Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

αντε να κανονισουμε τη συναντηση εχει και ωραιες μερες εχουμε και καιρο να βρεθουμε... για ανασκουμπωθειτε...μαρια για οργανωσε μας λιγακι:Dεμεις μπορουμε σαβατο απογευμα η κυριακη πρωι.

ειρηνακι φανταζομαι θα το ειδες κερδισες εισητηρια για τη σημερινη προβολη του babies!συγχαρηρια κοριτσακι!να πας να μας πεις αν ειναι καλο.καλα να περασεις!

κατα τ αλλα κ εγω στο κλαμπ με τη ψυχολογια στο πατωμα...μια η δουλεια και το οικονομικο μια η διαθεση μου που ειναι πεσμενη καλα τον αντωνη δεν τον αναφερω γιατι θα με πιασουν τα νευρα μου καταλαβαινετε...που θα παει θα περασει ομως;)

φαιη θα τα βαψεις τελικα ε δε κρατηθηκες:Pτωρα για χρωμα τι θα ελεγες για ενα καστανο ανοιχτο?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ολη μερα!! :D

Ναι, Σοφακι! Και πολυ κρατηθηκα να σου πω! :lol: Κι εγω προς τα εκει γερνω για το χρωμα.. Βασικα δεν φευγω απο το καστανο, το εχω απο το 2007 αυτο το χρωμα και με εχει βολεψει. Απλα θα παιξω με τις αποχρωσεις του. Ο Βασιλης ειπε να κανω ο,τι θελω απλα να μη γυρισω πισω ξανθια (το απεχθανεται αυτο το χρωμα σε αντιθεση με πολλους αντρες). Θα δειξει μωρε!

Ο Βασιλης επεστρεψε απο τη δουλεια που ειχε να παει το πρωι. Εφυγε κατα τις 7 και η Μαρια σηκωθηκε κατα τις 7:20.. Δεν παραπονιεμαι πια, μου αρκει που κοιμομαστε σερι τα βραδυα! Πριν λιγο εφυγαν πατερας και κορη για το φουρνο. Πανε να παρουνε ψωμακι και καμμια τυροπιτα. Να φαω κι εγω, να παρω τα φαρμακα μου, να κανω ενα ντους και να φυγω! Με πηρε τηλ. μια συμμαθητρια μου και ειπε πως θα ειναι Δαφνη κατα τις 11, αμα προλαβει θα με παρει να παμε για καφε. Οποτε θα κανω κι ενα οφθαλμολουτρο στις βιτρινες!

Αντε, μη σας ζαλιζω αλλο!

Φιλακια πολλα!! :D

Υ.Γ.: Για τη συναντηση κι εμεις βολευομαστε οπως ακριβως και η Σοφια (Σαββατο απογευμα - Κυριακη πρωι)! Νομιζω σας το ειπα ηδη, αλλα το ξαναλεω! :mrgreen: Κανονιστειτε ρε παιδακια, μη χασουμε κι αυτο το Σ/Κ!!

Ειρηνη συγχαρητηρια για τις προσκλησεις!

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια .. επιτέλους γράφω και εγώ

Δεν είχαμε ιντερνετ στο γραφείο αυτές τις ημέρες, και από το σπίτι δεν πολυ προλαβαίνω. Είπα να μπω τώρα να διαβάσω τα νέα σας.

Εμείς καλά σε γενικές γραμμές. Είναι όντως ωραία αυτές τις ημέρες. Όσο για τη συνάντηση εμάς βολεύει κυριακή πρωί. Αφού μάλλον όλες βγαίνουμε βόλτα το πρωί με τα παιδιά μπορούμε απλά να ορίσουμε ένα κοινό σημείο, π.χ. στις κούνιες που σας είχα συναντήσει για πρώτη φορά, στο αναψυκτήριο ή οπουδήποτε αλλού θέλετε.

