 'δω να κανει παρεα με τον Βασιλη.. Σημερα ξυπνησε και επειδη του ειχα πει απο εχθες πως με τσουζει ο λαιμος μου, θερμομετρει τον εαυτο του καθε 10 λεπτα γιατι φοβαται λεει μην τον κολλησω! :lol: Ανιατη η κατασταση μας!!

xaxxaxaa μαλλον θα πρεπει να τους γνωρισουμε αυτοι οι δυο θα κανουν καλη παρεα ιδιοι μου φαινονται:lol:ανιατη δε λες τιποτα!!!

πηρα τη μανα μου τηλ μου ειπε να μη παω ακομα στο παιδι...θα σκασω...θελω να τη δω!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γεια σας φιλεναδες.πηγα σημερα στο γιατρο και ολα μια χαρα.το μουστοκουλουρακι μου ειναι ακομα με το κεφαλι κατω και μου ειπε τωρα δυσκολα θα αλλαξει θεση.ο λωρος μου ειπε ειναι μια χαρα ουτε δεμενος ουτε τιποτα.τον ρωτησα για αυτο που μου ειχε πει οτι ειναι κοντος και τελικα λαθος καταλαβα.παιδια οταν πηγαινω παντα ζαβλακωνω.αλλα μου λεει αλλα καταλαβαινω και αλλα λεω στον αντρα μου.προσπαθω να θυμηθω ολα αυτα που θελω να ρωτησω και δεν ακουω τιποτα.

εσεις ρε κοριτσακια ολο καινουργια θεματα εχετε.μακαρι να μην ξαναεχετε κανενα προβλημα ουτε εσεις ουτε τα μικρα σας

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

ειρηνη ωραια τα νεα σου μπραβο μια χαρα τα πας!!να τα γραφεις αλλη φορα τι θες να ρωτησεις εγω πλεον ετσι κανω-ειδικα με το παιδιατρο-κ μολις φυγει γραφω κ τις απαντησεις:lol:-εχω ξεφυγει!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μπραβο ρε Ειρηνακι! Καλα, μην ανησυχεις, ολες παθαινουμε ενα μπλακ αουτ οταν κατι εχει σχεση με τα νινακια μας.. Μολις ξεμπερδεψεις με τον γυναικολογο, θα παθαινεις το ιδιο με τον παιδιατρο! Αυτο που λεει η Σοφια (να τα σημειωνεις) ειναι πολυ καλη λυση, αλλα εγω μετα ξεχνουσα που εβαζα το χαρτι ή το τετραδιο και παθαινα χειροτερη φρικη! Αστα να πανε, εγω πρεπει να μπω Δαφνι επειγοντως!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ??

Παω να τσακισω τους λαχανοντολμαδες μου!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...