Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!!

Μαρια αστα τα μαλλακια σου ανακατωμενα!! :lol: Μεγειες, μεγειες!! :D

Συναντηση στο βουνο κανονιζετε? Εμεις κλασσικα μεσα (πεταμε τη σκουφια μας για εξω :lol:) Απλα αυριο δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε γιατι θα παμε Ερετρια στη Χριστινα! Θα ξεκινησουμε απο εδω κατα τις 9 το πρωι (αναλογως τι ωρα θα ξυπνησει το ταλιμπανακι) και μετα βουρ στας εξοχας!

Μου αρεσει που λεγαμε δεν θα κανουμε τιποτα το 3ημερο! Εχθες πηγαμε κουνιες το πρωι, παιδοτοπο το απογευμα και το βραδυ ηρθαν σπιτι ο Αντωνης με τη Σοφια! Σημερα πηγαμε κουνιες το πρωι και το απογευμα ολο και καπου θα παμε καθως μεσα δεν την παλευουμε ουτε η μανα αλλα ουτε και η κορη! :lol: Ο Βασ. δουλευει και ετσι θα ξεπορτισουμε μονες μας.. Αυριο Ερετρια, οποτε οκ, το γεμισαμε το 3ημερο!! :lol:

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τα κατάφερα και κουρεύτηκα σήμερα :) Ωραία είναι.... φιλαριστά!! θα τα δείτε :):) Είπα της κομμώτριας να μην αφαιρέσει πολύ μήκος, γιατί σκέφτηκα "για πόσο ακόμα θα μπορώ να έχω τα μαλλάκια μου ανακατωμένα;" που λέει και η Φαίη. Δεν γουστάρω να είμαι σαν κάτι γεροντομπεμπέκες - ραπουντζέλ τύπου Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ελένη Φιλίνη κλπ.

maria nd εμείς αύριο θα πάμε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, με το που θα ξυπνήσουμε και ετοιμαστούμε.

Ειρήνη θα συμφωνήσω με τη Σοφία. Ούτε και εγώ τρελαίνομαι για το βουνό. Προτιμώ τη θάλασσα ;) Αν όμως καταφέρουμε και συντονιστούμε....για χάρη σας θα τα πάρω και τα βουνά :lol::lol::lol::lol:

Σοφία και Φαίη μια χαρά περνάτε διαβάζω. Μπράβο σας :D

Αυτά προς το παρόν. Ελπίζω να καταφέρουμε να τα πούμε και από κοντά σύντομα :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας ξανα!!

Μαρια καμμια ωρα θα φας κανενα φουσκο που θες να μας πεις οτι αν αφησεις μακρια τα μαλλια σου θα μοιαζεις με τη Σαπουτζακη! Κοριτσι μου εσυ δεν εισαι απλα μια φορα καλυτερη τους... Εχουμε χασει το μετρημα! Και να σου πω και κατι; Εγω στο μυαλο μου σε εχω σαν ιερεια! Δεν μεγαλωνεις, παραμενεις στασιμη! ;) Οπως και να 'χει με γεια! :D

Εμεις τελικα το απογευμα πηραμε λεωφορειο απο την Αγ. Δημητριου, κατεβηκαμε Δαφνη, πηραμε μετρο και κατεβηκαμε Κατεχακη. Πηγαμε και ειδαμε το μπαμπα μας που ηταν σκοπος στο υπουργειο προστασιας του πολιτη. Δεν κατσαμε πολυ γιατι αν περνουσε ελεγχος ισως τον κραζανε, οποτε πηραμε ταξακι και πηγαμε να δουμε τη γιαγια μας. Πριν απο λιγο επιστρεψαμε, καναμε μπανακι και την εβαλα για υπνο! Αυριο μολις ξυπνησει θα φυγουμε! :)

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Χαίρετε, χαίρετε!

Ωραία μέρα σήμερα και μάλλον είστε όλες έξω ε; :D

Εμείς πήγαμε το πρωί στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και συναντηθήκαμε με τη maria nd και τους άντρες της. Τα αγόρια έκαναν ποδήλατο και η Ιφιγένεια χιλιόμετρα :tongue::rolleyes: Μας βάρεσε ο ήλιος, μας έκοψε πείνα και γυρίσαμε στα σπίτια μας.

Ελπίζω να περνάτε όλες καλά :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας... !!

Πριν λιγο γυρισαμε απο την Ερετρεια με τη Χριστινα και τη Νανινα!

Περασαμε πολυ - πολυ ομορφα!!

Θα ξαναμπω μολις κοιμισω τη μικρη, η οποια δεν εχει κοιμηθει παρα μονο ενα 20λεπτο στο αυτοκινητο!

Φιλακια!!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!τι κανετε?

χαιρομαι που περασατε ομορφα το τριημερο.κ εμεις ωραια περασαμε...απο σημερα επιστροφη στη καθημερινοτητα.η ελισαβετ κλασικα βγηκε εκτος προγραματος μας εβγαλε τη πιστη για να κοιμηθει χθες 2 ωρες παιδευομασταν...σημερα πηγε σταθμο υστερα απο αρκετες μερες-απο τεταρτη ειχε να παει ελπιζω να μην εχουμε παλι καμια απεργια-οποτε ελπιζω να ξαναβρει το ρυθμο της.