Ναι Μαρίανδ εμάς πρέπει να είδες την Κυριακή (κρίμα που δεν συνατηθήκαμε)). Είχαμε πάει βόλτα στο πάρκο. Δεν είχα ξαναπάει & ήθελα να δω τι γίνεται εκεί. Της έχουν πάρει οι γονείς μου ένα ποδήλατο της Κυριακής και λέω να ξεκινήσουμε μαθήματα. Αλλά συμφωνώ Dems απογοητεύτηκα με το πόσο αδιάφοροι ήταν οι γονείς, είχαν αράξει για καφέ και τα παιδιά έκαναν βόλτα χωρίς να προσέχουν καν τα σήματα... εμμμ για αυτό μεγαλώνοντας δεν δίνουν σημασία.

Φαίη χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Πρέπει να πέρασες πολύ δύσκολα, αγύριστα να είναι!!!

Ειρήνη πήγαινε κορίτσι μου να μας πεις και τις εντυπώσεις σου. Τι κάνει ο Βασιλάκης, κάνει τα πρώτα του βήματα;

Αλεξία πολύ λυπάμαι για τον ευθύμη & είναι πολύ μικρός ακόμα. . Και εμείς είχαμε πρόβλημα με ωττίτιδες, πέρυσι πήρε 4 φορές αντιβίωση & μια φορά διπλή. Μακάρι να γλυτώσετε την εγχείρηση. Ποιος γιατρός τον παρακολουθεί;

Σοφία εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού λέω να πάρω και εγώ φέτος, αλλά δεν έχω αποφασίσει που θα πάω!

Χριστίνα τι κάνετε; Η κωττίτα καλά; ελπίζω αύριο να καταφέρω να ανεβάσω & φώτο της μελισσούλας

Ελένη & η μαμά μου παλεύει με τον θυροειδή, έχει όζο, αλλά μέχρι στιγμής έχει γλυτώσει την εγχείρηση.Ελπίζω να πάνε όλα καλά & να χρειαστεί απλά αγωγή.

Ναταλία τι κάνουν τα παιδάκια σου;

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ σοφακι δεν εχω και την καλυτερη διαθεση για να παω .το κατεβαζουμε ηδη γιατι ειδα το τραιλερ και μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον.οποτε μεχρι το βραδυ θα το εχουμε ετοιμο.ο βασιλης κανει βηματακια που και που.τα περισσοτερα που εχει κανει ειναι 7.μια φορα την μερα τα κανει.βαριεται.χαχα.της μαμας του παιδι.......

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Χαίρομαι που είστε "ζεστές" για συνάντηση :D

Και για μένα καλύτερα είναι Κυριακή πρωί σε παιδική χαρά. Θέλετε να πούμε στο Αναψυκτήριο που λέει η Σόνια ή προτιμάτε κάπου αλλού;

Φιλάκια σε όλες:D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπέρα :) Και για μας η Κυριακή το πρωί βολεύει καλύτερα αν έχω προλάβει να μαγειρέψω το Σάββατο γιατί θα έρθουν κάτι φίλοι το μεσημέρι!

Χρειάζομαι περαιτέρω συμβουλές γι' αυτό που μας συνέβει σήμερα αν έχετε: http://parentscafe.gr/showpost.php?p=914879&postcount=12723 και αυτά είναι και τα νέα της Κωτίτας που ρώταγε η Σόνια!

Καλησπερα ομορφες! Ελεγα δεν θα μπω γιατι ειμαι κομματια (νυσταζωωωωω :mrgreen:) αλλα τι να κανω που με εχετε κανει εξαρτημενη?? :-P

Καταρχην! Κυριακη πρωι για αναψυκτηριο μας βολευει κι εμας! :D

Σονια μου πολυ χαρηκα που ακουσα νεα σου! Ευχομαι να σε δω απο κοντα την Κυριακη! :D

