Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα, θα πάτε αύριο στην παρέλαση?

Χριστίνα εκδρομούλα ε? Καλά να περάσετε!! Π.π. (προ παιδιών) πηγαίναμε συνέχεια εκδρομές, τώρα μέχρι το βουνό και πολύ μας είναι!!!! Ελπίζω να φτιάξει και ο καιρός.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου μαρακι!!

εμεις αυριο θα παμε βολτα με τις νονες μιας και δεν δουλευουν να το χορτασουν το μπεμπακο μου γιατι λενε οτι τους εχει λειψει.να δουνε και τις προοδους του.

τι κανουν τα μαναρακια σου?ολα καλα?

σονια που ειστε εσεις?ναταλακι?

4ywWp2.png

ο βασιλοπουλος εχει τα babylino - 50% μικρες και μεγαλεςσυσκευασιες και αν εχετε και κουπονακι παει το μεγαλο απο 15,9 στα 3,9.

αντε τρεχατε γατι ειναι σαν τις αρτας το γιοφυρη το πρωι τα γεμιζουν και το βραδυ ειναι λες και εχει πεσει μπομπα. μεχρι τις 31/3

4ywWp2.png

Ειρηνακι thanks για την ενημερωση! :D

Μαρια ο καιρος ειπανε θα ειναι καλος και ζεστος το 3ημερο.. Για να δουμε!

Εμεις πηγαμε και αγορασαμε παπουτσακια! Απο το kid land απεναντι απο το Μουστακα στη Τιτανων (λιγο πιο κατω απο το praktiker).. Στο υπογειο εχει στοκ και οι τιμες ξεκινανε απο 15 ευρω εως 35.. Πηραμε ενα ζευγαρι ανοιξιατικα μπαλαρινακια (25 ευρω) και ενα ζευγαρι puma (30 ευρω).. Στα αθλητικα ανεβηκαμε νουμερο (23) αλλα στα μπαλαρινακια παραμενουμε στο ιδιο (22).

Τωρα περιμενουμε να ερθει η αδερφη μου να εχει το νου της στο Μαρακι που κοιμαται και να παμε Σ/Μ..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας τι κανετε?χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν πως περασατε?πηγατε παρελαση?εμεις ναι και ειχε πολυ πλακα ο ευθυμιος κυνηγαγε ολα τα παιδακια και επαιζε με την σημαια του μεχρι που την εσπασε....χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας!!!

Μαρακι καλως μας ηρθες πισω!

Εμεις ολα καλα! Το πρωι πηγαμε κουνιες διοτι σηκωθηκαμε αργα και δεν προλαβαμε την παρελαση και τωρα ετοιμαζομαστε για εναν παιδοτοπο στην Παιανια με μερικες απο τις μαμαδες απο τα 2χρονα! Τελικα κωλο δε βαζουμε κατω παρολο που δεν ειχαμε κανονισει τιποτα!!

Ευχομαι να περνατε ολες καλα!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :D Μου λείψατε τόσες μέρες.

Αύριο το πρωί θα πάω να κόψω λίγο τα μαλλιά μου (έχω να κουρευτώ σχεδόν ένα χρόνο) και Κυριακή πρωί, αν έχει καλό καιρό, μάλλον θα πάμε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεστε...:roll:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!!

Καλώς ήρθες Μαρία, άντε μας έλειψες τόσες ημέρες!!! Εμείς ενδιαφερόμαστε για ποδηλατοδρόμιο, τι ώρα λέτε? Να κανονίσουμε, γιατί την άλλη φορά στεναχωρέθηκε ο Νικόλας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε.

Και εμείς σήμερα πήγαμε στην παρέλαση, συναντήσαμε και συμμαθητές των παιδιών, ωραία περάσαμε!!

Αύριο το πρόγραμμα έχει λαική το πρωί και το απόγευμα πάρτυ σε παιδότοπο

Φιλιά σε όλες!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

... Εμείς ενδιαφερόμαστε για ποδηλατοδρόμιο, τι ώρα λέτε? ...

Δεν ξέρω ακόμα, να συνεννοηθούμε και με τον άμεσα ενδιαφερόμενο και θα σου πω :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπερα σας κοριτσοπουλα

χρονια πολλα!!!!!

τι κανετε?εμεις δεν εχουμε να κανουμε κατι στο παρκο κυκλοφοριακης,ειμαστε μικρουλικα.επιπλεον η μαμα μου ειχε τις μαυρες της επειδη δεν της πηγα το μικιο και τις το υποσχεθηκα για αυριο.παντως καποια στιγμη θα ελεγα να παμε στο βουνο μια βολτα.αναρτησα τους συνδεσμους και στις μανουλες ιανουαριου.θελω να πιστευω οτι ολες εχετε παει.ειναι απλα τελεια.....

εμεις θα παμε μαλλον κυριακη.

http://portal.kessariani.gr/portal/p...8D%CE%BB%CE%B1

και παρακατω

http://www.kekiridanos.gr/02_03.htm

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

εμεις εχουμε λιωσει στις βολτες μια κουνιες μια παρελαση μια στ απεθερικα ολο εξω ειμαστε η ελισαβετ-εχει καταχαρει κ εμεις βεβαια.χθες το βραδυ την αφησαμε στη μαμα μου κ πηγαμε στης φαιης λιωσαμε στο γελιο ολο το βραδυ:D

μαρακι welcome back:D κουρευτηκες?πως τα εκανες?

ειρνακι εγω το βουνο το σιχαινομαι αλλοι πανε και ηρεμουν εγω εκνευριζομαι:roll:...στο πρωτο μερος που εβαλες λινκ πρεπει να χαμε παει περισυ το καλοκαιρι με τους απο πανω μας δεν ηταν κ ασχημα...για την ελισαβετ θα ξαναπηγαινα απλα κυριακη δε μας βολευει.θα το κανονισουμε ο,μως καμια αλλη μερα.

παω να βαλω το φαγητο της ελισαβετ κ μετα θα παμε κουνιες.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...