εγω εντωμεταξυ ειμαι με βουλωμενο αυτι εδω και μια εβδομαδα σχεδον δεν ακουω καλα πρεπει να κλεισω ραντεβου σε ωρλ επειγοντως...ελεγα θα περασει απο μονο του αλλα δεν...

παω για δουλιτσα μας περιμενει γεματη εβδομαδα παλι.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

Εγώ από την άλλη πρέπει να πάω οδοντίατρο γιατί με τα κάστανα που ψήσαμε στο τζάκι... έσπασε ένα σφράγισμα και μου έχει σπάσει τα νεύρα! Έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα αλλά τώρα επείγει :lol:

Για όσες δεν τα διάβασαν στις ΑνΑλ περάσαμε σούπερ :D Δηλαδή το παιδί πέρασε σούπερ! Έπαιξε με τα χώματα, ξεσάλωσε στην παραλία, έκανε όση κούνια ήθελε (γιατί εκεί έχουμε την κούνια μας). Ήρθε και η Φαίη με τον Μπίλη και τη Μαρία χθες και ξεσάλωσαν παρέα :lol: Το βράδυ επειδή δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι παρά μόνο μία ώρα στο αυτοκίνητο όταν γυρνούσαμε... λιποθύμησε και κοιμήθηκε σερί. Το μόνο μας αρνητικό είναι ότι καταφέραμε να συγκάψουμε το πιπί και το πωπό μας αλλά η μαγική verdal έκανε το θαύμα της και σήμερα είναι σούπερ και τα δύο :D

Τι θα λέγατε να βρισκόμασταν σπίτι μου Παρασκευή; Έκανα το τεστ με τις ΑνΑλ και πέτυχε :D

Καλημέρα κοριτσάκια!

Το έχω ρίξει στη μαγειρική. Φτιάχνω μια συνταγή που είδα στην τηλεόραση. Για να δούμε θα τρώγεται :rolleyes:

Και εγώ μέσα για Παρασκευή :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!

Επιτελους συναντηση! Για να δουμε θα τα καταφερετε ολες αυτη τη φορα;; :lol: Εγω κλασσικα, ειμαι μεσα!! :D

Θα παω τωρα με την αδερφη μου μεχρι το metro mall γιατι της ζητησαν να βαφτισει ενα παιδακι και θελουμε να κανουμε ερευνα σε ρουχα, αξεσουαρ, παπουτσια κλπ. Δοξα το Θεο εκεινη ειναι αδυνατουλα (60 κιλα) και δεν θα μας κοστισει ο κουκος αηδονι οπως τα δικα μου ρουχα.. Το μονο της μειονεκτημα ειναι πως εχει ανοιχτη περιφερεια (το γνωστο "αχλαδι"). Αν δεν με ξεπατωσει γυρω - γυρω ισως πιουμε και εναν ρημαδοκαφε! :lol:

Φιλακια!!

gM4vp2.png

Καλησπερα σας και καλή εβδομαδα να έχουμε! Εμεις ειμαστε ολοι καλα. Σημερα πηγαμε μια βολτα στις κουνιες στη κεντρικη πλατεια, αλλα ειχε πολυ κοσμο και δεν κατσαμε πολυ. Χαιρομαι που περασατε ολες ενα ομορφο τριημερο. Εμεις δεν πηγαμε καπου. Χτες ηρθε μια φιλη μου απο το σπιτι και περασαμε ομορφα με τα παιδακια. Οσο για την Παρασκευη, αν μπορεσω, θα ηθελα να ερθω κι εγω στη συναντηση αλλα για τι ώρα λέτε? Χριστινα δεν ξερω που μενεις! Σας ευχομαι καλο βραδυ και ονειρα γλυκα στα ζουζουνια σας! :)

l9Iop2.png

Ναταλακι το πιο ευκολο πραγμα ειναι να βρεις το σπιτι της Χριστινας!! Δεν λεω πολλα αλλα ακομα κι εγω που χανομαι στην ευθεια, το σπιτι της Χριστινας το βρηκα μονη μου και με την πρωτη! ;)

Χαιρομαι που ειστε καλα! Για την ωρα νομιζω κατα τις 5μιση ειναι οκ.. Αν υποθεσουμε πως το Χριστινακι γυρναει κατα τις 5 σπιτι.. Αλλα καλυτερα να μας τα πει και η ιδια (αρκετα κανονισα για το τι θα κανουμε σπιτι της :mrgreen:)

Η Μαρια σημερα ειχε την πρωτη της επαφη με το ποδηλατο!! Εχω ανεβασει και βιντεο στο face!! :D

gM4vp2.png

Μια χαρα τα ειπες! 5,30 μπορούμε να ξεκινήσουμε την προσελευση. Το σπίτι εινα διπλα ακριβώς απο το μετρό αγ δημητρίου απο τηνπλευρα της ηλιούπολης. Δηλώστε συμμετοχες να στείλω διεύθυνση :)

Χριστινα αν μπορεις στειλε μου τη διευθυνση με πμ να δω που ειναι στο χαρτη. Επισης, μπαμπαδες θα έχουμε? Να ξερω αν θα ερθει και ο Τασος. Μακαρι να μπορεσουμε κι εμεις να ερθουμε. Φαιη μπραβο στη Μαρια που μαθαινει ποδηλατο. Καλες Βολτες! :)

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...