Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!

Ελενακι καθαρη θα βγει η εξεταση ουρων, θα δεις! Περαστικα και να εχετε ενα ησυχο βραδυ! :)

Η Μαρια σαπισε στον υπνο το μεσημερι (που λεει και η Σοφια).. Κοιμηθηκε απο τις 14:00 εως τις 18:20.. Ειδα και επαθα να την κοιμισω τωρα, το βραδυ!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια

φαίη και σοφία σας ευχαριστώ για τις ευχές. να χαίρεστε κι εσείς τις οικογένειές σας.

σοφάκι περαστικά στο ελισαβετάκι. μακάρι να βοηθήσει η θάλασσα.

αερικό καλά είναι η κω/τίνα? πώς τα κατάφερε ρε παιδί μου. πλαϊνή βουτιά απ'ότι κατάλαβα. φιλάκια πολλά να της δώσεις.

ελένη περαστικά στον ευθύμη.

ειρηνάκι γιατί σε πήρε από κάτω? φιλάκια στον βασιλάκη σου.

φαίη μπράβο για το γιογιό. σιγά σιγά θα τα καταφέρετε. αλλά βάλτο γιογιό στην τουαλέτα όπως λέει και η ντεμς. όπως κάνει και η μαμά και ο μπαμπάς.

το μωρούλι το ξαναπήγαμε νοσοκομείο χτες. το αυτί του καλά δείχνει όμως βράζει στους πνεύμονες. πάει για βρογχοπνευμονία. πήραμε και τα αποτελέσματα από το αυτί του της προηγούμενης βδομάδας και διαπιστώσανε ότι το γμμένο μικρόβιο έχει πάθει ανοσία σε κάποιες αντιβιώσεις. οπότε αλλαγή σχήματος αντιβιώσεων για άλλη μια βδομάδα. τώρα θα παίρνει αγκουμεντίν και σεκλόρ (η αμοξίλ πια δεν τον βοηθάει). αφήστε... ευτυχώς χτες το βράδυ κοιμήθηκε καλύτερα το μαναρούλι μου.

σήμερα έχουμε τη γιορτή του κατηχητικού με ποιήματα. θα ντυθούμε κι όλας. ο παν τσολιάς, η κλέα αμαλία.

αύριο δεν θα έρθουμε. καλά να περάσετε το ΣΚ.

φιλιά χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

ελενη ποτε θα βγουν οι εξετασεις του ευθυμη?καλα αποτελεσματα ευχομαι να μην ειναι ουρολοιμωξη και αν γινει γρηγορα καλα.

αλεξια τι ταλαιπωρια τραβαει το ζουζουνι σου..πολυ στενοχωριεμαι:-( μακαρι να τον βοηθησει το νεο σχημα.

οι υπολοιπες τι κανετε?χριστινα πως ειστε?ξεπερασατε το σοκ της πτωσης?οι γρατζουνιες στο προσωπο εφυγαν?

εμεις βγηκαμε χθες το βραδυ μας ειχε καλεσει η δασκαλα της ελισαβετ στο μαγαζι που παιζει ο αντρας της μοσικη...ωραια περασαμε ειχαμε καιρο να βγουμε οι 2 μας.πριν λιγο τελειωσα με τις δουλειες του σπιτιου κ μολις ξυπνησει η ελισαβετ θα παμε κουνιες.

ανυπομονω ν αξημερωσει κυριακη να σας δω!(ελπιζω να βρουμε καμια την ωρα που θα ρθουμε:D )

πολλα φιλια και καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα και καλο Σ/Κ στα ομορφοκοριτσα!! :D

Πως ειστε? Εμεις καλα, ο καιρος ειναι πολυ καλος και η ψυχολογια μας εχει ανεβει αισθητα (καιρος ητανε! :D)

Οπως εγραψα και στα 2χρονα, σημερα ηταν η μερα του πλυσιματος! 4 πλυντηρια εβαλα και απλωσα και το πισω μπαλκονακι μας ειναι τιγκα στα απλωμενα.. Αφου εχω και μια λεκανη πανω στην ντουλαπιτσα με ρουχα πλυμμενα που δεν χωρουσανε πουθενα! :lol: Εν τω μεταξυ το πισω μπαλκονακι μας ειναι αυτο που ανηκει στον ξενωνα. Και ο κουνιαδος μου που απο εχθες ειναι εδω, μολις ερθει σημερα απο το σεμιναριο, θα διαπιστωσει πως το δωματιο του μοσχομυριζει απορρυπαντικο! Βασικα δεν ξερω αν θα του αρεσει γιατι εκεινος προτιμα το πλυσιμο στο χερι (οπως τα κανει η πεθερα μου δηλαδη) με tide αλλα who cares?? :cool:

Τωρα σε κανενα μισαωρο ειναι να σβηστει το φαγητο και μετα θα μπω για μπανακι!

