Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ εδώ είμαι αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Sorry αν σας ανησύχησα.

Θα τα πούμε από κοντά την Κυριακή. Και εμείς νωρίς νωρίς μάλλον θα έρθουμε, καθότι πρωινοί τύποι :cool:

φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ελενακι οντως η τιμη ειναι αρκετα τσιμπημενη.. Γιατι ετσι ρε γμτ? Περαστικα και στον Ευθυμιο!

Μαρακι βασικα ψαχνομουν αλλα τωρα ειμαι οκ.. Με καθησυχασες! Οποτε εγω, εσυ και η Σονια θα παμε να κανουμε καταληψη στις κουνιες και μετα ερχονται και οι υπολοιπες!!

Παω να κοιμηθω γιατι ο Βασιλης ειναι πρωινος αυριο και θα ειμαι μονη με τη Μαρω! Λεω να την παω κουνιες μετα τη φρουτοκρεμα! Θα εξαρτηθει και απο τον καιρο!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσακια.λενακι περαστικα στον ευθημη σου.

οι εξετασεις δοξα τω θεο ειναι ολες αψογες.εγω ομως δεν την πολυ παλευω.ολο κατι υπαρχει να με χαλαει .μαλλον πρεπει να βρω δουλεια και να σταματησω να σκεφτομαι τα μαυρα μου.με βαρεθηκα

σονια δεν το ειδα το ντοκυμαντερ ακομα αλλα απο το τρειλερ μου φανηκε ενδιαφερον

1vupEpNjCuY

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια.λενακι περαστικα στον ευθημη σου.

οι εξετασεις δοξα τω θεο ειναι ολες αψογες.εγω ομως δεν την πολυ παλευω.ολο κατι υπαρχει να με χαλαει .μαλλον πρεπει να βρω δουλεια και να σταματησω να σκεφτομαι τα μαυρα μου.με βαρεθηκα

σονια δεν το ειδα το ντοκυμαντερ ακομα αλλα απο το τρειλερ μου φανηκε ενδιαφερον

1vupEpNjCuY

Μια απο τα ιδια κι εγω Ειρηνακι! Τα εχουμε πει οι δυο μας αλλωστε και ξερεις! ;)

Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι αν τραβαω τετοια ζορια τωρα που ειμαι παρεα με τη μικρη, θα την παλεψω χωρις αυτη? Θελω να πω σκεφτομαι πως οπου και να ειμαι συνεχεια θα σκεφτομαι αν ειναι καλα, εφαγε, χτυπησε, τη μαλωσαν, εκλαψε, στεναχωρηθηκε, πονεσε και παει λεγοντας.. Δεν ξερω, ειναι ανιατη η κατασταση μου! Απο τη μια θελω απεγνωσμενα να βγω απο το σπιτι, να αφησω την κλεισουρα, να βγαζω κι εγω τα δικα μου λεφτα, να ειμαι εγω οπως ημουν μια φορα κι εναν καιρο αλλα πολυ φοβαμαι πως θα μου κοστισει ο "αποχωρισμος" απο τη Μαρια.. Δεν θα την παλεψω! Και θα μου πεις: τωρα την παλευεις? Η απαντηση ειναι πως "οχι, δεν την παλευω"! Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.. :(

Πολυ χαρηκα που βγηκαν καλες οι εξετασεις!:D

gM4vp2.png

σε ευχαριστω φαιη μου.

η αρχη θα ειναι δυσκολη στον "αποχωρησμο" σας.εννοειται οτι θα την αφηνεις καπου που θα ξερεις οτι ειναι καλα και δεν θα την μαλωνουν και δεν θα χτυπησει.αν δεν βρεις δεν την αφηνεις.και δυσκολο να ειναι πρεπει να γινει.εμενα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου.οπως ξερεις και εγω εχω τον απαλευτο.και εσυ εισαι τυχερη ,εχεις ρεμα πισω και το κολυμπι δεν ειναι και τοσο δυσκολο.εγω που βλεπω μπρος γκρεμο και πισω γκρεμο τι κανω?ο εγκεφαλος μου εχει παραδωσει τελειως

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

αλεξια γιορταζεις χθες?χρονια σου πολλα-αν κ λιγο καθυστερημενα.

