Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

χριστινα πολυ στενοχωρεθηκα γαι την κωνσταντινα:-(...πως ηταν το βραδυ σας?πως ειναι σημερα?φανταζομαι τρομαρα που πηρες...ασχετο κ εγω ειχα πεσει απο το πανω μερος τσουληθρας σε μεγαλυτερη ηλικια βεβαια πρεπει να μουν 6-7 χρονων κ θυμαμαι οτι εκλαιγα οχι γιατι χτυπησα αλλα γιατι μαζι μου επεσε και η τυροπιτα που κρατουσα:D:tongue:

φαιη μου μεγεια το μαλλι σου παει οντως πολυ κ ας μη μπορεσα να διακρινω το χρωμα-ο φωτισμος εφταιγε:P

σονια περιμενουμε φωτος της μελισσουλας σου!

ειρηνη τι εξετασεις εκανες?εχω χασει επεισοδια μαλλον...καλα αποτελεσματα!η ταινια καλη?την ειδες στον υπολογιστη?

μαρια γαι τη συναντηση εμας μας βολευει μια χαρα και η μερα και το μερος.τι ωρα λετε?εμεις αργουτσικα μπορουμε κατα τις 12.

παω για δουλεια εχουμε πηξει αυτη η βδομαδα μας παει γ##$σε τα!ευτυχως τελειωνει αυριο.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα :) Ευτυχώς είναι καλά αν και κοιμήθηκε πολύ ανήσυχα μαζί με την μανούλα που δεν την άφησε (φυσικά) να κοιμηθεί στο κρεβάτι της με τον μπαμπά αλλά και γενικώς δεν με άφησε γιατί ξύπναγε από εφιάλτες και με έπαιρνε σφιχτά αγκαλιά από το λαιμό! Δεν πειραζει όμως... μου αρκεί που είναι καλά και που μπήκε στον παιδικό χωρίς κλάμματα!

Αυτή πόνεσε Σοφία μου γιατί και το βράδυ που την κάναμε μπάνιο μόλις πήγαινε σαπουνάδα στο μάγουλο την έτσουζε και έκλαιγε! Και κυρίως την πόνεσαν τα δόντια της!

Καλημέρα

Αχ βρε Χριστίνα τι τρομάρα ήταν αυτή που πήρες.. ευτυχώς το παιδί είναι καλά!!!!

Με γεια το μαλλί Φαίη. Για βάλε φώτο και εδώ να σε δω

Σοφία κουράγιο στη δουλειά, μια μέρα έμεινε

Ειρήνη πως ήταν η ταινία; Αξίζει να την κατεβάσω και εγώ; Όντως τι είναι αυτές οι εξετάσεις που έκανες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

το έκανα εντερ κατά λάθος χωρίς να τελειώσω το μην.. έβαλα και φώτο της μελισσούλας... επιτέλους!

Μαρία νδ ξέρεις αν θα κάνουν παρέλαση τα παιδάκια μας για 25η; Τι κάνετε εσείς όλα καλά;

Για Κυριακή είμαστε οκ για 12 (ίσως και λίγο νωρίτερα), αλλά θα πάμε και θα σας περιμένουμε... άλλο που δεν θέλει η δικιά μου!! Μακάρι να είμαστε καλά μέχρι τότε, γιατί χθες το βράδυ μου έβηχε λίγο (ΠΑΛΙ!!!!!!!!! - φοβάμαι μήπως της το έχει γυρίσει σε καμία αλλεργία τώρα - θα το παρακολουθήσω λίγο ακόμα και θα την πάω παιδίατρο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μαρία νδ ξέρεις αν θα κάνουν παρέλαση τα παιδάκια μας για 25η; Τι κάνετε εσείς όλα καλά;

Παρέλαση δεν νομίζω να κάνουνε, ούτε πέρσι είχανε κάνει και εξάλλου νομίζω θα μας ενημερώνανε. Καλά είμαστε εμείς, ευτυχώς!!! Την Δευτέρα ξεκινάει κολυμβητήριο και ο Δημήτρης.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κουκλες!! :D

Καταρχην να πω πως χαιρομαι που η Κωτιτα μας ειναι μια χαρα! :D

Επειτα να πω στη Σονια μας να μην ανησυχει γιατι κι εμεις μαλλον θα ειμαστε εκει απο πιο νωρις απο τις 12.. Η Μαρια σηκωνεται στις 8 παρα το αργοτερο, οποτε δεν πιστευω να την κρατησω μεσα ως τις 12!

Εμεις μια χαρα ειμαστε! Η Μαρια επαθε μια φοβερη μαμακιαση (προφανως λογω των οσων ειδε να συμβαινουν στο σπιτι τοσες μερες με τον ιλιγγο :() αλλα κατα τα αλλα θα επιβιωσουμε :lol:

Το απογευμα λετε να βρεξει? Ο Βασιλης δουλευει και ελεγα να παμε καροτσαδα με τη μικρη ως την Αγιου Δημητριου να παρουμε τα γυαλια μου.. Πολλη μαυριλα βλεπω ομως! :? Τελος παντων, θα δειξει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καποιος ρωτησε αν θα βρεξει ε?

Απαντηστε του πως θα βρεξει.. Και να μην τρεφει ελπιδες πως θα σταματησει το απογευμα..

DEMS νομιζω εχεις ελαττωσει τη συμμετοχη σου στο thread... Γιατι συμβαινει αυτο?? Ελπιζω να μην οφειλεται στο cityville γιατι θα σε πασαρω στη Χριστινα! :lol:

gM4vp2.png

Ενα - ενα τα θυμαμαι.. :roll:

Ανοιξα θεμα διπλα.. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1950135#post1950135

Μηπως ξερει καμμια σας να μου πει για το συγκεκριμενο εργαστηρι?

Μηπως ξερει καμμια σας να μου πει για οποιοδηποτε αλλο εργαστηρι (κοντα μας)?

Και φυσικα οποια αλλη προταση, δεκτη! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

σονια που εβαλες φωτο της κυριακης?εδω στο προφιλ σου?δε μπορω ν ατη δω...σου εστειλα friend request.

φαιη δε το ξερω αυτο το εργαστηρι αλλα μου φαινεται πολυ ωραια ιδεα.ελπιζω καποιο μελος να σου δωσει περισσοτερες πληροφοριες.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Να 'μαι κι εγω!! :D

Βασικα δεν το κοβω να μου απανταει και κανεις διπλα.. :( Θα τους παρω τηλ. να παμε απο εκει να δουμε το χωρο και να συζητησουμε για προγραμματα κλπ.

Ευτυχως το απογευμα σταματησε η βροχη και τελικα πηγαμε και τα πηραμε τα γυαλακια μου! Θα τα δειτε απο κοντα την Κυριακη!

DEMS που εισαι?? Εχει γινει κατι που πρεπει να ξερουμε??

gM4vp2.png

να μαι και εγω πηγα στο γιατρο και απλα μου ειπε να κανω και εναν υπερηχο για να δουμε τι γινεται γιατι απο το αιμα η τιμη ειναι πολυ τρελλη και φευγατη!!!

κατα τ αλλα καλα...εσεις???τι νεα???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλως το Ελενακι!! Ολα καλα να πανε ρε κοριτσι! Δηλαδη τι τιμη ειχες?

Επισης να ευχηθω στην Αλεξια μας χρονια πολλα και ευτυχισμενα για τη γιορτη της!! Να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...