Αυριο ειναι η συναντηση, μην ξεχνιεστε, ετσι?? Εμεις κατα τις 11 θα ειμαστε εκει! :D Αν παει καμμια νωριτερα, ας με παρει ενα τηλ. να ερθουμε κι εμεις!

Αλεξια περαστικα στο μικρακι σου! Πολυ στεναχωρηθηκα ρε γμτ.. :( Ευχομαι να πανε ολα καλα και να σταματησει η ταλαιπωρια!

Ελενακι πως ηταν το βραδυ σας?

Οι υπολοιπες καλα?

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι ενα γεματο και υπεροχο Σ/Κ! :D

gM4vp2.png

Που ειστε μωρε ολες?

Κανονιστε να παμε αυριο αναψυκτηριο και να μη βρω καμμια σας! :lol: Θα σας κυνηγαω καημενες μου!

Εμεις καλα! Ηρθαν το απογευμα απο εδω το Αερικο και η Σοφια μετα συζυγων και παιδιων, καλα περασαμε! :D

Θα τα πουμε αυριο απο κοντα!

Φιλακια σε ολες!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας κοριτσακια!

αλεξια χιλια συγνωμη που ξεχασα και δεν σου ευχηθηκα για την γιορτουλα σου προχτες.ευχομαι να εισαι πολυχρονη κοριτσακι μου.περαστικα στο στερνοπουλακι σου.

φαιη πολυ χαιρομαι που ανεβηκε η διαθεση σου.ευχομαι να μεινει κορυφη!

για αναψυκτηριο λετε αυριο?τι θα πατε να κανετε καλε απο τα μαυρα χαραματα?

εμεις εκεινη την ωρα περνουμε τον δευτερο πρωινο υπνο.

σημερα ειπαμε να παμε παραλια και με το που φτασαμε στην γεφυρα του πρακτικερ και ειδαμε τι γινεται στην βουλιαγμενης συνεχισαμε ευθεια για να παμε φλοισβο και αφου ειδαμε τι γινεται στην αλιμου στριψαμε πριν τα τζαμπο και γυρισαμε πισω να παμε στις κουνιες,και αφου ειδα τι γινεται και στις κουνιες γυρισαμε σπιτιιιιιιιιιιιιι.εεε μετα πηγα λαικη.χαχα

4ywWp2.png

καλησπερα σας,ευχομαι να ειστε ολες καλα.εμεις ειχαμε πολλες δουλειες τις δυο τελευταιες εβδομαδεςκαι γι'αυτο δεν προλαβα να γραφω.επρεπε να ετοιμαστουμε το σπιτι για να το βαψουνε και να αλλαξουμε δωματιο τα ζουζουνια για να κοιμουνται πλεον σε μεγαλα κρεβατια.αφησαμε τα παιδια μια εβδομαδα στη καρυστο στους γονεις μου για να κανουμε ολες αυτες τις δουλειες.χτες το απογευμα πηραμε πισω τα παιδακια και τα βαλαμε στα καινουργια κρεβατια να κοιμουνται ολα πηγαν πολυ καλα προς το παρον εμεις με το Τασο ειμαστε εξαντλημενοι αλλα δεν πειραζει τωρα ολα γινανε.πρεπει μονο ακομα να κανουμε στεγανοποιηση τη ταραστσα οι δυο μας καποια στιγμη και μετα θα ειμαστε οκ.

φιλια σε ολες και στα ζουζουνια σας.

l9Iop2.png

Καλησπερα στις ομορφες! Τελικα παλι δεν οργανωθηκαμε αλλα δεν πειραζει, next time, δεν θα το βαλουμε κατω!! ;):D

Στο αναψυκτηριο τελικα πηγα μονο εγω και η Σοφια. Καλα περασαμε αν και εβαλε αρκετη ψυχρα και μετα απο λιγο φυγαμε και πηγαμε σπιτι της Ελισσαβετ! :D Την ωρα που ημασταν εκει, ηρθε και το καινουριο της κρεβατι (Σοφια sorry που σου κλεβω τη χαρα να τα πεις πρωτη :lol:), ειναι απλα τελειο! Χωρανε ανετα 2 ατομα (ειναι δηλαδη πολυ μεγαλο), εχει ωραια χρωματα και σε προδιαθετει για τρελους υπνους! ;)

Η Μαρια εφαγε μια "σουπα" στο αναψυκτηριο.. Την ωρα που κατεβαινε την τσουληθρα, γυρισε να με δει, αλλα απο τη φορα που ειχε το κορμι της, γυρισε ολοκληρη μπρουμυτα και χτυπησε μαγουλο και λιγο το κατω χειλος.. Πταισματα μπροστα σε αλλες πτωσεις αλλα δεν παυει να χτυπησε!

