Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια! πραγματικά δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω. ούτε τα νέα σας δεν διάβασα.

με γεια στο μαλλί μαρία. εγώ ακόμα δεν πρόκοψα να πάω κομμωτ.

βλέπω κανονίζετε συνάντηση. χριστινάκι είναι η καθιερωμένη συνάντηση ή γιορτάζετε κάτι?

εμείς καλά. ο ευθ καλύτερα, ακόμα με αντιβίωση όμως.

τώρα πάω δουλειά, αν δείτε μια τρελή στο μετρό με σπαστό ποδήλατο εγώ είμαι!

φιλιά χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσακια!

χριστινα θελω κ εγω πμ:-P αν κ θα σε παρω τηλ να μου τα εξηγησεις αναλυτικα.για την ωρα μαλλον κατα τις 6-6.30 θα ρθουμε εξαρταται αν κοιμηθει η ελισαβετ η οχι για μεσημερι-τωρα τελευταια εχουμε θεμα με το μεσημεριανο υπνο.

αλεξια που χαθηκες εσυ?στο τρεξιμο ε?πολυ χαιρομαι που ο ευθυμης ειναι καλυτερα.

μαρια τι καλο εφτιαξες χθες?για πες να περνουμε καμια ιδεα.

εμεις φαγαμε πακετο με τον παιδικο...εχουνε απεργια -διαρκειας απ οτι φαινεται-οι συμβασιουχοι κ λειτουργει μονο μεχρι τη μια και χωρις φαγητο:-(δε ξερω ποσο θα τραβηξει.εστω κ ετσι η ελισαβετ θα πηγαινει κανονικα να ξεδινει...

εκλεισα και ραντεβου στον ωρλ για σημερα τ απογευμα να δουμε τι θα μου πει...τοσα χρονια ημουν γκαβη τωρα να μαι και κουφη δε λεει:lol:

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα :)

Αλεξάκι για την καθιερωμένη συζητάμε σπίτι μου :)

Σοφία μου θα σου στείλω :)

Μήπως πρέπει να αρχίσει να πέφτει για ύπνο νωρίτερα πλέον; Η Κωνανίνα έκανε ένα πραφ στους 15 μήνες και από εκεί που κοιμόταν μία ώρα κατά τις 11-12 και μία το απόγευμα 4.30-5.30 το γύρισε σε ένα δίωρο 1.30 - 3.30 και είναι πολύ καλύτερα για εκείνη άσχετα αν εγώ δεν κοιμάμαι πλέον! Έτσι κι αλλιώς μόλις τελειώσει το μειωμένο δεν θα μπορώ να κοιμάμαι συν του ότι τώρα που γύρισα τις μισές εβδομάδες 10-5.00 δεν θα βόλευε καθόλου.

χριστινα το πηρα το πμ σ ευχαριστω!

εχω δοκιμασει και νωριτερα το μεσημερι να τη βαλω και αργοτερα υποθετω οτι ειναι φαση κ θα περασει το κανει συνηθως οταν δε παει παιδικο κ δε κουραζεται.χθες τουλαχιστον που δε κοιμηθηκε μεσημερι το βραδυ επεσε ξερη απ τις 8 και.

εντωμεταξυ ειμαι ακομα στη δουλεια σε κανα τεταρτο θα φυγω...τι μερα κ αυτη η σημερινη πηξαμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!

Σημερα προλαβαμε τον παλιοκαιρο και λιωσαμε στις κουνιες! Η Μαρια εφαγε φρουτοκρεμα και μολις αλλαξε πανα κοιμηθηκε σε δευτερολεπτα!

Λοιπον.. Μιας και εχετε μεγαλυτερα αλλα και συνομηλικα παιδακια οι περισσοτερες εδω μεσα, θετω τους προβληματισμους μου και αναμενω απαντησεις σας! :D

1) Μετα τη γαστρεντεριτιδα η Μαρια δεν τρωει... Τι θελω να πω: Το προηγουμενο προγραμμα μας ειχε ως εξης: (Με την παλια ωρα αλλα πανω κατω καπως ετσι ειναι και τωρα)

08:00 - 150 ml γαλα

11:00 - Φρουτοκρεμα (μισο μηλο, μισο αχλαδι, μιση μπανανα και μισο χυμο απο πορτοκαλι)

12:30 - Αυγο μελατο σε κουπιτσα με ψωμακι (Καθε Δευτερα - Τεταρτη - Παρασκευη)

14:00 - Μεσημεριανο (Ο,τι ειχαμε κι εμεις, απλα αν ηταν κατι που ηξερα εξ'αρχης πως δεν της αρεσει, της εφτιαχνα λιγο τραχανα)

18:00 - Γιαουρτακι ή ρυζογαλο ή κρεμα Γιωτης (απο αυτες που τις φτιαχνεις με φρεσκο γαλα)

21:30 150 ml γαλα με μια λεπτη φετα κεϊκ..