Χριστινα πολυ στεναχωρηθηκα.. :( Δεν πιστευω να εχετε προβλημα, ο δικος μας παιδιατρος λεει πως εφοσον το παιδι δεν λιποθυμα μετα απο χτυπημα (ειδικα στο κεφαλι) δεν συντρεχει λογος ανησυχιας, εκτος φυσικα αν δεις κανενα σκισιμο ή περιεργη συμπεριφορα. Πιστευω πως θα ειναι μια χαρα η Κωτιτα μας αφου (φτου μην το ματιασω το παιδακι μας) δεν εκανε ουτε εμετο, ουτε εκδηλωσε κατι που να μην το εχει ξανακανει! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην ειναι τιποτα (που δεν θα ειναι!)...

Εμεις καλα! Παρηγγειλα τα γυαλια μου σημερα. Κατεληξα τελικα σε κοκκαλινο σκελετο σε αποχρωση του μελι. Αυριο το απογευμα θα ειναι ετοιμα, αλλα ο Βασιλης δουλευει κι ετσι θα παω καροτσαδα με τη Μαρια να τα παρω.

Πηγα και απο το κομμωτηριο! Καστανοκοκκινα τα εκανα τελικα.. Νομιζω πως μου πανε, εμενα τουλαχιστον μου αρεσουν, το ιδιο και του Βασιλη και αν κρινω απο τη συμπεριφορα της Μαριας (τα χαϊδευε συνεχεια), αρεσαν και σε εκεινη. Τα ψιλοεκοψα κιολας (πιο πολυ φιλαρισμα) και εκανα φρατζα μπροστα. Ελπιζω να μη βριζω τον κομμωτη οταν τα λουσω και επιχειρησω να τα σουλουπωσω μονη μου. :lol: Μολις μπορεσω θα ανεβασω φωτο στο face και εδω φυσικα για οσες δεν εχουν φατσοβιβλιο. Το απογευμα εβγαλα και το φρυδι και νιωθω πιο ομορφα. :D

Παω να αποχαιρετησω και τα υπολοιπα τοπικ και τα λεμε με το καλο αυριο το πρωι!

Πολλα φιλια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

ρε χριστινακι τι επαθε μωρε το μικρουλη σας?αχ παναγια μου ευτυχως που δεν επαθε τιποτα χειροτερο.το ντεπον γιατι σου το απεκλεισε ο γιατρος?δεν καταλαβα?ευχομαι να μην εχει τιποτα παραπανο απο μια μελανια.αχ το μαναρακι μου μωρε.φιλακια πολλα στο ομορφουλη σας.

φαιη με γεια το νεο σου μαλλακι.ωραιο ακουγεται.και αφου αρεσε στο μαρακι ολα τα αλλα περισσευουν.εγω οταν εκοψα τα μαλλια μου μολις με ειδε ο μπεμπης εμεινε καγκελο για λιγο και μετα μου γελασε.χαχα και εγω φυσικα μετα το μετεφρασα το υφακι "μαμα εισαι μανουλι" καλα συγνωμη αν το εχεσα λιγακι.πλακα κανω.

4ywWp2.png

Το ντεπόν το απέκλεισε για να μην πέσει σε λήθαργο...

Ελπίζω κι εγώ το πρωί να ξυπνήσουμε όπως κάθε μέρα! Το πως θα κοιμηθούμε σήμερα το βράδυ είναι ένα θέμα... Εγώ δεν έχω όρεξη ούτε να φάω...

Διαφημίσεις

ελα ηρεμησε ολα καλα ειναι.δεν ειναι ωρα να αγχωνεσαι καλη μου.ποιος μιλαει τωρα αλλα τελος παντων.ολα καθα ειναι και να πας και εσυ να ξαπλωσεις να ηρεμισεις

4ywWp2.png

Κοιτα ρε να θες να κοιμηθεις και να μη σε αφηνουν!!! :tongue::tongue: (Τραβατε με κι ας κλαιω!! :lol:)

