Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι

καλα ειμαστε δοξσα τω θεο.και ο βασιλακος μια χαρα.περπατει ολη μερα.χτες εκανε 7 βηματα και σημερα ολη μερα εκοβε βολτες και γελαγε

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη χαιρομαι που πηγαν ολα καλα χθες!μπραβο και στη χριστινα που κρατησε το μαρακι θα περασε σουπερ με τη φιλεναδα της τη κωνσταντινα φανταζομαι:D

ειρηνακι πηρε φορα ο βασιλακης ε?καλη δυναμη κ καλα κυνηγητα:Pσ ευχαριστω για τις ευχες!ηρθε και το στρωμα χθες ευτυχως χωραει στο κρεβατι ισα ισα πηραμε και προστατευτικο καγκελο(δε το εχω δοκιμασει ακομα να το βαλω) σεντονια να παρουμε μονο κ ειμαστε κομπλε.να δω ποτε θα παρω την αποφαση να τη βαλω...μαλλον θα κανω μια δοκιμη πρωτα να κοψουμε τις πανες απο πασχα κ μετα που καλοκαιριαζει κ το καλοκαιρακι αν ολα πανε καλα θα τη βαλω στο κρεβατι της.

κατα τ αλλα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!πηγαμε χθες στον ομοιοπαθητικο την ειδε και μας ειπε οτι ειναι στην αποδρομη τα χαλαζια μαλλον περνανε(βγηκε και στο αλλο ματι προς τα εξω) ειπε να περιμενουμε 10 μερες κ αν δε δω βελτιωση θα ξαναδωσουμε το ιδιο φαρμακο σε μικροτερη δοσολογια.τον ρωτησε ο αντωνης αν θ αποφυγουμε την επεμβαση κ μας ειπε ετσι φαινεται!ουφ...εφυγε μεγαλο βαρος απο πανω μου ευτυχως ολα πανε καλα.δε ξερω αν σε κατι πιο σοβαρο θα χρησιμοποιησω ομοιοπαθητικη παντως τη βλεπω πλεον λιγοτερο επιφυλακτικα.αυτα τα νεα μας...παω για δουλιτσα γιατι σημερα ειμαι μονη μου σχεδον.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα :)

Σοφία κανονίστε να βρεθείτε σύντομα με την Φαίη :D Έχει κάτι να σου δώκει! Φαντάστηκα ότι θα βρεθείτε πιο σύντομα από μας εσείς ;)

Διαφημίσεις

Καλησπερες! Ομορφη μερα η σημερινη ε? Οχι τοσο απο αποψη καιρου, αλλα δεν ξερω.. Αγαπησιαρικη, χουχουλιαρικη.. Σημερα κοιμησα το Μαρακι στην αγκαλιτσα μου μετα απο παααααααρα πολυ καιρο.. Της τραγουδουσα το "δεν τελειωσαμε" του Ρεμου και με κοιτουσε μες στα ματια η σκατουλα.. Μετα απο λιγο την πηρε ο υπνος! :D

Θα βαλω και εδω (οπως και στα υπολοιπα τοπικ που συμμετεχω) ενα βιντεακι που ανεβασε ενας φιλος μου στο facebook γιατι μου αρεσε πολυ και εχω κατουρηθει απο τα γελια! :lol::lol: Οποια θελει ας το δει!

http://sorisomail.com/partilha/83108.html?ref=nf

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

επιτελους εφτιαξε ο καιρος εχει ωραια μερα σημερα!οτι πρεπει να βγει κ η ελισαβετ καμια βολτα μιας και σημερα δε πηγε παιδικο-εχουν απεργια.εντωμεταξυ χθες ηταν μια απ τις χειροτερες μερες...δε κοιμηθηκε το μεσημερι κ ολο το απογευμα ειχε non stop γκρινια...ολα της φταιγανε τιποτε δεν ηθελε...ακομα βοιυζει το κεφαλι μου τελικα τη κοιμησα 8μιση και ησυχασαμε.(φαιη τωρα μπορω να πω οτι σε καταλαβαινω απολυτα:rolleyes:)

δοκιμασα και το καγκελο στο κρεβατι κ δε κανει ειναι μικροι οι ιμαντες που το δενουν....καποια πατεντα θα βρω ομως που θα παει.

ελενη πολυ χαιρομαι που συνηλθε ο ευθυμης.

χριστινακι να χαιρεσαι το συζυγο!πολυχρονος κ ευτυχισμενος!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα :) Φαίη ωραίος ο Ρέμος... εμένα θέλει να της τραγουδάω τον Παλιατζή (πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή... :emoticonPouRixnei5Lipo8umies:

Χθες πήγαμε επιστρέφοντας από Κατεχάκη στις κούνιες στο χαλικάκι... ωραίες είναι αν και βρωμάει από το βενζινάδικο γμτ... είχε ήλιο όμως και τις χτύπαγε οπότε για κρύες μέρες όπως η χθεσινή είναι ό,τι πρέπει για απόγευμα... Μάλλον θα πάμε και σήμερα αν έχει τον ίδιο καιρό.