Πλεον δεν τρωει τιποτα... :( Σε ολα εχουμε αρνηση.. Σε ολα σφραγιζουμε το στομα και κουναμε το κεφαλι δεξια - αριστερα κανοντας "οχι".. Τρωει λιγο τυρακι (σκετο) με καμμια φρυγανιτσα ή κανενα χυμο και φυσικα ξεψυχαει για σκατολοϊδια.. Ο Βασ. την ταϊζει με τον πλεον αντιπαιδαγωγικο τροπο (τη βαζει μπροστα στο λαπτοπ και της βαζει τραγουδακια) αλλα ακολουθω κι εγω τον ιδιο δρομο μπας και φαει.. Σημερα εφαγε τη φρουτοκρεμα στις κουνιες σχετικα ευκολα αλλα δεν μπορω σε καθε γευμα να τη βγαζω εκτος σπιτιου!

2) Περναμε τη φαση "κλαιω για ολα".. Π.χ.: Μας παιρνει ενα αλλο παιδακι το παιχνιδι που παιζουμε? Κλαμμα.. Ερχεται η ωρα της αποχωρησης και θελει να κατσει κι αλλο? Κλαμμα.. Θελουμε να περασει το δικο μας και βλεπουμε πως δεν περναει? Κλαμμα.. Τι να κανω να σταματησει να αντιδρα κατ' αυτον τον τροπο? Μιλαμε για δακρυα, οχι αστεια! :(

3) Βαζουμε συνεχεια (μα συνεχεια ομως) το χερι στη μυτη -μεσα στο ρουθουνι-... Της εξηγω πως δεν ειναι καλο, πως τα χερια μας ειναι βρωμικα και δεν κανει να μπαινουν μες στη μυτη μας, της εκανε και η Χριστινα στην Ερετρεια πλακα (μη βαζεις το χερι σου εκει, δεν θα βρεις τιποτα να φας :lol:) αλλα μπαααα... Εξακολουθουμε! Να το αγνοησω?

Βασικα δεν θα ειχα ιδιαιτερο προβλημα, απλα σκεφτομαι πως απο Σεπτεμβρη ειτε σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο, θα παει σχολειο.. Εκει τι θα γινει? Δεν θα τρωει? Θα κλαιει καθε 3 και λιγο που θα διαπληκτιζεται με τα αλλα παιδια? Θα βαζει συνεχεια το δαχτυλο της στη μυτη της?

Για πεστε καμμια ιδεα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αυτό με τη μύτη Φαίη το έχει αποκτήσει και η δική μου συνήθεια! Γι' αυτό και το σχολίασα και στην Μαρία... τα ίδια λέω και στο δικό μου παιδί :lol: Εμείς κάνουμε και το άλλο: Τραβάμε τα ματοτσίνορα!!!! Και θυμάμαι ότι το έκανα κι εγώ μικρή!!!! Έκανε πλοπ το βλέφαρο πάνω στο μάτι και μ' άρεσε! Δεν μπορεί να καταγράφονται τέτοια πράγματα στο DNA ρε κορίτσια!

Φαίη αν την ταΐσεις με το ζόρι; Πίεση μάγουλα και χώσεις μπουκιά μέσα τι θα κάνει;

Αυτό με τη μύτη Φαίη το έχει αποκτήσει και η δική μου συνήθεια! Γι' αυτό και το σχολίασα και στην Μαρία... τα ίδια λέω και στο δικό μου παιδί :lol: Εμείς κάνουμε και το άλλο: Τραβάμε τα ματοτσίνορα!!!! Και θυμάμαι ότι το έκανα κι εγώ μικρή!!!! Έκανε πλοπ το βλέφαρο πάνω στο μάτι και μ' άρεσε! Δεν μπορεί να καταγράφονται τέτοια πράγματα στο DNA ρε κορίτσια!