Χριστινακι εσυ ξερεις πολυ καλα τι παιδι εχω μες στο σπιτι μου.. Πιστεψε με η Μαρια εχει φαει σαβουρες και σαβουρες, εχει χτυπησει απειρες φορες και μαλίστα με πολυ ατσουμπαλο τροπο. Προσπαθω να τα σβησω απο τη μνημη μου γιατι ειλικρινα χαλιεμαι πολυ και γινομαι γελοια προσπαθωντας να αποτρεψω το παιδι απο νεα ενδεχομενη πτωση (η τρελλη μαμα στις κουνιες που δεν αφηνει το παιδι ουτε να αναπνευσει?? Ε, εγω ειμαι αυτη!). Τωρα με τον ιλιγγο που πηγαιναμε μαζι κουνιες μεν αλλα επιτηρουσε ο μπαμπας της δε, παρατηρησα πως ειναι πιο προσεκτικη. Εξακολουθει να πηγαινει στα κουτουρου (ποιο 2χρονο δεν παει αλλωστε?) αλλα σε σημεια που την εχει παθει, ειναι πιο επιφυλακτικη. Εχει και τα καλα του η ολη υποθεση δηλαδη! :) Ηρεμησε και καθησε να φας, στην τελικη δεν κανεις καλο σε κανεναν ετσι! Αυριο πρεπει να εισαι δυνατη γιατι η Κωτιτα θα ειναι μες στην ενεργεια! ;) Και μη βαρας ε? Στα λεω για να τα ακουω! :)

Ειρηνακι τελικα πηγες?

gM4vp2.png

Δεν μπορώ ρε συ να φάω... στη σκέψη φαγητού θέλω να κάνω εγώ εμετό :lol: Χτυπάω μια σοκολάτα τώρα να στανιάρω... ξέρεις αυτές τις πρόχειρες εδώ δίπλα στο γραφείο :lol:

Αυτό με το "πιο προσεκτική όπου την έχει πατήσει" το έχω δει και στην Κωτίτα :lol:

Α δεν σου είπα! Έχουμε το ίδιο ξύλινο αλογάκι :D Το έφερε η γιαγια η Τέτη (μη #έσω!)

Δεν μπορώ ρε συ να φάω... στη σκέψη φαγητού θέλω να κάνω εγώ εμετό :lol: Χτυπάω μια σοκολάτα τώρα να στανιάρω... ξέρεις αυτές τις πρόχειρες εδώ δίπλα στο γραφείο :lol:

Αυτες με το πορτοκαλι?? Κακουργααααααααα!!! :lol:

Α δεν σου είπα! Έχουμε το ίδιο ξύλινο αλογάκι :D Το έφερε η γιαγια η Τέτη (μη #έσω!)

Καλοριζικο Χριστινακι!! Κι εσεις ροζ το εχετε? Η Μαρια δεν καθεται πανω αν δεν παταμε συνεχεια το κουμπι να χλιμιντριζει το αλογο..:rolleyes: Και οοοοοοοχι, δεν θελει να το παταει εκεινη, θελει εγω να της το παταω.. :cool:

φαιη..............

πηγα και εκανα εξετασεις αιματος αν ρωτας γι αυτο.

στο cinema δεν πηγα αν ρωτας γι αυτο

χαχα

κατεβασαμε την ταινια ομως

Καλα αποτελεσματα Ειρηνακι! Ολα να πανε καλα! Πρεπει να πανε καλα! Τι παθαμε ολες ρε γαμωτο! Ελα, θα συνελθουμε, τα εχουμε ξαναπει, δεν μασαει η γαντζομανουλα (και μην τυχον και γραψεις "σκατα", σε τσακισα!! :lol:).. Εν τω μεταξυ κοντοζυγωνει το Πασχα.. Κι εγω ξερεις τι σκεφτομαι? Πως πρεπει να παω να με δει ο γυναικολογος...........

(Εδω δεν ξερω τι εμοτικον να βαλω... Να γελασω? Να κλαψω? Να βρισω? Καλη Ανασταση!! :lol:)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...