Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Σημερα ειναι η μερα του τρεξιματος.. Πρεπει να θεωρησουμε κατι χαρτια σε κατι γραφεια στη Βερανζερου (κεντρο).. Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν κυκλοφορουμε κιολας, οποτε ισως παρκαρουμε στη μαμα μου και παμε με το μετρο. Θα δειξει γιατι ποναω κιολας λογω της περιοδου και δεν ειμαι για πολλη ταλαιπωρια!

Εσεις τι κανετε? Ολα καλα?

Θα ξαναμπω -θελω να πιστευω- οταν τελειωσουμε με τις δουλειες!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

ελενη μην αγχωνεσαι πολυς κοσμος εχει υποθυρεοειδισμο θα παρεις θεραπεια κ ολα καλα θα πανε.περιμενουμε νεα απ τον ενδοκρινολογο.κ σταματα να διαβαζεις στο νετ και να τρελαινεσαι ποιος σου ειπε για χειρουργειο?

αλεξια μου σε νιωθω μακαρι να περασει η ωτιτιδα κ να μη χρειαστει νοσηλεια.

μαρια το ματακι της ελισαβετ χαλια ειναι εχει κανει κακαδι κ καμια φορα ματωνει δε ξερω τι θα κανω θα την παω οφθαμιατρο ξανα μαλλον αφου τη δει ο ομοιοπαθητικος.

κατα τ αλλα ολοι ειμαστε καλα σημερα ειναι μερα πληρωμων ευτυχως τα εχει αναλαβει ο αντωνης μονο σουπερ θα παμε απογευμα ολοι μαζι.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα φαιη!ευχομαι να ξεμπερδεψετε γρηγορα με τις δουλειες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κόρες :) Καλέ πότε πήγε 15 ο μήνας;!;!

Σοφούλα πολύ στεναχωριέμαι για την Ελισάβετ σου :( Ξέρω όμως από την κουμπάρα μου που ταλαιπωρήθηκε 2 μήνες ότι είναι χρονοβόρα η ίαση... την ρώτησα και μου είπε ότι το χειρότερο ήταν η φαγούρα...η Ελισάβετ το ξύνει;

Φαίη καλό αγώνα με το κέντρο!

Ελένη όπως τα λέει η Σοφία... δεν είναι τίποτα... θα κάνεις θεραπεία και θα στρώσει.

Αλεξ μου μακάρι ο Ευθύμης να την γλιτώσει! Μην αγχώνεσαι με τα οικονομικά... δεν χρεωκοπούμε :D είμαστε ήδη χρεωκοπημένοι ;)

Φιλιά σε όλες.

χριστινα μου οχι δε δειχνει να την φαγουριζει ουτε να την ενοχλει γενικως...απλα καμια φορα οταν ειναι κουρασμενη τριβει τα ματια της κ το ματωνει...δε ξερω κ τι αλλο να κανω να τη βοηθησω...την επεμβαση την εχω βγαλει τελειως αππ το μυαλο μου δεν υπαρχει καμια περιπτωση να γινει τωρα τουλαχιστον.ακουσα οτι η ζεστη το καλοκαιρι και η θαλασσα βοηθανε στην ιαση.να δουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

σαν να έχουμε αποσυντονιστεί λίγο μου φαίνεται...κάτι οι ιώσεις, κάτι οι μεταπτώσεις του καιρού...

Τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία, ελπίζω να ανέβει και η διάθεση και να είμαστε όλες καλύτερα :D

Τι λέτε να οργανωθούμε, μήπως και τα καταφέρουμε να τα πούμε από κοντά μέσα στο Σαββατοκύριακο;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

κανεις δεν μου ειπε για εγχειριση αφου δεν πηγα σε ενδοκρινολογο απλα διαβασα οτι ειναι μια πιθανοτητα και επειδη ειμαι απαισιοδοξη σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι ενα σεναριο και αυτο...θα δειξει σε λιγες μερες....

τι κανετε εσεις?εγω βλεπω το ποδοσφαιρο..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσακια!

Οπως παρατηρησε και η my second mammy DEMS :lol: εχουμε αποσυντονιστει λιγακι.. Φταιω κι εγω που μας καταντησα ΚΑΠΗ με τις εξελιξεις της υγειας μου.. :(

Οπως και να 'χει ωρα να ξανασυντονιστουμε!! :D

Εμεις αυτο το Σαββατοκυριακο ειμαστε free.. Απλα αν κανονισετε για Σαββατο πρωι θα μας ειναι λιγακι δυσκολο γιατι δουλευει ο μπαμπας μας. Μας βολευει καλυτερα απογευμα! Η Κυριακη ειναι ελευθερη τελειως (ο Βασ. δουλευει νυχτα). Ο καιρος οσο παει και ανοιγει, οποτε please μαζευτειτε, Τεταρτη σημερα, μη χασουμε και αυτη την ευκαιρια για συναντηση! Θελω πολυ να σας δω, μου εχετε λειψει ολες!

Αυριο θα παω να αγορασω τα γυαλια και το σκελετο μου (βασικα να τα παραγγειλω) και μετα θα παω κομμωτηριο! Ελεγα δεν θα τα πειραξω πριν περασει χρονος απο την τελευταια βαφη αλλα με τσιτωσε ο Βασ. και θα τα βαψω! Θα τα ψιλοκοψω (το εννοω γιατι οποτε κονταινουν πολυ με πιανει η ψυχη μου), θα τα βαψω (δεν ξερω τι χρωμα, ριξτε καμμια ιδεα), θα τα χτενισω και ελπιζω να μην με πιασει κανενας ιλιγγος στο λουτηρα και αρχιζω και σκουζω!! :lol:

Ο Βασ. κανονικα αυριο δουλευε νυχτα αλλα του εδωσαν ρεπο. Το πρωι εχει κατι δουλειες, οποτε θα σηκωθω εγω με το ταλιμπανακι. Και μολις επιστρεψει θα κανουμε αλλαγη βαρδιας. Ο μπαμπας με το Μαρακι κουνιες και η μαμα shopping! (Τι δικαιη μοιρασια ε? :rolleyes::lol:)

Αυτα τα ολιγα! Φιλακια πολλα σε ολες!

gM4vp2.png

κανεις δεν μου ειπε για εγχειριση αφου δεν πηγα σε ενδοκρινολογο απλα διαβασα οτι ειναι μια πιθανοτητα και επειδη ειμαι απαισιοδοξη σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι ενα σεναριο και αυτο...θα δειξει σε λιγες μερες....

τι κανετε εσεις?εγω βλεπω το ποδοσφαιρο..

ΟΛΑ θα πανε καλα! Θετικη σκεψη Λενιω! Αντεξαμε αλλα κι αλλα (κι εσυ κι εγω και ολες μας), εδω θα κολλησουμε? ;)

Πλακα - πλακα κατι πρεπει να γινει να ανεβουμε ψυχολογικα..

Εγω κυριως, το λεω για να το ακουω, γιατι βαρεθηκα να ξυπναω και τα ματια μου να ειναι συνεχεια τουμπανο και κλειστα απο τα δακρυα.. Οχι αλλη Βουρτση, ειλικρινα ελεος.. Θα εδινα τα παντα να μου παρει καποιος αυτο το βαρος απο το στερνο.. Και το λεω για εμενα Ελενακι, κοιτα μην παρεξηγηθεις που εκανα quote το δικο σου ποστ.

Ενταξει, εχω ξαναπεσει ψυχολογικα, αλλα αυτο το χαλι δεν παλευεται! Απο 'δω και περα πρεπει να αλλαξουν τα πραγματα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...