Φαίη αν την ταΐσεις με το ζόρι; Πίεση μάγουλα και χώσεις μπουκιά μέσα τι θα κάνει;

:shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιτσα μου κανε να μην το κανει η Μαρια αυτο ποτε γιατι θα λιποθυμησω!! :tongue:

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε με το ζορι.. Λες να πιασει? Ή θα ξεκινησει το Νο2 (κλαιω που με ταϊζεις με το ζορι)?

gM4vp2.png

To θέμα είναι να μην της περάσει το κλάμα βρε Φαίη μου... Το κλάμα είναι χειρισμός... προς εσένα :P

To θέμα είναι να μην της περάσει το κλάμα βρε Φαίη μου... Το κλάμα είναι χειρισμός... προς εσένα :P

Και ειναι καλο? Ειλικρινα δεν ξερω, γι' αυτο ρωταω!

Αν ειναι οκ, φυσικα και δεν θελω να της περασει.. Απλα δεν μου φαινοταν και τοσο νορμαλ να κλαιμε για οοοολα! Ειναι οκ δηλαδη να ειναι drama queen?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Όχι δεν είναι καλό. Ξέρει ότι με το κλάμα θα υποχωρήσεις και θα γίνει αυτό που θέλει! Το θέμα είναι να σταματήσει να γίνεται... χωρίς φωνές... με απλή... αδιαφορία! Ειδικά όταν είναι σε τέτοιες περιπτώσεις. Άλλο να χτυπήσει και να κλάψει και άλλο να θέλει κάτι και να κλαίει! Θα εξηγήσεις μία, δύο, τρεις, δεκατρεις και θα γίνει αυτό που θες εσύ. Κάποια στιγμή θα το πάρει το μήνυμα...

Το σημαντικό είναι να κρατηθείς ψύχραιμη! Εκεί είναι όλο το μεγάλο στοίχημα!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Αλεξία ευχαριστώ! και εγώ ένα χρόνο είχα να κουρευτώ.

Σοφία αυτό προσπάθησα να φτιάξω http://www.chefonair.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=462:xaniiotikompoureki&catid=36:grossery&Itemid=61

Φαίη πάνω που ετοιμαζόμουν να απαντήσω είδα τις απαντήσεις της Χριστίνας και συμφωνώ απόλυτα! Πρέπει να κρατήσεις χαρακτήρα ;) Τα παιδιά χρειάζονται όρια.

Όσο για την απώλεια της όρεξης....ρώτα το Φιτσιάλο :tongue::lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας κοριτσια

Και εγώ είμαι μέσα για την Παρασκευή, Χριστίνα στείλε πμ

Φαίη όλα αυτά που περιγράφεις είναι της ηλικίας, υπομονή 2 χρονάκια ακόμα και θα στρώσει το Μαράκι!!!!! Με το θέμα του φαγητού, μην την πιέζεις να φάει, όποτε νιώσει πως πεινάει θα φάει. Μου εχει δώσει ο παιδίατρος ένα φυλλάδιο που λέγεται '' Στρατηγικές διατροφής που επιτρέπουν την ανάπτυξη καλών διαιτητικών συνηθειών'' θέλεις να σου το φέρω την Παρασκευή?

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σας! με δυσκολία κρατάω τα βλέφαρά μου ανοιχτά! χαχα πού οι καλές οι αντοχές μου? πάνε περίπατο...

χριστινάκι στείλε μου κι εμένα πμ. ελπίζω να τα καταφέρουμε.

φαίη μου μην αγχώνεσαι, όλα κάπως έτσι κάνουν σ'αυτή την ηλικία και χειρότερα μη σου πω! άκου τις συμβουλές της χριστίνας. μην της κάνεις τα χατήρια αν κλαίει γιατί το έχασες το παιχνίδι.

ρε ειρήνη την καλοπούλα στη καισαριανή χρόοοονια τώρα νόμιζα ότι ήταν γαλοπούλα :oops::lol::lol:

σοφάκι χάρηκα με τα νέα σας από τον ομοιοπαθητικό.

φιλιά πολλά κορίτσια

καλό βράδυ!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...