ειρηνη χαιρομαι που βγηκαν καλες οι εξετασεις σου.οσο γιατο θεμα της δουλειας μακαρι να βρειτε κατι κ εσυ και η φαιη πιστευω θα σας κανει καλο να ξεφευγετε λιγο απ το σπιτι.

ελενη οντως η τιμη της εξετασης ειναι πολυ υψηλη...μηπως πρεπει να την επαναλαβεις για να εισαι σιγουρη?μακαρι να πανε ολα καλα να κανεις και τον υπερηχο να δεις.περαστικα στον ευθυμη σου!

εμεις ολοι καλα η ελισαβετ με το ζορι σηκωθηκε το πρωι παλι εχω την εντυπωση οτι της λειπει υπνος αλλα κοιμαται απ τις 8.30-9 κ συνηθως κοιμαται και 1-1,5 ωρα μεσημερι...τι αλλο να κανω ποσο νωριτερα να την κοιμιζω?και τα σκ που δεν εχει σταθμο το πολυ καμια ωρα παραπανω κοιμαται.

παω γαι δουλιτσα.πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσαρες!!

Παρασκευη σημερα ε?? Και μεθαυριο Κυριακη!!!! Επιτελους θα βρεθουμε!! :D:D:D:D:D:D

Εμεις ειμαστε ορθιες απο τις 8 παρα 20... Νυσταζω ελεεινα αλλα δεν πειραζει, θα την παλεψω!

Βασικα μου την εχει βαρεσει ο κωλοκαιρος.. Αποφασισε ρε φιλε τι θα κανεις! Θα βγαλεις ηλιο? Θα εχεις συννεφια? Θα μας κατουρησεις? Να ξερουμε κι εμεις τι θα κανουμε.. Οι κουνιες παντως προς το παρον αναβαλονται. Και λογω καιρου αλλα και επειδη εχουμε ξεχασει τα φτυαρακια/τσουγκρανες/κουβαδακια και τη μπαλα μας στο αμαξι του μπαμπα.. Ισως παμε οταν σχολασει ο Βασιλης (κατα τις 12μιση δηλαδη)..

gM4vp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Σας έχω πει ότι η Ιφιγένεια θέλει να περπατήσει. Το κακό είναι ότι δεν θέλει να κάνει τίποτα άλλο :rolleyes: που σημαίνει ότι όλη μέρα είμαστε "δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω". Κατάντησα να την κρατάω αγκαλιά για να ξεκουραστώ :confused: Έχω γίνει σαν "Γ". Με πονάνε χέρια, πλάτη, μέση. Περισσότερα την Κυριακή.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα εμεις ημαστε χαλια ολη την νυχτα ψηνοταν στο πυρετο και μαλλον το απογευμα θα παμε παιδιατρο....σημερα θα πηγαινα για τον υπερηχο δεν με θελει καθολου μου φαινεται....ας γινει καλα ο ευθυμης και δεν με νοιαζει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ελενακι κουραγιο κοριτσι μου.. :( Περαστικα στον Ευθυμιακο και αμα πατε παιδιατρο να μπεις να μας γραψεις τα νεα σας! Καμμια ιωσουλα θα ΄ναι μωρε, θα κανει τον κυκλο της και θα περασει!

Εγω εχω μπερδευτει λιγακι.. Βασικα ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα υπαρχει και κατι μεσα σε αυτο που με προβληματιζει! Η Μαρια εχει εδω και δυο εβδομαδες περιπου, που πριν κανει κακα της, το λεει και ζητα το γιογιο. Ως εδω καλα! Απο τη στιγμη που εμφανιζεται το γιογιο ομως, μας πιανει φοβερη γκρινια και κλαψα και δεν κανουμε τιποτα αν δεν φυγει η μαμα και ο μπαμπας απο το δωματιο. Μολις φυγουμε εμεις ή που θα κανει ή που θα της εχει περασει και δεν...