Καλησπερα και εδω!! :)

Σοφια μη στεναχωριεσαι για το καγκελο.. Αυτο που παρατηρησα εγω απο τη Μαρια ειναι πως παρολο που στην κουνια στριφογυρναγε σαν το διαολι, στο κρεβατι μενει μονο στην πανω μερια και μαλιστα δεν ξεσκεπαζεται καθολου! Τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν την εχω βρει σε αλλο μερος περα απο την πανω πλευρα που ειναι το μαξιλαρι της! Φυσικα και χρειαζεται το καγκελο αλλα μην αγχεσαι, θα τη βρουμε την ακρη! ;)

Χριστινα δικο μου παιδι η Κωτιτα ρε! Εγω θα της ελεγα τον "παλιατζη", μετα το "αγριολουλουδο", μετα το "ο,τι αγαπαω εγω πεθαινει" και στο τελος το παιδι θα λιποθυμουσε απο το βαρυ προγραμμα! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φαιη δεν αγχωνομαι μην ανησυχεις κατι θα βρουμε να κανουμε(αν αγχωθω και γι αυτο καλυτερα να παω να φουνταρω:tongue:) τωρα τελευταια εχω παρατηρησει κ εγω στη κουνια δε στριφογυρναει οσο παλια-δε τη βρισκω δηλαδη απ τη κατω μερια πλεον-καλο σημαδι αυτο:P

ουτε σημερα πηγε σταθμο η ελισαβετ(αν κ μας πηρε τηλ η δασκαλα της το πρωι οτι θα κανουν μεχρι τη 1 αλλα δε μου πηγαινε η καρδια να τη ξυπνησω τελευταια στιγμη κ να τρεχουμε) παλι στις κουνιες θα τη βγαλει (το καλυτερο της!) θα φυγω κ εγω νωριτερα απ τη δουλεια ελπιζω να τους προλαβω.

οι υπολοιπες που ειστε εξαφανισμενες?ελπιζω να ειστε ολες καλα κ εσεις και τα ζουζουνια σας...αντε δωστε το παρον μας λειπετε!

πολλα φιλια και καλο τριημερο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα και εδω!

Ευχομαι καλο 3ημερο σε ολες! Να περασετε καλα ο,τι κι αν κανετε!

Εμεις κλασσικα εδω, ο μπαμπας μας δουλευει.. Οποτε μια χαρα θα περασουμε και στας Αθηνας!! :lol:

Φιλακια σε ολες!!

gM4vp2.png

Μη σου πω ότι θα περάσετε καλύτερα στην Αθήνα... αν και δεν είναι τριήμερο για όλους μιας και το Σάββατο πολύς κόσμος δουλεύει :D

Άμα πάντως έχετε κέφι Κυριακή πρωί για εκδρομούλα (καιρού επιτρέποντος) ελάτε Ερέτρεια να πιούμε καφεδάκι κάτω στην παραλία :D

Μη σου πω ότι θα περάσετε καλύτερα στην Αθήνα... αν και δεν είναι τριήμερο για όλους μιας και το Σάββατο πολύς κόσμος δουλεύει :D

Άμα πάντως έχετε κέφι Κυριακή πρωί για εκδρομούλα (καιρού επιτρέποντος) ελάτε Ερέτρεια να πιούμε καφεδάκι κάτω στην παραλία :D

Περιττο να σου πω πως ειμαστε ηδη εκει και σας περιμενουμε!! :lol: Εκατσε καλα και το ωραριο του Βασιλη (ειναι νυχτερινος το Σ/Κ) οποτε ΝΑΙ!!

gM4vp2.png

καλη σας μερα ομορφες!!!!!!

τι κανετε?

χριστινα φευγεται για εκδρομουλα?τι καλα?με το καλο και να περασετε και τελεια!!

φαιη εσυ ποτε προλαβες καρδουλα μου και πηγες?χαχα.διακτινιστηκες?οπου βολτα και μεσα!!μπραβο το μικρο μου.θα σου δωσω μια σκουφια να την πετας.τι κανει το πανεμορφουλικο μαρακι?περιττο να σου πω οτι το βιντεακι ηταν πολυ καλο.μπραβο.χεστηκανε μεχρι το λαιμο τα καημενουλια.χαχα

οι υπολοιπες κυριες που ειναι ?καλα η μαρια δεν εχει νετ.οι αλλες μανουλιτες που βρισκονται?για δωστε κοπιαστε!!!!!!!!!!!αντε!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...