Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΟΥΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΤΑ ΣΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΦΑΙΗ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΕΧΤΕΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ 9.30.ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ BREAKFAST.XAXA.

Η ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,Ε?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?

TI ΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ?DEMS ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΩΝΙΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια και περαστικουλια σας!!πολυ ιωση κυκλοφορει και φοβαμαι πολυ μην κολλησω αν και ο γιατρος μου ειναι αρνητικος στο θεμα του εμβολιου οπως και εγω αλλωστε...πως ειστε?εγω σημερα ειμαι λιγο καλυτερα απο τα πονακια και θελω να φτιαξω την ντουλαπα του μικρου μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Σε δυο ωρες θα δω το σπορακι μου ή τα σπορακια μου......Ουφ εχω ενα αγχος σαν να πηγαινω πρωτη φορα!!!!!

Ο Τασουλης ειναι στη γιαγια του,προσπαθησα να του κανω το αερολιν νωριτερα,δεν πολυκαθεται αλλα κατι εισπνεει.Η πορεια θα δειξει!!!!!

Μολις εκανα ενα μπανακι...μουλιασα.....παντως ηταν απολαυστικο!!!!!!

Και σιγα σιγα ετοιμαζομαστε για τον ιατρο!!!!!!Θα σας γραψω το βραδυ καλες μου φιλες!!!!!Αποκλειεται να κοιμηθω χωρις να σας ενημερωσω....

Σας φιλω ολες!!!!Εγκυουλες και μανουλες και τα πιτσιρικακια σας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σε δυο ωρες θα δω το σπορακι μου ή τα σπορακια μου......Ουφ εχω ενα αγχος σαν να πηγαινω πρωτη φορα!!!!!

Ο Τασουλης ειναι στη γιαγια του,προσπαθησα να του κανω το αερολιν νωριτερα,δεν πολυκαθεται αλλα κατι εισπνεει.Η πορεια θα δειξει!!!!!

Μολις εκανα ενα μπανακι...μουλιασα.....παντως ηταν απολαυστικο!!!!!!

Και σιγα σιγα ετοιμαζομαστε για τον ιατρο!!!!!!Θα σας γραψω το βραδυ καλες μου φιλες!!!!!Αποκλειεται να κοιμηθω χωρις να σας ενημερωσω....

Σας φιλω ολες!!!!Εγκυουλες και μανουλες και τα πιτσιρικακια σας!!!!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!.Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝΕ .ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΞΑΦΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΤΣΙ .ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΡΑΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΝΤΕ.Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΜΙΛΑΓΑΝ ΤΟΤΕ.

4ywWp2.png

καλησπερα κοριτσια!

εγω ειμαι καλυτερα σημερα ηρθε ο γιατρος χθες σπιτι κ μου εκανε το τεστ εχω οντως τη νεα γριππη.μου εγραψε tamiflu κ σημερα ειμαι πιο καλα.επεσε κ ο πυρετος απο 39,5 που ειχα χθες εχω 37,5 τωρα.

γιωτα να μας πεις για τα μωρακια-να ναι 2 ευχομαι!!

παρασκευη δε θα ερθω αν θελετε κανονιζουμε απο βδομαδα.

φαιη το μαρακι τι κανει?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ναι βρε Μαρια μου να τον χαιρεσαι!!!!Πολυχρονος να ειναι!!!

Μολις μπηκαμε σπιτι....εχουμε 2 σπορακια σε 2 σακουλακια!!!!!

Προσοχη ειπε ο ιατρος ειναι 2 τα παιδια τωρα.....Παντως εχει το καλο οτι δε με αγχωσε πολυ.....Αυτα....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Σοφία και Γιώτα σας ευχαριστώ για τις ευχές (μπράβο βρε θηρία, θυμάστε και τη γιορτή του άντρα μου :!: ).

Σοφία περαστικά σου ελπίζω να την περάσεις ελαφρά και να συνέλθεις γρήγορα.

Γιώτα πως νοιώθεις τώρα που το επιβεβαίωσες;

Την αυριανή συνάντηση προτείνω να την αναβάλουμε, αφού στην ουσία μόνο εγώ και η Φαίη έχουμε πει "ναι". Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα κανονίσουμε όταν θα μπορούμε περισσότερες. Τι λες και εσύ Φαίη;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

dems να σου ευχηθω και γω για τον αντρα σου να ειναι πολυχρονος να σας χαιρεται και να σας στηριζει!!εγω συγνωμη δεν το θυμομουν απο τις αλλες κοπελιες το ξεσηκωσα!!