Σημερα λοιπον κλαψουριζε και ελεγε κακα.. Εμφανισα το γιογιο, την εβαλα και καθισε αλλα τιποτα! Δεν ηθελε και να σηκωθει ομως, απλα καθοταν εκει και κοιταζε dvd χωρις βεβαια να κανει ουτε τσισα, ουτε κακα.. Ηρθε η ωρα της φρουτοκρεμας και δεν ηθελε να σηκωθει απο το γιογιο.. Μην σας τα πολυλογω, την ταϊσα τα φρουτα ενω καθοταν εκει (δεν δυσανασχετησε καθολου). Και μολις τελειωσαμε και της εδωσα το ποτηρακι της με το νερο της μου ειπε "υγε" (=φυγε).. :roll: Εφυγα απο το σαλονι, επεστρεψα μετα απο 3 λεπτα περιπου και ειχε κανει και τσισα αλλα και λιγα κακα! Μολις επεστρεψα, σταματησε και σηκωθηκε! Δεν ειχε ανακουφιστει αρκετα οπως φανηκε ομως γιατι οταν της φορεσα την πανα, ξαναεκανε κακα.

Ρε παιδι μου προβληματιζομαι γιατι δεν κανει καμμια απο τις φυσικες αναγκες αν παρευρισκεται κι αλλος στον ιδιο χωρο.. Σαν να ντρεπεται ενα πραγμα!

Τι γνωμη εχετε εσεις?

gM4vp2.png

Ελενακι κουραγιο κοριτσι μου.. :( Περαστικα στον Ευθυμιακο και αμα πατε παιδιατρο να μπεις να μας γραψεις τα νεα σας! Καμμια ιωσουλα θα ΄ναι μωρε, θα κανει τον κυκλο της και θα περασει!

+++++

Ρε παιδι μου προβληματιζομαι γιατι δεν κανει καμμια απο τις φυσικες αναγκες αν παρευρισκεται κι αλλος στον ιδιο χωρο.. Σαν να ντρεπεται ενα πραγμα!

Τι γνωμη εχετε εσεις?

1ο Να πας το γιο-γιο στην τουαλέτα (δεν έχει καμία θέση στο σαλόνι :confused: )

2ο Άστη μόνη της και πες της να σε φωνάξει όταν τελειώσει, για να τη βοηθήσεις να σκουπιστεί και να ντυθεί ;)

etCDp3.png hk8kp3.png

ελενη πως ειναι ο ευθυμης?καλα λεει η φαιη καμια ιωσουλα θα περναει...περιμενουμε νεα.

φαιη τις βρισκω απολυτα φυσιολογικες τις αντιδρασεις της μαριας εσυ αισθανεσαι ανετα οταν πας τουαλετα να χεις καποιον απο πανω σου?;)κανε οτι σου ειπε η μαρια το μαρακι σου ειναι σε ηλικια που μπορει να καταλαβει τα παντα.καλη επιτυχια!

ξεκ**#%$καμε παλι στη δουλεια σημερα...ειμαι πτωμα.θα χαζεψω λιγο και θα παω να την πεσω μιας κ η ελισαβετ σαπισε ηδη.

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

πηγαμε τελικα παιδιατρο και δεν μας βρηκε τιποτα ουτε στην κοιλια ουτε στ αυτια ουτε στο λαιμο ουτε στα δοντια...αρα 3 πραγματα μπορει να συμβαινουν ειπε ειτε καποια γαστρεντεριτιδα ειτε καποια ιωση χωρις σημαδια ειτε ουρολοιμωξη....και για να ημαστε σιγουροι θα κανουμε μια γενικη ουρων για να το αποκλεισουμε και αυτο...τωρα εχει 37 και κοιμαται ηρεμος ευτυχως...μακαρι να εχουμε καλη νυχτα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...