Ναταλακι καλοριζικο το σπιτακι σας με το βαψιμο! Με γεια τα κρεβατια των ζουζουνιων!! Να μην ανησυχεις καθολου, ολα θα πανε καλα! Η Μαρια παντως πλεον κοιμαται εκει χωρις παρατραγουδα! Μαλλον το συνηθησε..:) Πως σου φανηκε η μια εβδομαδα χωρις τα παιδια?

Να πω κι εδω (αν και νομιζω το ξερετε ηδη, απλα το λεω για οσες δεν το ξερουν) πως η Μαρια μας (DEMS) δεν εχει σταθερο και ιντερνετ και γι' αυτο δεν μπαινει! Μαρακι σε περιμενουμε παλι πισω! :D

Οι υπολοιπες καλα?

Σας φιλω ολες! :D

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

κριμα που δε τα καταφεραμε να βρεθουμε ολες μαζι σημερα επιζω την επομενη φορα να μαζευτουμε!ευτυχως προλαβαμε πριν αρχισει το ψιλοβροχο και επαιξαν οι μαρια με την ελισαβετ στις κουνιες κ μετα ηρθαμε σπιτι.οπως ειπε και η φαιη μας εφεραν το κρεβατι της ελισαβετ πολυ ωραιο πραγματικα μονο που πολυ φοβαμαι οτι το στρωμα που πηραμε θα ειναι μεγαλυτερο απ οτι πρεπει ετσι οπως το μετραω...θα δειξει αυριο που θα το φερουν κ αυτο (δεν ειναι να βασιζομαι και στις δικες μου μετρησεις:D) εντωμεταξυ δεν υπαρχει χωρος στο δωματιο για δευτερο κρεβατι κ εχω ψιλοφρικαρει(φαιη μη γελας σε βλεπω:tongue:) οταν με το καλο ερθει δευτερο μωρο να δω τι θα κανω:confused:

ναταλια καλοριζικο το σπιτι και τα κρεβατια των παιδιων πηγε καλα η μεταβαση ε?πολυ χαιρομαι κουραστηκατε βεβαια αλλα ξεμπερδεψατε.

παω να βαλω το φαγητο της ελισαβετ κ να χαζεψω λιγο τβ.φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!τι κανετε?

ελενη τι εγινε με τον ευθυμη?κανατε εξετασεις?ειναι καλα τωρα?ελπιζω να μην εχουμε αλλο αρρωστο παιδακι.

χριστινα η κωνσταντινα πως ειναι?

εμεις σημερα εχουμε ομοιοπαθητικο τ απογευμα.να δουμε τι θα μας πει θα μπω το βραδυ η αυριο το πρωι να σς γραψω τα νεα μας.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Ελπίζω να σας πει καλά νέα Σοφούλα :)

Εμείς είμαστε απύρετες επιτέλους! Και με τρελά κέφια!

Καλησπερα σε ολες!

Σημερα τρεχω και δεν φτανω.. Ο Βασ. λειπει ολη μερα γιατι επρεπε να κανει σερβις στην υπηρεσιακη μηχανη και επισης το βραδυ δουλευει.. Οποτε η Μαρια ειναι ολη μερα δικη μου εργολαβεια..

Πελαγωσα σε καποια φαση γιατι εχω ραντεβου με το γιατρο στις 17:00 και με πηρε τηλ. ο Βασ. να μου πει πως δεν νομιζει να εχει τελειωσει ως εκεινη την ωρα. Πηρα κι εγω τη μανα μου να ερθει εδω και μου ειπε πως δεν μπορει, αν θελω να παω τη Μαρια εκει. Οποτε θα την αφησω στο σπιτι της!

Το πιθανοτερο ειναι να ξαναμπω το βραδυ!

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσακια!

με το καλο να μας μπει η ανοιξη!!!

τι κανετε?φαιη τι σου ειπε ο γιατρος?ολα καλα?

ναταλακι πηξατε στις δουλειες ε?ευτυχως που δεν ειχατεκ αι τα παιδακια σας και ετσι τελειωσατε τσακα τσακα.

σοφια καλοριζικο το κρεβατακι σας.ελπιζω να πηγαν ολα καλα στον γιατρο.

χριστινακι δοξα τω θεο ειστε και εσεις οκ.αντε να μην ξαναερθουν οι παλιοαρρωστιες

4ywWp2.png

Ολα καλα Ειρηνακι!

Να 'ναι καλα το Χριστινακι που μου κρατησε τη Μαρια και μπορεσα να παω!

Εσεις ολα καλα?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...