γιωτα ενα θα σου πω.... συγχαρητηρια!!

αντε αλλο ενα μετα και θα εισαι πολυτεκνη.ωραια τα νεα σου αν και μας ειχες προιδεασει

4ywWp2.png

Γιωτακι!!! Ειμαι παααααρα πολυ χαρουμενη για εσενα φιλεναδα! Ολα να πανε καλα, σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη, πιο τελεια να μη γινεται! Και δυο υγιεστατα παιδακια!

Μαρακι να χαιρεσαι τον αντρα σου! Γραφω λιγακι αργα γιατι ειχαμε κοσμο στο σπιτι, οποτε υποθετω πως θα το δεις πρωι.. Ανοιξα θεμα για τα γενεθλια σου στις ευχες (εδω στο parentscafe), αλλα σου ευχομαι κι απο εδω να εισαι παντα πολυχρονη, γερη, ευτυχισμενη και διπλα μας!! Οσο για αυριο δεν με πειραζει να το αναβαλλουμε, ισως ειναι και για εσενα καλυτερα να περασεις τα γενεθλια σου παρεα με τον Ευριπιδακο και τον Διονυση!

Σοφια μου χαιρομαι πολυ και για εσενα που το πολεμας κι εχεις βελτιωση! Ευχομαι αυριο να εισαι ακομα καλυτερα!

Ειρηνη, Ναταλια, γλυκουλα και οι υπολοιπες ελπιζω και ευχομαι να ειστε καλα!

Φιλακια πολλα!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές και για το Διονύση και για μένα.

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας και κυρίως τα παιδάκια σας!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα!

μαρακι χρονια σου πολλα!πολυχρονη κ ευτυχισμενη να εισαι παντα!!

γιωτα συγχαρητηρια!!να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη-θελει προσοχη τωρα αλλα ολα καλα θα πανε!!μπραβο!

φαιη το μαρακι τι κανει?

ειρηνη πηγες στο γιατρο?τι σου ειπε γ αυτο που σε απασχολει με το λωρο?

εγω ειμαι καλα σημερα μονο καταρροη εχω κ λιγο βηχα.ο αντωνης εχει ακομα πυρετο κ κανει σα μωρο μου χει σπασει τα νευρα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ?.

ΦΑΙΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ.ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?

ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ?ΑΝ ΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

l9Iop2.png

Καλημέρα! Δεν διάβασα όλες τις σελίδες σας, αλλά είδα ευχάριστα μαντάτα!!!!!!!!!

Γιώτα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!!!!!!!!!!!!!

Ελισάβετ περαστικά! Άντε να περάσει ο καιρός να φύγει αυτή η γρίπη γιατί τα νεύρα μου!!!!!!

Εξαφανίστηκα τον τελευταίο καιρό, βλέπω συναντιέστε ήδη πολύ συχνά και αισθάνομαι ότι δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω όλες τις εξελίξεις, εντωμεταξύ με τη γρίπη είμαι πολύ προσεκτική και αποφεύγω τις όποιες συναντήσεις, έτσι μάλλον θα περάσει καιρός μέχρι να σας συναντήσω κοριτσάκια μου........ Σας φιλώ!!!!

καλησπερα κοριτσια και περαστικουλια σας!!πολυ ιωση κυκλοφορει και φοβαμαι πολυ μην κολλησω αν και ο γιατρος μου ειναι αρνητικος στο θεμα του εμβολιου οπως και εγω αλλωστε...πως ειστε?εγω σημερα ειμαι λιγο καλυτερα απο τα πονακια και θελω να φτιαξω την ντουλαπα του μικρου μου...

τι κάνεις γλυκούλα;

πότε γεννάς; τι ημερομηνία έχεις;

η βαλίτσα έτοιμη; εντάξει η ντουλάπα; τα καλύτερα χριστούγεννα που θα περάσεις!

Ένα παιδί που δεν τρώει κάποια στιγμή θα φάει. Ενα παιδί που τρώει δε θα σταματήσει ποτέ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...