Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Άρα μάλλον κρύωμα άρπαξε η μικρή Φαίη ;) Αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ με τις τσίμπλες και τα ματάκια που δακρύζουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνακι δεν εχω ιδεα! Πρωτη φορα μας συμβαινει! Θα παρω αυριο το γιατρο και θα σας ενημερωσω αν και εχω την εντυπωση πως η Χριστινα εχει δικιο! Καπου την αρπαξε η μικρη!

Ενταξει μωρε, θα περασει κι αυτο... Ουτε η πρωτη μας φορα που ειμαστε αρρωστακια ειναι αλλα ουτε και (δυστυχως) η τελευταια!

Εσυ ολα καλα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια

Φαίη μήπως έπαθε επιπεφυκίτιδα στα μάτια λόγω της άνοιξης και της γύρης και γι΄αυτό οι πράσινες τσίμπλες.

Ο Δημήτρης συνεχίζει να έχει πυρετό, δηλαδή φτάνει 39 πέφτει με ντεπόν και μετά ξανά τα ίδια. Αύριο μάλλον θα τον πάω στον παιδίατρο να δω τι θα μου πει, το κακόμοιρο πάνω που ξεκίνησε κολυμβητήριο θα το χάσει τώρα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα κ καλη μας εβδομαδα:-)

περαστικα σ ολα τ αρρωστα παιδακια!μαρια νδ και φαιη περιμενουμε νεα απ τον παιδιατρο.φαιη εμεις εχουμε να κανονισουμε και για τα εμβολια να γινει καλα το μαρακι και να το κανονισουμε απο την αλλη βδομαδα να παμε μαζι;)

ναταλακι δυστυχως δε το ειδα το money drop ειδα το μηνημα αργα.ελπιζω να πετυχω το δευτερο επεισοδιο.

εμεις περασαμε ενα ησυχο σκ ευτυχως χθες ειχε καλη μερα κ πηγαμε κουνιες το πρωι κ μετα στη μαμα μου.κ η ελισαβετ συνεχιζει με μυξες λιγοτερες ευτυχως.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα..

Χαλια βραδυ το χθεσινο.. Η Μαρια με δυσπνοια και το ματι πρησμενο και κλειστο απο τις τσιμπλες. Σημερα δεν μπορει να ανασανει και δεν τρωει καθολου. Το απογευμα θα παμε Φιτσιαλο.

Ελπιζω να ειστε ολες καλυτερα!

gM4vp2.png

Καλημέρα! Μπήκα για λίγο να σας πω ένα καλημέρα & οτι είμαστε καλά :) Σόρρυ που χάθηκα, αλλά πραγματικά δεν προλαβαίνω. Το εξήγησα και στα κορίτσια την Παρασκευή. Μαρία & Φαίη περαστικά στα μικρά σας.

Αυτό με τις τσίμπλες Φαίη και εγώ για επιπεφυκίτιδα το κόβω. Tobrex είναι το κολλύριο για τα μάτια, αλλά καλύτερα που θα την πας στο γιατρό να σου πει ο ίδιος.

Σας φιλώ όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω για τα περαστικα..

Σονια κι εγω αυτο της βαζω (εστειλα το Βασ. να βρει φαρμακειο στις 2 το βραδυ) αλλα νομιζω πως ειναι ασκοπο αφου κλαιει και μου το πεταει ολο εξω...:(

Ελενακι θα σας ενημερωσω το βραδυ!

gM4vp2.png

γεια σας!!

Πήγαμε στον παιδίατρο σήμερα, ίωση έχει ο Δημήτρης, ελπίζω να συνέλθει γρήγορα.

Φαίη περαστικά σας, μήπως την έχει πιάσει καμιά αλλεργία, περιμένουμε να μας πεις τα νεα σας από τον παιδίατρο

Σοφία πως είναι το μάτι της Ελισάβετ?

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα!

Μπαινω φευγαλεα να σας πω στα πεταχτα τα νεα μας γιατι ετοιμαζομαι να κανω μπανιο το ταλιμπανακι!

Ιωση εχουμε τελικα και προκαλει και την επιπεφυκυτιδα..

Μας εδωσε tobrex μονο που θα πρεπει να της ριχνω σταγονες και στα ρουθουνια (και οχι μονο στα ματια). Και 2,5 cc aerius πρωι - βραδυ. Να τον παρω στις 3 μερες να του πω πως παμε και βλεπουμε. Για τον πυρετο depon εναλλαξ ponstan αν κανει υψηλο.

Παω να μπανιαρισω, να τριψω με winter balm και να δωσω φαρμακα.. Μολις την κοιμισω θα ξαναμπω!

Μαρακι περαστικα σας! :( Ευχομαι να σας περασει γρηγορα!

gM4vp2.png

Παω να μπανιαρισω, να τριψω με winter balm και να δωσω φαρμακα.. Μολις την κοιμισω θα ξαναμπω!

Μαρακι περαστικα σας! :( Ευχομαι να σας περασει γρηγορα!

αχ περαστικά σας!! Το winter balm τι είναι? Κάτι σαν το vix?

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαρακι μυριζει οπως το vix.. Παντως τη δουλεια του την κανει γιατι εβαλα με το δεικτη μου ελαχιστο και κατω απο τα ρουθουνια της Μαριας και σημερα αναπνεει καλυτερα!

Εχει δωσει καμμια σας aerius? Ειναι καλο ή θα ειναι σαν να μην το πηραμε?

Καληνυχτω γιατι ο Βασ. αυριο δουλευει πρωι και θα ειμαι μονη με το γουρουνακι μου! Ελπιζω να ξυπνησει καλυτερα γιατι στεναχωριεμαι απιστευτα οταν δεν ειναι καλα! :(

Φιλακια σε ολες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...